Cum să vă echilibrați chakrele cu cristale

Dacă v-ați simțit și nu vă simțiți recent, ați putea fi îngrijorat de faptul că chakrele voastre sunt în afara lui Whack. Probabil ați auzit că cristalele pot ajuta cu asta, dar cum? Oamenii folosesc cristale specifice pentru a viza și a aduce echilibrul în diferite chakre. Cristalele pe care le folosiți pentru a echilibra chakra rădăcină nu ar fi la fel ca cele pe care le-ați folosi pentru chakra inimii, de exemplu. Există, de asemenea, modalități diferite pe care le puteți utiliza de fapt cristalele după ce ați stabilit pe cele drepte, în funcție de ceea ce funcționează cel mai bine pentru dvs. În timp ce ați putea găsi că cristalele sunt tot ce trebuie să vă simțiți din nou, nu ezitați să discutați cu un medic sau un profesionist de sănătate mintală dacă vă simțiți că ați putea utiliza încă un sprijin.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea cristalelor
  1. Imagine intitulată echilibrează chakrele cu cristale Pasul 1
1. Alegeți un cristal pentru chakra rădăcină. Acesta este situat la baza coloanei vertebrale și este conexiunea dvs. cu Pământ, Familie, Supraviețuire, Sănătate și Progression. Dacă această chakră este în afara echilibrului, puteți experimenta o lipsă de încredere, singurătate, depresie, anxietate, dependență, durere scăzută, dureri și tulpini inferioare ale corpului, constipație sau diaree și retenție a apei.
  • Cristale roșii sau negre, cum ar fi garnet, rubin și negru turmaline sunt cele mai bune.
  • Imagine intitulată echilibrează chakrele cu cristale Pasul 2
    2. Alegeți un cristal pentru chakra ta sacrală. De asemenea, se află la baza coloanei vertebrale și este conexiunea dvs. cu alte persoane, încredere, creativitate, niveluri de energie și sănătatea sexuală. Dacă această chakră este în afara echilibrului, puteți să experimentați tulburări de alimentație, unitate sexuală scăzută, tulburări sexuale, probleme de ciclu menstrual, infecții ale tractului urinar, infertilitate și probleme cu intestinele dvs.
  • Cristalele portocalii cum ar fi Carnelian, Calcitul Orange și Garnet Orange sunt bune.
  • Imagine intitulată echilibrează chakrele cu cristale Pasul 3
    3. Găsiți un cristal pentru plexul solar. Este situat la diafragma ta și este conexiunea dvs. cu emoțiile, dorințele, sensul de sine și auto-controlul. Dacă această chakră este în afara echilibrului, puteți să experimentați insomnie, să vă concentrați și să vă amintiți lucrurile, frica, dependența de zahăr, problemele digestive, acnee, eczeme, diabet, obezitate și probleme de metabolism.
  • Utilizați cristale galbene, cum ar fi citrina, jasper galben și calcitul de aur pentru echilibru.
  • Imagine intitulată echilibrează chakrele cu cristale Pasul 4
    4. Selectați un cristal pentru chakra inimii. Acesta este situat în același loc ca inima fizică și este centrul ființei tale și toate celelalte chakre. Este legătura dvs. cu dragoste, relații, iertare, încredere și siguranță. Dacă această chakră este în afara echilibrului, puteți simți sentimentul de speranță, senzația de apatime, în imposibilitatea de a ierta, probleme de angajament, probleme respiratorii, dureri de umăr și dureri de sus.
  • Cristale verde sau roz, cum ar fi cuarț de trandafir, fluorarea verde și rodochrosita sunt cele mai bune.
  • Imagine intitulată echilibrează chakrele cu cristale Pasul 5
    5. Alegeți un cristal pentru chakra gâtului. Acesta este situat la baza gâtului dvs. și este conexiunea dvs. cu comunicarea, libertatea și conducerea dvs. Dacă această chakră este în afara echilibrului, puteți experimenta dificultăți în comunicarea, fiți nervoși, probleme de coping, probleme sinusale, dureri ale maxilarului, problemelor tiroidiene și probleme de gât și dentare.
  • Un cristal albastru deschis, cum ar fi Agate Blue Lace, Turcoaz și Kyanite albastru, va funcționa.
  • Imagine intitulată echilibrează chakrele cu cristale Pasul 6
    6. Alegeți un cristal pentru cel de-al treilea ochi / chakra de frunte. Este situat chiar deasupra ochilor fizici și se conectează la gândurile, mintea, visele și abilitățile psihice. Dacă această chakră nu este echilibrată, puteți să experimentați dureri de cap, coșmaruri, dificultăți de învățare, tulburări ale creierului, problemele de ochi, problemele urechii și problemele de scalp și de păr.
  • Încercați cristale albastre întunecate, cum ar fi Tigrii Albastru, Lapis și Dumortierite pentru echilibrare.
  • Imagine intitulată echilibrează chakrele cu cristale Pasul 7
    7. Selectați un cristal pentru chakra coroanei. Acesta este situat în partea de sus a capului și se conectează la spiritualitatea, înțelepciunea, iluminarea și legătura cu universul. Dacă chakra ta coroanei nu este în afara echilibrului, puteți experimenta lipsă de credință, probleme de sănătate mintală, tulburări autoimune, probleme de sănătate mintală și demență.
  • Cristale albe sau violet, cum ar fi cuarț clar, ametist și topaz clar pot fi folosite pentru echilibrare.
  • Metoda 2 din 3:
    Oncrystals
    1. Imagine intitulată echilibrează chakrele cu cristale Pasul 8
    1. Clătiți cristalele. Înainte de a începe să echilibrați, clătiți cristalele în apă rece. Aceasta elimină orice contaminanți. De asemenea, puteți lua note și puteți scrie modul în care vă simțiți înainte de procesul de echilibrare.
    • Aceste cristale ar trebui utilizate numai pentru echilibrare. S-ar putea ajuta să aveți doar un set de 7 cristale pe care îl utilizați pentru a vă echilibra.
  • Imagine intitulată echilibrează chakrele cu cristale Pasul 9
    2. Relaxați-vă și pregătiți-vă să vă echilibrați chakrele. Mergeți la un loc liniștit și așezați-vă pe spate (sau stomacul dacă aplicați cristale în chakra rădăcină, așa că situată pe spate poate face acest lucru dificil și inconfortabil). Luați câteva respirații adânci și expirați încet să vă relaxați. De asemenea, puteți seta starea de spirit cu orice altceva găsiți relaxare, cum ar fi muzica, sunetele naturale sau sunetul apei curgătoare.
  • Pe măsură ce inhalați, imaginați-vă că respirați într-o lumină albă de vindecare. Pe măsură ce vă expirați, imaginați-vă că vă respirați toate stresul și emoțiile negative.
  • Energia ta este conectată la gândurile tale. Este important să aveți gânduri pozitive atunci când încercați să vă echilibrați chakrele.
  • Imagine intitulată echilibrează chakrele cu cristale Pasul 10
    3. Așezați cristalul pe chakra. Luați cristalul care corespunde chakrei și puneți-l pe chakra. Energia cristalului va vibra și va restabili echilibrul. Imaginați-vă că cristalul este strălucitor și răspândit în toată chakra.
  • Plasați cristale de cuarț în jurul cristalului dvs. colorat pentru a intensifica efectul. Cristalele de cuarț activează centrele energetice ale corpului dvs. și au puterea de a modifica energia existentă.
  • Simptomele dvs. pot fi mai rău după ce plasați cristalele pe corpul dvs. Aceasta este toată energia rea ​​care lucrează la ieșire și este începutul procesului dvs. de vindecare.
  • Puteți plasa cristalele direct pe piele sau pe partea de sus a hainelor.
  • Începeți la rădăcină și lucrați în sus. Plasați cristalul chakra coroanei chiar deasupra capului în loc de direct pe cap.
  • Imagine intitulată echilibrează chakrele cu cristale Pasul 11
    4. Permiteți cristalelor să funcționeze. Cristalele funcționează pe cont propriu. Nu trebuie să faceți nimic suplimentar. Lăsați-le în loc între cinci și 10 minute, apoi evaluați modul în care vă simțiți. Face note mentale sau scrise despre simptomele dvs. Dacă vă simțiți mai echilibrat, scoateți cristalele.Dacă nu vă simțiți mai bine, lăsați cristalele pentru încă cinci până la 10 minute.
  • Dacă aveți un blocaj pe termen lung (e.G. durere cronică sau depresie pe termen lung), poate dura mai mult de o sesiune pentru a vă echilibra chakra. Concentrați-vă pe realizarea unor îmbunătățiri mici în loc de a realiza un echilibru complet într-o singură sesiune.
  • Imagine intitulată echilibrează chakrele cu cristale Pasul 12
    5. Scoateți cristalele. Odată ce ați terminat cu sesiunea dvs., îndepărtați fiecare dintre cristale. Începeți la coroană și lucrați în jos. Nu trebuie să vă dezactivați cristalele.
  • Beți multă apă după sesiunea dvs. pentru a continua procesul de echilibrare.
  • Metoda 3 din 3:
    Purtând și purtând cristalele
    1. Imagine intitulată echilibrează chakrele cu cristale Pasul 13
    1. Dormi cu o pungă de chakra. Curățați cristalele și plasați-le într-o pungă mică. Această pungă ar trebui să fie folosită numai pentru a vă ține cristalele. Așezați sacul sub pernă când mergeți la culcare noaptea.
    • Înainte de a merge la culcare, cereți pietrelor să vă echilibreze în timp ce dormiți.
  • Imagine intitulată echilibrează chakrele cu cristale Pasul 14
    2. Purtați cristalele. Vă puteți purta cristalele cu dvs. în timp ce mergeți în ziua dvs. Puteți purta toate șapte de cristale cu dvs. sau puteți purta doar câteva că doriți să vă concentrați. Plasați cristalele cât mai aproape de corpul dumneavoastră, după cum puteți.
  • De exemplu, dacă aveți probleme într-o relație, puteți purta o cuarț de trandafir sau un cristal de fluori verde în jurul dvs. pentru a vă echilibra chakra de inimă.
  • Vă puteți purta cristalele cu dvs. toată ziua sau pentru o anumită situație. De exemplu, dacă aveți de-a face cu anxietate despre o prezentare pe care trebuie să o faceți, puteți păstra o garnet (chakra rădăcină) și turcoaz (chakra gâtului) în buzunar în timpul prezentării dvs. Garnetul vă va ajuta cu încrederea și turcoazul vă poate ajuta cu comunicarea dvs.
  • Imagine intitulată echilibrează chakrele cu cristale Pasul 15
    3. Purtați bijuterii de cristal.Achiziționați un colier sau brățară din cristale de care aveți nevoie pentru echilibru. Pe măsură ce purtați cristalele, cristalele vor transmite energia de care aveți nevoie. Din nou, puteți purta bijuteriile toată ziua sau doar pentru o anumită perioadă de timp.
  • Înainte de a purta bijuteriile, puneți-le pe un pat de sare pentru a îndepărta orice contaminanți din trecut.
  • De asemenea, ar trebui să vă programați bijuteriile înainte de ao purta. Țineți-l în mână și gândiți-vă la toată energia pozitivă pe care ați dori ca cristalele să vă aducă viața.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Păstrarea cristalelor care corespund fiecărei chakre în perna dvs., sub perna sau sub saltea dvs. pot ajuta la echilibrarea chakrelor. Puteți experimenta mai vii vii sau chiar lucid.
  • Câteva pietre, cum ar fi Selenite, ar trebui să fie curățate cu metode alternative (fum, sunet, lumină lunară, lumina soarelui), deoarece apa îi va determina să se dizolve.
  • Ajută doar pentru a păstra cristalul aproape de tine când dormi și trezește.
  • Reiki ajută la echilibrarea chakrelor sau a activității de energie în general. Dacă aveți un pendul, testați fiecare dintre chakrele dvs. ținând pendulul la câțiva centimetri în fața zonelor chakre ale corpului. Ar trebui să facă cercurile în sensul acelor de ceasornic. Dacă nu se mișcă sau se mișcă numai înainte și înapoi sau în sens invers acelor de ceasornic, chakra dvs. nu este deschisă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar