Cum se adaugă volumul la părul tău

Dacă aveți păr fin, subțire, ați putea fi gelos de coafurile înalte pe care le vedeți pe piste. Nu renunta la speranță, totuși! Cu tunsoarea potrivită și un stil mic, oricine poate avea păr voluminos!

Pași

Metoda 1 din 4:
Adăugarea volumului în duș
  1. Imagine intitulată Adăugați volum la părul dvs. Pasul 1
1. Spălați-vă părul cu un șampon volumizant. Unele formule de șampon pot cântări părul în jos, deci alegeți unul care este conceput special pentru a adăuga lift în părul dvs.
  • Șampoanele comune de volumizare includ Pantene Pro-V Full & Strong, Matrix BioLege VolumeBloom, șampon de îngroșare al lui Kiehl, și cap și umeri plini și grosime.
  • 2. Utilizați balsam numai la capetele părului. Balsamul este minunat pentru a vă detașa părul și blocarea în umiditate, dar poate lăsa un reziduu greu care vă poate cântări rădăcinile. Utilizați un balsam volumizant pe doar capetele părului pentru a obține umiditate unde aveți cu adevărat nevoie de ea.
  • Dacă părul tău este foarte scurt sau tinde să devină uleios, Skip Conditioner cu totul.
  • 3. Condiționați mai întâi părul, apoi șampon dacă aveți nevoie de un volum suplimentar. Dacă părul tău este uscat și trebuie să condiționați mai mult decât doar capetele, încercați să aplicați mai întâi balsamul. Apoi, utilizați un șampon mic drept la rădăcini pentru a le oferi ascensoare suplimentare.
  • Încercați să obțineți șamponul numai pe rădăcinile dvs., astfel încât să nu aveți nevoie să condiționați din nou.
  • Imagine intitulată Adăugați volum la părul dvs. Pasul 4
    4. Pulverizați-vă părul cu șampon uscat pentru a obține volumul de a doua zi. Dacă părul tău arată limpezi și uleios în ziua după ce îl spălați, utilizați șampon uscat pe rădăcinile dvs. pentru a absorbi uleiul și adăugați volumul. Pulverizați șamponul uscat pe primii 1-2 inci (2.5-5.1 cm) a părului, în special în jurul liniei de păr și la coroană.
  • Masați șamponul uscat în rădăcinile dvs. cu degetele și lăsați-l să stea câteva minute, apoi pieptene până la capetele părului. Acest lucru va ajuta la absorbția uleiului pe toată durata părului, mai ales la rădăcinile în care se bazează cel mai mult.
  • Metoda 2 din 4:
    Uscarea părului
    1. Aplicați un produs volumizant la rădăcinile dvs. Indiferent dacă utilizați mousse, spumă sau gel, ar trebui să aplicați produsul la rădăcinile dvs. de îndată ce ieșiți din duș, deoarece produsele volumizante funcționează cel mai bine pe părul umed. Acest lucru vă va oferi cel mai mult controlul pe măsură ce vă uscați părul.
  • 2. Perie 1-2 inci (2.5-5.1 cm) secțiuni cu o perie rotundă pe măsură ce vă uscați părul. O perie rotundă vă oferă mai mult control asupra fiecărei secțiuni de păr, deoarece se fixează din toate părțile. Țineți peria sub păr și împingeți-o în sus pentru a vă ridica rădăcinile pe măsură ce le uscați pentru a le oferi cel mai mult volum. De asemenea, trebuie să utilizați o atașare a duzei în uscător de păr, astfel încât să puteți focaliza aerul de pe perie.
  • După ce vă uscați rădăcinile, mutați încet atât peria cât și uscătorul de păr în fiecare secțiune de păr pentru ao usca.
  • Dacă aveți părul scurt, utilizați o perie rotundă mai mică. Țineți peria la rădăcinile dvs. în loc să o mutați prin părul dvs. pentru a evita adăugarea prea multor curl.
  • Răsturnați-vă capul cu susul în jos și ardeți-vă părul fără perie până când este vorba de aproximativ 70% uscată, apoi întoarceți-vă în poziție verticală pentru a termina stilul.
  • Pentru păr mai lung, puteți juca cu diferite pensule rotunde și tehnici de stil.
  • 3. Adăugați un volum suplimentar prin periajul părului uscat în direcția opusă părții dvs. Dacă în mod normal, purtați-vă părul despărțit, astfel că cade spre stânga, periați-l spre dreapta, sau viceversa. Utilizați o setare mare de căldură pe rădăcinile dvs. timp de aproximativ 10 secunde, apoi utilizați duza de aer răcoros pe părul dvs. pentru a seta stilul în poziție.
  • După răcirea părului, periați părul înapoi în direcția pe care o pariați în mod normal.
  • 4. Trageți părul într-un bun la uscarea aerului dacă nu aveți timp să-l uscați. Dacă vă grăbiți, trageți-vă părul cât mai departe într-un bun, după cum puteți obține. Pe măsură ce se usucă, rădăcinile vor ține forma lor, așa că atunci când o trageți în jos, veți avea un volum suplimentar.
  • Aceasta este o metodă excelentă de a vă usca cu aerul dacă vă place să faceți duș înainte de culcare noaptea.
  • Metoda 3 din 4:
    Styling parul tău
    1. Imagine intitulată Adăugați volum la părul părului 9
    1. Utilizați rolele pe partea superioară a părului dvs. pentru a obține un lift suplimentar. Dacă părul tău este suficient de lung pentru role, aceasta este o modalitate excelentă de a adăuga volum la rădăcinile tale. În funcție de dimensiunea rolelor, secțiunea Partea centrală a părului dvs. - partea în care un mohawk ar fi - în 3-4 secțiuni. Înfășurați fiecare în jurul unei role în timp ce terminați să vă îmbrăcați sau să faceți machiajul.
    • Dacă utilizați role fierbinți, lăsați-le până când se răcesc.
    • Dacă utilizați role de spumă sau alte role care nu sunt încălzite, explozie rădăcinile părului cu blowdryerul, apoi lăsați-i în timpul răcirii părului.
    • Desfaceți ușor părul când este rece și stil cu degetele.
  • 2. Înapoi pieptene părul pentru a da înălțime. Teasing, sau backcombing, este procesul de combatere a părului înapoi pentru a le oferi mai mult volum. Vă puteți tachina părul folosind un pieptene de dinți fine sau chiar o periuță de dinți. Țineți o secțiune de păr drept în sus, apoi pieptene în jos începând cu aproximativ 2 inci (5.1 cm) departe de scalp.
  • Când vă luați părul la volumul dorit, strângeți ușor stratul superior al părului peste secțiunea Teased pentru ao ascunde.
  • 3. Vă curățați părul cu un fier mediu sau mare curling pentru a crea valuri libere. Ironii mai mari de curling creează bucle moi care sunt perfecte pentru adăugarea volumului. Puteți stilul buclelor cu degetele sau le periați cu o pensulă moale pentru un stil vechi de la Hollywood.
  • Imagine intitulată Adăugați volum la părul Pasul 12
    4. Adăugați prelungiri de păr clip-in pentru un volum suplimentar. Extensiile de păr nu sunt întotdeauna doar pentru crearea lungimii. Extensiile tăiate la aceeași lungime, deoarece părul vă poate oferi un impuls de volum imens. Tasează părul un pic pentru a ascunde clipurile, apoi atașați extensiile la câțiva centimetri distanță de rădăcini.
  • Asigurați-vă că părul este suficient de gros pentru a acoperi extensiile. Extensiile clip-in sunt de obicei plasate destul de aproape de rădăcini, deci chiar dacă părul tău se află pe partea mai subțire, nu ar fi la fel de vizibili. Dacă le plasați la câțiva centimetri distanță de rădăcini, atunci părul subțire nu le poate ascunde pe deplin.
  • 5. Purtați-vă părul cu o parte laterală adâncă pentru plinătatea deasupra. Prin despărțirea părului mai departe spre o parte, aduceți mai mult păr pe partea de sus a capului. Aceasta va crea iluzia că părul dvs. are mai mult volum.
  • Pietre părul în lateral dacă părul este prea scurt pentru o parte tradițională.
  • 6. Dați-vă o parte zig-zag pentru volum pe ambele părți. Plasați un pieptene la linia de păr chiar în cazul în care partea dvs. începe în mod normal. Pieptene înapoi la un unghi pentru aproximativ 2 inci (5.1 cm), apoi schimbați brusc direcția părții dvs. pentru a crea un model zig-zag. Aceasta va crea o mulțime de volum pe ambele părți ale părții dvs.
  • Metoda 4 din 4:
    Tăierea părului pentru volum
    1. Imagine intitulată Adăugați volum la părul dvs. Pasul 15
    1. Tăiați părul scurt sau mediu pentru mai multă sări. Odată ce părul este lungimea umărului, începe să arate cântărit în jos. Optați pentru o tăietură care se găsește între bărbie și clavicultură - sau chiar mai scurtă, dacă preferați!
    • Fals un aspect voluminos pe părul super-scurt, tăind laturile mai aproape de cap și lăsând partea superioară mai lungă. Stilul superior cu un produs volumizant și o perie rotundă pentru a le da liftul.
  • Imagine intitulată Adăugați volum la părul dvs. Pasul 16
    2. Optați pentru o tăietură blundă pentru cea mai plinătate. Straturile pot face părul să pară mai subțire, mai ales dacă optați pentru un stil cu o mulțime de stratificare. În schimb, alegeți un stil Bob sau un stil similar cu o linie puternică, blunt în partea de jos pentru a vă face părul să pară mai plin.
  • Evitați tăieturile care se fac cu o ras. Acestea pot provoca părul să se uite la frizzy și pot face să pară chiar mai subțiri.
  • 3. Împingeți-vă bangurile dacă aveți părul scurt. Pulverizați-vă părul cu un spray ușor sau aplicați un mic gel de styling, apoi pieptene din fața părului, astfel încât acesta se ridică sau scade înapoi. Acest lucru vă va oferi un volum suplimentar chiar deasupra feței dvs., care este locul în care se uită majoritatea oamenilor.
  • Imagine intitulată Adăugați volum la părul Pasul 18
    4. Obțineți evidențieri pentru a adăuga dimensiune. Dacă nu vă deranjează colorarea părului, evidențiază-vă poate crea un efect 3D, făcând părul să pară mai plin. Punctele mai ușoare ar trebui să fie mai aproape de partea de sus, în timp ce luminile și culoarea naturală ar trebui să cadă spre partea de jos.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar