Cum se aplică pentru o viză de uee

Cu atât de multe opțiuni, forme și documente necesare, aplicarea pentru o viză pentru UEE se poate simți ca o sarcină descurajantă. Procesul de a obține o viză de UEE devine mult mai ușor, odată ce știți ce fel de viză pentru a aplica. Puteți obține o viză pe termen scurt pe baza calificărilor țării dvs., obțineți o viză pe termen scurt sau pe termen lung cu un sponsor pe bază de UEE sau aplicați o viză pe termen lung fără sponsor.

Pași

Metoda 1 din 3:
Obținerea unei vize pe termen scurt
  1. Imagine intitulată Aplicați pentru un etape de viză a UEE 1
1. Obțineți o viză de 30 de zile la sosire dacă sunteți dintr-o țară calificată. Dacă aveți un pașaport valabil dintr-o țară calificată, nu trebuie să solicitați o viză înainte de timp. În schimb, la sosirea în Emiratele Arabe Unite, pașaportul dvs. va fi ștampilat cu o ștampilă de viză de 30 de zile pe măsură ce treceți prin imigrație la aeroport.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru o viză a VISA UAE Pasul 2
    2. Obțineți o viză de 90 de zile la sosire dacă sunteți din Europa. Dacă aveți un pașaport valabil din orice țară din Europa, în afară de Marea Britanie, puteți obține o viză la sosirea în Emiratele Arabe Unite. Pe măsură ce treceți prin imigrație, pașaportul dvs. va fi ștampilat cu o ștampilă de viză care este valabilă timp de 90 de zile.
  • Aceasta este o viză de intrare multiplă care este valabilă timp de 6 luni. Aceasta înseamnă că puteți pleca și reintroduceți AraMae fără a avea nevoie de o nouă viză pe parcursul a 6 luni, atâta timp cât nu rămâneți în EAU pentru mai mult de 90 de zile totale pe durata acestei perioade de 6 luni.
  • Vizele de 90 de zile pentru călătorii europeni sunt eliberați gratuit. 
  • Deși această viză este de obicei disponibilă pentru toate țările din Europa (în afară de Marea Britanie), guvernul UEE se poate schimba în orice moment țările europene. Prin urmare, asigurați-vă că verificați cu Ambasada UAE la https: // mofaic.Gov.AE /.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru un etape de viză a UEE Pasul 3
    3. Aplicați online dacă sunteți un cetățean indian care trăiește în SUA sau Europa. Dacă sunteți cetățean al Republicii India și ați trăit legal în Statele Unite sau în Europa, puteți solicita și primiți viză online înainte de timp. Pentru a aplica, completați cererea la: HTTPS: // SmartServices.iCa.Gov.AE / Echannels / Web / Client / Guest / Index.HTML # / Emansarevisa / cerere / 432 / pas1?administrativRegionale = 1 & withexception = false.
  • Această viză costă 100 AED sau aproximativ 27 de dolari și este valabilă timp de 14 zile.
  • Metoda 2 din 3:
    Aplicarea pentru o viză sponsorizată
    1. Imagine intitulată Aplicați pentru o viză a UEE Pasul 4
    1. Obțineți o vizită de vizită sau turism sponsorizat de un cetățean al UEE. Dacă intenționați să rămâneți în Emiratele Arabe Unite pentru mai mult decât o viză la sosire permite sau dacă țara dvs. nu se califică pentru o viză de sosire la sosire, puteți obține o vizită sau o viză de turism, având un prieten sau o rudă care este un UAE Sponsorizarea cetățenilor cererea dvs. Pentru a face acest lucru, prietenul sau ruda dvs. va trebui să prezinte în cadrul Oficiului General al Direcției Locale de Residency și Afaceri Externe (GDRFA): o fotografie recentă a dvs., o copie a pașaportului dvs., dovada că ați înscris pentru asigurarea de sănătate cu o companie de asigurări din UAE și o garanție financiară rambursabilă de 1.000 AED (aproximativ 272 dolari) pentru permisul de intrare.
    • Există birouri GDRFA în Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Ras Al Khaimah și Fujairah.
    • Timpul în care vizele sponsorizate de un cetățean al UEE sunt valabile variază foarte mult și depinde de circumstanțele specifice ale solicitantului.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru un EAU VISA Pasul 5
    2. Aplicați pentru o viză turistică sau vizita sponsorizată de un rezident al UEE EXPAT. Dacă aveți o rudă relativă de gradul întâi ca un expat rezident în Emiratele Arabe Unite, ruda dvs. poate sponsoriza Visa dvs. UAE. Pentru a sponsoriza cererea dvs., ruda dvs. va trebui să prezinte următoarele la biroul local GDRFA: o fotografie recentă a dvs., o copie a pașaportului dvs., dovada asigurărilor de sănătate cu o societate de asigurări din UAE, o garanție financiară rambursabilă de 1.000 AED (aproximativ 272 dolari) pentru permisul dvs. de intrare, dovada contractului de salarizare și ocupare a forței de muncă, copie a permisului de ședere, dovada contractului de locuințe și a unei facturi recente de energie electrică.
  • Dacă sponsorul dvs. rezident expat este soțul / soția dvs., ei vor trebui, de asemenea, să prezinte o copie a certificatului de căsătorie.
  • Conform reglementărilor UAE, rudele de gradul întâi includ soții, copiii, părinții, surorile sau frații.
  • Durata de timp în care vizele sponsorizate de Expats EAU cu permisele de rezidență sunt valabile variază în funcție de situația specifică. 
  • Imagine intitulată Aplicați pentru o viză UAE Pasul 6
    3. Obțineți o viză turistică sau vizita sponsorizată de o companie aeriană bazată pe AEAE. Dacă nu aveți un prieten sau o rudă care să vă poată sponsoriza vizele, puteți aplica pentru a avea unul dintre cele 4 sponsorii companiilor aeriene din UAE. Fiecare companie aeriană are propriul proces, politicile și condițiile de sponsorizare. Informații despre serviciile de sponsorizare a vizelor pentru fiecare companie aeriană pot fi găsite la următoarele site-uri web:
  • Etihad Airways: https: // Etihad.COM / EN-AE / PAY-YOU-FLY / VISA /
  • Emirates companie aeriană: https: // Emirates.COM / English / Înainte-You-Fly / Visa-pașaport-informații / UAE-Vize / Index.ASPX
  • Fly Dubai: https: // flydubai.COM / EN / PLAN / VISAS-AND-PASSPORTS / UAE-VISAS
  • Air Arabia: https: // Airarabia.COM / EN / VISA-AND-PASSPORT-INFORMAȚII
  • Timpul în care vizele sponsorizate de o companie aeriană sunt valabile variază în funcție de politica companiei aeriene. Etihad Airways, de exemplu, va sponsoriza o viză care este valabilă de până la 90 de zile.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru un etape de viză a UEE Pasul 7
    4. Obțineți o viză turistică sau vizita sponsorizată de un hotel sau o agenție de turism. Multe agenții de turism licențiate și hoteluri vor sponsoriza cererea dvs. pentru o viză pentru UAE dacă rezervați călătoria prin serviciile lor. Vizele turistice și vizite care sunt sponsorizate de o agenție sau de un hotel sunt valabile timp de 30 de zile și sunt extinse timp de 30 până la 40 de zile, în funcție de situație.
  • Există, din păcate, mai mulți escroci care oferă sponsorizare pentru a obține informațiile dvs. personale și / sau banii. Înainte de a furniza orice informație, documentație sau plată către o agenție de turism sau la un hotel, asigurați-vă că agenția sau hotelul este 100% autentic, solicitând un reprezentant la Ambasada UAE a țării dvs. pentru verificare.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru o viză de la UAE Pasul 8
    5. Au o entitate guvernamentală sponsorizează viza dvs. de lucru. Dacă intenționați să lucrați pentru o entitate guvernamentală din UAE, fie pe termen scurt, fie pe termen lung, această entitate poate solicita o viză de lucru în numele dvs.
  • Exemple de entități guvernamentale care pot solicita o viză de lucru în numele dvs., includ ministerele federale ale AIAE, agențiile guvernamentale și instanțele de conducători și reprezentanții acestora.
  • Dacă primiți o viză sponsorizată pentru a lucra în Emiratele Arabe Unite, vi se va cere să faceți teste medicale pentru HIV și tuberculoză odată ce ajungeți în Emiratele Arabe Unite. Dacă testați pozitiv la fie, veți fi deportați din Emiratele Arabe Unite.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru un etape de viză a UEE 9
    6. Aplicați pentru o viză de lucru sponsorizată de o companie privată. Dacă vi sa oferit un loc de muncă cu o companie privată pe continent sau într-unul din cele 47 de zone libere din Emiratele Arabe Unite, compania poate sponsoriza mai întâi o viză de lucru de 30 de zile pentru dvs. După 30 de zile, compania dvs. trebuie să solicite o viză de muncă de ședere în numele dvs., care poate fi obținută prin Ministerul de Interne.
  • Pentru a obține viza inițială de lucru, angajatorul dvs. trebuie să furnizeze următoarele la GDRFA lor locală: un permis de muncă inițial eliberat de Ministerul Resurselor Umane și Emiratizare, o copie a pașaportului dvs., o copie a licenței comerciale a companiei, o copie a Cartea de unitate a companiei și o copie a cardului ofițerului de relații publice ale companiei.
  • Dacă primiți o viză sponsorizată pentru a lucra în Emiratele Arabe Unite, vi se va cere să faceți teste medicale pentru HIV și tuberculoză odată ce ajungeți în Emiratele Arabe Unite. Dacă testați pozitiv la fie, veți fi deportați din Emiratele Arabe Unite.
  • Metoda 3 din 3:
    Obținerea unei vize pe termen lung fără sponsor
    1. Imagine intitulată Aplicați pentru o viză a UEE Pasul 10
    1. Încercați pentru o viză de 5 ani dacă doriți să începeți o companie în UAE. Puteți aplica pentru a obține o viză de antreprenor pe termen lung fără un sponsor dacă doriți să începeți o companie în Emiratele Arabe Unite. Pentru a vă califica pentru acest tip de viză, va trebui să investiți un minim de 500.000 AED (aproximativ 136.000 de dolari) într-un proiect existent în EAU sau într-o nouă afacere aprobată și acreditată în țară.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru o viză a UEE Pasul 11
    2. Aplicați pentru o viză de 5 ani dacă ați excelat ca student. Dacă ați absolvit liceul cu o medie minimă de 95%, și / sau absolvit de la o universitate cu o medie de grad de puncte de cel puțin 3.75, puteți aplica pentru o viză pe termen lung pe termen lung ca student remarcabil. Această viză oferă intrarea în Emiratele Arabe Unite atât pentru dvs. cât și pentru familia dvs. imediată.
  • EUAE nu furnizează informații despre cât de curând trebuie să fi absolvit pentru a vă califica pentru o viză de studenți remarcabilă.
  • Pentru a aplica pentru o viză excelentă a studenților, vizitați: HTTPS: // Guvernul.AE / EN / Informații și servicii / Visa-and-Emirates-ID / Unde-la-Apply-for-Entry-Permits-Or-Visas.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru o viză a UEE Pasul 12
    3. Obțineți o viză de 5 ani dacă doriți să investiți în imobiliare în Emiratele Arabe Unite. Dacă doriți să investiți în imobiliare în Emiratele Arabe Unite, este posibil să puteți obține o viză non-sponsorizată de investiții imobiliare de 5 ani. Pentru a vă califica pentru această viză, va trebui să investiți cel puțin 5 milioane AED (aproximativ 1 USD.36 milioane USD) în proprietatea din cadrul UEE. Banii pe care îi folosiți pentru a face această investiție nu pot fi împrumutate și trebuie să păstrați proprietatea timp de cel puțin 3 ani pentru ca viza dvs. să rămână valabilă.
  • Pentru a aplica pentru o viză investitor imobiliară, vizitați: HTTPS: // Guvernul.AE / EN / Informații și servicii / Visa-and-Emirates-ID / Unde-la-Apply-for-Entry-Permits-Or-Visas.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru un etape de viză a UEE 13
    4. Obțineți o viză de 10 ani dacă doriți să faceți o investiție imobiliară. Pentru a obține o viză pe termen lung fără sponsor, puteți aplica pentru programul de viză al UEE ca un investitor imobiliar. Pentru a vă califica pentru această viză, va trebui să faceți o investiție de cel puțin 10 milioane AED (aproximativ 2 USD.7 milioane USD) în UAE. Această investiție poate fi sub forma unui depozit de investiții, o companie nouă, o investiție cu o companie existentă a UEE sau o combinație a oricăreia dintre aceste opțiuni.
  • Pentru a vă califica pentru această viză, suma pe care o investiți în UEE nu poate fi un împrumut.
  • Pentru a solicita o viză a investitorilor, vizitați: HTTPS: // Guvernul.AE / EN / Informații și servicii / Visa-and-Emirates-ID / Unde-la-Apply-for-Entry-Permits-Or-Visas.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru o viză a UEE Pasul 14
    5. Aplicați pentru o viză de 10 ani dacă aveți un talent specializat. Dacă lucrați într-un domeniu prioritizat de guvernul UEE, este posibil să puteți beneficia de o viză de talent specializată de 10 ani. Dacă vă calificați, această viză vă permite să vă aduceți soțul / soția și copiii cu dvs. UAE atâta timp cât viza dvs. este validă.
  • Oamenii de știință care obțin acreditarea de la Consiliul de Știință Emirates pot beneficia de o viză de talente specializate.
  • Dacă lucrați într-un domeniu cultural, cum ar fi artele, puteți beneficia de o viză de talente specializată, obținând acreditarea din partea Ministerului Culturii și Cunoașterii Aravei AIAE.
  • Dacă inventați un element patentat de valoare pentru economia UAE și obțineți aprobarea de la Ministerul Economiei, este posibil să vă calificați pentru această viză.
  • Pentru a vă califica pentru această viză ca cercetător sau doctor, trebuie să fi primit un doctorat sau MD de la unul dintre primele 500 de universități din lume, a câștigat un premiu pentru munca dvs., a publicat o carte sau un articol într-un jurnal respectat și cel puțin 10 ani de experiență profesională.
  • Pentru a aplica pentru o viză de talente specializată, vizitați: HTTPS: // Guvernul.AE / EN / Informații și servicii / Visa-and-Emirates-ID / Unde-la-Apply-for-Entry-Permits-Or-Visas.
  • sfaturi

    Pentru a obține o viză a UEE, pașaportul dvs. din țara dvs. de origine trebuie să fie valabil timp de cel puțin 6 luni înainte de cererea dvs. 
  • Dacă sunteți dintr-o țară GCC, nu aveți nevoie să obțineți o viză pentru a intra în Emiratele Arabe Unite.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar