Cum să scapi din părul tău

Spre deosebire de colorantul de păr obișnuit, care pune culoarea pe părul dvs., Bleach îndepărtează pigmentul din firele voastre. Odată ce procesul de albire este terminat, înălbitorul însuși trebuie să fie complet spălat din păr. Dar după ce culoarea a fost stripată, nu există nici o modalitate de a inversa înălbirea. În schimb, puteți să vopiți peste părul albit pentru a inversa aspectul și pentru a vă menține părul sănătos pentru a vă dezvolta mai repede tresesele albise.

Pași

Metoda 1 din 3:
Eliminarea produsului de albire
  1. Imagine intitulată obțineți înălbitorul din pasul părului 1.Jpeg
1. Clătiți înălbitorul din părul cu apă caldă. Dacă vă înălțați părul acasă, asigurați-vă că urmați instrucțiunile produsului cu precizie, deoarece părăsirea înălbitorului într-o prea lungă poate deteriora părul sau chiar ardeți scalpul. Odată ce ați așteptat timpul direcționat (care poate varia în funcție de produsul exact), intrați în duș și utilizați o mulțime de apă caldă pentru a clăti complet înălbitorul de părul tău.
  • Dacă aveți păr deosebit de întuneric, probabil că veți avea nevoie să vă înălțați părul mai mult decât o dată pentru a obține o privire super lumină. Pentru a vă proteja părul și scalpul, încercați să așteptați câteva săptămâni între tratamente.
  • Imagine intitulată Obțineți înălbitor din părul dvs. Pasul 2.Jpeg
    2. Spălați-vă părul cu un șampon ușor. După ce ați clătit înălbitorul, spălați-vă ușor părul cu șampon și clătiți bine cu apă caldă. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că eliminați fiecare ultim pic de înălbitor de părul dvs. Pentru a împiedica deteriorarea părului, utilizați degetele pentru a masca ușor șamponul în păr, mai degrabă decât curățarea viguroasă.
  • Găsiți un șampon blând, verificând eticheta ingredientelor și evitarea produselor cu laurii sulfat de sodiu, un substanță chimică dură detergentă.
  • Imagine intitulată Obțineți înălbitorul din părul părului 3.Jpeg
    3. Condiționați părul după îndepărtarea înălbitorului. Utilizarea unui balsam profund ajută la clătirea în continuare a oricăror substanțe chimice de albire rămase. Mai important, începe să repare o parte din daunele făcute de Bleach. Aplicați balsamul adânc la părul umed imediat după șamponare și lăsați să stea cel puțin 20-30 de minute. Apoi clătiți cu multă apă caldă.
  • Puteți achiziționa un tratament profund de condiționare la o farmacie sau un salon sau puteți să vă faceți propria acasă. Încercați să utilizați ingrediente găsite în frigider sau cămară ca avocado, ulei de nucă de cocos, banane sau ulei de miere și ulei de măsline. Se amestecă ingredientele împreună într-un castron sau blender și apoi se aplică părului ca balsam regulat.
  • Metoda 2 din 3:
    Colorarea pe părul albit
    1. Imaginea intitulată obțineți înălbitor din părul tău Pasul 4.Jpeg
    1. Evaluați starea părului înainte Părul alb murdar. Dacă doriți să inversați aspectul părului dvs. albit, puteți să vă vopsiți părul înapoi la culoarea inițială. Acest lucru se face în mod obișnuit în saloane și este cunoscut ca un "serviciu de culori cu două procese."Cu toate acestea, este important să vă asigurați că părul dvs. nu este prea deteriorat de procesul de albire. Dacă părul dvs. este foarte uscat, se simte prea mult, sau se rupe cu ușurință, trebuie să vă consultați cu un stilist înainte de a aplica culoarea.
    • Condiționarea profundă a părului poate ajuta la restabilirea unor umidități la tresses și să vă aducă coama înapoi într-o stare care este suficient de sănătoasă pentru a gestiona colorantul.
  • Imagine intitulată Obțineți înălbitor din părul dvs. Pasul 5.Jpeg
    2. Utilizați fotografii pentru a găsi un colorant care se potrivește cu culoarea părului natural. Dacă sperați să vă întoarceți la culoarea părului original, începeți să căutați fotografii ale părului dvs. natural în lumini diferite (inclusiv în aer liber). Încercați să vă uitați la fotografiile dvs. de clasă pentru a vă determina tonurile de bază. Acest lucru vă poate ajuta să selectați culoarea de colorare corectă în salon sau la magazin. De exemplu, dacă părul tău era un cald, blondă de miere ca un copil, alege coloranți cald tonifiate pentru un aspect natural.
  • Dacă discutați între câteva nuanțe, începeți cu cea mai ușoară. Dacă vă vopiați părul prea întunecat și doriți să mergeți mai ușor, va trebui să o înălbați din nou, ceea ce poate provoca daune grave.
  • Imaginea intitulată obțineți înălbitorul din părul dvs. Pasul 6.Jpeg
    3. Vopsiți părul în etape dacă încercați să mergeți mult mai întunecat. Indiferent dacă vă culori părul la domiciliu sau vizitați un salon, plecând de la părul albit într-un aspect mai întunecat este un proces lent. Cel mai sigur mod de a inversa aspectul albite este prin aplicarea unui colorant doar câteva nuanțe mai întunecate, ca o blondă de caramel. După câteva săptămâni, puteți să vă ducați câteva nuanțe mai întunecate. Repetați până când aveți culoarea dorită.
  • Dacă încercați să vopsiți părul albit prea întunecat, acesta vă poate lăsa părul care caută neuniform și potențial verde. De asemenea, va dispărea mai repede.
  • Imagine intitulată Obțineți înălbitor din părul dvs. Pasul 7.jpeg
    4. Încercați un stil OMBRI pentru a crește părul albit mai grațios. Părul Ombré este mai întunecat la rădăcini și se estompează treptat într-o culoare mai deschisă la capete. Acest stil vă poate ajuta să crească încuietorile dvs. albite într-un mod care arată intenționat. Odată ce rădăcinile dvs. au crescut ușor, cereți stilistului dvs. să folosească evidențierea și luminile ușoare pentru a vă amesteca culoarea naturală în capetele ușoare.
  • Stilurile OMBRI pot contribui, de asemenea, la extinderea timpului dintre atingerile de culoare, deoarece rădăcinile naturale nefolosite sunt o piesă intenționată a aspectului multi-tonal.
  • Imagine intitulată Obțineți înălbitor din părul părului 8.Jpeg
    5. Culoare părul la domiciliu dacă bugetul dvs. este strâns. Dacă doriți să inversați aspectul albite, dar nu doriți să plătiți pentru un serviciu de salon profesionist, luați în considerare colorați părul la domiciliu Folosind un vopsea cumpărat de magazin. Aveți grijă să nu mergeți prea întuneric pe prima rundă: moartea părului albit mai mult de trei nuanțe mai întunecate pot avea ca rezultat rezultate nemaipomenite sau decolorate. Urmați cu atenție instrucțiunile de pe caseta de coloranți la domiciliu.
  • Precondiție cu un tratament profund de condiționare. Părul albit este deja deteriorat, deci este important să adăugați umiditate suplimentară părului înainte de a le muri. Multe kituri de colorant la domiciliu vin cu un tratament precondiționat inclus.
  • Preveniți petele prin protejarea pielii cu un strat subțire de vaselină de-a lungul liniei de păr. Purtați mănuși pentru a vă proteja mâinile și pentru a acoperi suprafețele de curățare cu un prosop.
  • Testați colorantul pe o mică bucată de păr (de preferință dintr-un loc mai puțin vizibil, cum ar fi gâtul gâtului) pentru a vă asigura că vă place rezultatele. Unele coloranți, cele mai întunecate, nu pot arăta la fel pe părul albit.
  • Imagine intitulată Obțineți Bleach din părul dvs. Pasul 9.Jpeg
    6. Vizitați un coafor sau stilist pentru un loc de muncă mai profesionist. Majoritatea coaforilor sunt experimentați care lucrează cu părul albit și vă pot ajuta să faceți un plan de acoperire sau să crească o înălbitoare nedorită. Asigurați-vă că vă împărțiți întregul istoric al părului cu stilistul dvs., inclusiv detalii despre cum și când ați umplut părul.
  • Rețineți că acoperirea părului dvs. albită poate dura câteva vizite de salon. Deși acest lucru poate dura mai mult timp și bani, poate ajuta la minimizarea daunelor părului dvs. și asigurați-vă rezultate mai bune.
  • Metoda 3 din 3:
    Cultivând înălbitorul
    1. Imagine intitulată Obțineți înălbitor din părul dvs. Pasul 10.Jpeg
    1. Mănâncă o dietă bogată în acizi grași omega-3, proteine ​​și fier pentru a promova creșterea părului. Alimentele potrivite vă pot ajuta să vă asigurați corpului cu substanțele nutritive care trebuie să crească părul mai repede. Proteina este un bloc major de construcție pentru părul tău, deci asigurați-vă că obțineți cantitatea zilnică recomandată de 0.8 g pe 1 kilogram (2.2 lb) de greutate corporală. Acizii grași Omega-3 sunt, de asemenea, esențiali pentru părul sănătos, în creștere rapidă, dar corpul dvs. nu le produce pe cont propriu. Încercați să mâncați mai multe pești cum ar fi somonul, sardinele și macroul pentru a găsi aceste grăsimi sănătoase.
    • Iaurtul grec, care conține o mulțime deproteină, precum și vitamina B5 (cunoscută și sub numele de acid pantotenic), este deosebit de util în stimularea creșterii părului și a fluxului de sânge la scalpul dvs.
    • Verzii cu frunze ca spanacul și kale conțin fier, care poate contribui la promovarea creșterii părului. Acestea conțin, de asemenea, alte vitamine și minerale (cum ar fi beta caroten, folat, vitamina A și vitamina C) care ajută la menținerea unui scalp sănătos.
  • Imaginea intitulată obțineți înălbitor din părul dvs. Pasul 11.jpeg
    2. Luați un supliment de keratină sau bi-vitamine pentru a vă întări coama. Anumite suplimente alimentare pot ajuta, de asemenea, să crească mai repede părul albastru. Keratinele sunt proteine ​​care asigură rezistența și reziliența celulelor care formează părul, pielea și unghiile. Luați în considerare luarea unui supliment de keratină pentru a vă ajuta să vă confruntați cu deteriorarea și ruperea. În mod similar, bi-vitaminele pot ajuta la promovarea creșterii părului și a forței.
  • Vitamina B-7, cunoscută și sub numele de biotină, este în mod special legată de promovarea creșterii părului. Puteți găsi Biotin în formă de pilule la farmacia dvs. locală sau în alimente cum ar fi somonul, cartofii dulci și ouăle. Scopul pentru 30 micrograme de biotină în fiecare zi.
  • Imagine intitulată Obțineți Bleach din părul Pasul 12.jpeg
    3
    Spălați-vă părul mai puțin frecvent pentru a reduce ruperea. Părul dvs. devine destul de fragil când îl înălbiți, tratați-l ușor pentru a minimiza spargerea și pentru ao ajuta să crească mai repede. Încercați să spălați părul mai puțin frecvent, deoarece multe șampoane conțin substanțe chimice dure care pot deteriora în continuare coama. Dacă puteți, spălați-vă părul doar o dată pe săptămână. Dacă nu puteți aștepta acel lung între spălări, încercați să șamponați în fiecare zi.
  • Dacă aveți nevoie să spălați zilnic, reduceți șamponul de daune poate cauza prin amestecarea unui șampon de part cu 3 părți apă înainte de spălare. Încă veți obține o curată Sudsy, dar fără mai multe substanțe chimice dure.
  • Imagine intitulată Obțineți Bleach din părul Pasul 13.Jpeg
    4. Aplicați A Condiții adânci Săptămânal pentru a ajuta la repararea daunelor cauzate de albire. Mulți oameni observă uscăciunea, fragilitatea și spargerea după ce le-a înălțat părul. În timp ce înălbirea însăși nu poate fi anulată, puteți combate aceste efecte secundare utilizând un tratament de înaltă condiționare pre-șampon pe o bază săptămânală. Acest lucru poate ajuta părul albite să crească mai ușor și rapid. Aplicați balsamul adânc la părul uscat sau umed și lăsați-l să stea în cel puțin 20-30 de minute. Clătiți cu apă caldă și spălați-vă părul așa cum ați fi în mod normal.
  • Albirea ridică cuticula de păr, provocând părul să se încurce mai ușor. Tratamentele de condiționare pot contribui la contracararea acestui lucru prin aplatizarea cuticulei, etanșarea în umiditate și reducerea nodurilor.
  • Puteți achiziționa un balsam profund la majoritatea farmacilor și saloanelor sau puteți să vă faceți propria acasă folosind produse cum ar fi ulei de cocos sau avocado. Ia în considerare și un tratament de ulei fierbinte sau Mask de proteine Pentru a vă repara în continuare tresesele.
  • Avertizări

    Dacă vă înălțați părul la domiciliu, asigurați-vă că urmați instrucțiunile de pe înălbitor cu atenție, deoarece părăsirea produsului într-o prea lungă poate deteriora părul sau chiar ardeți scalpul.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar