Cum să obțineți cupoane

Probabil ați auzit că oamenii vorbesc despre câți bani salvează prin utilizarea cupoanelor. Din fericire, este ușor să obțineți cupoane din ziare, să stocați anunțuri sau prin poștă. Găsiți cupoane electronice dacă nu aveți timp să tăiați cupoanele. Încărcați cupoanele pentru a recompensa cardurile sau textul acestora la telefonul dvs. Există mai multe moduri decât oricând cuponului, deci încercați câteva metode diferite pentru a vedea ce funcționează pentru dvs.

Pași

Metoda 1 din 2:
Obținerea cupoanelor fizice
  1. Imagine intitulată Obțineți cupoane Pasul 1
1. Obțineți ziarul de duminică pentru inserțiile cuponului. Deși ziarele de zi cu zi ar putea avea câteva cupoane, hârtia de duminică este cunoscută pentru includerea unei secțiuni de cupon mare. Este posibil să trebuiască să cheltuiți câțiva dolari pentru hârtie, dar de obicei veți economisi mai mult decât acest lucru cu cupoanele pe care le obțineți.
  • Luați în considerare obținerea de miercuri de hârtie și pentru că atunci când vor ieși o mulțime de anunțuri și cupoane de bacanie.

Bacsis: Pentru a obține hârtia gratuit, uitați-vă prin garnituri de reciclare sau cereți vânzătorilor de ziare pentru a vă oferi ziarele lor de zi.

  • Imagine intitulată Obțineți cupoane Pasul 2
    2. Verificați intrarea în magazinele sau magazinele de bacanie pentru plierele lor. Veți vedea probabil un stand cu anunțul săptămânal al magazinului lângă partea din față a magazinului. Priviți întotdeauna prin anunțul pentru cupoane pe care le puteți lua.
  • Unele magazine locuiesc, de asemenea, cupoane în culoarul în care sunt localizate produsele, deci verificați pentru cupoanele sau cutiile care le pot ține.
  • Imagine intitulată Obțineți cupoane Pasul 3
    3. Uită-te la produsele pentru cupoane care pot fi atașate. S-ar putea să vedeți un cupon blocat în partea din față a unui element. Pur și simplu îndepărtați cuponul și amintiți-vă să o predați la casier când achiziționați elementul la checkout. Deși l-ai putea lăsa atașat la element, ar putea să nu observe și să o scaneze.
  • Verificați întotdeauna partea de jos sau din spate a încasărilor magazinului pentru cupoane suplimentare. Acestea ar putea fi cupoane pentru întreprinderile locale sau pentru articolele pe care le achiziționați frecvent.
  • Imagine intitulată Obțineți cupoane Pasul 4
    4. Contactați producătorii pentru a vă trimite cupoane. Dacă sunteți loiali unui brand, apelați serviciul clienți, trimiteți-le prin e-mail sau scrieți sediul lor și spuneți-le care dintre produsele lor pe care le utilizați. Întrebați dacă puteți obține cupoane sau vă alăturați programul lor de loialitate.
  • Unele companii vă vor trimite oferte sau cupoane pentru a încerca noi produse.
  • Amintiți-vă că puteți utiliza cupoanele producătorului la oricare mai multe magazine își vând produsele.
  • Imagine intitulată Obțineți cupoane Pasul 5
    5. Adresați-vă prietenilor și familiei pentru cupoane. Probabil știți oameni care nu păstrează cupoanele sau au cupoane pentru lucruri pe care nu le cumpără. Lăsați prietenii și familia să știe că căutați cupoane. Verificați centrele comunitare, restaurantele și biblioteca pentru cupoane pe care le aruncau.
  • Verificați comunitatea dvs. pentru a vedea dacă există grupuri de tranzacționare de cupoane pe care le-ați putea alătura.
  • Metoda 2 din 2:
    Găsirea cupoanelor electronice
    1. Imagine intitulată Obțineți cupoane Pasul 6
    1. Creați o adresă de e-mail dedicată pentru cupoanele dvs. Faceți o nouă adresă de e-mail pentru a preveni e-mailurile nedorite ale terților și pentru a vă menține cupoanele electronice într-un singur loc. Utilizați acest cont dedicat de e-mail de fiecare dată când vă înscrieți pentru cupoane sau programe de recompensă.
    • Luați în considerare realizarea unor foldere specifice pentru a gestiona cupoanele. De exemplu, faceți dosare pentru magazine pe care le cumpărați la sau pentru mărcile pe care le cumpărați.
  • Imagine intitulată Obțineți cupoane Pasul 7
    2. Imprimați cupoanele de la site-urile de cuponare sau site-urile producătorului. Căutați site-uri web care sunt dedicate rotunjelor cupoanelor. Le puteți imprima aceste sau le puteți încărca pe telefon. Nu uitați să verificați și site-urile producătorului, deoarece acestea au adesea cupoane de loialitate pe care le puteți salva.
  • De exemplu, căutați SmartSource.com, redplum.com, cupoane.com, și cuponnetwork.COM pentru cupoane.
  • Imagine intitulată Obțineți cupoane Pasul 8
    3. Alăturați-vă cluburilor de loialitate pentru magazine pe care le faceți frecvent. Mergeți la biroul de service pentru clienți sau întrebați casierul dvs. despre înscrierea pentru un program de loialitate. Cele mai multe magazine mari vă vor oferi o carte care urmărește achizițiile și vă recompensează.
  • De exemplu, ați putea obține cupoane în poștă pentru articolele pe care le achiziționați frecvent sau puteți obține un cupon de reducere pentru următoarea achiziție la magazinul dvs.
  • Imagine intitulată Obțineți cupoane Pasul 9
    4. Încărcați cupoane electronice pe cardul sau contul dvs. Căutați cupoane sau recompense pe un anumit site web al magazinului. Veți putea să încărcați cupoane direct în contul dvs. Atunci când cumpărați ceva la magazin și glisați cardul, cuponul va fi aplicat automat.
  • Rețineți că unele magazine oferă o combinație de cupoane tipărite și cupoane digitale, astfel încât să verificați întotdeauna site-ul magazinului pentru a afla politica lor.
  • Imagine intitulată Obțineți cupoane Pasul 10
    5. Înscrieți-vă pentru cuponarea textului dacă aveți un smartphone. Poate fi un hassle pentru a imprima un cupon pentru un singur element sau tranzacție, atât de multe magazine vă permit să selectați un cupon pe care îl vor trimite text. Apoi puteți să scanați telefonul smartphone în timpul plății, astfel încât cuponul este aplicat automat.
  • Acordați atenție atunci când cuponul expiră, deoarece multe dintre cupoanele de text expiră mai devreme decât cupoanele tipărite.
  • Bacsis: Dacă vă înscrieți pentru cuponarea textului, veți avea opțiunea de a primi texte când elementele merg în vânzare. Acestea vă pot ajuta să economisiți și mai mult.

  • Imagine intitulată Obțineți cupoane Pasul 11
    6. Utilizați aplicațiile recompense care urmăresc chitanțele. Probabil că sunteți obișnuit să utilizați cupoane la momentul cumpărării, dar ați știut că puteți obține cupoane sau rabaturi după cumpărături? Alăturați-vă la recompense Apps, cum ar fi IBOTTA, Catcher de economii sau recompense, și scanați sau trimiteți în chitanțe. Aceste aplicații vor urmări ceea ce achiziționați și vă dau rabaturi minore care pot fi adăugate în timp.
  • Unele dintre aceste aplicații vă vor plăti printr-un site separat, cum ar fi PayPal, deci va trebui să configurați un cont pentru acest lucru.
  • sfaturi

    Unele magazine nu vor accepta cupoane pe care le-ați imprimat de acasă. Dacă nu sunteți sigur, întrebați magazinul despre politica cuponului.
  • Salvați cupoanele pe care nu le veți folosi, în special cupoanele cu care aveți multe copii ale. Vinde-le numai pe eBay sau pe site-uri precum TheCouponClipppers.COM.
  • Păstrați cupoanele organizate astfel încât să fie ușor să găsiți cele de care aveți nevoie.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar