Cum să aplicați machiajul în liceu

Pregătiți machiajul uimitor și atractiv pentru liceu cu aceste sugestii pentru o privire care nu este depășită, dar vă va lăsa să căutați înfrumusețați.

Pași

Partea 1 din 4:
Dezvoltarea regimului dvs. de îngrijire a pielii
  1. Imagine intitulată Aplicați machiajul în liceul Pasul 1
1
Spala-te pe fata. Utilizați un dispozitiv de curățare pentru a face acest lucru până când fața dvs. este curată și apoi uscați-vă fața.
  • 2. Veniți cu o rutină de îngrijire a pielii, una care se potrivește cu tipul dvs. specific de piele. Asigurați-vă că utilizați totul dacă este necesar - exfoliator, hidratant, curățare, toner etc. (O marcă bună ar fi clinica).
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul în liceul Pasul 3
    3. Chiar și tonul pielii. Ceea ce aveți nevoie depinde în totalitate de tonul pielii. Dacă pielea este "rău", O fundație bună este total amendă atâta timp cât se amestecă bine și o eliminați în fiecare noapte. Concealerul trebuie să fie folosit cu ușurință pentru puțini puncte problematice, deoarece poate să arate torty. Dacă pielea dvs. este frumoasă, du-te pentru un hidratant colorat sau crema BB - vă va oferi o strălucire sănătoasă. ^ ^ Setați că cu pulbere translucidă sau de bronzare.
  • Partea 2 din 4:
    Folosind machiajul ochilor
    1. Primează-ți ochii înainte de a face ochi. Ajută-ți ochii să dureze mai mult. Dacă nu aveți un grund de ochi, aspectul fundației, bazele de cremă sau concealer va face și lucrarea.
    • Folosind o perie pufoasă se va amesteca umbra.
  • 2. Aplicați o atrăgătoare de ochi naturale (dacă doriți) la pleoapele voastre. Dacă simțiți-o, nu ezitați să utilizați în schimb un gri moale. Pentru o definiție mai mare: măturați o umbră mai închisă în CREAZE și în colțul exterior și evidențiați-vă brow-osul cu o umbră ușoară.
  • 3. Liniați linia de bord / linia de plutire inferioară. Acesta va oferi o definiție subtilă mare dacă este folosit în mod corespunzător! Dacă aveți ex. ochii maro, ei vor arăta grozav cu un pop de purpuriu, albastru sau verde sub ochi, dar se simt liberi să rămână la negru, cărbune sau maro. Dacă ochii tăi sunt mici, o linie albă sau de piersică pe linia de plutire îi va deschide.
  • 4. Dacă doriți ca genele dvs. să pară mai groase și mai întunecate, amestecați o eyeliner în genele superioare - lichide, creion sau gel, este total de până la tine! Dacă vă convine cu adevărat, puteți, de asemenea, să vă îndepărtați de căptușeala pentru un efect dramatic și la modă!
  • 5. Îmbunătățește-ți genele ușor să le pregătești pentru aplicația Easy Mascara. Dacă sunt în mod natural curly, puteți sări peste acest pas!
  • 6. Utilizați una sau două straturi de rimel care merge bine cu culoarea părului. Dacă sunteți o brunetă, negru (sau clar dacă genele dvs. sunt deja într-adevăr negre) este cel mai probabil culoarea pentru dvs. În cazul în care blonda sau capul roșu, ați putea dori să optați pentru un maro maro, maro închis sau negru / maro.
  • 7. Utilizați o perie de îngrijire a frunzei. Ea face ca sprâncenele să arate mult mai bine și vă ajută machiajul să arate de zece ori mai bine.
  • Partea 3 din 4:
    Aplicarea machiajului față
    1. Utilizați o bluză pentru a adăuga culoarea pe obraz.
    • Este alegerea dvs. dacă doriți să mergeți la blush sau nu. Dacă doriți, cremă Blushes reprezintă o idee minunată, deoarece finisajul lor este într-adevăr natural și dewy. Dacă pielea ta tinde să devină super-uleioasă, bluzele de pulbere sunt minunate. Utilizați o culoare roșie, piersică sau boabe în funcție de spălarea naturală.
  • 2. Setați machiajul cu o pulbere de setare. Acest lucru îl va ajuta să dureze. Setarea machiajului vă va ajuta să dureze mai mult și să o ajute să nu se epuizeze pe tot parcursul zilei.
  • Partea 4 din 4:
    Aplicarea machiajului de buze
    1. Adăugați o culoare. Dacă doriți, aplicați o culoare distractivă a buzei. Asigurați-vă că nu este prea îndrăzneț! Un buzele naturale de culoare sau în mod natural nu sunt calea de a merge. Utilizați un balsam înainte de mână! Sau folosiți gloss.
  • 2. Finalizați cu luciu de buze sau balsam de buze.
  • sfaturi

    Păstrați-l la minim, punerea pe prea multă machiaj vă poate face să arătați foarte rău. Amintiți-vă, mai puțin este mai mult și iluminarea la școala dvs. poate avea un efect asupra modului în care arată machiajul dvs!
  • Achiziționați periile de machiaj bune pentru a aplica corect machiajul. Pentru Fundația Powderred, cumpărați o perie mare, pufoasă și moale pentru a facilita aplicarea pe toată fața. O perie de stingere ajută la aplicarea uniformă a fundației lichide pe față. Perii de ochi ar trebui să aplice uniform produsul la pleoapele tale.
  • Păstrați o pungă de machiaj în timpul școlii, ori de câte ori trebuie să faceți o atingere rapidă, du-te la baie și re-aplicați machiajul.
  • Cumpărați machiajul adecvat pentru dvs. Rimel, concealer și luciu / balsam sunt o necesitate. Ochele este mare, dar este unul dintre acele pași opționali. Opțional, de asemenea, este bronzul, fundația, fundația și rujul.
  • Exfoliați înainte de a aplica culoarea pe buze. Puteți face o curățare a buzelor de casă sau puteți cumpăra unul. Pentru a face unul, amestecați zahărul, uleiul de măsline, un picură de miere și un pic de vaselină. Asigurați-vă că nu exfoliați prea mult. Exfoliați aproximativ 2-4 ori pe săptămână.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar