Cum se aplică pentru o viză umrah

Umrah, cum ar fi Hajj, este un pelerinaj religios făcut de musulmani în orașul Mecca în Arabia Saudită. Dacă nu sunteți un rezident al Arabiei Saudite, va trebui să solicitați o viză Umrah: Acest document de călătorie legal vă va permite să vizitați țara pentru scopul specific de a face pelerinajul Umrah. Visa Umrah este gratuită, deși nu oferă permisiunea purtătorului să locuiască sau să lucreze în Arabia Saudită. Indiferent de locul în care începeți pelerinajul, trebuie să faceți aplicația printr-un agent de călătorie Umrah licențiat. De asemenea, va trebui să trimiteți o serie de documente de călătorie cu cererea dvs., inclusiv o fotografie de pașaport și pașaport și o dovadă a datelor de călătorie și a biletelor de avion.

Pași

Partea 1 din 2:
Pregătirea aplicației de viză și a documentelor necesare
  1. Imaginea intitulată se aplică pentru o viză Umrah Pasul 1
1. Completați formularul de cerere de viză Umrah. Trebuie să trimiteți o copie completă a cererii de viză cu 3 pagini pentru a primi documentul de viză. Aplicația va solicita să furnizați informații personale și să semnați un document care să indice că nu veți aduce alcool sau narcotic în țară.
  • Imaginea intitulată Aplicați pentru o viză Umrah Pasul 2
    2. Primiți o vaccinare împotriva meningitei meningococice. Vi se cere să fi fost vaccinați împotriva acestei boli pentru a intra în Arabia Saudită pentru Umrah. În caz contrar, cererea dvs. de viză va fi negată. Vaccinarea ar fi trebuit să fie dată nu mai mult de 3 ani înainte de data intrării în Arabia Saudită. Asigurați-vă că primiți vaccinarea cu cel puțin 10 zile înainte de intrarea dvs. către Arabia Saudită sau cererea dvs. poate fi de asemenea respinsă.
  • Dacă ați primit deja această vaccinare, contactați biroul medicului. Cereți-le să furnizeze dovada scrisă, semnată de un medic, că sunteți vaccinat împotriva meningitei.
  • Dacă călătoriți cu copiii cu vârsta sub 15 ani, va trebui să arătați dovezi că au fost vaccinate împotriva poliomielitei, precum și a meningitei.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru o viză Umrah Pasul 3
    3. Obțineți dovadă legală că călătoriți cu soțul sau tatăl dvs. Dacă sunteți o femeie tânără care intră în Arabia Saudită pentru Umrah, trebuie să călătoriți cu un partener masculin: fie soțul dvs. (dacă sunteți căsătorit) sau tatăl dvs. (dacă sunteți sub 18 ani). Când aplicați Visa Umrah, va trebui să includeți o copie a licenței de căsătorie sau a certificatului de naștere pentru a vă dovedi statutul juridic.
  • Femeile de peste 45 de ani sunt exceptate de la această regulă și pot face pelerinajul Umrah neînsoțit de soțul lor, atâta timp cât călătoresc cu un grup organizat. Femeile de peste 45 de ani vor trebui, de asemenea, să arate o scrisoare de "nici o obiecție" de la soțul sau tatăl lor, ceea ce îi permite să călătorească.
  • Dacă sunteți necăsătorit și sub 45 de ani, este posibil să puteți face pelerinajul Umrah dacă călătoriți cu un frate.
  • Partea 2 din 2:
    Obținerea documentelor de călătorie
    1. Imaginea intitulată Aplicați pentru o viză Umrah Pasul 4
    1. Contactați un agent de călătorie Umrah licențiat. Când tu și familia ta vizitează Mecca pentru Umrah, guvernul saudit cere ca să nu faci planuri de călătorie private să intre în țară, dar să-ți asigure vizele printr-un agent de călătorie. Licențiat Umrah Agențiile de turism vor avea un acord cu guvernul saudit să distribuie Visa.
  • Imaginea intitulată Aplicați pentru o viză Umrah Pasul 5
    2. Obțineți un pașaport care va fi valabil timp de 6 luni de trecut de data călătoriei. Dacă călătoriți pe plan internațional, trebuie să aveți un pașaport. Este posibil să aveți nevoie să vă reînnoiți pașaportul pentru a vă asigura că acesta va fi valabil la 6 luni de la data călătoriei.
  • Deci, dacă călătoriți pentru Umrah la începutul lunii martie, pașaportul dvs. trebuie să fie valabil până la începutul lunii septembrie.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru o viză Umrah Visa Pasul 6
    3. Luați o fotografie de pașaport color care vă arată clar fața. Ca parte a aplicației dvs. Umrah Visa, trebuie să trimiteți o fotografie de pașaport color cu un fundal alb. Pentru aplicația Visa Umrah, trebuie să vă confruntați direct cu camera. O imagine luată din lateral sau chiar dintr-un unghi ușor poate fi respinsă.
  • Dacă fotografia dvs. de pașaport existentă se potrivește acestor criterii, este posibil să nu aveți nevoie să faceți o fotografie nouă. Contactați organizația prin care ați obținut pașaportul (e.G. Oficiul poștal) și întrebați cum să obțineți o copie mare, tipărită a fotografiei.
  • Imaginea intitulată Aplicați pentru o viză Umrah Pasul 7
    4. Obțineți dovada biletelor de călătorie aerului nerefundabile. Înainte de a aplica pentru viza dvs. Umrah, trebuie să achiziționați biletele de avion. Biletele trebuie să fie nerefundabile, iar achizițiile trebuie confirmate. Asigurați-vă că data plecării din Arabia Saudită se află în termen de 2 săptămâni de la data sosirii dvs.
  • Va trebui să arătați itinerariul de călătorie atunci când trimiteți aplicația Umrah. Acest lucru demonstrează guvernului saudit că nu veți fi în țară mai mult de 2 săptămâni.
  • sfaturi

    Spre deosebire de Hajj, cu cât mai multe pelerinaje formale pe care musulmanul device la Mecca, Umrah nu este obligatoriu. În consecință, spre deosebire de Hajj, pelerinajul Umrah poate fi făcut în orice moment al anului.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar