Cum să încărcați cristale pentru vindecare

Cristalele sunt minerale dizolvate care formează o lattice cristaline. Unii compuși cristalini pot avea beneficii sau impact la sănătate, cum ar fi sărurile. Cristalele se crede că ajută la vindecare prin reechilibrarea câmpului electromagnetic al organismului. Pentru a vă asigura că cristalele dvs. sunt pregătite pentru o sesiune de vindecare, va trebui să le încărcați mai întâi. De asemenea, este util să vă asigurați că cristalele dvs. sunt curate și că sunt de înaltă calitate.

Pași

Partea 1 din 3:
Încărcarea unui cristal
  1. Imagine intitulată Cristale de încărcare pentru vindecare Pasul 1
1. Expuneți cristalul la lumina lunii sau la lumina soarelui. Puteți încărca cristale prin plasarea lor într-un loc unde vor primi lumina directă a soarelui sau lumina lunii. Lumina va pătrunde în cristal și o va umple cu energie pozitivă.
  • Pentru a utiliza lumina pentru a purifica un cristal, puneți cristalul într-un loc unde va fi direct expus la lumină. De exemplu, este posibil să doriți să setați cristalul pe o masă sau pe un balon în afara sau pe un ferestre deschise cu fața spre lună sau la soare.
  • Permiteți ca cristalul să fie expus la lumină timp de aproximativ 24 de ore. Este posibil să fie necesar să vă lăsați cristalul în poziție pentru câteva zile sau nopți pentru a vă asigura că primește o lumină adecvată.
  • Puteți încărca cristalele sub soare pentru acțiune sau pasiune sau sub Lună pentru reflecție și vindecare.
  • Imagine intitulată Cristale de încărcare pentru vindecarea pasului 2
    2. Direct Alte cristale la cristalul pe care doriți să îl utilizați. De asemenea, puteți încărca un cristal folosind alte cristale. Pentru a face acest lucru, va trebui să creați un cerc utilizând mai multe cristale și să plasați cristalul pe care doriți să îl încărcați în centrul cercului. Lăsați cristalul în centrul cercului timp de aproximativ 24 de ore.
  • Imagine intitulată Cristale de încărcare pentru vindecare Pasul 3
    3. Înconjurați-vă cristalul cu plante sau îngropați-l în sol. Dacă doriți ca cristalul să fie acuzat de energia pământului, atunci vă puteți dori să plasați cristalul în grădina dvs. sau chiar să-l îngropați în sol. Înconjurând cristalul cu plante și murdărie vă poate ajuta să încărcați cristalul cu energia Pământului.
  • Dacă vă decideți să vă îngropați cristalul, puneți un marker astfel încât să vă amintiți unde ați îngropat-o.
  • Imagine intitulată Cristale de încărcare pentru vindecare Pasul 4
    4. Utilizați energia. Acest lucru poate fi numit o mulțime de lucruri. Când oamenii folosesc "energia" pentru a încărca un cristal, ceea ce înseamnă că ar putea să nu fie întotdeauna exact același lucru. Direcționarea propriei energii în obiect se poate referi la actul de imaginare a Aura / Prana / Chi / Qi / spirit care intră în cristal. Mulți oameni pretind că pot simți acest lucru. Deoarece este un proces intuitiv, vă recomandăm să vă bazați pe propriile instincte sau pe cele ale unui mentor pentru a determina dacă faceți acest lucru corect.
  • Imagine intitulată Cristale de încărcare pentru vindecare Pasul 5
    5. Gânduri directe în ea. Rugăciunile, vizualizarea intențiilor dvs., cântarea și meditația concentrată asupra unei idei toate sunt modalități în care să direcționeze gânduri și intenții pe un cristal. Asigurați-vă că vă luați timpul când vă îndreptați gândurile în cristalele dvs. Adesea, cu atât mai mult timp sau de muncă pe care ați pus-o în direcționarea acestor gânduri, cu atât este percepută sarcina mai puternică.
  • Încercați să închideți ochii și imaginați-vă că cristalul se umple cu lumină. Imaginați-vă că cristalul devine atât de strălucitor și plin de lumină pe care nu îl puteți uita la el.
  • Rugați-vă ca cristalul să se angajeze cu puterea de a vindeca. Poți să te rogi lui Dumnezeu, Pământul sau tot ceea ce crezi este forța călăuzitoare în viața ta.
  • Cyrstalii pot fi, de asemenea, acuzați de intenție sau Reiki.
  • Imagine intitulată Cristale de încărcare pentru vindecare Pasul 6
    6. Arunca o vraja. Vrăjile magice pot fi o modalitate bună de a încărca un cristal cu energie pentru vindecare. Există multe tipuri diferite de practici magice, iar mulți ar putea să ofere vrăji și ritualuri potrivite în aceste scopuri. Check out secțiunea ocultă la biblioteca locală sau la librărie pentru a găsi vrăji specifice.
  • De asemenea, puteți crea propria vrajă. Pentru a vă crea propria vrajă, gândiți-vă la ceea ce doriți ca cristalul să poată face. De exemplu, dacă doriți ca cristalul să aibă puterea de a vindeca, apoi scrieți asta.
  • Apoi, gândiți-vă la ceea ce ați putea spune pentru a vă reprezenta scopul pentru cristal. Mulți oameni le place să pună vrăji în forma unei poezii rhyming, dar puteți face ceea ce se simte natural pentru dvs. De exemplu, dacă ați vrut ca cristalul să aibă puterea de a se vindeca, atunci ați putea scrie ceva de genul "clar și puternic, plin de lumină, poate că acest cristal mărește puterea mea."
  • Efectuați vraja dvs. Poți pur și simplu să vorbești vraja tare în timp ce țineți cristalul sau să vă îndepliniți vraja cu o mică ceremonie, cum ar fi aprinderea câtorva lumânări și plasarea cristalului pe o suprafață specială, ca un altar.
  • Partea 2 din 3:
    Eliminarea energiei negative de la un cristal
    1. Imagine intitulată Cristale de încărcare pentru vindecare Pasul 7
    1. Purificați cu sare. Cristalele de purificare ajută la eliminarea oricărei energii negative care s-ar fi putut atașa la cristalele dvs. Unii oameni consideră că sarea este un instrument de purificare metafizică. Pentru a folosi sarea pentru a vă purifica cristalele, vă puteți spăla cristalele cu apă sărată, plasați cristale într-un cerc de sare sau îngropați cristale în sare. Toate aceste tehnici pot ajuta la purificarea energiei cristalelor.
    • Pentru a utiliza apa sărată, dizolvați-vă despre o linguriță de sare în apă călduță și plasați-vă cristalul în apă. Permiteți cristalului să stea în apă timp de câteva minute și apoi să-l îndepărteze din apă, se clătește cu apă nerată, apoi să se usuce cu un prosop.
    • Pentru a utiliza un cerc de sare, puneți-vă cristalul pe o cârpă, o placă sau pe altă suprafață nepermeabilă. Apoi luați o canistră de sare și faceți-vă suficient în jurul cristalului pentru a crea un cerc. Permiteți cristalului să stea în cerc timp de o oră sau mai mult.
    • Pentru a vă îngropa cristalul în sare, puneți-vă cristalul într-un castron și apoi vărsați suficientă sare peste cristal pentru a acoperi complet cristalul. Permiteți ca cristalul să rămână îngropat în sare timp de o oră sau mai mult.
    • Pentru a vă curăța cristalul cu elementul æther, puneți-vă cristalele în lumina lunii într-un cerc de sare pentru a curăța, încărca și a le infuza.
  • Imagine intitulată Cristale de încărcare pentru vindecare Pasul 8
    2. Curățați cristale cu sunet. Sunete, cum ar fi chanting, humming, cântând boluri și clopote au fost considerate a purifica obiecte, oameni și locuri. Făcând unul dintre aceste lucruri, cum ar fi plasarea unui cristal în interiorul unui castron cântând atunci când este trecută, este crezut că puteți curăța cristalul.
  • Dacă nu aveți un castron cântând, atunci vă puteți ține cristalul în fața gurii și al mușchiului sau cântați cu voce tare. Sunetul vocii dvs. ar trebui să pătrundă în cristal și să ajute la purificarea acesteia.
  • Imagine intitulată Cristale de încărcare pentru vindecare Pasul 9
    3. Utilizați fum. În multe discipline, fumul care vine de la anumite plante atunci când sunt arse se crede că are puteri de purificare. Sage, Santo Palo și Cedar sunt considerate a avea aceste proprietăți. Prin scălarea cristalului cu fum din arderea acestor plante, se crede că energia rea ​​va fi eliminată.
  • Încercați să ardeți niște tămâie sau un băț de salvie și ținând cristalul deasupra fumului. Permiteți fumului să vă înconjoare cristalul timp de câteva minute pentru a ajuta la purificarea acesteia.
  • Uneori pene de păsări sunt folosite pentru a împrăștia fumul. Feriți-vă că poate fi ilegal să dețină părți ale anumitor păsări.
  • Aveți grijă la arderea materialelor de plante din interior. Nu vrei foc, fum doar. Lăsați-l să se rătăcească, să nu ardă.
  • Imagine intitulată Cristale de încărcare pentru vindecare Pasul 10
    4. Ia o apă sfântă. Multe biserici catolice au apă sfântă la dispoziția oamenilor care vizitează Biserica. Mai ales în bisericile care sunt atracții turistice, este adesea posibil să se aducă un container modest pentru a se umple cu apă. Puteți apoi să o utilizați pentru a vă curăța cristalul de energie proastă. Unele biserici frecventate turistice chiar au magazine mici de cadouri care vând containere pentru tine de utilizat.
  • Pentru a folosi apa sfântă pentru a purifica un cristal, puneți-vă cristalul într-un castron mic și se toarnă o cantitate mică de apă sfântă pe cristal. Nu trebuie să scufundați cristalul în apă sfântă, doar să vărsați destule pe ea pentru ao uda. Apoi, scoateți cristalul din castron și uscați-l.
  • Partea 3 din 3:
    Alegerea unui cristal
    1. Imagine intitulată Cristale de încărcare pentru vindecare Pasul 11
    1. Găsiți un vânzător. Există multe vânzători de cristal. Oamenii vin adesea cristale în magazine Hippie, magazine noi de vârstă, magazine de medicină alternativă, magazine științifice / educaționale, la târguri și piețe ale fermierilor, precum și la concerte și online. Există chiar târguri dedicate în întregime cristalelor. Asigurați-vă că găsiți un vânzător reputat. Veți dori să vă asigurați că detaliile privind cristalele dvs. sunt corecte.
  • Imagine intitulată Cristale de încărcare pentru vindecare Pasul 12
    2. Alegeți un tip. Căutați diferite tipuri de cristale. Proprietățile vizuale, precum și orice simbolism asociat cu diferite tipuri de cristal vor avea un impact asupra a ceea ce vă fac.Petrecând ceva timp în căutarea diferitelor tipuri de cristale, puteți găsi preferatul dvs. De asemenea, puteți lua timp pentru a afla despre cristale pentru diferite utilizări.
  • Pietrele de cuarț sunt cele mai frecvente cristale de vindecare. Ele vin în multe soiuri (ametist, citrină, cuarț de trandafiri etc.) și nuanțele. Oamenii ca cuarț pentru că are proprietăți interesante, este uimitor vizual, venind în multe culori, forme și niveluri de claritate. Alte pietre comune utilizate includ:
  • LAPIS ar putea ajuta la calm.
  • Jasper ar putea ajuta la echilibrarea aura și să promoveze un sentiment de pace.
  • Turcoaz vă poate ajuta să vă clarificați mintea.
  • Malachitul ar putea ajuta la protejarea împotriva poluării electromagnetice.
  • Pietrele prețioase folosite pentru vindecare pot fi cubice, trigonale, monoclinice etc. referindu-se la forma sistemului său de cristal. Există șapte tipuri de acestea.
  • Pietrele prețioase sunt, de asemenea, evaluate pentru "apa" sau nivelul de claritate de refracție.
  • Imagine intitulată Cristale de încărcare pentru vindecare Pasul 13
    3. Simțiți-l afară. O modalitate excelentă de a găsi un cristal este să "simțiți-o afară."Aceasta înseamnă că alegerea cristalului pe baza modului în care vă simțiți despre asta. Nu puteți alege un cristal în acest fel dacă intenționați să achiziționați online. Va trebui să mergeți la un magazin pentru a fi aproape sau atingeți vreodată pietrele.
  • Rețineți că unii vânzători de cristal nu vă pot lăsa să atingeți mărfurile deoarece cristalele, în special cele mari, pot fi fragile și foarte scumpe. Asigurați-vă că întrebați înainte de a atinge.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Avertizări

    Sentimentele și amintirile vechi se pot suprapune când lucrează cu cristale.Fiți conștienți de acest lucru și să vă protejați cu o rugăciune sau o meditație înainte de sesiunea dvs. de vindecare.Permiteți sentimentele să curgă, să le recunoască și să te iubească prin experiență.
  • Rețineți că vindecarea cristalului sa dovedit a se baza pe efectul placebo pentru a lucra. Asta înseamnă că trebuie să crezi că cristalele vor funcționa pentru ca ei să lucreze. Asta înseamnă, de asemenea, că pentru unii oameni și în anumite situații, ei nu pot lucra deloc.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar