Cum de a alege o culoare nenaturală pentru a vă colora părul

Culorile de păr nenatural sunt o modalitate distractivă de a vă schimba aspectul și de a vă arăta personalitatea unică! Dacă vă gândiți să vă vopsiți părul, o culoare neconvențională, vă puteți simți copleșită de toate opțiunile disponibile. Factorul în costul întreținerii și starea actuală a părului, apoi selectați o umbră pe care o iubiți care vă place pielea și ochii și lucrează pentru stilul dvs. de viață.

Pași

Metoda 1 din 2:
Alegerea unei culori distractive și măgulitoare
  1. Imagine intitulată Alegeți o culoare nenaturală pentru a vă culcați părul Pasul 8
1. Alegeți o nuanță măgulitoare a culorii dvs. preferate. Dacă culoarea dvs. preferată este albastră, vopsiți părul dvs. o nuanță unică de albastru care vă evidențiază și vă completează tonul pielii. Dacă purtați aceeași culoare de îmbrăcăminte în cele mai multe zile și doriți să încercați un aspect monocromatic, vopsiți părul pentru a vă potrivi hainele.
  • De exemplu, dacă purtați o mulțime de verde, alegeți o nuanță de verde pentru a vă completa garderoba.
  • Imagine intitulată Alegeți o culoare nenaturală pentru a vă colora pasul 9
    2. Du-te cu o culoare care reflectă personalitatea dvs. unică. Dacă sunteți tare și îndrăzneț, puteți merge cu o culoare atrăgătoare, cum ar fi roșu, portocaliu, aqua, galben, sau neon verde. Dacă sunteți creativ și artistic, ați putea încerca verde, portocaliu, albastru, purpuriu sau chiar un aspect curcubeu. Dacă preferați ceva mai subevaluat, încercați o culoare dezactivată, cum ar fi roz deschis, albastru închis sau purpuriu regal.
  • Imagine intitulată Alegeți o culoare nenaturală pentru a vă usca părul Pasul 10
    3. Vopsiți părul dvs. o culoare strălucitoare și distractivă pentru vară. Vara este cel mai strălucit sezon și mulți oameni tind să meargă pentru culori calde, cum ar fi portocaliu, roșu și galben. Cu toate acestea, nuanțele mai reci de albastru și verde pot lucra, de asemenea, excelent pentru vară! Dacă sunteți student, vara poate fi un moment minunat pentru a experimenta cu culoarea îndrăzneață. Luați în considerare distracția, culorile de summerie cum ar fi:
  • roșu
  • Roz
  • Albastru stralucitor
  • Magenta
  • Verde deschis
  • Imagine intitulată Alegeți o culoare nenaturală pentru a vă colora părul Pasul 11
    4. Vopsiți părul dvs. o culoare veselă sau pastelă în primăvară. Dacă arcul este în aer, ați putea dori să urmați exemplul cu o culoare unică a părului pentru a sărbători sfârșitul iernii. Culorile de primăvară sunt de obicei luminoase, culori naturale sau culori pastelate, similare cu o paletă de Paști. S-ar putea să luați în considerare culorile cum ar fi:
  • Coral
  • Turcoaz
  • Piersică
  • Cobalt Blue
  • Lavandă
  • Imagine intitulată Alegeți o culoare nenaturală pentru a vă colora părul Pasul 12
    5. Alegeți o culoare de păr care arată măturat cu culoarea ochilor. Dacă doriți ca părul și culorile ochilor să se joace reciproc, luați în considerare potrivirea culorii ochilor sau alegeți o culoare complementară pe roata de culoare pentru a crea un contrast izbitoare. De exemplu, dacă aveți ochi albaștri, ați putea încerca o nuanță potrivită de albastru sau să mergeți cu o culoare complementară, cum ar fi galben sau portocaliu, pentru a crea contrastul.
  • Dacă aveți ochi verzi, încercați o nuanță de potrivire a verde pentru culoarea părului. Dacă doriți să creați contrastul cu o culoare complementară a părului, luați în considerare roșu sau purpuriu.
  • Maro este neutru, deci este mai greu să creați contrastul dacă aveți ochi maro. Ochii maro au de obicei, de obicei, în mod obișnuit, de obicei, considerați că vopsirea părului dvs. o umbră albastră sau violet pentru a crea contrastul.
  • Dacă aveți ochi de căpșuni, gândiți-vă la nuanțe de roșu, roz sau purpuriu pentru a crea contrastul.
  • Imagine intitulată Alegeți o culoare nenaturală pentru a vă vopsi părul Pasul 7
    6. Du-te cu o culoare adecvată pentru stilul tău de viață zilnic. Nu toate culorile părului sunt potrivite pentru muncă și școală. Rețineți că culorile de păr neconvenționale vă vor face să ieșiți într-o mulțime și să vă lipiți de ceva timp, deci gândiți-vă cu atenție dacă culoarea dvs. este potrivită pentru toate situațiile înainte de a lua plonjarea!
  • Culorile care se găsesc în părul natural, cum ar fi roșu, negru și blondă, sunt, în general, adecvate pentru majoritatea situațiilor.
  • Culorile dramatice, cum ar fi roz cald, pot să nu fie adecvate dacă lucrați într-un cadru foarte profesionist sau dacă școala dvs. are reguli stricte despre aspect. Cu anumite locuri de muncă creative, o culoare de păr neconvențională nu poate fi o preocupare.
  • Imagine intitulată Alegeți o culoare nenaturală pentru a vă colora părul Pasul 13
    7. Păstrați tonul pielii în timp ce vă cântăriți opțiunile. Contrast poate fi la fel de măgulitor ca armonie! Potrivirea culorii de colorare a părului la subtilitățile pielii este cea mai ușoară cale de a merge, dar puteți face și opusul și obțineți rezultate excelente. Dacă vă decideți să mergeți pe acest traseu, asigurați-vă că ați ținut swatches de culoare de lângă fața dvs. pentru a vă asigura că contrastul este complementar.
  • De exemplu, dacă aveți subtilități roșii, mergeți cu o culoare mai rece, ca un verde înghețat sau verde moale.
  • Nu uitați - puteți testa întotdeauna o culoare de păr cu o aplicație color de păr pentru a vă asigura că vă place modul în care se pare înainte de a face un angajament!
  • Metoda 2 din 2:
    Factoring în logistică și întreținere
    1. Imagine intitulată Alegeți o culoare nenaturală pentru a vă vopsi părul Pasul 6
    1. Experimentați cu culori îndrăznețe folosind o aplicație pentru a vedea cum arată mai întâi. Există multe aplicații care vă permit să încărcați o fotografie a dvs. și să jucați în jurul diferitelor culori de păr. Dacă aveți nevoie de inspirație sau doriți să confirmați că o culoare este potrivită pentru dvs., căutați App Store pentru o aplicație de culori gratuită de păr pe care o puteți utiliza.
    • Încercați termenii de căutare ca "Culoarea părului se schimbă" sau "Virtual Hair Color Salon" Pentru a localiza o aplicație.
  • Imagine intitulată Alegeți o culoare nenaturală pentru a vă culcați părul Pasul 1
    2. Fiți gata să vă înălțați părul înainte de a adăuga culoarea distractivă pe partea de sus. Dacă părul dvs. este blond luminos natural, este posibil să puteți obține o culoare strălucitoare sau nenaturală fără a albi. Pentru majoritatea oamenilor, totuși, înălbitorul este necesar dacă doriți să rotiți o culoare vibrantă, neconvențională a părului. Dacă încercați să vopiți părul întunecat cu un colorant luminos, culoarea nu va apărea.
  • Bleach este lucruri destul de puternice, așa că asigurați-vă că părul dvs. este sănătos și în formă bună înainte de a aplica Bleach.
  • Asigurați-vă că urmați cu atenție instrucțiunile de pachet dacă vă decideți Bleach acasă Pentru cele mai bune rezultate! Dacă nu v-ați alungat niciodată părul înainte și sunteți nervos în legătură cu aceasta, luați în considerare că mergeți la un salon.
  • Dacă aveți părul întunecat și într-adevăr nu doriți să vă înălțați părul, puteți avea ceva noroc folosind balsamuri colorate, cum ar fi OverTone.
  • Imagine intitulată Alegeți o culoare nenaturală pentru a vă vopsi părul Pasul 2
    3. Obțineți un colorant permanent pentru păr pentru cea mai lungă culoare de durată. Vopselele permanente de păr durează 4-6 săptămâni, deci este cu siguranță calea de a merge dacă sunteți sigur de culoarea părului pe care doriți. Este posibil să trebuiască să atingeți rădăcinile dvs. de câteva ori în acel cadru de timp pentru a vă menține culoarea să fie cea mai bună.
  • Țineți minte că culorile luminoase se estompează repede. Poate doriți să vă gândiți dacă puteți trăi cu versiunea decolorată a culorii dvs. alese înainte de a vă vopsi părul. De exemplu, culoarea dvs. de păr purpurie puternică va începe să se estompeze la roz roșu sau lavandă după câteva săptămâni.
  • Părul roșu este una dintre cele mai dificile culori pentru a menține, deoarece tinde să se estompeze foarte repede. Părul roșu necesită de obicei o atingere la fiecare 2 până la 4 săptămâni.
  • Imagine intitulată Alegeți o culoare nenaturală pentru a vă culca părul Pasul 3
    4. Utilizați vopsea semi-permanentă pentru a experimenta fără angajament. Fiind blocat cu o culoare nenaturală de păr timp de 4-6 săptămâni ar putea părea un pic înfricoșător! Du-te cu un colorant semi-permanent dacă doriți mai multă flexibilitate pentru a experimenta cu culoarea îndrăzneață. Culoarea va dura 3 săptămâni, decolorarea unui pic mai mult de fiecare dată când vă tamponați părul.
  • Cele mai multe culori de păr nenatural pe piață sunt semi-permanente.
  • Imagine intitulată Alegeți o culoare nenaturală pentru a vă vopsi părul Pasul 4
    5. Așteptați să vă modificați abordarea zilnică de îngrijire a părului pentru a menține vibrația. Pentru a vă menține culoarea părului care arată luminoasă și proaspătă, va trebui să vă schimbați unele dintre obiceiurile dvs. De exemplu, soarele va dispărea culoarea părului, deci dacă petreceți timp în aer liber în fiecare zi, este posibil să doriți să vă acoperiți părul sau să reconsiderați culoarea. Limitarea cât de des vă tamponați o dată sau de două ori pe săptămână și spălați-vă părul cu apă rece, poate contribui, de asemenea, la păstrarea culorii.
  • Dacă jucați o mulțime de sport sau transpirați, probabil că aveți nevoie să vă tamponați părul în fiecare zi. O culoare de păr strălucitoare poate să nu fie o idee bună.
  • Dacă dușurile reci sună neplăcut pentru dvs., ați putea dori să evitați culoarea parului neconvențional.
  • Imagine intitulată Alegeți o culoare nenaturală pentru a vă culca părul Pasul 5
    6. Păstrați costul întreținerii în minte atunci când alegeți o culoare. Bleach, colorant de păr, și touch-up-uri frecvente pot fi greu pe portofel! Dacă intenționați să aveți părul colorat de un stilist profesionist, mai degrabă decât să vă vopsiți singuri, costul va fi chiar mai mare. Petreceți ceva timp, având în vedere dacă sunteți dispus să investiți în costul aspectului dvs.
  • Dacă sunteți scăzut pe fonduri, gândiți-vă la vopsirea părului dvs. o culoare mai naturală, care va fi mai ușoară și mai ieftină pentru a menține.
  • sfaturi

    Mergeți la un magazin care vinde peruci și încercați culori diferite pentru a obține o idee mai bună despre culoarea dorită.
  • Puteți să vă vopsiți întotdeauna părul mai mult de o culoare!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar