Cum să acoperiți un tatuaj cu machiaj

Sigur, vă place să vă arătați tatuajul minunat prietenilor și colegilor dvs., dar știți că dacă străbunica voastră a văzut-o vreodată, ea va intra mai repede în arestarea cardiacă decât puteți spune, "Este doar temporar!" Indiferent dacă doriți să vă ascundeți tatuajul de la rudele conservatoare, acoperiți-l pentru o nuntă sau un eveniment special sau arătați mai profesionist în următorul interviu de angajare, puteți acoperi rapid și ușor un tatuaj cu machiaj dacă știți ce abordare a lua.

Pași

Metoda 1 din 2:
Folosind machiajul regulat
  1. Imagine intitulată acoperă un tatuaj cu machiaj Pasul 1
1. Curățați pielea. Înainte de a începe, este o idee bună să curățați pielea tatuată cu o spălare sau o spălare facială mică. Dacă aveți un tatuaj mare, faceți un duș sau o baie. Aceasta pregătește pielea pentru a primi machiajul.
  • Țineți minte că nu ar trebui să încercați să acoperiți un tatuaj cu machiaj, cu excepția cazului în care este pe deplin vindecat, altfel ați putea ruina cerneala sau ați dezvoltat o infecție.
  • Tatuajele pot dura până la 45 de zile pentru a se vindeca complet. Nu încercați să acoperiți un tatuaj care este proaspăt și nu a fost încă curățat.
  • 2. Aplicați un concealer ușor. Luați un lichid de acoperire greu sau cremă, care sunt mai multe nuanțe mai ușoare decât tonul dvs. natural al pielii. Alternativ, utilizați un concealer de corectare a culorilor.
  • Utilizați un burete de machiaj sau o perie de fixare pentru a aplica Concealer la tatuaj. Încercați să dați sau să ștergeți concealerul pe piele în loc să îl fregeți. Frecare pur și simplu împinge produsul în jurul valorii de a adăuga acoperire.
  • Ca rezultat, blotting vă va ajuta, de asemenea, să evitați pierderea prea multă dintre concealer. Odată ce ați acoperit tatuajul într-un strat uniform, așteptați un minut sau două pentru ca acesta să se usuce. Nu vă faceți griji dacă tatuajul este încă vizibil.
  • 3. Adăugați fundație. Alegeți o fundație care se potrivește perfect cu tonul pielii. Fundațiile de pulverizare sunt cele mai ușoare de a lucra și de a oferi cea mai mare acoperire, dar fundațiile lichide sau de cremă vor funcționa, de asemenea.
  • Dacă utilizați o fundație de pulverizare, dați-i o mișcare bună, apoi țineți-o la aproximativ 6 până la 8 inci (15.2 până la 20.3 cm) departe de tatuaj. Pulverizați fundația în spurturi, mai degrabă decât pulverizarea într-un flux continuu. Acest lucru vă va împiedica să fiți prea greu cu el. Pulverizați până când ați acoperit uniform tatuajul, apoi dați-l 60 de secunde pentru a seta.
  • Dacă utilizați o fundație lichidă sau cremă, utilizați un burete de machiaj sau o perie de fixare pentru a aplica produsul, folosind aceeași tehnică de blotting pe care ați folosit-o cu Concealerul. Dacă este necesar, utilizați degetele pentru a netezi stratul superior și amestecați în jurul marginilor.
  • 4. Acoperiți-l cu pulbere translucidă. Utilizați o perie mare de pulbere pentru a aplica un strat de pulbere translucidă peste fundație. Aceasta oferă un finisaj mat.
  • 5. Spitz machiajul cu spray de setare. Când ați terminat stratificarea Fundației, Concealer și Pulbere, terminați cu un spritz ușor de pulverizare de machiaj. Aceasta stabilește acoperirea și va împiedica machiajul să se frece pe orice haine sau mobilier. Permiteți zonei să se usuce înainte de ao atinge sau de a încerca să o acopere cu îmbrăcămintea.
  • Imagine intitulată acoperă un tatuaj cu machiaj Pasul 6
    6. Faceți o încercare înainte de eveniment, dacă doriți. Dacă intenționați să vă acoperiți tatuajul pentru un anumit eveniment, cum ar fi un interviu de angajare sau o nuntă, este o idee bună să faceți o încercare în prealabil. Acest lucru vă va oferi o șansă de a vă practica tehnica și de a vă asigura că machiajul dvs. este culoarea potrivită pentru tonul pielii.
  • Metoda 2 din 2:
    Încercarea de produse specializate
    1. Utilizați acoperirea tatuajului. Există multe produse pe piață proiectate special pentru acoperirea tatuajelor. Aceste produse sunt extrem de eficiente, datorită acoperirii lor grele și o selecție largă de culori, care se pot potrivi aproape orice ton de piele. Singurul dezavantaj la aceste produse este costul lor. Unele dintre cele mai bune produse includ:
    • Tattoo camo: Acest brand Tattoo Camouflage oferă un kit complet pentru acoperirea tatuajului. Produsul vine într-un tub care poate fi frecat direct peste pielea tatuată, fără a fi nevoie de perii sau bureți. Kitul oferă, de asemenea, un producător special pentru eliminarea produsului. Kitul este disponibil de pe site-ul lor.
    • Dermablend: Dermablend este un produs fantastic care a fost inițial proiectat de dermatologi pentru a acoperi cicatricile și condițiile pielii. Este hipoalergenic, făcând o opțiune excelentă pentru persoanele cu piele sensibilă. Poate dura până la 16 ore. Este, de asemenea, disponibil online.
    • CoverMark: Trasema de îndepărtare a tatuajului este un alt kit de eliminare a tatuajelor, care este disponibil în varietate de nuanțe. Kitul include un grund de piele, o fundație lichidă, o pulbere mată și un aplicator special.
  • 2. Încercați machiajul de scenă. Etapa machiaj oferă o acoperire extrem de greu și de lungă durată și este bun pentru tatuajele care acoperă suprafețe mari de piele. Puteți utiliza un concealer de corectare a culorilor sub machiajul de scenă pentru a ascunde tatuajul.
  • Este posibil să cumpărați machiaj de scenă într-o varietate de culori ale pielii, dar puteți utiliza, de asemenea, machiaj alb simplu pentru a acoperi tatuajul, apoi utilizați fundația obișnuită în partea de sus pentru a potrivi tonul pielii.
  • Unele dintre cele mai populare și disponibile branduri de machiaj de scenă includ acoperirea ucigașului, Ben Nye și Mehron.
  • Imagine intitulată acoperă un tatuaj cu machiaj Pasul 5
    3. Obțineți un bronz Airbrush. Dacă tatuajul dvs. este destul de mic sau ușor de culoare, este posibil să fie posibilă acoperirea cu un bronz de pulverizare a airbrush. Aceste tanuri de pulverizare nu numai că întunecă pielea, dar chiar și tonul pielii și acoperă imperfecțiunile.
  • Apelați-vă în salonul dvs. local de bronzare pentru a vedea dacă oferă servicii de Airbrushing. Arătați-le tatuajul dvs. și întrebați-le dacă cred că tratamentul ar să-l acopere efectiv.
  • Produsele de alimentare cu spray la domiciliu, cum ar fi picioarele de avioane Sally Hansen, pot fi de asemenea utilizate pentru a încerca să acopere tatuaje mici, de culoare deschisă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Tattoo Artist Kat von D are o linie excelentă de HiHG-Pigment Cover Proiectat special pentru ascunderea tatuajelor.

    Avertizări

    Nu obțineți un tatuaj al numelui unui băiat / prietenei, deoarece dacă vă despărțiți, sunteți blocat de el.
  • Nu încercați să acoperiți un tatuaj cu machiaj, cu excepția cazului în care tatuajul este pe deplin vindecat.Un tatuaj proaspăt sau unul care este la doar o săptămână sau 2 vechi, necesită o mare grijă și o igienă bună. Introducerea machiajului sau a atingerii excesiv de un tatuaj nou poate irita zona suficient pentru a vă aduce rău lucrările de artă câștigate și provoca infecții.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar