Cum să cumpărați ceva online fără card de credit

Shopping online este o modalitate ușoară și distractivă de a cumpăra articole. Poate fi o durere dacă nu aveți un card de credit. Există multe magazin online care acceptă diferite opțiuni de plată. Iată câteva dintre opțiunile alternative de a plăti cu un card de credit atunci când faceți cumpărături online.

Pași

Metoda 1 din 2:
Utilizarea contului dvs. bancar
  1. Imagine intitulată Cumpărați ceva online fără un card de credit Pasul 1
1. Cumpărați cu cardul dvs. de debit. Cele mai multe site-uri care acceptă carduri de credit vor accepta, de asemenea, carduri de debit. Cardurile de debit sunt ușor de realizat deoarece vin cu orice cont bancar. Acesta vă permite să utilizați carnetul de cec pentru înregistrarea ușoară a ceea ce cumpărați. Este, de asemenea, mai rapid decât alte opțiuni. Deoarece cardurile de credit pot duce la datorii, folosind un card de debit vă poate economisi din această problemă, deoarece ia banii direct din contul dvs. bancar.
  • Pentru a cumpăra cu un card de debit, introduceți numărul cardului pe pagina de plată la fel ca și cum ați fi un card de credit. Uneori, cu toate acestea, este posibil să trebuiască să puneți numărul PIN.
  • Acesta poate fi riscant deoarece oferă acces direct la contul dvs. de verificare. Ar putea fi folosit pentru fraudă.
  • Imagine intitulată Cumpărați ceva online fără un card de credit Pasul 2
    2. Utilizați o companie de plată online. Există câteva companii online care acționează ca un serviciu de plată pentru dvs. Cu aceste servicii, cum ar fi PayPal sau Plăți Amazon, nu trebuie să oferiți informațiile dvs. direct către site-ul pe care îl cumpărați. Conectați un card de debit sau de verificare a contului dvs. virtual pe platforma online de pe site-ul lor. Puteți cumpăra atunci ce doriți și compania de plată va avea grijă de ea.
  • Utilizați aceste site-uri prin crearea unui cont. A ales opțiunea de înscriere de pe site-ul lor. Va trebui să creați un profil. De obicei, trebuie să alegeți un nume de utilizator și o parolă și să adăugați adresa dvs. de e-mail. Va trebui să creați răspunsuri pentru întrebările provocate care sunt utilizate pentru securitatea dvs. Le furnizați apoi adresa dvs. și informații personale suplimentare. Apoi introduceți informațiile despre contul de verificare pe care doriți să îl conectați la cont.
  • Mulți comercianți cu amănuntul online acceptă aceste forme de plată, dar nu toate fac. Asigurați-vă că ați verificat orice magazin pe care îl cumpărați.
  • Imagine intitulată Cumpărați ceva online fără un card de credit Pasul 3
    3. Achiziționați cu un cec. Puteți cumpăra încă de la un anumit magazin online cu cecuri, dar ar putea fi foarte dificil să utilizați această opțiune. Magazinele pe site-uri web, cum ar fi eBay și Etsy, vor fi probabil mai dispuși să accepte această opțiune decât un comerciant cu amănuntul mai mare. Pentru aceste metode, trimiteți cecul și așteptați să ștergeți banca. Apoi, elementele dvs. vor fi expediate. Problema cu această metodă este că este nevoie de mult mai mult timp decât alte metode. Magazinul trebuie să aștepte ca plata să ajungă. Aceasta înseamnă că trebuie să așteptați și elementele pe care le-ați cumpărat.
  • De asemenea, puteți utiliza o comandă de bani. Acestea funcționează la fel ca un cec. Le trimiteți, magazinul îi blochează, iar apoi elementele dvs. sunt expediate. Puteți să le cumpărați la multe magazine și la oficiul poștal local.
  • Imagine intitulată Cumpărați ceva online fără un card de credit Pasul 4
    4. Utilizați contul de verificare pentru un transfer de fonduri electronice. Comercianții cu amănuntul online, cum ar fi Amazon să accepte transferuri de fonduri electronice (EFTS). Această metodă funcționează prin transferarea de bani din contul dvs. personal de verificare la magazin. Pentru a seta acest lucru, de obicei, trebuie să adăugați contul de verificare la profilul dvs. Aceasta înseamnă că aveți nevoie de numărul dvs. de cont și numărul de rutare a băncii. Atunci trebuie să introduceți numele și adresa persoanei care este numită în cont. De asemenea, vi se poate solicita să oferiți numărul licenței de conducere al titularului de cont și statului care a emis ID-ul.
  • Cele mai multe site-uri nu vor accepta conturi de afaceri, corporative sau de economii.
  • La fel ca și cu un card de debit, există un risc implicat deoarece vă dați informațiile despre contul dvs. bancar către o terță parte. Asigurați-vă că este un site de reputație sau un magazin înainte de a vă oferi informațiile dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați ceva online fără un card de credit Pasul 5
    5. Plătiți cu un portbagaj electronic. Multe companii și întreprinderi au creat portofele electronice. Google Wallet este cea mai populară, dar companiile precum Starbucks și Apple le-au lansat, de asemenea. Portofelul electronic este diferit de serviciul tradițional de plată online. Ele sunt pe dispozitivul dvs. ca o aplicație în loc să lucreze printr-un site online. Portofele digitale vă permit să le adăugați bani într-o varietate de moduri. Puteți adăuga cu un card de debit sau un cont de verificare. Pentru a utiliza, tot ce trebuie să faceți este să creați un cont și să adăugați bani. Apoi selectați tipul de plată, glisați ecranul telefonului dvs. și ați cumpărat articolele.
  • De asemenea, puteți utiliza alte unități de valoare, cum ar fi punctele de loialitate sau kilometrajul care le va accepta. Cu un portofel digital, nu trebuie să treceți printr-un proces hectic de răscumpărare. Aplicația face totul pentru dvs.
  • Aceasta este o nouă dezvoltare importantă deoarece aplicațiile mobile sunt una dintre cele mai mari domenii de creștere în tehnologie, mass-media și alte industrii. Aceasta include acum sisteme de plată.
  • Metoda 2 din 2:
    Folosind metode alternative
    1. Imagine intitulată Cumpărați ceva online fără o carte de credit Pasul 6
    1. Utilizați colectarea la livrare. Colectați la livrare (COD), cunoscut și ca numerar la livrare, vă permite să cumpărați ceva și apoi să plătiți pentru el când sosește. Beneficiul principal al acestei opțiuni este că nici un ban nu este cheltuit până când nu veți obține elementele. Puteți verifica produsul livrat și refuzați livrarea, dacă este necesar. Acest lucru lasă responsabilitatea articolului vânzătorului în locul dvs. Un alt beneficiu este că, în funcție de companie, puteți cumpăra lucruri mult mai mari decât cele mai multe limite de carduri de credit. Numerarul folosit pentru a fi acceptat, dar este rar acceptat acum. Pentru a plăti când sosesc elementele dvs., trebuie să plătiți cu un cec personal, verificarea afacerii, cecul de casierie sau comanda de plată.
    • Acest lucru a fost foarte comun, dar nu mai este la fel de popular. Este încă posibilă cu vânzătorii individuali și cu amănuntul cu amănuntul.
    • UPS, FedEx și USPS oferă încă acest serviciu. Este disponibil în Statele Unite și între SUA și Canada. FedEx face de asemenea cod în India.
    • COD poate avea mai multe costuri decât transportul normal. Costurile suplimentare trebuie plătite de dvs. când sosesc elementele.
    • Această opțiune este excelentă pentru achizițiile de înaltă calitate care depășesc limita cardului dvs. de credit.
  • Imagine intitulată Cumpărați ceva online fără un card de credit Pasul 7
    2. Răscumpărați puncte sau recompense. Unii comercianți cu amănuntul online, cum ar fi Amazon, Macy`s și Ebay, vă vor permite să utilizați puncte pentru achiziții. Puteți activa această opțiune de la aceste site-uri de la lor plătiți cu puncte de vedere Pagini. Puteți utiliza puncte de la carduri, cum ar fi Amazonul.Com Business Recompense Visa, recompensele American Express Express, recompensele Ultimate Chase, Bonusul de Cashback Discover, Discover Miles și Citi vă mulțumesc carte. Dezavantajul la această metodă este că valoarea punctelor este adesea foarte greu de dat seama. Acestea vor varia de la companie la companie și chiar de la produs la produs.
  • Există, de obicei, o valoare dolar asociată cu obținerea punctelor, cum ar fi un punct pe dolar petrecut. Valoarea când petreceți punctele nu este de obicei aceeași. Fiecare program este diferit și ar trebui să consultați termenii și condițiile programului dvs. pentru a determina valoarea punctelor sau recompenselor.
  • Punctele pot fi colectate și răscumpărate în multe moduri diferite. De asemenea, puteți obține recompense de la site-urile de comerț electronic, cum ar fi Amazon sau Programul Ebay Bucks.
  • Imagine intitulată Cumpărați ceva online fără un card de credit Pasul 8
    3. Achiziționați articole cu carduri cadou. Cardurile cadou pot fi folosite la multe magazin online, cum ar fi Amazon, Barnes și Noble, și Hallmark. Puteți utiliza un card cadou pentru a cumpăra orice element de la magazinul online, la fel cum ați face bani într-un magazin real. De asemenea, puteți adăuga soldul cardului în contul dvs. pentru a fi utilizat data viitoare când cumpărați ceva. Procesele de utilizare a cardurilor cadou sunt similare pe site-uri. Dacă doriți să o utilizați pe o anumită achiziție, o puteți introduce pe pagina de plată când verificați. Există de obicei o opțiune de a răscumpăra un card cadou pe ecranul dvs. de plată. Apoi, localizați codul de revendicare de pe card și introduceți-l în site.
  • Pentru a adăuga banii în contul dvs., accesați pagina dvs. de cont pe site. Alegeți să adăugați un card cadou în contul dvs. de pe această pagină. Introduceți codul de reclamație și apoi apăsați Trimiteți sau aplicați.
  • Pentru cardurile cadou din plastic, este posibil să fie nevoie să zgâriați stratul de acoperire de pe partea din spate a cardului pentru a vedea codul. Codul de reclamație este diferit de numărul cardului de 16 cifre.
  • Cumpărați carduri de debit cadou. Carduri de debit cadou (adică. Carte de cadouri VISA, carte de cadou Amex, etc.) sunt acceptate oriunde cardurile de debit sunt acceptate. Probabil că veți putea cumpăra la un magazin care vinde carduri cadou. Ei lucrează ca carduri cadou, totuși sunt acceptate oriunde cardurile de debit sunt acceptate, iar unele pot fi reîncărcate.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Bacsis

    • Dacă sunteți curiosi despre un comerciant cu amănuntul online sau de plată, faceți unele cercetări privind compania folosind cuvinte cum ar fi abuz, acuzație, afirmație, faliment, condamnare, corupție, contrafăcut, defraud, extorcare, fraudă, ilicit, investigație, lichidare, înșelătorie, scandal sau încălcare. O modalitate este de a citi recenzii comunitare pe site-uri cu comentarii comunitare ale serviciilor online.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar