Cum se solicită pentru un card de credit american express

Aplicarea pentru un card American Express (Amex) este ușor, iar procesul de aprobare este rapid, indiferent dacă aplicați online, prin poștă sau prin telefon. Înainte de a vă înscrie pentru o carte AMEX, există câteva lucruri pe care trebuie să le cunoașteți cu privire la termenii, taxele, sistemele de recompense și alte condiții asociate conturilor de credit American Express. Acest ghid oferă informații utile despre procesul de aplicare a cardului de credit Amex și rupe lucrurile în pași ușor de urmărit.

Pași

Partea 1 din 4:
Cercetarea opțiunilor de carduriSuport WikiHow și Du-te gratuit
  1. Imaginea intitulată se aplică pentru un card de credit American Express Pasul 1
1. Determinați nevoile dvs. de credit. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți înainte de a aplica pentru un card Amex este dați seama ce vreți din cardul dvs. Vă interesează acumularea de recompense sau este o carte cu taxe minime prioritate? Ce intenționați să utilizați cardul pentru? American Express oferă numeroase soluții de credit care au fiecare beneficii și dezavantaje.
  • Întrebați-vă ce caracteristici de card / cont sunt importante pentru dvs. și comparați lista de nevoi și dorește ca opțiunile AMEX disponibile. Acest lucru vă va ajuta să identificați cardul care este cel mai bun pentru dvs.
  • Asigurați-vă că AMEX Cards sunt o formă acceptabilă de plată pentru orice achiziții și cheltuieli pe care intenționați să o utilizați. Unele companii și întreprinderi nu acceptă amex, deci este ceva ce merită să se uite înainte de a aplica.
  • Cardurile Amex vin în două varietăți: cartele de încărcare și carduri de credit. Balanțele cardurilor de încărcare trebuie plătite în fiecare lună în întregime, dar nu transportă taxe de dobândă sau limite de cheltuieli. Cardurile de credit, pe de altă parte, funcționează ca cele mai multe alte carduri de credit și permit titularului contului să transporte un echilibru de la o lună la lună (care are ca rezultat vânzarea de dobânzi de dobânzi).
  • Condiții, condiții, beneficii și identificați orice taxe asociate. Este important să citiți această imprimare fină înainte de a aplica pentru un card, astfel încât să nu fiți prinși mai târziu de surpriză.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un card de credit American Express Pasul 2
    2. Alegeți un cont personal. Cel mai frecvent tip de cont de credit Amex este cartea personală. Există douăzeci de carduri personale diferite pentru a alege, fiecare cu un set propriu unic de caracteristici. Cardurile personale sunt destinate persoanelor care doresc un card de credit pentru achizițiile și cheltuielile lor personale, non-business.
  • Citiți cu atenție prin imprimarea fină pe diferitele acorduri de carduri. Unele avantaje publicitare pot să vă prindă ochii, dar să fiți conștienți de faptul că unele beneficii au anumite condiții, este posibil să nu fiți dispuși să acceptați, cum ar fi taxele sau minimele lunare de cheltuieli.
  • Puteți compara direct termenii și beneficiile fiecărui tip de card pe site-ul AMEX pentru a ușura selectarea celui potrivit pentru dvs.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un card de credit American Express Pasul 3
    3. Alegeți un cont de afaceri mic. Dacă sunteți un proprietar de afaceri mici și căutați un card Amex pentru a utiliza exclusiv cheltuielile companiei dvs., acesta este tipul de card pe care îl doriți. AMEX Opțiuni de carte de afaceri mici vin în 11 opțiuni diferite, fiecare dintre ele oferă, de asemenea, opțiuni de recompense de specialitate cu un număr de companii partenere.
  • Luați în considerare nevoile dvs. specifice de afaceri atunci când decideți pe o carte de vizită mică. Va trebui să călătoriți foarte mult pentru muncă? Cât de mare sunt cheltuielile lunare medii? Întrebându-vă aceste tipuri de întrebări vă va ajuta să vă restrângeți opțiunile.
  • Multe cărți de afaceri Mare Amex au oferte speciale pentru numerar înapoi sau recompense suplimentare dacă îndeplinești anumite cerințe de cheltuieli în primele câteva luni de membru. Aflați dacă cardul pe care l-ați ales vine cu oricare dintre aceste avantaje și planificați în consecință pentru a profita la maximum de noua dvs. carte.
  • Nu aplicați pentru o carte de vizită mică dacă nu sunteți proprietar de afaceri sau nu intenționați să utilizați cardul exclusiv pentru cheltuielile legate de afaceri. S-ar putea să vi se solicite să justifice achizițiile sau cheltuielile de cont de afaceri dacă AMEX sau IRS suspectează că nu utilizați corect cardul.
  • Imagine intitulată se aplică pentru un card de credit American Express Pasul 4
    4. Alegeți un cont corporativ. Aceste opțiuni de card sunt disponibile numai pentru directorii de nivel superior al corporațiilor. Angajații la nivel înalt ai acestor companii pot fi, de asemenea, atribuite carduri corporate amex dacă responsabilitățile lor legate de muncă necesită cheltuieli frecvente și / sau călătorii, dar nu pot aplica pentru cardul înșiși.
  • Puteți lucra cu un reprezentant Amex pentru a proiecta un program personalizat adaptat nevoilor dvs. de afaceri dacă niciuna dintre cele șase opțiuni de card preexistente nu pare ideală.
  • Toate cardurile corporative AMEX transportă taxe anuale care pot fi destul de mari. Majoritatea conturilor de cheltuieli corporative sunt imense, deci aceasta nu este de obicei o problemă. Cu toate acestea, ar trebui să vă asigurați că taxele asociate cu cardul corporativ AMEX pe care îl alegeți sunt rezonabile pentru compania dvs.
  • Partea 2 din 4:
    Alegerea caracteristicilor carduluiSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imaginea intitulată se aplică pentru un card de credit American Express Pasul 5
    1. Decideți ce sunteți dispuși să plătiți în taxe anuale. Unele cărți AMEX au o taxă anuală care trebuie plătită doar pentru a fi deținător de card. Cardurile cu cele mai înalte taxe anuale oferă adesea cele mai bune beneficii, dar dacă nu veți folosi foarte mult cardul, aceste avantaje pot depăși costul de a avea cardul.
    • Multe carduri amex nu au taxe anuale - acestea sunt, în general, cardurile de credit de bază, de bază, cum ar fi cardul de zi cu zi albastru. Aceste carduri pot oferi limite de credit mai mici sau beneficii mai puțin atractive decât cardurile cu taxe anuale.
    • Taxe anuale (excluzând cele asociate conturilor corporative) variază de la 75 USD (USD) pentru un card Hilton Hhonors, la 450 USD pentru cardurile de rezervă Platinum și Delta.
    • Unele opțiuni de carte renunță la taxa anuală pentru primul an și încep să se încarce după aceea. Cardurile AMEX verde și Premier Recompense sunt exemple de acestea.
  • Imagine intitulată se aplică pentru un card de credit American Express Pasul 6
    2. Uită-te în cartea de card. Dacă efectuați un echilibru pe cardul dvs. de credit Amex (sau pe orice carte de credit) de la o lună la alta, veți fi taxați taxe de dobândă în funcție de rata procentuală anuală (APR) asociată cu cardul dvs. Nu doriți să ajungeți la un card de credit cu ratele dobânzilor atât de mari încât nu vă puteți plăti soldul, astfel încât să vă explorați cu atenție opțiunile.
  • Materialele de dezvăluire a contului de credit includ întotdeauna aceste informații, dar uneori limba poate fi greu de înțeles. Adresați-vă unui reprezentant Amex pentru a explica imprimarea fină asociată cu APR-ul fiecărui card.
  • APR-urile pot fi fixate, variabile sau o combinație a celor două. Dobânda fixă ​​înseamnă că veți plăti întotdeauna aceeași rată procentuală în interes - interesul variabil se poate schimba cu rata de piață și ar putea deveni mult mai mare decât atunci când ați primit cartea. APR-urile combinate au o rată fixă ​​plus o rată de piață variabilă.
  • APR-ul unui card poate fi schimbat în orice moment fără notificare prealabilă. Dacă primiți un card amex, fiți în căutarea anunțurilor despre revizuirile APR.
  • Ratele dobânzilor diferă adesea pentru diferite tipuri de achiziții, transferuri de echilibru și avansuri în numerar. Fă-ți conștient de toți termenii și condițiile cardului dvs. care se referă la dobândă, în special cei asociați cu achizițiile (dacă acestea sunt ceea ce veți folosi cardul pentru cel mai adesea).
  • Imaginea intitulată Aplicați pentru un card de credit American Express Pasul 7
    3. Selectați un program de recompense. AMEX Parteneri cu mai multe companii cum ar fi Hilton, Mercedes-Benz și Delta Airlines pentru a oferi cărți cu programe de recompense specializate. Fiecare carte AMEX eligibilă are un program specific de recompense asociat cu acesta. Odată ce ați restrâns opțiunile cardului, uitați-vă prin ofertele de recompense asociate cu primele dvs. ponturi și decideți care dintre ele este cea mai atrăgătoare pentru dvs. Programele disponibile includ:
  • Puncte de recompense de membru. Aceste puncte sunt câștigate, făcând achiziții eligibile cu Cardul AMEx și rambursabile într-o varietate de moduri (cum ar fi cardurile cadou pentru a selecta magazine sau site-uri web).
  • Compania aeriană Miles. Unele carduri acumulează recompense de kilometraj pentru transportatorii de companii aeriene specifice, cum ar fi Delta. Cu acest program, achizițiile eligibile câștigă kilometri puteți răscumpăra mai târziu prin Delta Airlines pentru călătorii aeriene gratuite.
  • Puncte de hotel. Carduri, cum ar fi Hilton Hhonors Surpass Câștigă credite spre Hotel Hilton Hilton sejur cu achiziții eligibile. Acestea sunt similare cu cărțile care câștigă kilometrajul companiei aeriene.
  • Programele de recompense sunt legate de taxele anuale în sensul că cardurile care oferă beneficii mai atractive au adesea taxe mai mari - considerați acest lucru înainte de a sări pe un program de recompense doriți.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un card de credit American Express Pasul 8
    4. Înțelegeți modul în care factorii dvs. de bonitate în. În funcție de istoricul dvs. de credit, s-ar putea să nu vă calificați pentru cardul pe care îl doriți. Lucruri precum limitele ridicate de credit, ratele procentuale anuale joase (APR) și chiar anumite programe de recompense sunt deseori rezervate pentru cele mai prestigioase oferte de carduri, care ar putea avea scoruri minime de credit mai mari pentru a se califica.
  • Aplicarea pentru linii de credit (cum ar fi o carte de amex) poate avea de fapt un impact negativ asupra scorului dvs. de credit dacă se fac prea multe cereri într-o perioadă scurtă de timp (chiar dacă unii sunt refuzați). Dacă sunteți îngrijorat, nu veți fi aprobat pentru o carte, vorbiți cu un reprezentant Amex înainte de a aplica.
  • Puteți obține un control gratuit de credit, care nu va afecta scorul dvs. de credit prin înscrierea pentru un cont gratuit pe Freecreditreport.COM. Acest lucru vă va oferi o idee despre locul în care scorul dvs. de credit stă și care sunt slăbiciunile dvs. de credit.
  • Partea 3 din 4:
    Aplicând pentru un contSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imaginea intitulată se aplică pentru un card de credit American Express Pasul 9
    1. Răspundeți la o ofertă de poștă electronică. Completați formularul de cerere și trimiteți-l înapoi în pachetul adresat, plătit poștal, care a venit cu documentele de ofertă. Alternativ, puteți vizita site-ul web al cardului de credit AMEX și puteți face clic pe "Răspundeți la oferta dvs. de e-mail."
    • Dacă alegeți să răspundeți online, va trebui să furnizați codul RSVP inclus împreună cu oferta dvs. de e-mail, precum și codul dvs. poștal (U.S.). Numărul RSVP este o secvență de 14 cifre de caractere alfanumerice.
    • Dacă răspundeți la o ofertă de poștă electronică online, dar nu aveți numărul RSVP, puteți introduce câteva informații personale, cum ar fi adresa dvs. și numele dvs. pentru a continua aplicația dvs.
  • Imagine intitulată se aplică pentru un card de credit American Express Pasul 10
    2. Aplica online. Puteți aplica pentru un card de Amex online fără a fi solicitat prin poștă. Pentru a face acest lucru, vizitați site-ul AMEX, faceți clic pe "Incepe," Selectați cardul dorit și faceți clic pe "Aplica acum" Pentru a completa formularul de cerere. Nu faceți acest lucru până când nu sunteți sigur ce carte doriți.
  • Va trebui să aveți anumite informații personale la îndemână, cum ar fi informațiile dvs. de angajator, numărul dvs. de securitate socială, adresa dvs. de corespondență și starea locuințelor (proprie sau închiriază). De asemenea, este posibil să oferiți o estimare a venitului dvs. anual al gospodăriei. Procesul de aprobare poate dura doar un minut.
  • Înainte de a aplica pentru o anumită carte, este o idee bună să utilizați AMEX-urile online "Vezi ofertele mele" Instrumentul, care vă permite să determinați dacă sunteți eligibil pentru orice ofertă specială. Acest instrument nu este o aplicație de credit - vă arată doar ce oferte sunt disponibile pe baza informațiilor dvs. personale.
  • Imagine intitulată se aplică pentru un card de credit American Express Pasul 11
    3. Aplicați prin telefon. Acest lucru se poate face prin apelarea 1-800-223-2670 (U.S.). Veți fi conectat cu un reprezentant care vă va pune întrebări despre nevoile dvs. de carduri și veți face recomandări cu privire la opțiunile dvs. de card. Liniile telefonice Amex sunt deschise 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.
  • Fiți pregătiți să furnizați informații personale pe care reprezentantul telefonului le poate solicita, care vor include informații sensibile, cum ar fi numărul dvs. de securitate socială.
  • Chiar dacă decideți să aplicați prin telefon, este o idee bună să vă cercetați mai întâi opțiunile pe site-ul AMEX. În acest fel, veți avea deja o idee despre funcțiile de card disponibile atunci când apelați - acest lucru va face ca procesul să meargă mai ușor.
  • Dacă dintr-un anumit motiv o decizie de aprobare nu poate fi făcută imediat, puteți verifica starea aplicației dvs. online (chiar dacă ați aplicat prin telefon).
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un card de credit American Express Pasul 12
    4. Întrebați despre opțiunile alternative dacă sunteți negat. În cazul în care cererea dvs. pentru un card amex nu este aprobată, probabil că nu veți fi informat în ceea ce privește motivul. Dacă doriți să urmăriți problema, contactați AMEX Support pentru clienți prin telefon pentru a vă întreba dacă opțiunile alternative de card pot fi disponibile pentru dvs.
  • Dacă nu vă calificați pentru cardul ales de dvs., este posibil ca acesta să poată califica alte opțiuni de carte amex. Cea mai bună modalitate de a determina dacă acest lucru este cazul este să vorbiți cu un reprezentant Amex.
  • Adresați-vă reprezentantului dacă este posibil să modificați termenii sau condițiile cardului dvs. pentru a fi aprobate. De exemplu, întrebați dacă vă veți califica cu o limită de credit mai mică sau cu o rată procentuală anuală mai mare (APR). Cu toate acestea, nu ar trebui să conta pe această opțiune.
  • Partea 4 din 4:
    Activarea și utilizarea cardului dvsSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imaginea intitulată se aplică pentru un card de credit American Express Pasul 13
    1. Căutați cardul dvs. în poștă. Cardurile noi ajung, de obicei, în termen de o săptămână până la 10 zile după aprobare. Cardul va fi livrat într-un plic alb alb, cu un mic logo American Express și o adresă de retur Omaha, Nebraska. Dacă treceți de 10 zile și nu ați primit încă cardul, contactați serviciul clienți AMEX online sau telefonic.
    • Plicurile de corespondență a cărții sunt destul de clar și pot fi asemănătoare cu junk mail, deci aveți grijă să nu aruncați din greșeală. Aceasta este o strategie pentru a descuraja ar fi hogoși de mail.
    • Cont pentru sărbătorile federale în calcularea datei de sosire estimate a cardului dvs. Adăugați câteva zile la perioada de corespondență dacă se află o vacanță.
  • Imagine intitulată se aplică pentru un card de credit American Express Pasul 14
    2. Activați noua dvs. carte. Acest lucru se poate face online sau prin telefon urmând instrucțiunile incluse împreună cu cardul dvs. (de obicei găsite pe un autocolant atașat la fața cardului. Va trebui să furnizați numărul cardului pentru ao activa. Procesul este automatizat și ar trebui să dureze doar câteva minute.
  • Asigurați-vă că ați semnat partea din spate a cartelei pe linia de semnătură odată ce a fost activată. Aceasta este o măsură importantă de prevenire a fraudei. Alternativ, puteți scrie "Vezi I.D." Pe card - acest lucru va determina pe cineva să accepte cardul dvs. personal pentru a vă plăti pentru a verifica codul de fotografie eliberat de guvern împotriva numelui de pe cartea dvs. Amex.
  • Cardurile trebuie activate într-o perioadă de timp specificată. Dacă întârzieți activarea noii dvs. carduri prea mult timp, Amex poate să-l ia automat în cazul în care a fost pierdut sau furat pe drumul spre tine.
  • Ar trebui să puteți utiliza imediat cardul imediat după ce a fost activat.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru un card de credit American Express Pasul 15
    3. Utilizați cardul pentru a efectua achiziții. Pentru a profita la maximum de recompense sau pentru a evita sancțiunile potențiale, utilizați frecvent cardul. Mulți oameni aleg să-și folosească cartea personală AMEX pentru toate cheltuielile lor zilnice și să-și plătească echilibrul înainte de sfârșitul fiecărui ciclu de facturare. Aceasta este o modalitate bună de a acumula recompense fără a fi nevoie să plătiți dobânzi la soldul cardului dvs.
  • Urmăriți-vă cheltuielile online sau cu o aplicație specială sau un program de calculator. Dacă aveți obiceiul de a înregistra frecvent și de a verifica toate cheltuielile dvs., este mai probabil să rămâneți în controlul finanțelor dvs. și să vă mențineți echilibrul să devii prea mare. Acest lucru vă va permite, de asemenea, să identificați rapid orice activitate frauduloasă din contul dvs.
  • Nu uitați să transportați codul de fotografie cu dvs. ori de câte ori utilizați cardul. Unele întreprinderi verifică ID-ul când acceptați plățile prin carduri de credit, chiar dacă nu ați scris "Vezi I.D." Pe linia de semnătură a cardului dvs.
  • Imagine intitulată se aplică pentru un card de credit American Express Pasul 16
    4. Administreaza-ti contul. Cea mai ușoară modalitate de a face acest lucru este de a crea un profil de card online pe site-ul AMEX. Puteți utiliza profilul dvs. pentru a vă plăti factura, urmărirea și răscumpărarea recompenselor, a activității cardului monitorului, actualizați informațiile de contact și obțineți asistență ușoară ori de câte ori este necesar.
  • Păstrați politicile de card pentru a vă maximiza beneficiile. De exemplu, ar trebui să fiți conștienți de când și cum să răscumpere puncte sau de mile în mod corespunzător. Păstrați un ochi pe datele de expirare a recompensei, dacă este cazul.
  • Asigurarea accesului la achizițiile dvs. (disponibile la un cost suplimentar pentru dvs.), utilizați serviciile de protecție a călătoriei și vă familiarizați cu ofertele extinse de garanție AMEX. Dacă doriți să exersați oricare dintre aceste beneficii ale calității de membru AMEX, vorbiți cu un reprezentant pentru detalii.
  • Dacă cardul dvs. este pierdut sau furat, informați imediat AMEX sau telefonic. Cel mai bun pariu pentru a evita menținerea responsabilității pentru cheltuieli frauduloase este să acționați rapid dacă informațiile dvs. sunt compromise. Într-o astfel de situație, Amex va anula cardul dvs. și va trimite unul nou.
  • sfaturi

    American Express vă va trimite automat un nou card atunci când cardul dvs. se apropie de expirare. * Dacă cardul dvs. devine deteriorat, pierdut sau furat, puteți solicita o nouă cartelă online sau prin apelarea serviciului clienți AMEX la 1-800-528-4800 (U.S.).
  • Site-ul AMEX are mai multe funcții utile concepute pentru a vă ajuta să alegeți cardul potrivit, inclusiv instrumentele de filtrare și "Card quizesss" care va sugera o carte pe baza nevoilor dvs.
  • Adresați-vă unui reprezentant amex pentru a explica toate beneficiile cardului care vă interesează. Pot exista avantaje în amprenta fină pe care nu o cunoașteți. Nu vrei să ratați pe oricare dintre acestea!
  • Avertizări

    Anchete de credit, care apar oricând aplicați pentru o nouă linie de credit, puteți influența negativ scorul dvs. de credit în anumite situații. Dacă sunteți preocupat de acest lucru, vorbiți cu un consilier sau bancher financiar pentru a afla mai multe.
  • Conturile de credit nu sunt "bani gratis." Întotdeauna țineți evidența cheltuielilor dvs. și aveți grijă să vă păstrați echilibrul la sau sub o sumă pe care vă puteți permite să o plătiți. Cu cât păstrați mai mult un echilibru, cu atât mai mult veți ajunge să plătiți în interes și taxe.
  • Punctele de recompense Amex și Miles vor fi revocate dacă plata minimă a cardului dvs. nu este plătită până la sfârșitul fiecărei perioade de facturare. Punctele pot fi reintroduse cu plata și o taxă suplimentară.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar