Cum să vă vopsiți părul cu cafea

Vopsirea părului nu este întotdeauna o alegere ușoară de făcut, în special având în vedere substanțele chimice grele adesea prezente în coloranții utilizați în saloane și kituri de acasă. Din fericire, vă puteți întuneca părul în mod natural folosind cafea. Această metodă este deosebit de ideală pentru a aștepta mamele sau persoanele care doresc o colorare mai puțin permanentă. Tot ce ai nevoie este ceva cafea și balsam!

Pași

Metoda 1 din 2:
Vopsirea părului cu cafea și balsam
  1. Imagine intitulată 1341723 1
1. Preparați niște cafea. Preparate aproximativ 1-2 cani (240-470 ml) de cafea organică. Cafeaua ar trebui să fie organică, deoarece cafelele neecologice au adăugat de obicei substanțe chimice și conservanți. Asigurați-vă că utilizați o cafea prăjită întunecată sau un espresso. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că părul dvs. se va întuneca cu cafeaua. Faceți acest lucru puternic, adăugând un pic mai multor cafea decât 1-2 cani (240-470 ml) solicită.
  • Puteți prepara cafeaua Cu toate acestea doriți (un aparat de cafea de picurare, pe aragaz), dar prepararea cafelei într-o singură servire de cafea instantanee nu ar putea să-i depășească cafeaua la fel de puternic cum ar trebui să fie pentru a vă vopsi în mod adecvat părul.
  • Lăsați cafeaua să se răcească și să o folosească atunci când este complet răcită sau călduță.
  • Imagine intitulată vopsea părul cu etapa de cafea 2
    2. Se amestecă cafeaua cu balsam. Puteți utiliza orice fel de condiționare pentru a se amesteca cu cafeaua. Cu toate acestea, balsamurile mai groase ar putea face o aplicație mai ușoară. Se amestecă 1 cană (240 ml) de cafea preparată, cu 2 linguri (30 ml) de balsam și 2 linguri (30 ml) de cafea organică. Utilizați o lingură pentru a amesteca toate aceste ingrediente împreună.
  • Dacă aveți păr mai lung, puteți crește cantitatea de cafea și balsam folosit. Măsurătorile exacte nu sunt o regulă, dar mai mult un ghid.
  • Imagine intitulată colorant cu părul de cafea 3
    3. Aplicați amestecul în părul dvs. Aplicați acest amestec în părul dvs. folosind mâinile și luați în considerare utilizarea unui pieptene cu undă larg pentru a răspândi amestecul în mod egal prin părul. Odată ce ați adăugat tot amestecul în păr, luați în considerare fixarea părului într-un bun pentru a vă menține părul din față pe măsură ce lăsați amestecul să se înmoaie în. Lăsați acest amestec pe părul dvs. timp de cel puțin o oră. După o oră, balsamul poate începe să se usuce și să se întărească.
  • Aplicați acest amestec de cafea la părul dvs. într-o baie cu o oglindă, astfel încât să puteți conține nici o mizerie și să vedeți ce faceți.
  • Drape un prosop vechi (unul pe care nu-ți deranjează să fii murdar) peste umeri. Acest lucru va împiedica orice amestec de cafea să cadă pe haine și să coloreze materialul.
  • Imagine intitulată vopsea părul cu cafea Pasul 4
    4. Clătiți-vă părul. Clătiți amestecul de cafea și balsam din părul dvs. în duș. Nu adăugați șampon - pur și simplu lăsați apa să curețe amestecul din păr.
  • Este posibil să fie necesar să repetați acest proces de vopsire de câteva ori pentru a ajunge la rezultatele dorite.
  • Metoda 2 din 2:
    Vopsirea părului cu o clătire de cafea
    1. Imagine intitulată vopsea părul cu cafea Pasul 5
    1. Șampon părul. Spălați-vă părul cu un șampon. Doriți să lucrați cu părul curat fără uleiuri și produse de păr.
  • Imagine intitulată 1341723 6
    2. Cafea de preparare. Preparate aproximativ 2 cani (470 ml) de cafea puternică, organică. Poate ajuta la prepararea a 2 cani de cafea (470 ml) de cafea, deoarece vei toarna cafeaua peste cap ca o clătire. Cu cât mai multă cafea, cu atât este mai ușor să se toarne pe părul tău.
  • Permiteți cafeaua să se răcească la temperatura camerei sau chiar mai rece.
  • Imagine intitulată vopsea părul cu etapa de cafea 7
    3. Transferați cafeaua la un recipient mare. Odată ce cafeaua este preparată, turnați cafeaua într-un castron mare sau o oală. În esență, aveți nevoie de un container suficient de mare pentru a ține cafeaua, astfel încât să puteți să-l scoateți pe părul dvs. și, de asemenea, să colectați cafeaua care se încadrează în timp ce țineți capul peste recipient și turnați cafeaua pe părul.
  • Imagine intitulată 1341723 8
    4. Clătiți-vă părul cu cafeaua. Plasați castronul mare sau oală în duș și țineți-vă capul peste castron. Poți să-ți dai părul în castron și să folosești o ceașcă mică pentru a scoate cafeaua și turnați-o peste restul părului. Acest lucru va fi deosebit de util pentru a ajunge la spatele capului tău, care nu va fi în stare să fie înmuiat până la cafea. Se toarnă cafeaua peste păr de aproximativ 15 ori. Acest lucru vă va asigura că părul dvs. este complet saturat cu cafeaua. Scrierea părului și lăsați cafeaua să stea pe părul dvs. timp de cel puțin 20 de minute până la câteva ore. Poate ajuta la fixarea părului într-un bun pentru a preveni scurgerea cafelei.
  • Alternativ, puteți să vărsați cafeaua preparată într-o sticlă de pulverizare și să vă pulverizați părul. Oricum, asigurați-vă că acoperiți cât mai mult părul cu cafeaua.
  • Imagine intitulată vopsea părul cu etapa de cafea 9
    5. Clătiți părul curat. După ce ați lăsat cafeaua să stea pe părul tău, clătiți cafeaua cu apă în duș.
  • Este posibil să aveți nevoie să vă înmuiați părul cu cafea de câteva ori pentru a vă atinge culoarea dorită a părului.
  • Clătiți-vă părul cu oțet de cidru de mere poate ajuta culoarea de cafea să dureze mai mult.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Acest tratament de vopsire a părului funcționează cu adevărat pe bruneturile care au păr mai ușor brun, mai degrabă decât blonde cu părul super-lumină.
  • Păstrați un prosop înfășurat în jurul gâtului și umerilor, deoarece cafeaua vă poate pata hainele.
  • Avertizări

    Această metodă de vopsire a părului dvs. Din păcate nu produce rezultate exacte. Dar, dacă nu vă place modul în care se dovedește culoarea, cafeaua se va deschide după câteva spălări în duș.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar