Cum să se ocupe de părul gros

Părul gros poate fi extrem de greu de gestionat. Utilizați instrumentele și produsele potrivite pentru a gestiona frizz și volum. Alegeți stilurile potrivite pentru o întreținere ușoară și discutați cu un stilist pentru a găsi stilul potrivit pentru textura părului și forma feței.

Pași

Partea 1 din 3:
Folosind instrumentele potrivite
  1. Imagine intitulată Deal cu părul gros de păr 1
1. Utilizați o perie de detașare. Multe perii de întărire utilizează peri scurte, flexibile, care nu vor scoate părul și pot fi folosite chiar pe părul umed. Achiziționați o perie de desenare online sau la magazinul local de aprovizionare de frumusețe.
  • Folosind o perie de palete pe părul umed, poate crea și o mulțime de încurcări și o mulțime de frizz.
  • Imagine intitulată Deal cu părul gros Pasul 2
    2. Evitați utilizarea elastică regulată. Părul gros poate funcționa cu ușurință liber de elastic și de scrunchies. Utilizați legăturile de păr subțiri și plate. Unele legături de păr la modă pot să se întindă mai devreme decât doriți, în timp ce produsele extra-aderente pot trage sau vă deteriora părul. Căutați elastice special concepute care oferă o aderență suplimentară, dar nu vă rupeți sau vă deteriorați părul.
  • Căutați Specialitatea Non-Dufking Grip Elastics online sau la magazinul local de aprovizionare de frumusețe.
  • Imagine intitulată Deal cu părul gros Pasul 3
    3. Puneți corect știftul Bobby. Spray Hairspray pe Bobby Pins și introduceți-le pe partea ondulată în părul dvs. pentru mai mult. Nu vă tentați să utilizați mai mult decât este necesar, luați-vă timpul pentru a vă asigura plasarea corespunzătoare.
  • Imagine intitulată Deal cu părul gros de păr 4
    4. Uscați părul cu uscătorul de suflare corect. Concentrați-vă pe ioni și pe putere dacă doriți un timp de uscare rapidă. Preveniți deteriorarea și frizul cu un uscător ionic care este un minim de 1800 de wați. Cumpărați uscătorul de păr online sau la magazinul local de aprovizionare de frumusețe.
  • Imagine intitulată Deal cu părul gros Pasul 5
    5. Evitați pouf cu spray de păr și cu peria dreaptă. Îmbunătățiți peria cu un pic de hairpray. Nu vă înmuiați peria de păr, dar adăugați o cantitate mică pentru a scoate staticul, sigilați cuticulele și țineți părul împreună. Evitați firele crocante prin perierea părului de dedesubt, mai degrabă decât din partea de sus a capului.
  • Perii regulate cauzează static, astfel încât să utilizați o perie de păr pentru a vă distribui uleiurile naturale ale părului și eliminați staticul și adaugă strălucirea.
  • Puteți utiliza Formula de Smoothing în loc de Hairspray Thelhip Perieul Mutați fără păr prin părul. Amintiți-vă să periați o secțiune de păr care nu este mai largă decât peria ta.
  • Imagine intitulată Deal cu părul gros Pasul 6
    6. Găsiți peria potrivită pentru situația potrivită. Există o serie de instrumente diferite de coafare a părului pe care le puteți lucra în funcție de ceea ce încercați să obțineți. Alegeți dintre următoarele perii:
  • Oval pernă perie când doriți să obțineți părul uscat, adăugați strălucire sau vă tachinează părul. Nu trebuie folosit pe părul umed.
  • Perie de lemn rotundă când doriți să adăugați corpul la părul dvs. după ce ați uscat prin suflare sau pentru a vă ajuta părul. Nu ar trebui să o folosiți pentru styling Blunt Bangs.
  • Pensulă rotundă ceramică Când doriți să vă îndreptați părul, în mod specific de cowlicks sau breton. Nu utilizați această perie dacă aveți o fină de păr fragil.
  • Peria de palete dreptunghiulară atunci când încercați să obțineți părul umed. Fiți conștienți de faptul că perii cu sfaturi cu bile tind să cadă rapid.
  • Perie jumătate rotundă Când încercați să creați un stil Bob elegant, care urmează curba capului sau când sunteți bretonuri care se usucă. Nu utilizați această perie pentru părul lung.
  • Partea 2 din 3:
    Utilizarea produselor potrivite
    1. Imagine intitulată Deal cu părul gros de păr 7
    1. Lucrați într-un balsam extrem de concentrat. Evitați utilizarea prea multă condiționare prin concentrarea asupra conținutului său. Utilizați balsamuri care sunt atât de concentrate încât aveți nevoie doar de un dollop mic. Evitați utilizarea unor balsamuri de volumizare.
    • Utilizați o mască de adâncime în fiecare a treia șampon sau o dată pe săptămână, dacă capetele părului sunt extrem de deteriorate. Dacă deteriorarea este ușoară, o puteți folosi o dată pe lună.
    • Dacă doriți părul moale și neted, trebuie să vă păstrați umiditatea părului cu balsam hidratant de calitate și șampon.
    • Secretul de a obține cel mai moale, păr mai neted posibil este reținerea umidității în părul vostru. Este important să începeți cu un șampon de hidratare de calitate și balsam. Doriți produse care păstrează umiditatea fără a cântări părul în jos. Utilizați în mod regulat produse de condiționare profundă. Produse cum ar fi uleiul macadamia de tratare a condiționării profund și matriajul de strângere a serului de styling poate elimina părul grosier.
  • Imagine intitulată Deal cu părul gros Pasul 8
    2. Aplicați produse de keratină în timpul vremii calde și umede. Umiditatea poate provoca o mulțime de frizz. Produsele cu keratină pot completa cuticulele de păr și pot reduce frizzul. Puteți utiliza produse cum ar fi spray-ul Keratin pe tot parcursul anului. Nu uitați să luați timp pentru a lucra în produs, astfel încât să ajungă la cuticulă.
  • Imagine intitulată Deal cu părul gros Pasul 9
    3. Uscați-vă părul pentru o lovitură. Dacă aveți părul cu adevărat gros, puteți găsi extrem de dificil să obțineți o lovitură. Uscați-vă părul, astfel încât să fie lăsați doar 10-20% să se usuce. Utilizați o duză de netezire pe uscătorul dvs. pentru a usca restul părului.
  • Uscarea brută funcționează cel mai bine pentru părul ondulat și drept. Utilizați duza de netezire atunci când există 20-30% din stânga pentru a evita deschiderea cuticulelor prea mult cu uscarea brută.
  • Imagine intitulată Deal cu părul gros Pasul 10
    4. Reduceți timpul uscat cu un catalizator de uscare. Dacă aveți păr gros, probabil că sunteți folosit pentru uscarea părului, fiind un eveniment de zi cu zi. Dacă preferați să se usuce cu aer, accelerați procesul utilizând un prosop de înfășurare care va absorbi mai multă umiditate decât un prosop obișnuit. Și dacă preferați să se usuce, încercați un primer care va reduce timpul necesar pentru părul complet uscat.
  • Imagine intitulată Deal cu părul gros Pasul 11
    5. Spălați-vă părul noaptea pentru a crea o lovitură de dimineață. Spălați-vă părul cu 30 de minute înainte de a dormi și lăsați-l să se usuce cu aer peste noapte. Utilizați un fier de curling jumătate de butoi dimineața, împărțind părul în aproximativ 12 secțiuni. Întoarceți-vă fierul prin fiecare secțiune, asigurându-vă că mergeți până la capetele părului. Acest lucru va crea o privire de explozie, dar în mai puțin timp decât un salon.
  • Partea 3 din 3:
    Alegerea stilului potrivit
    1. Imagine intitulată Deal cu părul gros de păr 12
    1. Legați un topknot pentru a evita capul de pat. Evitați cowlick-urile sau capul incontrolabil cu un topknot. Întoarceți-vă capul cu susul în jos, adunați părul și răsuciți-l într-o coadă de cal. Utilizați produsul de netezire pentru a controla orice fire libere.
  • Imagine intitulată Deal cu părul gros de păr 13
    2. Pierde greutatea pe părul greu. Părul greu poate arăta ca o pătură fără viață fără sărituri. Cereți stilistului dvs. pentru a adăuga straturi cu o tăietură la jumătatea lungimii pentru a îndepărta greutatea în rădăcinile părului dvs. și a da o mișcare. Evitați prea multă strat pentru că părul dvs. poate arăta ca un triunghi.
  • Imagine intitulată Deal cu părul gros Pasul 14
    3. Adăugați straturi pentru a evita capul de cască. Părul cu lungime mijlociu poate arăta ca o căști atunci când părul gros devine prea mare pentru un bob choppy. Adresați-vă stilistului să adăugați dimensiunea unei tăieri de lungime a bărbiei prin adăugarea de straturi. Scapă de pufiness cu un balsam sau o ceară de mătase. Aveți nevoie de produs pentru a ancora pouful dvs. și cântărește părul în timp ce permiteți-l să se miște.
  • Consultați stilistul dvs. pentru a alege produsul potrivit pentru a scoate dimensiunea părului dvs. în timp ce cântărește-o.
  • Imagine intitulată Deal cu părul gros Pasul 15
    4. Tăiați-vă părul cu foarfece și rasoare subțiere adecvate. Foarfecele de subțiere și rasoarele vă pot deteriora părul sau pot provoca Frizj dacă nu sunt utilizate corect. Spune-ți stilistului dacă foarfecele de subțiere ți-au deteriorat părul în trecut. Utilizați-le numai la capetele părului dacă sunteți predispus la frizzie.
  • Adresați-vă stilistului dvs. să folosească o metodă diferită pentru a vă subțiri părul sau pentru a vă da straturi dacă foarfece și rasoarele de subțiere ți-au deteriorat părul în trecut.
  • Imagine intitulată Deal cu părul gros de păr 16
    5. Împărțiți-vă părul. Priviți online sau discutați cu stilistul dvs. pentru a găsi panouri care se potrivesc stilului dvs. Braidele arată grozav cu părul gros și mențineți volumul sub control. Dacă nu puteți controla Frizz, țese părul într-o panglică ușor de întreținut.
  • Imagine intitulată Deal cu părul gros de păr 17
    6. Vorbește cu stilistul tău. Lucrați cu stilistul dvs. pentru a găsi un stil care se potrivește tipului de păr și forma feței. În timp ce ea poate să-ți subțieze părul, poate dezvălui straturi mici pe partea inferioară a părului, care vă va face părul să se simtă subțire, dar să arate plin și uniform.
  • Căutați online sau furnizați imagini pentru stilistul dvs. pentru a oferi un punct de plecare. Găsiți inspirație de celebrități cu același tip de păr.
  • sfaturi

    Nu vă purtați niciodată mâinile prin părul dvs. - îl face să se rătăcească și să-i facă mai mult.
  • Citiți etichetele oricăror produse de păr dacă căutați numai produse naturale sau sunt alergice la anumite ingrediente.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar