Cum de a sufla părul uscat fără frizz

Te găsești de combatere Frizz de fiecare dată când te-ai uscat părul? Puteți lăsa să se usuce la aer, dar aceasta nu este întotdeauna o opțiune, mai ales dacă este foarte rece sau dacă trebuie să mergeți la serviciu sau la școală. Din fericire, există modalități de a vă usca părul fără a obține totul frizzy.

Pași

Metoda 1 din 3:
Suflați-vă părul
  1. Imagine intitulată Păr rece uscată fără Frizz Pasul 1
1. Plăcați orice tanguri folosind degetele sau un pieptene cu undă largă. Începeți la capetele părului și lucrați până la rădăcini. Nu rulați niciodată un pieptene în jos de la rădăcini până la capete dacă părul tău este încurcat. Asigurați-vă că faceți acest lucru în timp ce părul este încă umed, nu după ce se usucă.
  • Evitați să folosiți pericul de păr pe părul umed, mai ales dacă aveți părul curat. Acest lucru poate duce la frizz.
  • 2. Îndepărtați orice umiditate excesivă cu un prosop. Nu frecați prosopul peste părul vostru. În schimb, folosiți-o pentru a stoarce ușor orice apă excesivă din părul dvs.
  • Dacă aveți păr curat sau delicat, ați putea dori să utilizați un prosop de microfibră sau un tricou vechi și curat.Fibrele grosiere ale unui prosop regal pot fi răsturnate și lacrimi părul delicat.
  • 3. Luați în considerare lăsarea ca părul să se usuce într-o manieră de păr înainte de a folosi un uscător de păr. În funcție de cât de gros sau de lung este părul, acest lucru poate dura între 20 și 30 de minute. Vrei ca părul tău să fie umed când îl sufli, dar nu înmuiere umed. Acest lucru poate ajuta la reducerea frizelor.
  • Imagine intitulată Păr rece uscată fără Frizz Pasul 4
    4. Țineți uscător de păr aproximativ 12 cm (30 cm) departe de părul dvs. la uscat dur. Uscarea brută este atunci când vă uscați părul fără a utiliza o percepție de păr. Singura dată când puteți aduce uscător de păr mai aproape atunci când vă stiați părul. Ținând uscător de păr prea aproape de părul dvs. poate duce la deteriorarea căldurii, iar părul deteriorat este adesea frizzy.
  • 5. Îndreptați duza în jos când vă uscați părul. Împărțiți părul în secțiuni și suflați secțiunea uscată de păr la un moment dat. Îndreptați aerul în jos de la scalpul dvs. Repetați acest lucru pentru fiecare secțiune. În acest fel, fluxul de aer va cauza caticulele de păr să se așeze în loc să curgă în sus. Acesta vă va face părul să pară strălucitor și mai fină.
  • 6. Utilizați degetele pentru a vă menține părul neted în timp ce sufla-l să se usuce. Evitați utilizarea unei perice obișnuite, mai ales dacă părul dvs. este încă umed. Peria poate deteriora părul și o poate face să pară frizzy.
  • Odată ce părul dvs. este de aproximativ 80% uscat, puteți trece la o percepție de păr, dacă nu aveți părul curat și doriți să îl păstrați curat.
  • Dacă aveți părul curat și doriți să îl păstrați cu buclă, înfășurați buclele din jurul degetelor și să suflați aceste bobine pe o setare scăzută. Nu utilizați o peria de păr de nailon, deoarece va perturba modelul natural curl al părului dvs. și va duce la poof.
  • Pentru a îndrepta părul curat, folosiți o perie mare, rotundă, cu brățări.
  • Pentru a stilul părului drept, utilizați o perie denman, perie plat de nailon sau perie rotundă ceramică.
  • 7. Luați în considerare utilizarea unei periei rotunde ventilate pentru a vă face părul drept. Face acest lucru numai atunci când părul tău este aproape toți uscat. Așezați peria sub o secțiune de păr, aproape de rădăcini. Îndreptați duza uscător de păr peste secțiunea părului. Aduceți încet peria și uscător de păr spre vârfurile părului în același timp. Păstrați părul sandwiched între perie și duza. Este posibil să trebuiască să repetați de câteva ori înainte ca secțiunea să fie netedă.
  • Dacă nu aveți o pensulă rotundă, puteți încerca să înlocuiți o paletă obișnuită.
  • 8. Finalizați-vă aspectul, oferindu-vă părului o explozie de aer rece. Transformați uscătorul de păr la un set rece. Îndreptați duza în jos, și suflați-vă părul folosind lovituri netede. Porniți de la rădăcini și mutați uscătorul până la sfaturi. Acest lucru vă va ajuta să netezească și să sigileze cuticula părului, făcând părul să pară strălucitor și mai neted.
  • Metoda 2 din 3:
    Utilizarea produselor potrivite
    1. Aplicați un balsam de frunze la capetele părului. Asigurați-vă că faceți acest lucru înainte de a aplica alte produse. Acest lucru vă va ajuta părul să păstreze umiditatea în timp ce suflați-l. Unul dintre motivele pentru care părul ar putea apărea frizzy este deoarece este uscat și deteriorat.
  • 2. Utilizați un pic mic de ulei de argan, ulei de jojoba sau strălucire serul pe părul tău înainte de a sufla. Începeți cu o cantitate de dimensiuni de mazăre și aplicați-o la părul dvs., concentrându-vă pe capete. Dacă aveți păr mai lung sau păr foarte gros, este posibil să aveți nevoie să utilizați mai mult.
  • De asemenea, puteți utiliza aceste uleiuri și seruri pe părul dvs. după ce se usucă pentru a le oferi o strălucire suplimentară.
  • 3. Utilizați un spray de protecție împotriva căldurii înainte de a vă usca suflarea părului. Acest lucru este esențial dacă aveți păr curat, care este mai predispus la deteriorarea căldurii decât părul drept.
  • Unele spray-uri de protecție la căldură au de asemenea încorporate controlul frizzului.
  • Sfat de experți
    Gina Almona

    Gina Almona

    Părul profesionist Stylistgina Almona este proprietarul lui Bla It Out, un salon de păr din New York. Cu peste 20 de ani de experiență de formare a frumuseții, munca lui Gina a fost prezentată în revista Oameni, Timpul din New York și scena Queens. Ea a reușit să păstreze o perspectivă proaspătă în industrie demonstrând și participând la spectacole și ateliere de lucru precum spectacolul internațional de frumusețe. Ea a primit pregătirea de cosmetologie de la Școala de frumusețe Long Island, Astoria.
    Gina Almona
    Gina Almona
    Stilist profesionist de păr

    Expertul nostru este de acord: Fără produse cum ar fi protectia de căldură și uneltele ca o atașare a duzei și o perie adecvată, veți ajunge cu frizz.

  • Imagine intitulată Păr rece uscată fără Frizz Pasul 12
    4. Încercați să obțineți o atașare a duzei pentru uscător de păr dacă aveți păr drept. Este, de asemenea, grozav pentru cei cu păr curbat sau ondulat care ar dori să-și arunce să-și arunce părul drept. Duza va ajuta la direcționarea fluxului de aer mai bun în timp ce vă uscați suflarea părului. Acesta va ajuta cuticulele de păr să se așeze și, la rândul lor, să-ți facă părul să pară mai fină.
  • Imagine intitulată Păr rece uscată fără Frizz Pasul 13
    5. Încercați să obțineți un atașament difuzor pentru uscător de păr dacă aveți părul curat. Ajută la ghidarea aerului în jurul buclelor dvs. fără a le perturba sau a supraîncălzi.
  • Metoda 3 din 3:
    Având grijă de părul tău
    1. Imagine intitulată Păr rece uscată fără Frizz Pasul 14
    1. Știți ce face părul frizzy. Există multe lucruri care pot face părul să pară frizzy, inclusiv genetică. Una dintre cauzele principale ale Frizj este deteriorarea. Aflați cum să preveniți deteriorarea pentru a vă menține părul Frizz-Free.
  • Imagine intitulată Păr rece uscată fără Frizz Pasul 15
    2. Protejați-vă părul de la elemente. Atât soarele, cât și vântul pot provoca haos pe părul tău. Dacă va fi o zi caldă, însorită, încercați să purtați o pălărie sau să utilizați un produs de păr cu SPF încorporat. Dacă va fi rece și vânt, încercați să purtați o capotă, eșarfă sau pălărie pentru a vă proteja părul.
  • Imagine intitulată Păr rece uscată fără Frizz Pasul 16
    3. Clătiți părul cu apă rece pentru a ajuta la tăierea pe frizz. Odată ce ați terminat clătirea părului după spălare și condiționare, dați-i o clătire finală folosind apă rece. Acest lucru va ajuta la sigilarea cuticulelor de păr și ajutați-i să se așeze. Părul tău va apărea după aceea.
  • Imagine intitulată Păr rece uscată fără Frizz Pasul 17
    4. Luați în considerare somnul pe o pernă de satin. Cele mai multe perne de bumbac vor absorbi umiditatea din părul tău, făcându-l să pară uscat și fragil. De asemenea, țesături grosiere, cum ar fi bumbacul și lenjeria, pot să vă prindă părul și să provoace ruperea minusculelor și lacrimi. O pernă de satin este netedă și va ajuta la reducerea frecării dăunătoare a părului.
  • 5. Încercați să obțineți părul tăiat la fiecare 6 până la 8 săptămâni. Acest lucru este important, chiar dacă intenționați să creșteți părul. Pe măsură ce părul crește, capetele devin împărțite. Nu există nici o modalitate reală de a repara în permanență capetele împărțite și, dacă le lăsați neschimbate, daunele vor să se strecoare mai departe și să mai înlăture arborele de păr. Ca atare, veți dori să tăiați capetele deteriorate.
  • Există seruri și creme care pot fi eliminate temporar se termină împreună. Căutați produse care spun că vor repara sau sigiliul se termină.
  • Imagine intitulată Păr rece uscată fără Frizz Pasul 19
    6. Nu vă șamponați părul în fiecare zi, mai ales dacă este curat. Scopul pentru spălarea părului 2 până la 3 ori pe săptămână în schimb. Șamponarea excesivă vă poate usca cu adevărat părul, ceea ce poate duce la frizz.
  • Imagine intitulată Păr rece uscată fără Frizz Pasul 20
    7. Alegeți produsele de păr corespunzătoare pentru tipul de păr. Folosind șamponul greșit, balsamul și produsele de styling pot duce la părul care este frizzy. Alegeți produse care se potrivesc cu tipul de păr pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună cantitate de umiditate pentru părul dvs. Verificați eticheta de pe produs înainte de ao cumpăra pentru a vă asigura că este un meci bun pentru părul dvs.
  • De exemplu, dacă aveți păr fin, subțire, utilizați produse care sunt destinate pentru părul fin, subțire, cum ar fi îngroșarea sau produsele volumizante. Dacă aveți păr uscat, deteriorat, utilizați produse care sunt destinate părului uscat, deteriorat, cum ar fi hidratanța sau restaurarea produselor.
  • 8. Opriți jocul cu părul. În timp ce jucați cu părul dvs. nu va le deteriora în mod necesar, va determina să apară frizzy. Cu cât atingeți mai mult părul, cu atât mai mult vă încurcați cuticulele. Acest lucru este deosebit de important pentru cei cu păr curbat.
  • Imagine intitulată Păr rece uscată fără Frizz Pasul 22
    9. Evitați stilul de căldură dacă puteți, și utilizați un spray de protecție împotriva căldurii atunci când faceți acest lucru. Prea multă stil de căldură, cum ar fi îndreptarea și curbarea, poate provoca părul să devină fragil și uscat. Un spray de protecție împotriva căldurii va ajuta la prevenirea acestui lucru. Cu toate acestea, este mai bine să vă lăsați părul natural și să-i dați câteva zile între sesiunile de îndreptare și curling.
  • Când uscarea prin suflare, îndreptarea sau curățarea părului, încercați să utilizați o setare de căldură mai mică. Evitați utilizarea unei setări de căldură ridicată. Va dura mai mult, dar va fi mai blând pe părul tău.
  • Imagine intitulată Păr rece uscată fără Frizz Pasul 23
    10. Evitați produsele care conțin siliconi și sulfați. În timp ce siliconii sunt minunați pentru a face părul să pară mai fină, pot provoca acumularea dacă nu sunt spălate corespunzător. Această construcție poate face ca părul să apară limpezi și plictisitoare. Din păcate, siliconii pot fi spălați numai cu sulfați, care sunt dur agenți de curățare. Sulfații pot face părul uscat și fragil. Acest lucru poate duce la frizz.
  • Imagine intitulată Păr rece uscată fără Frizz Pasul 24
    11. Spălați-vă părul cu un șampon clarificator o dată pe lună. Pentru a elimina acumularea de la produse de păr, puteți utiliza un șampon clarificator până la 1 timp pe lună. Șampoanele clarificatoare sunt mai puternice decât șamponul obișnuit, deci nu le folosiți în mod regulat. Cu toate acestea, ele sunt utile ca un tratament o dată lunar pentru a vă curăța adânc părul și îndepărtați excesul de ulei și reziduurile de produs.
  • Imagine intitulată Păr rece uscată fără Frizz Pasul 25
    12. Limitați alcoolul, cofeina, fumatul și alimentele procesate. Toate acestea pot duce la frizz. Alcoolul, cofeina și fumatul sunt toate diuretice. Aceasta înseamnă că absorb umiditatea din corp. Fără umiditate înseamnă păr uscat, frizzy. Alimentele prelucrate oferă o nutriție mică, care este părul trebuie să fie sănătos. Ei pot face mai rău Frizj.
  • Imagine intitulată Păr rece uscată fără Frizz Pasul 26
    13. Limitați tratamentele chimice pe părul dvs. Colorarea, albirea și permirale pot deteriora și slăbi părul, determinând să devină fragil și uscat. Toate acestea pot face părul să pară în frizerie.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Aplicați produse de păr la părul umed. Acest lucru vă va permite părului să le absoarbă mai bine.
  • Pentru a vă oferi părul suplimentar volumul: nu vă împărțiți părul, ci să-l spălați drept înapoi în timp ce se usucă sufla. Acest lucru îl va da un corp suplimentar în timp ce tăierea pe frizz.
  • Dacă aveți părul curat, utilizați un difuzor, dar utilizați-l numai pe cea mai mică setare de căldură și numai după ce ați pus serul de protecție la căldură în păr și lăsați-l să se usuce timp de 20 până la 30 de minute.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar