Cum să aplicați machiajul neutru pentru ocazii speciale

În zilele casual, s-ar putea să te duci pentru un aspect de machiaj natural, dar pentru ocazii speciale, vrei ceva mai plin de farmec fără a fi prea dramatic. Un aspect de machiaj neutru este perfect pentru evenimentele speciale în timpul zilei când trebuie să arătați lustruit. Încercați un machiaj neutru, vă uitați la un interviu de angajare, având brunch duminică cu prietenii sau participați la o nuntă de grădină într-o după-amiază de sâmbătă.

Pași

Partea 1 din 5:
Diferențierea între machiajul natural și natural
  1. Imagine intitulată Aplicați machiajul neutru pentru ocazii speciale Pasul 1
1. Purtați machiaj natural atunci când doriți ca pielea proprie să arate prin. Machiajul natural este uneori confuz pentru machiajul neutru, dar cele două sunt destul de diferite. Un aspect natural este casual, proaspăt și dewy și este folosit pentru a obține o privire reîmprospătată "doar trezit". Un aspect ocazional este realizat cu machiaj minimal.
  • Fundația Sheer sau Light ar putea fi folosită astfel încât pielea, pistrui și toate, arată încă prin.
  • Machiajul de ochi este minim, așa cum o umbră ușoară și doar un pic de rimel, dar fără eyeliner.
  • Buzele ar putea avea doar o atingere de luciu mai mare într-un ton natural.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul neutru pentru ocazii speciale Pasul 2
    2. Purtați machiajul neutru pentru a arăta complet lustruit pentru timpul zilei. Spre deosebire de un aspect natural creat cu machiaj minim, un aspect neutru este realizat cu destul de mult de machiaj. Machiajul neutru este mai subtil decât un timp dramatic de noapte, datorită unei palete de culori neutre, dar este la fel de mult. Este perfect pentru timpul zilei când culorile de machiaj îndrăzneț ar putea să nu fie adecvate.
  • Pentru un aspect neutru, pielea este încă acoperită complet cu concealer și fundație.
  • Machiajul complet al ochilor este aplicat pentru un aspect neutru, inclusiv o culoare de bază de bază, o umbră evidențială, eyeliner, rimel și genele false, dacă se dorește. Umbra, linerul și rimelul ar trebui să fie culori neutre.
  • Buzele se fac într-o culoare neutră. O buză nudă este o privire populară neutră.
  • Machiajul neutru creează un aspect impecabil care este esențial pentru a arăta bine în fotografii.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul neutru pentru ocazii speciale Pasul 3
    3. Înțelegeți că o paletă neutră este măgulitoare pentru majoritatea tonurilor de piele. Culorile neutre pot părea măgulitor pe o gamă largă de tonuri de piele, de la lumină la întuneric. Diferența este în umbra culorii de machiaj. Nuanțele mai ușoare ale unei culori de machiaj (cum ar fi roz deschis) sunt aplicate la tonurile de piele mai ușoare, în timp ce nuanțele mai profunde ale aceleiași culori de machiaj (cum ar fi rozul închis) pot fi aplicate la tonuri mai întunecate ale pielii.
  • Partea 2 din 5:
    Pregătiți-vă pielea
    1. Imagine intitulată Aplicați machiajul neutru pentru ocazii speciale Pasul 4
    1. Adunați-vă curățarea facială, exfoliator și hidratant. Indiferent cât de bună este tehnica dvs. de machiaj sau cât de mare sunt produsele pe care le utilizați, fata și machiajul finit va arăta cel mai bine cu îngrijirea corectă a pielii. Aceasta include spălarea, exfolierea și hidratarea.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul neutru pentru ocazii speciale Pasul 5
    2. Spălați-vă fața cu un cleanser blând. Folosind mâinile (spălați-vă mai întâi mâinile) sau o cârpă, umeziți-vă fața și spălați-o cu curățitorul feței preferat. Masați ușor curățarea peste tot pe fața dvs., inclusiv fruntea, obrajii, bărbia și nasul, lucrând într-o lumină spumă.
  • Fii atent în jurul zonei ochiului pentru a evita obținerea oricărui curățare în ochii tăi.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul neutru pentru ocazii speciale Pasul 6
    3. Exfoliați pielea dacă au fost câteva zile de când ați fost exfoliat ultima dată. Pe pielea umedă, masați o curățare ușoară a feței pe frunte, obrajii, bărbia și nasul, fiind atenți pentru a evita zona ochilor. Exfolierea netedă pielea prin îndepărtarea celulelor moarte ale pielii și a flakiness, ceea ce vă va ajuta machiajul să meargă mai ușor.
  • Săriți acest pas dacă ați exfoliat anterior pielea feței în ultimele 24-48 de ore. Nu trebuie să vă depășiți pielea mai mult de două ori pe săptămână.
  • Persoanele cu pielea sensibilă ar putea alege să renunțe la acest pas. Exfolierea poate fi aspră pe pielea sensibilă, astfel încât să utilizați un produs blând, all-natural dacă doriți să exfoliați.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul neutru pentru ocazii speciale Pasul 7
    4. Misturați-vă pielea. Dab loțiunea dvs. facială preferată pe frunte, obrajii, nasul, bărbia, pleoapele și sub forma ochilor - apoi se amestecă ușor până când nu mai puteți vedea loțiunea. Permiteți pielea să absoarbă pe deplin hidratantul timp de aproximativ 10 minute înainte de a începe să aplicați orice machiaj.
  • Hidratant vă ajută să vă păstrați pielea în căutarea tinerească și sănătoasă și vă ajută să vă păstrați machiajul de la cawing.
  • Hidratarea este ultimul pas în pregătirea pielii pentru aplicarea machiajului.
  • Partea 3 din 5:
    Aplicarea fundației și a pulberii
    1. Imagine intitulată Aplicați machiajul neutru pentru ocazii speciale Pasul 8
    1. Adunați fundația, concealer, pulbere, perii și / sau bureți. Cu pielea dvs. profund curată și hidratată corespunzător, veți observa cât de proaspătă arată și simte fața. Este acum gata pentru fundație, concealer și pulbere. Machiajul dvs. va merge mai bine acum că pielea dvs. a fost pregătită corespunzător.
    • Utilizați o fundație completă de acoperire pentru a obține o privire perfectă. Orice pistrui, moles sau decolorare pe care ați putea avea ar trebui să arătați abia, dacă este deloc, după aplicarea fundației.
    • Alegeți o fundație într-o umbră care completează tonul natural al pielii pentru a menține un aspect neutru.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul neutru pentru ocazii speciale Pasul 9
    2. Aplicați fundația pielii dvs. Puteți utiliza o perie, un burete sau la îndemâna dvs. de a aplica fundația. Alegeți oricare dintre opțiunile funcționează cel mai bine pentru dvs. Pentru a aplica fundația, puneți puncte mici pe frunte, obrajii, bărbia, nasul, pleoapele și sub zona ochilor. Amestecați ușor în fundație folosind o atingere delicată, ușor pentru a evita frecarea din greșeală de pe orice fundație.
  • Puteți utiliza fundația lichidă sau pulbere, oricare ați prefera. Fundația lichidă va oferi mai multă acoperire, este mai ușor de amestecat în piele și este bun pentru realizarea unui aspect lustruit și neutru în timpul zilei.
  • DABBING Un pic de fundație sub zona ochiului ajută la minimizarea sub întunericul ochilor.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul neutru pentru ocazii speciale Pasul 10
    3. Dab concealer sub ochi. Puteți sări peste acest pas dacă fundația a acoperit deja suficient cercuri întunecate sub ochi. Dacă încă mai puteți vedea un întuneric, aplicați o cantitate mică de concealer cu vârful degetelor și amestecați ușor.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul neutru pentru ocazii speciale Pasul 11
    4. Puneți-vă fața cu pulbere facială. Setați fundația cu pulberea de față. Utilizați o perie mare de pulbere pentru a vă praf întreaga față cu pulberea facială. Acest lucru va ajuta la stabilirea fundației pe care ați aplicat-o deja pe piele și să o ajutați să dureze mai mult.
  • Majoritatea pulberilor vin doar în nuanțe neutre și vor funcționa perfect pentru un aspect neutru. Doar selectați o pulbere care completează culoarea fundației dvs., care ar trebui să fie o potrivire apropiată de tonul dvs. natural al pielii.
  • Dacă preferați, încercați să utilizați un puf de pulbere mică sau un burete pentru a pulveriza ușor pleoapele și sub zone de ochi, mai degrabă decât utilizarea periei de pulbere.
  • Partea 4 din 5:
    Aplicarea machiajului ochilor
    1. Imagine intitulată Aplicați machiajul neutru pentru ocazii speciale Pasul 12
    1. Adunați toate consumabilele de machiaj de ochi. Veți avea nevoie de ochi, de ochi, creion de ochi sau ochi, rimel, perii și, eventual, pensete.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul neutru pentru ocazii speciale Pasul 13
    2. Scoateți sprâncenele, dacă este necesar. Sprâncenele vă cad față și ochii, deci este important ca ei să nu fie prea ocupați. Putrezind ușor orice fire de păr. Evitați scufundarea. Pentru a vă modela sprâncenele pentru a-ți rama cel mai bine ochii, citiți Formați sprâncenele.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul neutru pentru ocazii speciale Pasul 14
    3. Umpleți-vă sprâncenele. Utilizați o perie ușor umedă și o fard de ochi întunecați sau un creion de eyeliner pentru a completa toate zonele rare ale sprâncenelor. Finalizați aspectul prin spălarea sprâncenelor cu o frunză de pieptene sau periați pentru a netezi toate firele de păr în aceeași direcție.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul neutru pentru ocazii speciale Pasul 15
    4. Aplicați ochii pe pleoape. Sunt necesare doar două nuanțe de ochi pentru a crea această privire neutră - o lumină și un întuneric. Selectați culori neutre pentru ambele umbre.
  • Deoarece culorile neutre funcționează pentru aproape orice ton de piele, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la culoarea greșită. Alegeți nuanțele neutre care vă place cel mai bine.
  • Pentru fardul mai ușor, exemple de tonuri neutre includ bej, taupe și șampanie.
  • Pentru umbra mai întunecată, maro închis sau gri închis sunt ambele opțiuni neutre bune. O umbră mai întunecată a culorii de ochi de ochi pe care ați selectat-o, ar fi de asemenea lucrat.
  • Cu o perie de ochi, aplicați umbra mai deschisă peste pleoapă.
  • Utilizați o perie unghiulară sau foarte subțire pentru a aplica numai umbra mai întunecată la ochiul ochiului. Puteți să vă înghițiți cu ochiul de ochi puțin cu vârful degetului sau cu peria de suflare pentru a se amesteca.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul neutru pentru ocazii speciale Pasul 16
    5. Line ochii cu ochi negri. Puteți utiliza căptușeala lichidă, geluri de gel sau a creionului. Pentru a crea o linie moale, subtilă, trageți o linie foarte subțire foarte aproape de linia dvs. de Lash.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul neutru pentru ocazii speciale Pasul 17
    6. Pensulă Mascara pe genele tale. Aplicați două sau trei straturi de rimel negru sau maro închis pe genele superioare. Mascara maro negru și maro închis sunt ambele opțiuni bune pentru toate tonurile de piele. Dacă doriți, aplicați și un strat de rimeluri pe genele dvs. inferioare.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul neutru pentru ocazii speciale Pasul 18
    7. Aplicați genele cosmetice, dacă se utilizează. Genele false sunt cele mai adăugate după ce ați terminat aplicarea machiajului ochilor. Pentru instrucțiunile pas cu pas la aplicarea corectă a genelor, citiți Aplicați genele false. Odată ce se aplică genele false, atingeți Eyeliner, dacă este necesar, aplicați o mascara suplimentară, dacă doriți.
  • Partea 5 din 5:
    Evidențierea obrajilor și buzelor
    1. Imagine intitulată Aplicați machiajul neutru pentru ocazii speciale Pasul 19
    1. Strângeți bluzul, balsamul de buze, rujul sau luciul de buze și perii. Adăugarea de culori subtile la pomeții și buzele vă poate oferi o strălucire sănătoasă care este complementul perfect al aspectului dvs. neutru de machiaj.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul neutru pentru ocazii speciale Pasul 20
    2. Alegeți o culoare ușoară a brazului cel mai potrivit pentru tonul pielii. Culorile blush Blush sunt cel mai bine salvate pentru arata dramatica, seara. Culorile mai ușoare sunt tot ce aveți nevoie pentru a crea un aspect frumos și neutru în timpul zilei.
  • Nuanțele mai ușoare ale rozului roz sau de piersici lucrează cel mai bine pentru a crea un aspect neutru pe tonuri echitabile sau ușoare ale pielii.
  • Tonurile de piele medii și întunecate pot beneficia de culori mai calde, cum ar fi un bej de piersici.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul neutru pentru ocazii speciale Pasul 21
    3. Aplicați Blush pe obraji. Folosind o perie rotunjită, faceți o față de buzunare și periați un pic de blush ușor pe obekbone.
  • Aplicarea robinei peste pomeții oferă contur pentru fața dvs., oferindu-vă, de asemenea, o strălucire minunată și sănătoasă.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul neutru pentru ocazii speciale Pasul 22
    4. Uimurizați-vă buzele cu balsam de buze. Lăsați balsamul de buze să absoarbă în buze timp de aproximativ 10 minute înainte de a continua la următorul pas.
  • Balsamul de buze vă va hidrata buzele și vă va face mai ușor să aplicați luciu de buze sau ruj în următorul pas. De asemenea, va ajuta culoarea buzelor dvs. să dureze mai mult.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul neutru pentru ocazii speciale Pasul 23
    5. Aplicați o nuanță ușoară de ruj sau luciu de buze la buze. Încercați o culoare roz, piersic sau nude, dacă aveți o piele corectă. Tonurile de piele medii și întunecate pot purta o nuanță mai închisă de roz sau piersic, dar ar trebui să evite rujul nud, deoarece vă poate spăla.
  • Culorile luminoase sau îndrăznețe ale buzelor sunt mai potrivite pentru seara arată astfel încât stick cu culori mai ușoare pentru aspectul tău neutru în timpul zilei.
  • Puteți să vă evidențiați mai întâi buzele cu linia de buze, dacă preferați, pentru a accentua mai mult buzele.
  • Dacă utilizați linia de buze, alegeți o culoare care este o umbră mai închisă decât culoarea dvs. naturală a buzei sau care este o umbră mai întunecată decât culoarea rujului sau luciului de buze pe care îl utilizați.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul neutru pentru ocazii speciale Pasul 24
    6. Observați aspectul finit în oglindă. Fii mândru de frumosul tău minunat. Acum știți cum să creați un aspect neutru machiaj, care este ușor și frumos și perfect pentru evenimente în timpul zilei și ocazii speciale.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Lotiune de curatat fata
    • Hidratant facial
    • Machiaj perii
    • Pensetă
    • fundație
    • Concealer
    • Fard de ochi
    • Pencil fruntea
    • Tus de ochi
    • Rimel
    • Blush
    • Rujul sau luciul de buze
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar