Cum să periați părul gros lung

Oricine cu păr gros înțelege lupta de trezirea cu părul tău o mizerie! Și apoi, când încerci să-l ignori, îți scoți părul, lăsându-ți capul. Stea cu pasul 1 pentru a afla cum să vă periați părul fără hassle.

Pași

Metoda 1 din 4:
Periaj de jos în sus
  1. Imagine intitulată perie groasă de păr lung Pasul 1
1. Periați-vă părul de către sfaturi mai întâi. Începeți de la aproximativ jumătate în jos pe părul tău și perie încet nodurile și se încurcă.
  • Imagine intitulată perie groasă păr lung Pasul 2
    2. Vă aduceți încet peria de păr mai mare după fiecare accident vascular cerebral. Acest lucru vă lasă capul mai puțin atît, deoarece nu trage la fel de mult pe păr.
  • Imagine intitulată perie groasă de păr lung Pasul 3
    3. Când părul tău este aproape tot drumul periat, poți să treci din nou peste tot pentru a vă asigura că toate tanurile sunt în afara.
  • Metoda 2 din 4:
    Periajul în duș
    1. Imagine intitulată perie groasă de păr lung Pasul 4
    1. Starea părului pe timp de noapte. Când vă luați dușul de noapte (sau dimineața), asigurați-vă că ați pus o mulțime de balsam în.
  • Imagine intitulată perie groasă de păr lung Pasul 5
    2. Lăsați-o să stea în părul tău în timp ce vă spălați restul corpului.
  • Imagine intitulată perie groasă de păr lung Pasul 6
    3. Scoateți-vă peria de păr și clătiți-vă părul. În timp ce clătiți-o, periați toate nodurile afară. Va face părul atât de mult mai ușor în dimineața următoare sau pe tot parcursul zilei.
  • Imagine intitulată perie groasă de păr lung Pasul 7
    4. Aveți grijă când vă spălați părul în duș! Părul tău este fragil, iar în duș este și mai mult. Nu-l periem cu intensitate (tragere, tragere, forțare) deoarece vă poate deteriora părul.
  • Metoda 3 din 4:
    Periajul pe tot parcursul zilei
    1. Imagine intitulată perie groasă de păr lung Pasul 8
    1. Încercați să vă îmbraci masa pe tot parcursul zilei. Cumva, pe tot parcursul zilei, probabil că veți găsi noduri pe care le cunoașteți că tocmai ați ieșit! Deși este frustrant, trebuie să le spălați când puteți, astfel încât să nu se transforme în Dreadlocks.
  • Imagine intitulată perie groasă de păr lung Pasul 9
    2. Când vă periați, accidentele dvs. sunt moi și blânde. Trăgând părul cu o pensulă pe tot parcursul zilei, poate determina să devină nesănătoasă. Doar periați nodurile mari inutile.
  • Metoda 4 din 4:
    Prevenirea încurcării cu părul în timpul nopții
    1. Imagine intitulată perie groasă păr lung Pasul 10
    1. Puneți părul în panglici înainte de culcare. Braids vă vor păstra îngrijirea părului pe toată noaptea. În plus, te vei trezi cu părul ondulat!
  • Imagine intitulată perie groasă de păr lung Pasul 11
    2. Puneți părul în Curlers. Acest lucru vă ține părul în sus și în afara drumului. Veți trezi mereu la păr frumos proaspăt proaspăt!
  • Imagine intitulată perie groasă de păr lung Pasul 12
    3. Dormi cu părul uscat. Părul umed vă poate face să vă treziți cu părul în fiecare direcție! Părul frizzy nu este plăcut pentru perie.
  • sfaturi

    Utilizați balsam suplimentar dacă nodurile se luptă încă să iasă.

    Avertizări

    Aveți grijă când vă spălați părul în duș! Părul tău este fragil, iar în duș este și mai mult.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar