Cum să promoveze un wraith anti-aeronavă în halo 3

În Halo 3, Răspunsul legământului la rezervor este Wraith. Există Wraiths normali și apoi există Wraiths anti aeronave, vehicule magnifice care așteaptă să fie conduse. Cu toate acestea, găsiți că de fiecare dată când ucizi șoferul, Wraith este întotdeauna distrus? Bine este posibilă conducerea unui Wraith anti aeronave.

Notă - Wraiths anti aeronave se găsesc numai în campania Halo 3 și sunt ușor diferit de Wraiths normal de legământ. Ele sunt conduse de brute și pot deține doi ocupanți.

Pași

  1. Imagine intitulată Consiliul de aeronavă Wraith în Halo 3 Pasul 1
1. Localizați-vă cu Avion Wraith pe care doriți să îl viza. Ele pot fi găsite numai în campania Halo 3 și sunt un obiectiv comun pentru a elimina. Ele sunt de o culoare mai luminoasă decât omologii lor purpuriu, normali Wraith și pot fi identificați rapid prin armele lor anti-aeronave care trag în cer.
  • Imagine intitulată Consiliul Anti aeronave Wraith în Halo 3 Pasul 2
    2. Distruge toate celelalte vehicule din jurul tău. Dacă le eliminați, Wraith va fi mult mai ușor de atacat și să se apropie.
  • Imagine intitulată Consiliul Anti aeronave Wraith în Halo 3 Pasul 3
    3. Omoară armamentul lui Anti Avion Wraith, dacă există unul. Acest lucru se poate face prin împușcarea cu un lunetist sau pușcă de fascicul îndreptat spre cap. Piulița de carabină sau de luptă sunt, de asemenea, eficiente, deși poate dura mult mai mult pentru a ucide armamentul prin această metodă.
  • Imagine intitulată Consiliul de Avion Wraith în Halo 3 Pasul 4
    4. Salt pe partea de sus a corpului principal al Wraith, dar nu se îmbarcă. Wraith este cel mai ușor să sară în spate, deoarece șoferul nu va fi conștient de prezența voastră și dacă ați eliminat toți ceilalți dușmani în zonă, atunci nu ar trebui să aveți nici o problemă să rămâneți odată ce ați sărit în sus.
  • Imagine intitulată Consiliul de Avion Wraith în Halo 3 Pasul 5
    5. Melee atacă trapa (butonul B de pe controlerul dvs. Xbox 360) al Wraith anti aeronave. O puteți găsi pe partea de sus a vehiculului principal - asigurați-vă că vă îndreptați spre părul încrucișat la el la corpul exact.
  • Imagine intitulată Consiliul de aeronavă Wraith în Halo 3 Pasul 6
    6. Melee atacă bruta care conducea Wraith după ce trapa a dispărut și este expus (butonul B din nou) până când casca lui vine. Aveți grijă să nu-l omorâți, doar să-i dezlănțim casca.
  • Imagine intitulată Consiliul Anti aeronave Wraith în Halo 3 Pasul 7
    7. Țineți bunăstarea potrivită când mesajul vă determină "Țineți rb la bord" Nu este în colțul din dreapta sus al ecranului. Dacă se afișează în ultima secundă, utilizați din nou buncărul potrivit pentru a demonta și încercați din nou procesul. Odată ce buncărul potrivit este ținut, trage șoferul în cap până când moare.
  • Imagine intitulată Consiliul Anti aeronave Wraith în Halo 3 Pasul 8
    8. Lăsați personajul dvs. să intre în Wraith anti aeronave - acest lucru se va întâmpla automat dacă ați făcut acest lucru corect. Acum veți putea să vă bucurați de noua dvs. Wraith!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Videoclipurile YouTube sunt o sursă constantă de sprijin pentru glitches de joc, cum ar fi acest lucru - dacă trebuie să vedeți cum să faceți acest lucru, atunci site-ul YouTube este un loc minunat pentru a începe.
  • Doar dacă doriți, încercați să evitați să utilizați cranii campaniei, deoarece vor face ca sarcina dvs. mult mai greu, mai ales dacă craniul crește protecția armurii lui Brute.
  • Avertizări

    Odată ce ieșiți din Wraith, acesta este distrus automat, deci ieșiți doar când sunteți gata.
  • Acest lucru poate dura câteva încercări, așa că rămâneți calm.
  • Fiți atenți la nivelul "Ark" al campaniei atunci când oamenii voștri vin să aducă întăriri, deoarece vântul de pe nava dvs. vă poate bate din echipamentul anti-aeronavă și o distrugă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar