Cum să vă vopsiți părul perfect umbra blondă

Am fost toți acolo. Vrei să te culci părul și ești pus pe blondă, dar nu ai idee ce să alegi. Iată câteva secrete pe găsirea umbra perfectă prima dată și cu o deteriorare minimă a părului.

Pași

Partea 1 din 2:
Alegerea umbra dvs. de blondă
  1. Imagine intitulată vopsea părul Perfect Shade of Blonde Pasul 2
1. Înțelegeți ce nuanțe de blondă aveți în vedere. Indiferent dacă v-ați vopsit părul dintr-o cutie sau la un salon, nuanțele pot suna ca opțiuni alimentare la o brutărie. Nuanțele calde conțin cuvinte cum ar fi cald, miere, aur, unt, caramel, sau cupru. Se numește nuanțe răcoroase cenușă, bej, perla, și gheaţă.
  • Imagine intitulată vopsea părul Perfect Shade of Blonde Pasul 1
    2. Determinați tonul pielii. Majoritatea oamenilor sunt fie calde, fie răcoroase tonifiate. Nuanța blondei pe care o alegeți pentru părul dvs. depinde de tonurile subiacente din piele.
  • Oamenii toniși calzi au o piele de aur, măsline sau întunecată cu ochi maro. Părul lor este negru, maro sau blondă întunecată. Oamenii au considerat cu ușurință bronzul cald. Dacă sunteți cald toned, părul dvs. reflectă aur, iar bijuteriile de aur arată bine pe piele.
  • Oamenii cool tonifiați au o piele corectă cu ochi albaștri sau verzi. Au păr blond, roșu sau brun deschis. Acești oameni ard în loc de bronzare. Dacă sunteți cool toned, părul tău ar putea reflecta argintul în lumină. Bijuterii de argint arată bine pe piele.
  • Întoarceți-vă brațul. Uită-te la venele din încheietura mâinii și antebrațele. Dacă par să fie verde, aveți tonuri calde. Dacă sunt albastre, sunteți cool tonifiat. O altă metodă este de a ține o bucată de hârtie albă până la față. Dacă sunteți cool toned, pielea dvs. va arăta albastru în comparație cu hârtia. Dacă sunteți tonifiat cald, pielea va arăta galben sau aur lângă hârtie.
  • Imagine intitulată vopsea părul Perfect Shade of Blonde Pasul 3
    3. Du-te pentru o nuanță naturală de blondă dacă te duci acasă. Indiferent ce tonul pielii aveți, dacă doriți ca părul să arate natural, mergeți doar 2-3 nuanțe mai ușoare decât culoarea părului natural. De asemenea, luați în considerare culoarea sprâncenelor dvs. atunci când decideți pe o nuanță naturală blondă.
  • Mergând câteva nuanțe mai ușoare pot fi făcute cu ușurință acasă. Ridicarea culorii naturale a părului părului Câteva nuanțe pot fi obținute printr-o vopsea cu cutie.
  • Dacă mergi câteva nuanțe mai ușoare pe părul deja vopsit, dar părul tău natural este întunecat, du-te pentru nuanțe blonde de cenușă.
  • Luați în considerare vopsirea părului cu nuanțe răcoroase sau neutre de blondă dacă o faceți acasă. Nuanțe calde, cu de aur sau Miere În titlu, poate ajunge să vă facă părul să arate portocaliu.
  • Imagine intitulată Vopsea părul Perfect Shade of Blonde Pasul 4
    4. Du-te pentru culori cool Dacă aveți o nuanță roz în pielea ta. Adăugarea căldurii în părul dvs. Dacă aveți o nuanță roz, poate duce la o depășire a feței. Du-te pentru nuanțe blonde mai răcoroase, cum ar fi blonda nisipoasă, blonda lui Aresh, sau Bej Blonde.
  • Imagine intitulată vopsea părul Perfect Shade of Blonde Pasul 5
    5. Du-te pentru o blondă mai întunecată, de miere dacă aveți o piele întunecată. Oricine poate merge blonda, dar trebuie să găsești o nuanță gratuită pentru pielea ta. Mai întunecat și pielea tonifiată poate să nu fie potrivită pentru o umbră blondă super-luminoasă.Încercați în schimb o blondă de miere. O altă sugestie este să vă păstrați rădăcinile mai întunecate și să cereți evidențierea Golden Bej. Rădăcinile ajută la prevenirea spălării feței. Caramel este o altă nuanță de blondă care vă va complimenta tonurile.
  • Alternativ, puteți încerca nuanțe de blăgădoase sau de căpșuni.
  • Dacă aveți păr brun, aveți grijă să mergeți prea mult pentru că vă poate spăla. Evitați platina, albul sau portocala. Du-te pentru evidențierea blondă sau luminile luminoase în schimb.
  • Imagine intitulată vopsea părul dvs. Perfect Shade of Blonde Pasul 6
    6. Adăugați mai multă culoare în păr dacă aveți pielea medie. Puteți încerca blonda de aur, blonda bej sau chiar blondă ușoară. Păstrați căldura în părul dvs. pentru a se potrivi cu tonul dvs. cald al pielii. Pentru a obține o Ombre subtilă, păstrați baza brună ușoară și adăugați diferite tonuri de miere evidențiază prin mijlocul părului, mergând puțin mai ușor la capete.
  • Dacă aveți tonuri calde de piele, evitați culorile blonde din Brazy. Culorile Blonde Brabsy pot ajunge să vă dau o nuanță portocalie. Culorile de pisici vă pot lăsa spălate.
  • Imagine intitulată vopsea Părul dvs. Umbra perfectă a pasului blond 7
    7. Du-te la aur când ai pielea corectă. Dacă aveți o piele ușoară, doriți să alegeți blonda de aur, căpșuni sau lumină, în timp ce rămâneți departe de alb, cenușă și roșiatic. Mai ușoară pielea ta, mai ușoară umbra blondă pe care o poți merge în timp ce caută încă natural.
  • Încercați să evidențiază butoaie pe o bază de caramel. Pentru o blondă mai ușoară multidimensională, naturală, du-te pentru un amestec de unt, aur și miere.
  • Vopsirea blondei părului funcționează bine dacă ați fost blondă ca un copil sau părul dvs. a fost blondă pe măsură ce ați petrecut timp în soare.
  • Imagine intitulată vopsea părul dvs. umbra perfectă de Pasul Blonde 8
    8. Consultați un profesionist pentru locuri de muncă drastice de colorare. Pentru o blondă îndrăzneață, care depășește 2-3 nuanțe mai ușoare decât culoarea părului natural, căutați ajutorul unui stilist profesionist de păr. Scaunele blonde extreme sau evidențiere necesită multiple de albire și de cele mai multe ori, vizite multiple la salon. Dacă încercați să vă înălțați părul la domiciliu, ați putea ajunge cu banană sau părul galben canar sau albă, portocaliu de aur.
  • Oricine poate fi platină blondă, dar poate dura luni pentru a realiza. Părul mai ușor va fi mult mai ușor colorați o blondă albă. Părul care a fost vopsit înainte sau părul întunecat în mod natural va dura mult mai mult. Pentru a vă vopsi în siguranță părul, trebuie să ușurați treptat părul. Dacă părul tău este întunecat, nu vei putea ajunge la Platinum Blonde într-o singură vizită. Ar putea dura luni de coloranți în nuanțe mai ușoare pentru a vă ajuta până la o blondă albă. Cele mai multe culori ale părului au nevoie de cel puțin 3 întâlniri pentru a obține statutul blond complet.
  • Pentru o blondă albă, du-te pentru blonda de gheață dacă ești cald tonifiat. Platinum Blonde funcționează mai bine pe tonuri reci. Amintiți-vă - nu există alb. Întrebați un specialist de păr pentru a vă ajuta să înțelegeți diferitele nuanțe albe dacă aveți probleme.
  • Corectați o slujbă de colorant din țară la domiciliu folosind șampon purpuriu.
  • Imagine intitulată vopsea părul tău Perfect Shade of Blonde Pasul 9
    9. Fii atent când îți albi părul. La înălbirea la domiciliu poate merge foarte greșit. Dacă aceasta este prima dată când vă vopsiți părul, mergeți la un profesionist. Când înălbiți acasă, asigurați-vă că urmați instrucțiunile din cutie exact. Nu lăsați înălbitorul mai mult de 45 de minute.
  • Părul tău ar trebui să fie un galben pal când termini albire. Dacă este o portocală, care se întâmplă uneori cu păr foarte întunecat, așteptați o săptămână să înălbea din nou. Puneți tratamente de condiționare pe părul dvs. în această săptămână.
  • Dacă încercați să vă colorați pe platina de păr la domiciliu, va trebui să utilizați un toner purpuriu sau șampon pe părul dvs. Aceasta este o necesitate dacă doriți să vă vopsiți părul alb blond, deoarece șterge brasul galben. Du-te pentru un toner de 30 sau 40 de volume. Clătiți cu oțet alb pentru a ajuta la menținerea mai lungă a culorii tonerului.
  • Nu încercați să lăsați înălbitorul pe părul dvs. pentru o perioadă mai scurtă de timp pentru a ajunge la o blondă mai închisă și o perioadă mai lungă de timp pentru a ajunge la o blondă mai ușoară. Bleach nu funcționează în acest fel. Se fixează părul dacă pigmenții.
  • Partea 2 din 2:
    Având grijă de părul tău blond
    1. Imagine intitulată vopsea părul tău Perfect Shade of Blonde Pasul 10
    1. Fiți pregătiți pentru timp și bani. Părul blond este o întreprindere mare. Părul dvs. va avea nevoie de o mulțime de întreținere pentru ao menține în căutarea sănătății și va trebui să vă petreceți timp și bani la fiecare câteva săptămâni de completare a rădăcinilor sau să obțineți atingerea. Dacă nu sunteți pregătiți pentru responsabilitatea părului blond, gândiți-vă să mergeți mai multe nuanțe mai ușoare în loc de ceva drastic.
  • Imagine intitulată vopsea părul Perfect Shade of Blonde Pasul 11
    2. Pregătiți-vă părul înainte de a vă vopsi. Înainte de a face orice slujbă de colorare, este important să vă pregătiți părul. Evitați spălarea părului cu o zi înainte de a vă voporaască, deoarece uleiurile naturale vă ajută să vă protejați scalpul de iritații din produse.
  • Imaginea intitulată vopsea părul dvs. umbra perfectă de Pasul Blonde 12
    3. Condiționați părul după ce vopiați-l. Acest pas este esențial. Vopsirea fâșiei de păr a pigmentului și lipidelor sale, care se usucă. Comutați balsamul regular pentru un balsam adânc. Dacă părul este uscat, utilizați un produs de umiditate - dacă este fragil și deteriorat, utilizați un produs de deteriorare. Utilizați șampon uscat, astfel încât să nu trebuie să-l spălați în fiecare zi și să-l uscați. Utilizați măști de condiționare când vă spălați părul.
  • Dacă vă faceți platină sau blondă de gheață, utilizați șampoane care conțin pigment albastru pentru a menține culoarea. Alegeți o șampon de îngrijire a culorilor sau a bleach-sigură și balsam pentru a păstra culoarea.
  • Încercați să puneți ulei de cocos pe părul dvs. o dată pe săptămână. Topați-l și puneți-l pe părul dvs., înfășurați părul în folie de plastic, acoperiți-l într-un prosop și lăsați-l de aproximativ o oră.
  • Imagine intitulată vopsea părul Perfect Shade of Blonde Pasul 13
    4. Tăiați părul după ce vopiați-l. Albirea părului vă poate deteriora, astfel încât să vă păstrați părul sănătos, tăiați-l imediat după ce vopiați-l. Acest lucru elimină capetele moarte, ceea ce poate duce la rupere.
  • Imagine intitulată Vopsea părul perfect umbra de blondă 14
    5. Utilizați un protector de căldură atunci când vă stiați părul cu unelte de căldură. Îndreptarea, uscarea prin suflare și curlarea părului vopsitorie poate deteriora, deci asigurați-vă că utilizați un produs care protejează căldura înainte de a apuca fier curling.
  • Stați departe de produsele de styling care conțin alcool. Alcoolul se usucă părul, ceea ce este o problemă cu părul albit și vopsit. Hairsprays, geluri și mouse-uri conțin alcool. Verificați eticheta înainte de a cumpăra și puneți-o pe păr.
  • Imagine intitulată vopsea părul Perfect Shade of Blonde Pasul 15
    6. Obțineți up-uri regulate. Doar dacă nu vă deranjează să cresc rădăcinile voastre, probabil că doriți să le atingeți în mod regulat. Planificați să le atingeți la fiecare 4-6 săptămâni.
  • sfaturi

    Nu este întotdeauna posibil să obțineți blondă blondă foarte ușoară. Totul depinde de umbra ta de păr. Consultați-vă cu un stilist despre ceea ce puteți obține în mod rezonabil cu culoarea părului.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar