11 Sfaturi dovedite pentru a vă îngriji părul într-un muson

Dacă musonii fac parte din climatul dvs. local, sunteți familiarizați cu faptul că apa murdară, vântul și umiditatea poate provoca părul. Nu puteți face prea mult pentru a schimba vremea, dar există o mulțime de modalități de a vă proteja părul și de a preveni Frizj în timpul sezonului musonului! Cea mai ușoară și mai eficientă apărare împotriva deteriorării Monsoon este păstrarea părului curat și hidratat.

Pași

Metoda 1 din 2:
Protecția împotriva daunelor
  1. Imagine intitulată Îngrijire pentru părul dvs. într-un pas de muson 1
1. Șamponați părul la 2-3 ori pe săptămână pentru ao păstra sănătoși. Din cauza poluării aerului și a altor factori, apa de ploaie este destul de murdară și vă poate deteriora cuticula părului. În timpul sezonului musonilor, spălați-vă părul de 2-3 ori pe săptămână pentru a scăpa de orice poluare sau acumulator de grime.
  • Dacă sunteți în afara foarte mult, poate doriți să vă spălați părul în fiecare zi.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru părul tău într-un pas de muson 2
    2. Spălați-vă părul cât mai curând posibil după ce ați ieșit în vremea Monsoon. Apa de ploaie murdară poate fi greu pe părul tău, face să pară gras și poate provoca chiar infecții dacă o lași să stea pe scalpul tău prea mult. Spălați-vă părul cu un șampon blând cât mai curând posibil după ce ați luat părul umed într-un muson.
  • Căutați un șampon hidratant conceput pentru a lupta împotriva Frizz pentru cele mai bune rezultate. Evitați ingredientele dure, uscate cum ar fi sulfații și alcoolul.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru părul dvs. într-un pas de muson 3
    3. Suflați-vă sau ștergeți părul cu un prosop de microfibră imediat. Dacă nu sunteți în stare să vă spălați părul imediat, aruncați-l imediat, este următorul cel mai bun lucru! Uscarea împiedică apa de ploaie murdară să se fixeze în arborele deschisă și ajută la prevenirea frizului. Dacă nu puteți să vă uscați imediat părul, dați-l ușor sau strângeți-l cu un prosop de microfibră pentru a scăpa de excesul de apă.
  • Aplicați protecția împotriva căldurii înainte de a vă usca suflarea părului pentru controlul suplimentar de deteriorare.
  • Nu frecați prea viguros cu prosopul, deoarece acest lucru provoacă încurcături și rupe.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru părul tău într-un pas de monsoon 4
    4. Așteptați până când părul dvs. este uscat înainte de a detașa cu un pieptene larg dințate. Părul este cel mai vulnerabil când este umed. Dacă tocmai ați umblat în interior după ce ați fost prinși în ploaie și părul dvs. este absolut înmuiat, rezistă nevoii de a combina prin ea! Suflați-l mai întâi sau lăsați-l să se usuce la aer în mod natural înainte de a rula un pieptene cutanate cu ea.
  • Utilizați un produs de detansare a spray-on înainte de a le combina dacă aveți o mulțime de tanguri pentru a lucra.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru părul dvs. într-un pas de muson 5
    5. Evitați tratamentele chimice în timpul sezonului musonului pentru a păstra părul puternic. Tratamente chimice, cum ar fi îndreptarea, colorarea și perfecționarea pot fi dure pe păr chiar și în cele mai bune momente. Părul dvs. este deja expus la o mulțime în timpul sezonului musonilor, astfel să săriți tratamentele chimice dure pentru a evita stresul suplimentar.
  • Metoda 2 din 2:
    Frizz de prevenire
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru părul tău într-un pas de muson 6
    1. Utilizați un balsam profund hidratant pentru a lupta împotriva frizelor. Umiditatea este prietenul tău atunci când vine vorba de prevenirea părului frizzy! Una dintre cele mai ușoare modalități de a vă menține părul hidratat este să utilizați un balsam de înaltă calitate, adânc hidratant de fiecare dată când o spălați.
    • Căutați ingrediente hidratante cum ar fi ulei de cocos, ulei de avocado și ulei de jojoba.
    • Dacă părul dvs. devine extrem de frizzy, încercați un balsam de frunze.
    • Pentru umiditate suplimentară, utilizați a Tratament de condiționare profundă la părul dvs. o dată pe săptămână.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru părul dvs. într-un pasaj muson 7
    2. Aplicați un ulei de păr hrănitoare înainte sau după spălarea părului. Uleiul hidratează părul și împiedică Flyaways când vă aflați în elemente. Pentru părul normal, uscat sau fragil, aplicați câteva picături de ulei după spălarea părului pentru a adăuga umiditate și a face detrimentul mai ușor. Dacă părul tău tinde să devină rapid, masați câteva picături de ulei în lungimea părului ca tratament pre-șampon.
  • Pentru hidratarea profundă, aplicați uleiul și lăsați-l să se înmoaie în păr timp de o oră înainte de șamponare.
  • Dacă aveți păr foarte uscat, încercați să utilizați ulei în fiecare zi. În caz contrar, mergeți cu 2-3 ori pe săptămână.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru părul tău într-un pas 8 muson
    3. Atingeți părul cât mai puțin posibil în timpul vremii umede. A fi în ploaie face părul poros și vulnerabil. Mâinile transferă transpirația și încălzirea părului, ceea ce face ca arborele de păr să se umfle și mai mult mai mult. Pentru a preveni acest lucru, păstrați-vă mâinile de pe păr cât mai mult posibil.
  • Setați stilul dvs. cu frizerie de control sau umiditate de protecție împotriva umidității, astfel încât să nu aveți nevoie să o atingeți cât mai mult mai târziu.
  • Imagine intitulată de îngrijire pentru părul dvs. într-un pas de muson 9
    4. Aduceți o sticlă mică de seric de netezi cu tine când sunteți în mișcare. Cumpărați o sticlă de dimensiuni de deplasare de seric de netezi și puneți-o în geantă sau în geantă înainte de a ieși afară. După ce veniți din ploaie, turnați câteva picături de ser în palme și frecați-le împreună. Lucrați rapid serul în părul dvs., începând cu capetele și mutați arborele.
  • Evitați aplicarea serului la rădăcini, mai ales dacă părul dvs. este pe partea uleioasă.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru părul tău într-un pas de monsoon 10
    5. Trageți părul într-o pierdere în sus înainte de a merge în afara. Cel mai bine este să stați în afara ploii și vânzarea complet în timpul sezonului musonului, dar asta nu este întotdeauna o opțiune! Dacă trebuie absolut să ieșiți în ploaie turnată, trageți părul lung sau lungimea umărului într-o coadă de coadă liberă sau moţ primul. Pentru stiluri de păr mai scurte, încercați să trageți stratul de sus într-o jumătate de coadă de coadă în schimb.
  • Aduceți o pălărie sau o eșarfă cu dvs. când sunteți în mișcare pentru a vă acoperi părul.
  • Când vă întoarceți înăuntru, lăsați-vă părul în jos și alunecă-l cu degetele.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar