Cum să obțineți aur în stimă

În octombrie 2020, Blizzard a anunțat câteva schimbări, vor fi făcute în ceea ce privește modul în care jucătorii de inimă pot câștiga aur. Aurul care a fost odată câștigat de quest-uri a fost înlocuit cu XP. Cu toate acestea, acum că puteți câștiga mai mult XP, puteți continua la niveluri mai înalte, care oferă recompense de aur mai mari. Toți te-ai câștigat cum să câștigi aur în stimă.

Pași

  1. Imagine intitulată Obțineți aur în Hearthstone Pasul 4
1. Continuați să avansăm în nivele. Pentru primele 50 de nivele, veți primi un premiu pentru fiecare nivel pe care l-ați bătut - Multe dintre aceste recompense vor fi diferite cantități de aur. Odată ce ajungeți la nivelul 51, veți obține 150 de aur pentru fiecare nivel pe care l-ați bătut. Pentru a vă oferi mai multe șanse de a câștiga aur, există acum 350 de niveluri bonus în loc de 150, iar fiecare nivel necesită mai puține xp.
  • De asemenea, veți primi 50 de aur la nivelurile de 27 și 30 de ani.
  • Imagine intitulată Obțineți aur în Hearthstone Pasul 1
    2. Căutări zilnice pentru XP. Când deschideți jocul după ce ați făcut drumul prin tutorial, veți fi prezentat cu trei căutări zilnice. Aceste quest-uri vor fi actualizate în fiecare zi până la suma pe care ați terminat-o în ziua precedentă. Deși quest-urile nu vă vor acorda aur la finalizare, vă vor oferi o mulțime de XP, ceea ce va trebui să avansați la niveluri mai înalte. Acum că veți obține mai mult aur după ce veți bate niveluri mai ridicate, veți dori ca toate XP să puteți obține!
  • Concentrați-vă pe questurile care se suprapun mai întâi. S-ar putea să primiți o căutare pentru a juca druidul de trei ori și pentru a câștiga trei meciuri. Dacă jucați druidul în timp ce lucrați la câștigarea a trei meciuri, veți obține mai mult în mai puține jocuri.
  • După ce ați finalizat obiectivele oricăror quest-uri care se suprapun, termină orice questuri zilnice rămase. Această metodă vă va asigura că obțineți cât mai multe căutări efectuate în cel mai scurt timp.
  • Imagine intitulată Obțineți aur în Hearthstone Pasul 7
    3. Obțineți 7 victorii în arenă. După 7 victorii în arenă, primiți 150 de aur înapoi. Veți avea, de asemenea, abilitatea de a debloca noi pachete de rapel și carduri legendare și chiar obțineți cărți din expansiuni pe care le puteți deține. Este o modalitate excelentă de a câștiga aur și de a extinde colecția dvs. în timp ce sunteți la el.
  • Utilizați aurul pe care l-ați câștigat pentru a juca din nou în arenă. Cotele sunt că, pe măsură ce faceți acest lucru, veți obține mai bine și mai bine să câștigați în arenă. Cu cât sunteți mai buni, cu atât valoarea dvs. de pradă va fi la sfârșitul unei sesiuni Arena. Acest lucru va însemna în cele din urmă mai mult aur de la victorii.
  • Imagine intitulată Obțineți aur în Hearthstone Pasul 5
    4. Câștigați realizările ascunse. Unele realizări pe care le puteți câștiga sunt bonusuri unice. Aceste realizări vă pot oferi ceva de la un card special înapoi, monturi sau obiecte în joc pentru alte jocuri de viscol sau aur! Realizările pot fi asociate cu o expansiune recentă sau cu un eveniment în timp real, cum ar fi conferința E3 sau chiar o parte a jocului de bază.
  • Unele realizări cunoscute care câștigă aur sunt: ​​nivelul fiecărui erou la nivelul 10, colectați toate cărțile în seturile de bază, colectați fiecare carte de experți, câștigați 1000 de jocuri în modul de redare și înfrângeți toți eroii experți în modul practic.
  • Imagine intitulată Obțineți aur în Hearthstone Pasul 8
    5. Folosește-ți aurul. Indiferent dacă doriți să jucați mai multe runde în arenă sau cumpărați noi pachete de rapel, petrecerea aurului dvs. este o modalitate excelentă de a obține mai mult aur. Odată ce ți-ai petrecut aurul pe pachete noi, veți putea să completați mai multe realizări cu ușurință.
  • sfaturi

    Salvați-vă aurul pe care doriți să-l cumpărați pentru a lansa noi expansiuni. Veți găsi că primiți cărți pentru fiecare expansiune care va juca bine împotriva altor jucători care ar putea avea deja cărți din această expansiune în punțile lor. Acest lucru vă va păstra punțile echilibrate în comparație cu alți jucători.
  • Introduceți arena cu aur între expansiuni. Arena vă va oferi aur, pachete de rapel și alte elemente și este o modalitate excelentă de a obține o mulțime de cărți în expansiunea deja în joc.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar