Cum să curbați părul frumos drept

În timp ce părul drept, părul drept este, în general, o întreținere redusă și ușor de stil, poate fi greu de greu de încurcat. Prin stimularea capacității părului tău de a ține bucle cu produsele potrivite și de a folosi un mic butoi curling, puteți obține părul tău fin, drept pentru a rămâne frumos curly timp de ore!

Pași

Partea 1 din 3:
Îmbunătățirea capacității părului de a ține buclele
  1. Imagine intitulată curl Fine drepte părul 1
1. Utilizați șampon ușor și balsam pentru a vă oferi părul sări. Când faceți cumpărături pentru șampon și balsam pentru a utiliza zilnic, căutați produse care sunt descrise ca fiind "ușoare" și / sau "clarificatoare."Aceste produse sunt concepute pentru a elimina impuritățile din părul dvs., lăsându-ți părul senzație de lumină suplimentară și pufoasă.
  • Utilizarea șamponului ușor și balsam vă va păstra părul de a fi cântărit, făcând mai ușor să obțineți bucle care vor ține ore întregi.
  • Pentru a evita cântărirea părului chiar mai mult, aplicați numai balsam la jumătatea inferioară a părului.
  • Evitați șampoanele care conțin sulfați, deoarece pot deteriora părul.
  • Limita cât de des vă spălați părul. Spălarea părului în fiecare zi vă poate usca părul și le-a deteriorat.
  • Imagine intitulată curl păr drept părul 2 Pasul 2
    2. Evitați spălarea părului timp de cel puțin o zi înainte de curling. Ca o regulă de bază, evitați utilizarea oricărui tip de șampon și balsam timp de 1 până la 3 zile înainte de a vă planifica părul. În timp ce nu doriți ca părul să devină prea murdar sau să se simtă gros, părul care a fost recent spălat cu șampon și / sau balsam nu va ține și curl.
  • Când faceți un duș în această perioadă, clătiți bine părul cu apă fierbinte pentru a curăța.
  • Dacă părul începe să se simtă sau să arate gras sau murdar, utilizați a Volumizarea șamponului uscat.
  • 3. Îndepărtați-vă părul pentru a aplica un spray de stimulare a curbelor sau o mousse. Înainte de a vă curăța părul, umeziți-vă ușor părul până când este umed, dar nu înmuiere umed. Apoi, urmați instrucțiunile de pe flacon pentru a aplica un spray de stimulare a curlului sau o mousse pe tot parcursul părului. Aceste tipuri de produse sunt concepute pentru a face chiar cele mai fine, cel mai puternic păr mai maleabil și ajută-i să păstreze o formă de curl chiar și după ce părul tău a fost uscat.
  • Îți poți atenua părul, obținându-ți umedul de păr, sau prin umezirea mâinilor și de a le conduce pe părul tău.
  • 4. Aerul uscat complet sau dur aruncați-vă părul cu mâinile. După ce ați aplicat un spray sau o mousse de înclinare, lăsați-vă aerul răsturnat să se usuce complet sau să vă uscați părul cu ajutorul unui uscător de păr. Pentru a vă usca dur părul, îndoiți-vă pentru a vă întoarce părul peste fața dvs. și, folosind doar mâinile, suflați-vă părul sub căldură medii până la o înălțime ridicată în timp ce o scutură cu mâna liberă.
  • Atât uscarea prin aer, cât și uscarea brută a părului dvs. va încuraja orice curl natural în părul dvs. să iasă și vă va da părului mai mult din textura și volumul greu necesar pentru a ține o curl.
  • Uscarea prin suflare a părului cu susul în jos va da, de asemenea, mai mult volum. 
  • Asigurați-vă că părul dvs. sa uscat complet înainte de a trece la următorul pas. Punerea unui fier cald de curling pe părul dvs. poate fi foarte dăunător.
  • Partea 2 din 3:
    Folosind un fier curling
    1. Imagine intitulată curl păr drept părul 5
    1. Selectați un fier mic de fier curling. Când alegeți un fier curling pentru a vă bucura de părul dvs. fin, drept, selectați un fier cu un butoi care este în legătură cu /2 Inch (1.3 cm) la /4 Inch (1.9 cm) grosime. Deoarece este dificil să obțineți părul fin, drept pentru a ține un curl, veți avea nevoie de un fier mic curbură de fier pentru a obține bucle mai stricte, mai bine definite. În acest fel, chiar dacă părul dvs. începe să se relaxeze, o parte din curl vor fi încă în vigoare.
  • 2. Împărțiți părul în 3 până la 4 secțiuni. Utilizarea clemelor de aligator sau benzi de cauciuc pentru a separa, împărțiți părul în 3 sau 4 secțiuni distincte, în funcție de părul pe care îl aveți. Acest lucru vă va face mai ușor să vă deplasați în continuare părul și să vă concentrați pe bucle strânse, definite într-o singură secțiune la un moment dat.
  • Imagine intitulată curl Păr drept drept Pasul 7
    3. Se încălzește fierul la cel mai înalt set care este sigur pentru părul tău. În general, cel mai tare butoi de fier curling este, cu atât mai bine vă poate curăța părul. Dacă părul dvs. este sănătos și liber de orice procese sau coloranți, puteți întoarce căldura la o setare mai mare, până la 450 ° F (232 ° C). Dacă părul este vopsit și procesat sau dacă vă ocupați de capetele divizate, utilizați o setare inferioară care este de aproximativ 320 ° F (160 ° C).
  • 4. Dezvăluiți și împărțiți în continuare una din secțiunile părului. Pe măsură ce fierul dvs. curling se încălzește, deconectați sau scoateți banda de cauciuc dintr-una din secțiunile de 3 până la 4 părți ale părului. Apoi, separați o subsecțiune mai mică a secțiunii acum libere a părului pentru a începe curling, despre /2 Inch (1.3 cm) la 1 inch (2.5 cm) grosime.
  • Dacă secțiunea de păr are noduri atunci când scoateți clipul sau banda de cauciuc, periați-le pe scurt cu o periculoasă înainte de a se separa prima secțiune mai mică.
  • 5. Înfășurați subsecțiunea mai mică a părului în jurul cilindrului de fier curling. Odată ce fier curling a atins temperatura dorită, începeți să vă curățați părul prin înfășurarea primei piese în jurul cilindrului. Cum vă veți înfășura părul în jurul fierului depinde de tipul de fier curling pe care îl utilizați.
  • Dacă utilizați un fier curling cu o clemă pe cilindru, începeți prin plasarea capătului părului pe cilindrul din apropierea mânerului și închiderea clemei pentru ao fixa în poziție. Apoi, înfășurați restul părului în jurul cilindrului, rostogoliți călcarea spre cap. Opriți rularea când primiți aproximativ 1 inch (2.5 cm) de la scalpul tău.
  • Dacă utilizați o baghetă curling (un fier curling fără clemă), începeți să vă împachetați părul în jurul cilindrului de aproximativ 1 inch (2.5 cm) de la scalpul tău. Apoi, înfășurați restul părului în jurul cilindrului folosind mâinile până când ajungeți la capăt. Va trebui să țineți capătul părului să îl păstrați în poziție.
  • Imagine intitulată curl păr drept drept Pasul 10
    6. Țineți fierul în loc de 8 până la 20 de secunde. Odată ce secțiunea mică a părului este înfășurată ferm în jurul cilindrului de fier curling, lăsați-l să se încălzească timp de câteva secunde. Durata de timp în care țineți fierul în poziție va varia în funcție de setarea de căldură. Dacă utilizați o setare de căldură mai mică, de exemplu, puteți lăsa părul înfășurat în jurul cilindrului timp de până la 20 de secunde.
  • Probabil că va trebui să încercați mai multe bucle de încercare pentru a găsi momentul potrivit că este nevoie pentru a obține curl să dețină.
  • 7. Eliberați-vă părul din cilindrul de fier curling. După aproximativ 8 până la 20 de secunde, eliberați clema sau vă relaxați părul și lăsați-l să cadă din cilindru. Dacă ați ținut înfășurați suficient de mult timp pe o setare de căldură suficient de mare, părul dvs. ar trebui să sări imediat într-o curl bine definit.
  • Dacă părul dvs. este deosebit de drept și greu de încurcat, în acest moment, este posibil să fie nevoie să bați rapid secțiunea călcată a părului înapoi într-o curl și fixați-o la cap cu un știft de păr metalic. Lăsați știftul în părul dvs. până când părul dvs. sa răcit complet. Odată ce scoateți știfturile, părul trebuie să țină curl.
  • 8. Curbați restul părului în fiecare secțiune. Odată ce ați terminat primul curl, treceți la următoarea curl luând o altă secțiune mai mică a primei secțiuni de păr și curling-o cu fierul. Repetați acest lucru până când ați terminat această secțiune, aproximativ 3 până la 4 ori, în funcție de cât de gros este părul dvs. Apoi, eliberați următoarea secțiune a părului din clip sau din banda de cauciuc și repetați acest proces până când părul este curbat.
  • Partea 3 din 3:
    Setarea și menținerea buclelor dvs
    1. Setați buclele cu spray puternic de păr. Odată ce ați terminat curling fiecare secțiune de păr, pulverizați imediat părul cu un spray puternic de păr. Dacă este prima dată utilizând produsul, asigurați-vă că urmați instrucțiunile de pe sticla de pulverizare. Pentru cele mai bune rezultate, faceți acest lucru în timp ce buclele sunt încă fierbinți.
    • Căutați hairprays care au termeni precum "Hold Hold" și "de lungă durată" pe etichetă.
    • Dacă buclele arată prea strâns după câteva minute, rulați degetele în mod liber prin părul dvs. pentru a le face să se relaxeze puțin.
  • Imagine intitulată curl păr drept drept Pasul 14
    2. Lăsați părul să se răcească complet. După ce ați dat părul cu părul de păr, lăsați-l să se răcească complet înainte de a atinge buclele sau adăugând accesorii. Acest lucru vă va asigura că buclele dvs. rămân intacte cât mai mult posibil.
  • 3. Evitați utilizarea unei periculoase pentru a vă menține buclele mai lungi. În timp ce ar putea fi tentant să folosiți o peria de păr pentru a peria prin buclele dvs. dacă arată prea strânsă la început, făcând astfel încât să vă facă curlurile să cadă afară. În schimb, așteptați până când buclele dvs. s-au răcit complet. Odată răcit, dacă buclele sunt încă prea strânse pentru gustul dvs., rulați ușor degetele prin ele o dată pentru a le face să slăbească mai repede.
  • În majoritatea cazurilor, buclele dvs. se vor slăbi în mod natural în timp. Dacă doriți să vă buclei, dacă este posibil, încercați să vă îndoiți părul cu câteva ore înainte de timp pentru a le da timp să cadă în mod natural un pic.
  • Imagine intitulată curl păr drept drept Pasul 16
    4. Somn cu un caz de bumbac de 100% sau cu pernă de mătase pentru a ajuta la păstrarea buclelor peste noapte. 100% bumbac și pernă de mătase creează mai puțină frecare pe părul dvs., permițându-vă părului să-și mențină umiditatea. Acest lucru vă păstrează părul de a fi îngrozitor sau aplatizând, ambele fiind disruptive la bucle.
  • În timp ce perna de mătase pot fi scumpe, ele sunt, în general, cele mai eficiente pentru a vă ajuta să vă țineți buclele peste noapte. 100% perle de bumbac sunt mai puțin costisitoare și, în timp ce mai puțin eficiente, sunt încă o opțiune mai bună decât perle fabricate cu lenjerie de pat sau materiale sintetice.
  • sfaturi

    Când vizitați salonul pentru tunsoare, cereți o tăietură cu o singură lungime. Straturile pot face părul subțire, părul dreaptă apar cutremure. În plus, veți avea nevoie cât de multă grosime posibil pentru a obține volumul necesar pentru a vă curăța părul.
  • În timp ce velcro, spumă și role fierbinți sunt minunate pentru adăugarea volumului la părul drept subțire, acestea nu sunt, în general, la fel de eficiente pentru a obține bucle care dețin ca un fier mic până la mediu curling fier.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Șampon și balsam ușor
    • Spray-ul de creștere a curlului sau mousse
    • Mic butoi curling fier
    • Strong Hold Holdpray
    • 100% bumbac sau pernă de mătase (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar