Cum de a alege un card de credit pentru recompense de călătorie

Adesea, pentru a atrage indivizii să-și folosească cardul de credit, companiile vor oferi beneficii de călătorie utilizatorilor de carduri. Aceste recompense de călătorie dau de obicei utilizatorului un punct (sau mile) pentru fiecare dolar pe care îl cheltuiți, plus puncte suplimentare sau mile pentru anumite tipuri de achiziții, după cum se specifică în acordul de utilizare al cardului. Pentru a evalua cardurile de credit bazate pe recompensele lor de călătorie, va trebui să determinați ce tip de recompense va potrivi cel mai bine nevoilor dvs. personale de călătorie și apoi să cercetați diverse carduri individuale.

Pași

Metoda 1 din 3:
Cântărind avantajele și recompensele cardului
  1. Imagine intitulată Alegeți un card de credit pentru recompense de călătorie Pasul 1
1. Decideți despre un tip de program de recompense de călătorie. Există două tipuri de carduri de credit de călătorie: general și co-brand. Cardurile generale de călătorie-recompense sunt oferite printr-o companie de carduri de credit și recompensează recompense (cum ar fi Miles) la fiecare achiziție. Acestea nu limitează companiile aeriene pe care le puteți zbura sau la care puteți rămâne la. Cardurile de călătorie co-branded sunt oferite printr-o companie aeriană specifică. Cardurile co-branded vă recompensează doar cu mile pentru compania aeriană, precum și mai multe avantaje legate de compania aeriană.
  • Multe hoteluri oferă, de asemenea, carduri de credit co-brand. Aceste carduri nu vor genera Miles Airline, dar vor construi puncte la lanțul hotelier care pot fi folosite pentru camere gratuite de hoteluri sau facilități.
  • Imagine intitulată Alegeți o carte de credit pentru recompensele de călătorie Pasul 2
    2. Analizați valoarea punctelor sau a milelor fiecărui card. Toate cardurile de recompense de călătorie nu distribuie puncte la fel de apreciate. Cele mai multe carduri au o rată de bază de recompense de un punct (sau mile) pentru fiecare dolar petrecut. Cu toate acestea, ratele de răscumpărare pot diferi drastic între carduri. Comparați câteva cărți de credit de călătorie între ele pentru a determina care are cel mai bun sistem de valoare-valoare.
  • De exemplu, dacă două cărți oferă două mile pentru fiecare dolar petrecut, dar prima carte necesită 20.000 de mile pentru un zbor, iar al doilea are nevoie de 40.000 de mile, prima carte este cea mai bună opțiune.
  • Imagine intitulată Alegeți un card de credit pentru recompense de călătorie Pasul 3
    3. Căutați cărți care oferă un bonus de înscriere. Multe cărți de călătorie vă vor oferi imediat un număr mare de puncte bonus sau mile pur și simplu pentru înscriere. Cardurile prezintă acest lucru ca o "recompensă" pentru aplicarea. Bonusul inițial poate oferi chiar și suficiente mile sau puncte pentru a acoperi una (sau mai multe) zboruri gratuite. Dacă solicitați un card de călătorie cobranded, compania aeriană sau hotelul poate oferi un bonus lucrativ de înscriere persoanelor care stau deja la hotel sau zboară pe compania aeriană.
  • Gândiți-vă la aderarea la un club frecvent sau la un program de recompense înainte de a aplica pentru un card de credit cobranded. Aceste tipuri de programe ale companiilor aeriene și hoteliere pot oferi beneficii speciale membrilor lor pentru înscrierea pentru un card de credit cobranded sau pot reduce taxele anuale sau suma minimă de cheltuieli.
  • Cele mai multe carduri vor aplica numai bonusul inițial de înscriere după ce respectați minimul de cheltuieli necesare pe card. De exemplu, cardul de recompense de capital One Venture vă va recompensa cu 10.000 de mile dacă cheltuiți 1.000 de dolari în primele trei luni după primirea cardului.
  • Imagine intitulată Alegeți o carte de credit pentru recompense de călătorie Pasul 4
    4. Căutați o carte cu oportunități flexibile de răscumpărare. Anumite carduri de călătorie restricționează oportunitățile utilizatorului de a răscumpăra puncte și mile. Ar trebui să selectați un card care are puține restricții și vă permite să răscumpărați puncte, de mile și alte beneficii cât mai liberă posibil. Unele cărți au date extensive de blackout care interzic călătoria sau dacă sunt cărți de călătorie generale - restricționează companiile aeriene și hotelurile pe care le puteți cumpăra. Evitați aceste carduri dacă este posibil.
  • Investigarea zilelor unei cărți de călătorie a cărții este o modalitate bună de a începe verificarea flexibilității cardului.
  • De exemplu, cardul de credit Bankamericard Travel Rewards nu are date de întrerupere și nu restricționează site-ul pe care îl achiziționați bilete și rezervări hoteliere. Cartea preferată de la Chase Sapphire nu are, de asemenea, date de întrerupere sau alte restricții.
  • Imagine intitulată Alegeți o carte de credit pentru recompense de călătorie Pasul 5
    5. Luați în considerare o reacție a serviciului pentru clienți a unui card. Un aspect final al unui card de călătorie de luat în considerare este serviciul clienți. În plus față de preocupările obișnuite ale serviciului pentru clienți (prietenie, comoditate, ușurința de a soluționa litigiile de credit), rețineți că este posibil să fie necesar să sunați serviciul clienți al cardului dvs. în timp ce în străinătate sau într-o fus orar drastic diferit. Multe carduri de călătorie de top (inclusiv cele de la Chase Bank și Capital One) vor oferi servicii de clienți 24/7.
  • Atunci când vă gândiți numai la service, luați în considerare aplicarea pentru un card de călătorie cu servicii de clienți cu randament superior, inclusiv: American Express, Chase Bank, USa sau U.S. bancă.
  • Metoda 2 din 3:
    Având în vedere comisioanele și cerințele unei cărți
    1. Imagine intitulată Alegeți o carte de credit pentru recompense de călătorie Pasul 6
    1. Alegeți o carte cu taxe anuale scăzute. "Catch" pentru multe carduri de credit de călătorie este taxa anuală obligatorie, care poate varia de la 50-100 $. Compania de card vă va percepe această taxă, indiferent de cantitatea de bani pe care o percepeți pe card și dacă beneficiați sau nu de avantajele de călătorie.Pentru a minimiza cheltuielile, căutați o carte cu taxe reduse.
    • Dacă intenționați să călătoriți, să zburați și să rămâneți în hoteluri într-o sumă substanțială anuală, puteți decide că taxa anuală merită în valoare de eșecul financiar.
  • Imagine intitulată Alegeți o carte de credit pentru recompense de călătorie Pasul 7
    2. Găsiți o carte cu un minim scăzut de cheltuieli. Toate cardurile de călătorie vor necesita ca o cantitate minimă de taxe să fie făcută în fiecare lună, pentru ca cardul să rămână deschis și pentru ca utilizatorul să-și răscumpere recompensele de călătorie. Dacă solicitați pentru prima dată un card de călătorie, căutați unul cu un minim minim de cheltuieli - evitați cardurile care necesită cheltuiți mai mult de 1.000 de dolari pe lună.
  • Dacă sunteți un utilizator de călătorie cu experiență, este posibil să doriți să căutați cărți cu minimumuri mai mari de cheltuieli. Aceste cărți, uneori, compensa minimul mai mare cu programe mai substanțiale de recompense.
  • Mai degrabă decât schimbarea obiceiurilor de cheltuieli, căutați modalități prin care puteți îndeplini cerințele minime de cheltuieli ale cardului prin cumpărăturile de zi cu zi, cum ar fi cumpărarea de alimente și gaze pentru mașina dvs.
  • Imagine intitulată Alegeți un card de credit pentru recompense de călătorie Pasul 8
    3. Întrebați despre taxele de tranzacție străină. Dacă intenționați să călătoriți pe plan internațional, cardul dvs. de călătorie poate adăuga o taxă de tranzacție suplimentară - 3% este cea mai comună sumă. În timp ce cardurile de credit oferă de obicei o cursă bună de schimb în străinătate, o taxă de tranzacție poate fi adăugată rapid pe cheltuielile dvs. de călătorie obișnuite.
  • Unele cărți de călătorie se eliberează cu taxele de tranzacție străină cu totul. Luați în considerare una dintre acestea (cum ar fi cartea de capital un card de risc) dacă intenționați să călătoriți pe plan internațional. Aceste carduri pot, de asemenea, să elimine alte aspecte ale programului de recompense, deci nu presupuneți că toate cardurile de călătorie funcționează deopotrivă.
  • Metoda 3 din 3:
    Pregătirea pentru a aplica pentru o cartelă
    1. Imagine intitulată Alegeți o carte de credit pentru recompense de călătorie Pasul 9
    1. Verificați scorul dvs. de credit. Înainte de a începe să aplicați pentru carduri de credit, va trebui să cunoașteți scorul dvs. de credit, deoarece acest lucru va influența în mod direct probabilitatea de acceptare a cardurilor mai mari. Puteți obține un raport de credit gratuit la site-ul AnualCreditreport.
    • Scorurile de credit variază de la 300 la 850, iar un scor mai mare reflectă un rating de credit mai bun. Scorurile mai mari de 690 sunt considerate "bune", în timp ce scorurile de la 630-689 sunt considerate "Târg."
    • Dacă aveți un scor de credit scăzut (630 sau mai jos), probabil că veți fi refuzat de la multe dintre cardurile de credit care oferă recompense substanțiale de credit. În acest caz, ar trebui să așteptați să aplicați din nou pentru un card de credit până când vă ridicați scorul dvs. de credit.
    • Pentru a vă ridica scorul de credit, remunerați toate facturile restante (inclusiv facturile cu carduri de credit), evitați acumularea mai multor datorii și dezvoltarea obiceiului de a plăti pe deplin balansul cardului dvs. de credit în fiecare lună.
    • Rețineți că site-urile gratuite precum Karma de credit nu sunt întotdeauna corecte.
  • Imagine intitulată Alegeți o carte de credit pentru recompense de călătorie Pasul 10
    2. Evaluați riscul de înscriere pentru mai multe carduri de recompense de călătorie. Unii indivizi pot decide să deschidă simultan mai multe carduri de recompense, în speranța de a acumula un număr mare de mile și puncte rapid. În timp ce acest plan are beneficii evidente - vă va permite să călătoriți extensiv mai repede - există și mai multe dezavantaje. Cardurile multiple vor spori dramatic taxele anuale pe care le plătiți și vor multiplica achiziția minimă pe care trebuie să o faceți.
  • Pentru a determina dacă ar trebui să aplicați pentru mai multe carduri de călătorie, să calculați minimele totale de cheltuieli și taxele anuale pentru carduri și să cântărească această figură împotriva volumului potențial al premiilor de călătorie pe care le veți primi.
  • De exemplu, dacă aplicați pentru trei cărți și taxele totale de 300 $, plus un minim de 3.000 de dolari în taxe de cheltuieli (presupunând că nu ați cheltui toate 3.000 de dolari oricum) și călătoria pe care recompensele de călătorie le vor costa doar 2.500 de dolari, veți pierde bani prin deschiderea mai multor carduri.
  • Imagine intitulată Alegeți o carte de credit pentru recompense de călătorie Pasul 11
    3. Aflați cel mai bun moment pentru a aplica pentru card. Pentru a vă interesa în rândul potențialilor solicitanți, multe companii de cărți de credit de călătorie oferă bonusuri suplimentare de înscriere în diferite momente ale anului. De exemplu, cărțile pot arunca în mile libere sau puncte suplimentare pentru solicitanții noi. Cardurile de transport aerian și cărțile de călătorie generale cresc adesea bonusurile de înscriere în noiembrie, în timp ce cardurile hotelului cobranded adaugă adesea recompense de înscriere în luna august.
  • Aflați cel mai bun moment pentru a aplica pentru cartea dvs. de alegere prin revizuirea acordului său de înscriere sau a informațiilor despre site-ul web.
  • Imagine intitulată Alegeți o carte de credit pentru recompensele de călătorie Pasul 12
    4. Gândiți-vă la situația financiară actuală. Indiferent cât de lucrativă pot fi tranzacțiile oferite de companiile de carduri de credit, trebuie să cheltuiți bani pentru a utiliza cardul și primiți recompensele. Faceți stocul situației actuale înainte de a deschide orice nou card de credit - dacă sunteți în datorii - inclusiv datoriile studenților - sau într-un loc de muncă cu venituri mici, care nu vă va permite să vă măriți modelele de cheltuieli pentru a câștiga recompense de călătorie, puteți fi mai bine să așteptați să aplicați pentru o cartelă de călătorie.
  • Desigur, dacă aveți deja datorii de credit, evitați deschiderea unor noi carduri de credit. Concentrați-vă pe plata datoriei de credit pe care le aveți deja înainte de a deschide o nouă carte.
  • Imagine intitulată Alegeți o carte de credit pentru recompensele de călătorie Pasul 13
    5. Uitați-vă și într-un card de credit de numerar. Dacă nu sunteți angajat să utilizați o anumită companie aeriană sau un lanț de hotel, luați în considerare aplicarea pentru un card de credit care oferă un program de numerar. Deși cash-back nu se aplică în mod direct la beneficiile de călătorie, cărțile de cash-back sunt versatile și nu impun restricții asupra locului în care aplicați banii de rambursare spre călătorie.
  • Cardurile, inclusiv Sapphire Chase, preferate și recompensele de capital One Venture permit să fie răscumpărate mile de călătorie pentru bani.
  • Descoperiți că cardurile de credit oferă adesea o rentabilitate de 5% cashback pe toate achizițiile realizate, deși tipurile de magazine comutați bi-lunar. Niciuna dintre recompensele cashback nu sunt centrate pe călătorie.
  • sfaturi

    Dacă nu doriți să faceți toate cercetările cu carduri de credit, există multe site-uri de călătorie care clasifică cardurile de credit. Majoritatea acestor site-uri recomandă cardul preferat de Chase Sapphire drept cel mai bun card de credit de călătorie.

    Avertizări

    La fel ca orice alt card de credit, este important să folosiți o responsabilitate a cărții de călătorie. Nu rack-o acuzați că nu veți putea să plătiți la sfârșitul lunii și să urmăriți cheltuielile dvs. pentru a evita ființele șocate de factura de card. De asemenea, nu lăsați promisiunea de recompense de călătorie să vă atragă pe cheltuiți mai mulți bani decât vă puteți permite.
  • Dacă vă schimbați mintea despre o cartelă de călătorie după ce ați aplicat-o, este posibil să nu doriți să anulați cardul la scurt timp după ce îl primiți. Dacă închideți cardul fără a fi folosit - sau după ce îl utilizați iresponsabil - la scurt timp după ce îl primiți, riscați deteriorarea scorului dvs. de credit.
  • Înainte de a vă oferi informațiile dvs. personale (numărul cardului de credit, SSN, etc.) la o companie, asigurați-vă că se face o ofertă legitimă. Dacă lucrați cu un cunoscut card de credit, hotel sau companie aeriană, aceasta va fi mai puțin o preocupare decât dacă achiziționați o carte printr-o companie necunoscută (și potențial frauduloasă).
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar