Cum sa faci machiaj de nunta

O zi de nunta este ceva de vis de zi despre oameni si chiar planificati cu mult inainte de a intalni persoana la care se cand sa se căsătoreasca. Când ajunge timpul, un număr mare de lucruri trebuie planificate și executate. Unul dintre acestea alege aspectul perfect de machiaj de nuntă. Făcând acest lucru necesită mai mulți pași, cum ar fi pregătirea pielii, astfel încât aceasta va arăta radiantă, decide cine vă va face machiajul și va aloca timpul pentru o aplicație de încercare (sau două). De asemenea, implică învățarea modului de a aplica în mod corespunzător machiajul care este cel mai potrivit pentru aspectul zilei de nuntă dorită. Începeți acum, învățând INS și Outs de a-ți atinge scopul final - o față frumoasă pentru a se potrivi frumuseții ocazii a două persoane care se alătură în căsătorie.

Pași

Partea 1 din 3:
Aplicând machiajul dvs
  1. Imagine intitulată face machiaj de nunta Pasul 1
1. Pregătiți-vă pielea. Fie că faci machiajul tău sau nu, ziua nunții tale, spălați-vă fața și folosiți un hidratant ușor. Oricare ar fi fost rutina dvs., acum nu este momentul să-l schimbați. Dacă vă exfoliați, totuși, stați departe de o frecare aspră și optați în schimb pentru o curățare ușoară cu exfoliere. Dacă aveți un cusur, dab ceva potrivit pe ea, cum ar fi Visine, dar altfel lăsați-l singur. Accentul dvs. ar trebui să fie pus pe paleta curată și moale Machiajul dvs. trebuie să realizeze pielea naturală, frumoasă.
  • Imagine intitulată face machiaj de nunta Pasul 2
    2. Lăsați-vă tonul pielii și să-ți ghidezi alegerile de culori de machiaj. În timp ce există anumite tipuri de piele (identificate de la 1-6) pentru scopuri dermatologice, companiile de machiaj folosesc propria lor terminologie pentru a descrie culorile lor de machiaj de-a lungul continuumului tonului pielii - și nu sunt în mod special consecvente la asta. De exemplu, o companie ar putea numi cea mai ușoară fundație "fildeș", în timp ce altul numește aceeași culoare "corectă."Astfel, gândindu-vă la culorile care se potrivesc cu tonul pielii, este mai bine să vă gândiți mai întâi în general în ceea ce privește intervalul de la "Fair" la "mediu" la "adâncime."
  • Enformele pielii dvs. - cool sau cald - sunt, de asemenea, un factor atunci când alegeți ambele culori potrivite și complementare.
  • Puteți determina subtilitatea dvs. cu un truc rapid. Țineți o bucată de argint și o bucată de bijuterii de aur în spatele mâinii. Dacă aurul pare să se topească, aveți un subtil cald. În cazul în care argintul face, aveți un subtil cool.
  • Imagine intitulată face machiaj de nunta Pasul 3
    3. Știți că primeerul este necesar. Între momentul în care începeți să aplicați machiajul dvs. și când vă spuneți la revedere oaspeților dvs., o mulțime se va întâmpla. Folosind un grund înainte de a aplica machiajul dvs. vă va ajuta să vă asigurați că acesta deține prin ceremonie, orice dans, plâns și prăjire. Probabil că veți avea nevoie de touch-up-uri ocazionale, dar vor fi mult mai puțin frecvente. În plus, un grund va ajuta linii fine și riduri fine, precum și deghizează porii deschisi.
  • Utilizați o cantitate mică după ce ați umplut, dar înainte de a pune la bază. Răspândiți-o uniform pe fața și pleoapele pentru a crea o bază netedă pentru tot ce urmează să vină.
  • Imagine intitulată face machiaj de nunta Pasul 4
    4. Aplicați fundația următoare. Adesea, oamenii cred că concealerul continuă înainte de fundație, dar experții cer să difere. După ce ați pus pe grund, permiteți-i să se usuce sau să se stabilească. Una dintre cele mai mari greșeli pe care le puteți face atunci când aplicați machiajul nu oferă fiecărui timp pentru a se usca. Dacă este necesar, întoarceți uscătorul de păr pe cea mai tară setare și undă-l înainte și înapoi pe față înainte de a vă deplasa de la un pas la altul.
  • Dacă aveți un subtil cool, căutați fundație care are o bază rozieră, redder sau albastră.
  • Dacă aveți o subtilă caldă, utilizați o fundație cu o bază galbenă sau de aur.
  • Pentru a determina dacă umbra este corectă, dați un vârf Q în fundație și aplicați-l în centrul liniei inferioare. Dacă dispare, este cea potrivită!
  • Aplicați fundația în straturi subțiri, începând de la mijlocul feței și amestecând spre exterior folosind o perie de fundație. Nu doriți nici o linie vizibilă, așa că acordați o atenție deosebită amestecului sub maxilar și pe gât.
  • Nu prăjiți la fundație. Va arăta suprasolicitat și va fi surprinzător de frotiu.
  • Imagine intitulată face machiaj de nunta Pasul 5
    5. Adăugați concealer acolo unde este necesar. Întrucât fundația este concepută pentru a chiar ton de piele, concealerii sunt proiectați să ascundă lucrurile, cum ar fi petele și cercurile întunecate sub ochi. Dacă ați fi aplicat-o înainte de fundație, ați freca o mare parte din el în timp ce lucrați la fundație în piele. Pentru a acoperi zonele roșii sau cercurile întunecate, utilizați o perie de concealer pentru a pune un concealer lichid aceeași nuanță sau o singură umbră mai ușoară decât tonul pielii de-a lungul zonelor de probleme. Apoi bate peria împotriva pielii pentru a răspândi concealerul. Dacă nu este suficient de amestecat, dați vârful unui burete de machiaj în apă și lucrați la concealer spre exterior.
  • Pentru a ascunde o cusur, puneți fundația pe ea mai întâi, apoi aplicați Concealer înainte de ao fixa cu pulbere. Dacă îl puteți vedea, adăugați mai mulți concealer și pulbere. Asigurați-vă că faceți concealer pe cusur. Nu frecați.
  • Imagine intitulată face machiaj de nunta Pasul 6
    6. Aplicați mai sus, dar mergeți ușor pe ea. Alimentarea nu este întotdeauna în sacul de machiaj al fiecăruia, dar scopul său este de a face anumite caracteristici faciale, cum ar fi ochii să pară mai mari și să adauge atât strălucirea, cât și un aspect al deficului tineresc. Folosind prea mult, sau o formulare cu scânteie sau sclipire, este o rețetă pentru dezastrul de fotografii, astfel încât să treacă ușor. Ele vin atât în ​​forme lichide, cât și în pulbere.
  • Dacă utilizați un lichid, dați-l cu o perie după fundație în formă de marcă de verificare. Începeți lângă ochiul interior, coborâți la un unghi ușor spre nara și apoi pe pometă, amestecându-vă spre templul tău. Faceți același lucru deasupra sprâncenelor, în jos centrul nasului, centrul frunții și bărbia voastră.
  • Dacă folosiți un lider de pulbere, folosiți-l după puține pulberi și spălați-l sub spargere, ușor în colțul ochilor și pe vârfurile cheei. Nu folosiți un luminator de pulbere sub ochi sau peste gură sau veți arăta transpirație în fotografii.
  • Imagine intitulată face machiaj de nunta Pasul 7
    7. Setați baza și apoi conturul. Într-adevăr, aveți două opțiuni în continuare. Puteți folosi o blush cremă, mai degrabă decât o pulbere de pulbere sau setați baza cu pudră. Dacă optați să utilizați o blush pulbere, utilizați mai întâi o pulbere translucidă pentru a seta baza și controlul de control. Pulberea este una din acele momente când este absolut mai mult. Te duci la lumină luminoasă, nu se îndoaie. Utilizați o perie de dimensiuni medii la praf ușor peste frunte, părțile laterale ale nasului și pe bărbie.
  • Apoi utilizați un bronz de pulbere care este doar o umbră sau două mai întunecate decât fundația dvs. și o periați în formă de 3 pe ambele părți ale feței.
  • Pentru a face acest lucru, începeți la părul tău, mutați în jos partea feței și apoi sub pometa ta, înapoi în partea feței și apoi sub maxilarul tău.
  • Au apăsat pulbere la îndemână. Există întotdeauna zone care strălucesc și au nevoie de un DAB rapid înainte de o fotografie sau în timp ce în toaletă.
  • Imagine intitulată face machiaj de nunta Pasul 8
    8. Blush ușor. Indiferent dacă utilizați o rolă de cremă înainte de pulberea dvs. sau o roșie de pulbere după, mergeți ușor cu blush. Puteți adăuga întotdeauna mai multe. Aplicați Blush la merele obrajilor și amestecați în sus și spre părul părului. Nu vrei un nas roz, așa că nu-l spălați acolo. Pentru a termina, faceți o mică marcă de verificare la oasele obrazului.
  • Dacă aveți o piele corectă cu subtilități răcoroase, culori precum trandafir moale sau copilul roz cu indicii de Mocha sau Bej vor arăta frumos.
  • Dacă aveți o piele echitabilă cu subtilități calde, du-te pentru caise de aur sau o piersică ușoară cu un pic de roz.
  • Dacă aveți pielea medie cu subtilnați rece, încercați afine, zmeură ușoară sau roz roz.
  • Dacă aveți pielea medie cu subtilități calde, căutați un coral moale cu sugestii de caise maro sau sudissed.
  • Dacă aveți pielea profundă cu subtiloni răi, roșiați pe nuanțe de prune, struguri și zmeură.
  • Dacă aveți pielea profundă cu subtilități calde, păstrați-o bogată cu piele de piele maro sau un coral profund, cu un bronz mic.
  • Imagine intitulată face machiaj de nunta Pasul 9
    9. Aduceți culoarea ochilor dvs. cu umbra și linia. Experții nunți, în general, nu recomandă un ochi dramatic întunecat, optând în schimb să folosească căptușeală de ochi în culorile altele decât umbrele negre, palide sau ochi neagră complementare culorii ochilor și lightlighters pentru a face ochii arata mare. Încercați ochelinerii maro, gri și verde și aplicați-o atât pe pleoapele de sus, cât și pe cele de jos pentru a atrage atenția asupra ochilor. Folosirea unei umbre de ochi cremă va dura mai mult și este cea mai bună folosită pe capacul ochiului, în timp ce o pulbere este cea mai bună în creasta ochiului. Utilizați un luminator de pulbere în colțurile ochilor și sub fruntea dvs.
  • În ceea ce privește culorile, încercați să nuanțe de bronz, dacă aveți ochi verzi, mocha dacă ochii tăi sunt alune, marină și maro închis pentru ochi albaștri și purpuri și gri pentru ochi maro.
  • Umeziți o perie de ochelari în apă și o periați în umbra ochilor dacă doriți să vă luați ochii cu umbra ochilor.
  • Imagine intitulată face machiaj de nunta Pasul 10
    10. Adăugați Mascara și curățați-vă sprâncenele.Probabil vor fi lacrimi de mai multe ori, deci tu trebuie sa au rimeluri impermeabile. De asemenea, dacă nu purtați deja în mod regulat gene false, ziua nunții nu este ziua de a începe. În schimb, asigurați-vă că aveți o bună generală a genelor, o mascara volumizantă și o rimel de prelungire. Înclinați genele înainte de a aplica ambele. Cu rimelul tău, începeți la rădăcina genelor tale și bateți de la o parte la alta la partea de sus. Du-te cu negru - arată bine pe toată lumea.
  • Terminați prin încadrarea feței cu o pulbere de frunze puțin mai întunecată decât culoarea dvs. naturală. Puneți-l în linia naturală a sprâncenelor, care lucrează spre exterior până la sfârșitul ochilor.
  • Imagine intitulată face machiaj de nunta Pasul 11
    11. Creați buzele care arată bine și ultima. Așa cum aveți nevoie de pielea feței dvs. pentru a fi bine hidratată înainte de a aplica machiajul, buzele dvs. trebuie, de asemenea, hidratate, astfel încât acestea nu sunt atât de uscate sau crăpate încât odată ce se aplică culoarea pe care o vedeți toate acestea. Pentru a evita acest lucru, utilizați un hidratant de buze și lăsați-l să absoarbă câteva minute înainte de aplicarea culorii. Alegeți o culoare care completează blush-ul dvs. în timp ce urmați aceste sfaturi. De asemenea, în timp ce multe rujuri mai noi susțin în ultimele ore, mergând cu o pată de buze este un pariu mai bun în ziua nunții tale.
  • Dacă aveți o piele corectă cu subtilnuri răcoroase, mergeți cu nud, Mocha Light și Light Mauve - dacă aveți subtilități calde, încercați nisip, piersic nud sau coajă. Evitați rozurile strălucitoare, bronzurile întunecate și mochasul întunecat.
  • Dacă aveți pielea medie cu subtiloni răi, alegeți o roz roz, rodie sau afine - dacă aveți subtilități calde, mergeți la bronz, cupru și scorțișoară. Evitați nudurile.
  • Dacă aveți pielea profundă cu subtiloni răi, verificați stadionul, vinul sau rubinul roșu - dacă aveți subtilități calde, încercați miere, ghimbir sau un bronz de cupru. Evitați orice aproape de portocaliu.
  • Dacă utilizați linia de buze, aplicați-vă petele sau rujului de buze, dacă acesta este ceea ce alegeți, aproape la marginea buzei. Următorul folosiți o linie de buze pentru a defini forma buzelor dvs. și pentru a sigila totul în. Adăugați doar o culoare mai mică și amestecați cei doi împreună.
  • Dacă vă duceți la o înălțime sau o declarație, culoarea buzelor, păstrați-vă ochii moi și naturali pentru a evita aspectul papusului de mireasă.
  • Evitați să vă smulgeți buzele împreună pentru că acest lucru vă poate face zâmbetul să pară lop-verso.
  • Sări peste luciul de buze. În primul rând, nu durează mult. În al doilea rând, va ajunge la buzele dorite. De asemenea, poate crea o strălucire în fotografii.
  • Partea 2 din 3:
    Alegerea aspectului dvs. de nuntă
    1. Imagine intitulată face machiaj de nunta Pasul 12
    1. Amintiți-vă că este nunta ta, nu o noapte de fete afară. Una dintre cele mai mari greșeli de mirese face ca mâncarea pe machiaj - prea multe straturi de fundație prea întunecată, ochii prea fumeni, rujul care este orbește în fotografii și așa mai departe. Nu vrei să-l princi când te uiți înapoi la fotografiile tale de nunta ca tine când te uiți la cei de la bal. Gândiți-vă la timp. Lăsați experimentarea pentru un alt moment și loc - doriți să arătați ca cea mai bună versiune a dvs., nu ca altcineva.
    • Artiștii de machiaj recomandă foarte mult să rămână departe de toate machiajul cu orice strălucire sau scânteie, deoarece scapă de fotografia flash, lăsând pete albe pe piele. Ele pot fi scoase din fotografii, dar sunt scumpe.
  • Imagine intitulată face machiaj de nunta Pasul 13
    2. Asigurați-vă că machiajul dvs. se potrivește cu părul și îmbrăcămintea. Deoarece rochia dvs. este cel mai probabil să fie albă, veți avea nevoie de o culoare pentru a compensa lipsa de culoare. Totuși, la fel cum nu doriți să purtați prea mult machiaj, de asemenea, nu doriți să purtați stilul greșit de machiaj. Scopul dvs. este un aspect coeziv în care fiecare piesă are sens cu fiecare altul. Chiar dacă vă place un anumit stil de machiaj sau sunt pur și simplu obișnuiți să purtați machiaj într-un fel, asta nu înseamnă că va arăta bine cu părul și rochia ta.
  • Dacă rochia dvs. este romantică, baladuială și moale, de exemplu, ochii fumători și rujul roșu strălucitor se vor ciocni, nu vor fi complementare.
  • Dacă vă purtați părul într-un updo cu o mulțime de podoabe, ar trebui să vă păstrați machiajul simplu, dar încă proaspăt și roz.
  • Uită-te la revistele de mireasă și imaginile covoarelor roșii, în special, pentru a vedea cum stilistii au pus împreună un aspect complet, mai degrabă uimitor decât șocant.
  • Imagine intitulată face machiaj de nunta Pasul 14
    3. Colectați imagini de aspect vă place. O altă greșeală miresează adesea așteaptă până în ultimul minut pentru a decide cum vor face machiajul lor. Deci, cu siguranță începeți mai devreme. Scoateți acele reviste de mireasă și începeți să vă uitați la machiajul utilizat. Când vedeți ceva ce vă place, rupeți întreaga pagină și puneți-o într-un fișier marcat "Machiaj.", De asemenea, uitați-vă în alte reviste de modă, căutați imagini online (și imprimați-le) și răsfoiți alte publicații.
  • Identificați ce vă place despre machiajul din fiecare imagine pe care o găsiți. Utilizați o ascuțită și scrieți-o în jos spre partea laterală.
  • Uită-te în jur și jot note în diferite momente ale zilei și când ești în diferite stări.
  • După ce ați colectat un eșantion frumos, încercați să determinați dacă observați teme. De exemplu, ați scris în mod repetat că vă place o anumită culoare a buzelor? Vedeți că ați scris câteva note despre cercurile de lumină?
  • Imagine intitulată face machiaj de nunta Pasul 15
    4. Gândiți-vă la Arată că ați văzut personal și ați plăcut. Amintiți-vă înapoi la nunți la care ați participat sau ați făcut parte din trecut. Când îți amintești să te gândești la mireasă, "Wow, arată uimitor!"Este posibil să nu vă puteți aminti exact despre ceea ce era vorba despre machiajul ei că ți-a plăcut sau dacă era chiar machiajul ei care o făcea să iasă în evidență, dar știi un lucru - nu a părut-o și ea părea fabuloasă. Da un apel. Ea o va lua cu siguranță ca un compliment. Întreabă-o dacă și-a făcut machiajul. Dacă nu, întrebați-o cine a făcut-o. Dacă a avut un artist de machiaj, cereți numele persoanei și informațiile de contact.
  • Dacă într-adevăr se luptă să decideți într-o privire, amintiți-vă că rar eșuează: piele radiantă, obrajii roz și buzele roz.
  • Partea 3 din 3:
    Obținerea aspectului dvs. pregătit înainte de nuntă
    1. Imagine intitulată face machiaj de nunta Pasul 16
    1. Nu vă neglijați pielea. Dacă nu ați fost deosebit de diligent în privința îngrijirii bunei pielii faciale, acum este momentul să începeți. Obțineți facials o dată pe lună pentru a vă ferma tenul și iluminați pielea, ceea ce va crea o bază bună pentru machiaj. Asigurați-vă că vă spălați bine fața nu numai dimineața, ci și noaptea pentru a scăpa de machiajul zilei. În mod regulat, exfoliați pentru a elimina pielea moartă și chiar și tonul pielii. Uimurizați-vă fața și beți prea multă apă. Aplicarea machiajului pentru a usca, spaltchia și pielea flacără nu va produce aspectul dorit, indiferent cât de greu încercați.
    • Dacă aveți o breakout pe zi sau două înainte de nunta dvs., nu alegeți la ea! Este mult mai ușor să acoperiți un blestem decât o scabie.
    • Wax sprâncene sau alte zone ale feței cu cel puțin o săptămână înainte de nunta dvs. pentru a evita orice note. Dacă nu ați cerut niciodată, nu începeți să faceți acest lucru înainte de nunta dvs. pentru că puteți obține o erupție cutanată dacă nu ați mai făcut-o niciodată.
    • Luați în considerare și albirea dinților. Există multe opțiuni, de la a fi făcut la biroul dentistului de a face acest lucru la domiciliu cu produsele peste-contra. Ar trebui să începeți cu 3-4 luni înainte de nuntă.
  • Imagine intitulată face machiaj de nunta Pasul 17
    2. Decideți cine vă va face machiajul. Puteți alege să faceți propriul machiaj, așa cum a făcut Kate Middleton înainte de a se căsători cu prințul William. Sau puteți decide să aveți un prieten sau un artist de machiaj. În cazul în care acesta din urmă, puteți avea deja o recomandare de la un prieten. Dacă nu, luați în considerare întrebarea planificatorului dvs. de nuntă dacă acesta poate recomanda unul. Ați putea, de asemenea, să întrebați coordonatorul evenimentelor pentru locația dvs. de nuntă, să priviți online sau să discutați cu proprietarul salonului, unde vă faceți părul sau unde intenționați să vă faceți părul dacă mergeți la acea traseu.
  • Indiferent de cine selectați, cereți să vedeți un portofoliu. Dacă este greu în totul, dar aspectul dorit, găsiți pe altcineva.
  • Imagine intitulată face machiaj de nunta Pasul 18
    3. Configurați un proces de încercare înainte de nuntă. Dacă alegeți să faceți machiajul dvs. făcută de o altă persoană, programați un timp cu cel puțin o lună înainte de nuntă pentru a avea o încercare. În acest moment, veți fi mai stabiliți în planificarea generală a nunții dvs. și veți avea o idee mai bună despre ceea ce doriți. Luați imaginile colectate, o fotografie a rochiei dvs., o fotografie sau o imagine a părului dvs. va arăta ca și o fotografie a dvs. atunci când credeți că vă arătați cel mai bine la cursul dvs. de încercare. Acest lucru va ajuta cu toții persoana să facă machiajul dvs. atât să creeze aspectul pe care îl doriți și unul care va lucra cu celelalte elemente.
  • Dacă intenționați să vă bronzați înainte de nunta dvs., trebuie să obțineți acea culoare înainte de procesul de machiaj sau rezultatele nu vor fi la fel.
  • De asemenea, amintiți-vă că, în timp ce ați putea găsi un aspect de machiaj pe care îl iubiți, s-ar putea să nu arătați bine cu colorarea voastră. Dacă utilizați un artist de machiaj, permiteți-i să vă ghideze în aceste chestiuni.
  • Încercați să purtați o cămașă de tee de aceeași umbră ca și echipamentul dvs. de nuntă la cursul dvs. de încercare, astfel încât să puteți vedea cum machiajul dvs. va privi împotriva culorii alese alese. Faceți o fotografie fără flash înainte de a pleca.
  • Imagine intitulată face machiaj de nunta Pasul 19
    4. Faceți un proces condus de dvs. Dacă nu știți prea multe despre aplicația de machiaj, continuați să citiți. Puteți, de asemenea, să îl cercetați, de asemenea, vizionați videoclipuri YouTube - sau mergeți la un magazin de departament, uitați-vă la femeile care vând produse la contoare de machiaj și găsiți pe cineva care poartă un stil de machiaj dorit. Cereți-le pentru o makeover, pe care adesea o vor face gratuit în speranța că veți cumpăra unele dintre produsele lor. S-ar putea să găsiți că faceți asta. Practicați-vă machiajul în lumină naturală, folosind produsele pe care intenționați să le utilizați. Purtați, de asemenea, un tricou alb și faceți o fotografie cu dvs. după aceea.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Păstrați țesuturile ascunse într-un loc discret.
  • Nu obțineți un bronz spray cu o zi înainte de nunta ta. Atât de mult pot merge prost cu ei. Dacă vă decideți să obțineți una, încercați mai întâi o lună înainte de nunta dvs.
  • O idee distractivă este să mergeți gratuit pentru nunta ta. Lipsa machiajului pe fața voastră vă va oferi un aspect natural și drăguț.
  • Evitați să aveți machiajul dvs. AirBruhed. Vă lasă fața că arătați apartament, nu dewy și este greu de atins.
  • Dacă ați aplicat corect machiajul dvs., nu veți avea nevoie de prea multă atingere. Cu toate acestea, aveți un kit de atingere pregătit și asigurați-vă că includeți cel puțin următoarele: Pulbere translucide translucide - Bilele de bumbac pentru a vă ordona în jurul ochilor - pată de buze sau suport pentru ruj și ochi pentru a vă face ochii un pic mai fumator Pentru o recepție de seară sau pentru a adăuga un pic mai mult rimel.
  • Nu neglija alte zone ale corpului tău ca spatele, brațele și pieptul. Utilizați o loțiune strălucitoare care nu este transferată, astfel încât aceste zone să nu pară plate sau spaltchy.
  • Nu devin prea tanicii în general. Contrastul dintre pielea ta și rochia ta de nuntă poate fi pur și simplu prea mult.
  • Nu uitați de părul și machiajul de onoare de onoare, astfel încât atunci când toți sunteți împreună aveți un aspect coeziv.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar