Cum să vă colorați pe părul părului după ce a fost vopsit în negru

Mi-ai vopsit parul negru, dar nu-ți place la fel de mult cum credeai? Ai avut părul tău negru pentru o vreme acum, dar vrei să vopsea maro? Din păcate, nu puteți pur și simplu să vă vopiți părul de la negru la maro, fără a scoate sau a ușura culoarea, deoarece adăugarea de culori noi nu ridică culoarea veche. Odată ce eliminați culoarea, puteți alege umbra lui Brown pe care doriți și le puteți vopsi. Indiferent dacă v-ați vopsit părul sau ați murit de mult timp, există câteva metode pe care le puteți încerca pentru a vă aduce părul de la negru la maro.

Pași

Metoda 1 din 4:
Îndepărtarea colorantului cu șampoane
  1. Imaginea intitulată vopsea părul dvs. maro după ce a fost vopsit în patra 1
1. Cumpărați produsele potrivite. Există două tipuri de șampoane care vor ajuta să luați culoarea părului dvs. Șamponul de clarificare este bogat în ingrediente de stripare a culorilor și șamponul de mătreață, de asemenea, ajută la stripul de culoare din păr. Aceste șampoane vor ajuta la descompunerea culorii pe părul dvs. și vor primi părul înapoi la culoarea inițială. De asemenea, puteți cumpăra balsam care nu este sigur pentru părul tratat cu culori. Acest lucru vă va ajuta să vă păstrați părul de a fi deteriorat, dar și să ajutați mai multă culoare din părul dvs.
  • Asigurați-vă că obțineți șampon care nu este sigur pentru părul tratat cu culori, cum ar fi șamponul zilnic de clarificare zilnic. Punctul de a elimina culoarea, astfel încât să nu doriți să protejați culoarea pe părul dvs.
  • Imaginea intitulată vopsea părul dvs. maro după ce a fost vopsit în patra 2
    2. Împărțiți-vă părul. Stați în baie cu un prosop în jurul gâtului. Umeziți părul cu apă la fel de cald cât puteți să vă deschideți cuticulele de păr. Masați-l în șampon la părul dvs., latându-l de pe scalp până la capete. Asigurați-vă că obțineți șampon pe tot părul, astfel încât culoarea va ieși în mod egal. Pe măsură ce spargeți și răspândiți șamponul, scoateți spuma excesivă.
  • Spuma ar trebui să ia culoarea colorantului de păr negru. Asigurați-vă că nu o înțelegeți în ochi.
  • Asigurați-vă că vă curățați bine părul în acest pas. Vrei să-ți faci părul la fel de saturat cu șamponul posibil.
  • Imagine intitulată vopsea părul tău maro după ce a fost vopsit în etapa 3
    3. Încălziți-vă părul. Acum că părul tău este saturat cu șamponul, acoperiți-l cu un capac de duș sau pungă de plastic. Luați un uscător de păr și încălziți părul în mod egal. Asigurați-vă că nu topiți materialul capacului în timp ce vă încălzi părul. Odată ce ți-ai acoperit întregul cap, lasă șamponul să stea pe părul tău timp de 15-20 de minute.
  • Dacă aveți acces la un uscător încălzit, atunci puteți sta sub acel moment.
  • Dacă părul este suficient de lung, este posibil să fie nevoie să clipiți secțiunile, astfel încât toate se potrivește în capacul de duș.
  • Imaginea intitulată vopsea părul tău maro după ce a fost vopsit în patrul 4
    4. Clătiți și repetați. Odată ce cele 20 de minute sunt în sus, clătiți bine părul. Luând un pic mai mult șampon, spumă părul și clătiți-l de două ori mai mult. Aceasta este de a elimina oricare dintre moleculele de culoare excesive din părul dvs., care au fost slăbite în timpul procesului de șamponare și de încălzire. Nu este nevoie să se încălzească și să aștepte între aceste șolduri.
  • Imaginea intitulată vopsea părul tău maro după ce a fost vopsit în etapa 5
    5. Starea și încălzirea părului. Acoperiți părul cu balsam de la rădăcină la vârf. Luați uscătorul de păr și încălziți-vă din nou capul. Lăsați balsamul pe părul dvs. timp de 25-30 de minute. Apoi clătiți-o complet cu apă rece pentru a etanșa stratul cuticulei și pentru a ajuta la blocarea umidității.
  • Asigurați-vă că nu treceți peste acest pas. Aceste șampoane îi strică uleiurile din păr și le lasă fragile și uscate. Condiționarea imediat va contribui la repararea oricăror daune care au avut loc în timpul procesului.
  • Imagine intitulată vopsea părul tău maro după ce a fost vopsit în vopsea Pasul 6
    6. Repeta. După primul tratament, părul dvs. trebuie să fie vizibil mai ușor și să nu aibă atât de mult negru în ea. Puteți vedea chiar și o parte din culoarea pe care părul vostru a fost în mod natural înainte de ao muri. Este puțin probabil ca toate vopselele de păr negru să fie îndepărtate în timpul primei runde, așa că trebuie să repetați procesul. Odată ce obțineți culoarea care este suficient de ușoară, va vopsi cu colorantul maro al alegerii dvs.
  • Încercați să vă oferiți părului o pauză de o zi între tratamente.
  • Această metodă nu va ușura părul întunecat în mod natural. Șampoanele elimină numai culoarea adăugată pe părul tău.
  • Metoda 2 din 4:
    Scoaterea colorantului cu creme de îndepărtare a culorilor
    1. Imagine intitulată vopsea părul tău maro după ce a fost vopsit în etapa 7
    1. Alegeți produsele de eliminare a culorilor. Există câteva produse diferite de eliminare a culorilor acolo. Există unele care sunt pentru lumini și unele pentru îndepărtarea culorilor. Alegeți cel care vă place cel mai mult sau că credeți că vă va potrivi nevoilor dvs. specifice.
    • Unele scoruri de culoare folosesc peroxidul, cum ar fi L`Oreal Color Zap, în timp ce altele sunt făcute cu produse de albire în ele, cum ar fi Efasol. De asemenea, puteți încerca un kit de eliminare a culorilor de la un brand ca Pravana.
    • Rețineți că dispozitivele de îndepărtare a culorilor nu vă vor întoarce părul înapoi la culoarea naturală a părului. Odată ce ați terminat folosind ele, părul dvs. va fi cel mai probabil o culoare blondă portocalie sau galbenă.
  • Imaginea intitulată vopsea părul dvs. maro după ce a fost vopsit în vopsit Pasul 8
    2. Aplicați removerul de culoare. Recipientele de culoare vin cu două produse diferite, o pulbere și un activator. Pentru îndepărtarea negrilor, trebuie să amestecați împreună cele două produse. Odată ce acestea sunt complet amestecate, aplicați amestecul în părul dvs. Asigurați-vă că vă saturați toate părul. Puneți părul sub un capac de duș și așteptați 15-60 de minute.
  • Dacă aveți păr gros sau lung, este posibil să aveți nevoie de mai mult de o cutie de produs.
  • De când a avut peroxid în el, va avea un miros neplăcut. Asigurați-vă că baia dvs. este ventilată și că nu purtați haine pe care vă deranjează să vă încurcați.
  • Ar trebui să amestecați întotdeauna șampoanele în conformitate cu instrucțiunile din casetă.
  • Imagine intitulată vopsea părul tău Brown după ce a fost vopsit în etapa 9
    3. Clătiți și condiționați părul. Odată ce ați așteptat, clătiți complet produsul din părul dvs. Odată ce întregul produs este în afara, utilizați un tratament profund de condiționare pe ea pentru a atenua orice deteriorare peroxidul a făcut părului dvs. Clătiți balsamul și lăsați-l să se usuce. Culoarea ar trebui să fie suficient de ușoară încât să o puteți colora cu colorantul maro al alegerii dvs.
  • Dacă culoarea nu se ridică după o singură utilizare, este posibil să fie necesar să repetați pașii. Unele defecțiuni de culoare sunt suficient de sigure pentru a fi utilizate de până la trei ori într-o singură zi. Doar asigurați-vă că vă referiți la instrucțiunile furnizate împreună cu kitul pentru a vă asigura că îl puteți utiliza de mai multe ori.
  • Asigurați-vă că utilizați acest produs cu grijă. Substanțele chimice nu sunt la fel de puternice ca și Bleach, dar pot avea un efect negativ asupra părului. Dacă aveți deja păr fragil sau uscat, asigurați-vă că vă aflați înainte de a încerca acest tratament.
  • Metoda 3 din 4:
    Îndepărtarea colorantului cu vitamina C
    1. Imagine intitulată vopsea părul tău maro după ce a fost vopsit în etapa 10
    1. Obținerea ingredientelor. Pentru această metodă, trebuie să obțineți vitamina C sub formă de pilule, capsulă sau pudră. De asemenea, trebuie să obțineți o sticlă de șampon preferat, un pieptene, un prosop și un capac de duș.
    • Dacă aveți pastile de capsule, ar trebui să le deschideți pentru a obține praful de vitamina C din ele. Dacă aveți pilula, trebuie să le ștergeți într-o pulbere. Puteți face acest lucru cu mâna sau cu un polizor sau cu un mixer.
  • Imagine intitulată vopsea părul tău maro după ce a fost vopsit în etapa 11
    2. Se amestecă pasta. Trebuie să amestecați vitamina C cu șamponul. Măsura 1 lingură (14.8 ml) de vitamina C într-un castron non-metal. Adăugați 2 linguri (29.6 ml) de șampon. Amestecați-le împreună, formând o pastă. Dacă pasta este prea subțire, adăugați mai mult vitamina C până când veți obține o pastă mai groasă.
  • Dacă aveți păr lung sau gros, este posibil să aveți nevoie să dublați sau să triplați rețeta. Veți avea nevoie suficient pentru a vă satura complet părul cu amestecul.
  • Imagine intitulată vopsea părul tău maro după ce a fost vopsit în etapa 12
    3. Împărțiți-vă părul. Stați în baie cu un prosop în jurul gâtului. Umeziți-vă părul cu apă caldă și strângeți excesul. Luați pasta și începeți să vă strângeți părul de la rădăcină la vârf. Utilizați pieptenele pentru a ajuta pastele să ajungă la toate părțile părului. Odată ce sunteți sigur că ați acoperit tot părul, puneți părul într-un capac de duș. Lăsați-o să stea o oră.
  • Dacă părul tău este lung, fixați-l înainte de a pune pe capacul de duș, astfel încât părul dvs. va rămâne în sus.
  • Imaginea intitulată vopsea părul tău maro după ce a fost vopsit în etapa 13
    4. Clătiți, stare și repetați. După ce a trecut ceasul, clătiți-vă complet părul pentru a elimina toate spațiile scurte de părul dvs. Lăsați-l să se usuce. Odată ce este complet uscat, condiționați părul cu un tratament profund de condiționare pentru a vă ajuta să puneți înapoi o parte din umiditatea care a fost îndepărtată în timpul procesului. Dacă încă mai ai ceva negru, redo acest proces câteva zile mai târziu. Odată ce obțineți tot negru, puteți să-l vopiți la umbra brună a alegerii dvs.
  • Asigurați-vă că vă dați părului ceva timp pentru a recupera înainte de a încerca din nou. Acidul din vitamina C vă face părul susceptibil la deteriorare, așa că așteptarea va permite părului tău să-și recâștige uleiurile naturale înainte de a începe din nou.
  • Metoda 4 din 4:
    Cunoașterea altor opțiuni
    1. Imagine intitulată vopsea părul tău maro după ce a fost vopsit în patra 14
    1. Vizitați un salon. Dacă nu vă place ideea de a vă dezactiva părul la domiciliu, puteți consulta întotdeauna un colorist profesionist la un salon. Colortiștii știu mult mai mult despre îngrijirea părului și întreținerea decât dvs. și veți ști cum să tratați orice daune care ar putea rezulta din tratamentul morții. Un expert în salon va fi capabil să-ți determine tipul de păr, orice probleme potențiale ar putea să se confrunte și un tratament de păr care vă va oferi culoarea dorită cu o deteriorare minimă.https: // rum.maniqui-es.com / Dye-Your-Brown-dupo-It-a fost-vopsit-negru
    • Această opțiune poate obține destul de scumpă, deci fiți conștienți de costurile implicate. Ei vor trebui să elimine culoarea din părul dvs. și apoi vor vopsi, deci va trebui să plătiți pentru ambele procese.
  • Imagine intitulată vopsea părul tău maro după ce a fost vopsit în vopsea Pasul 15
    2. Încearcă o școală de frumusețe. Dacă sunteți în căutarea unui tratament asemănător salonului pe un buget, căutați o școală de frumusețe în zona dvs. Acestea oferă tratamente de culoare la o fracțiune din costul unui salon normal și, de obicei, face o treabă mare cu părul tău. Ei se antrenează, totuși, așa că fiți conștienți de ceea ce fac în părul dvs., astfel încât să vă puteți asigura că ei se lipesc de ceea ce doriți.
  • Deoarece ele sunt studenți, fiți pregătiți să fie utilizați ca model.
  • Ștergeți-vă ziua, deoarece procesul va dura probabil câteva ore.
  • Imaginea intitulată vopsea părul tău maro după ce a fost vopsit în etapa 16
    3. Aștepta. Dacă niciuna dintre aceste metode nu funcționează sau vă atrage atenția, puteți aștepta întotdeauna până când culoarea neagră a dispărut destul de departe de părul dvs. pentru a viza maro. Acest proces poate dura mult timp, dar este eficient. Puteți să vă spălați întotdeauna părul cu șampon care nu este destinat părului tratat cu culori pentru a ajuta colorantul să se estompeze mai repede. Odată ce este suficient de decolorat, îl puteți culca la culoarea maro dorită.
  • În funcție de dacă ați folosit o culoare demni-permanentă sau semi-permanentă, intervalul de timp se poate extinde de la câteva săptămâni până la câteva luni.
  • sfaturi

    Mulți oameni sugerează să-ți înflorească părul, dar asta provoacă daune extreme părului tău. Încercați să evitați această opțiune dacă este posibil.
  • Pe măsură ce treceți prin procesul de îndepărtare a culorii și a procesului de moarte, luați timp pentru a vă întări părul și continuați tratamentele profunde de condiționare. Partea cea mai riscantă de colorare a părului este că ar putea intra în bucăți.R.
  • Metoda pe care o alegeți să vopsească sau să schimbați culoarea părului poate fi efectuată de starea părului. Dacă părul dvs. este deteriorat, trebuie să vă dați seama dacă moartea părului dvs. O altă culoare îl va deteriora mai mult. Dacă părul tău este sănătos, ar trebui să luați în considerare tulpina că tratamentele pot pune pe părul tău.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar