Cum să determinați câte acri de pășune sunt necesare pentru bovinele dvs

Deci, aveți un anumit număr de animale pentru a păși, dar nu aveți nicio idee cât de mult aveți nevoie de de fapt. Cum poți să-ți dai seama?

Aici vă poate ajuta acest articol. Folosind ratele de stocare pentru zona dvs. și numărul de animale pe care le aveți, printre altele, puteți să vă dați seama cât de mult teren veți avea nevoie pentru animalele dvs. pentru timpul de a le alocați. Un exemplu va fi folosit pentru a vă ajuta mai bine să înțelegeți calculele care sunt făcute pentru a afla dimensiunea pășunilor necesare unui grup de animale.

Pași

  1. Imaginea intitulată Determinați câte acri de pășune sunt necesare pentru bovinele dvs. Pasul 1
1. Figurați numărul de animale pe care doriți să le plasați. Acesta este unul dintre factorii importanți care vor afecta cantitatea de terenuri pe care trebuie să le plasați animalele. De exemplu, este posibil să aveți 100 de șeptel de șeptel la Grinze.
  • Imaginea intitulată Determinați câte acri de pășune sunt necesare pentru bovinele dvs. Pasul 2
    2. Estimați greutatea medie a fiecăruia dintre animalele dvs. O altă piesă crucială pentru acest puzzle este cunoașterea cât de mult cântăresc animalele. Acest lucru poate însemna diferența dintre suprasolicitarea pășunilor și a le-a pășunat. Over-estimarea dimensiunii medii a animalelor dvs. poate fi în detrimentul pășunilor dvs. Acest lucru este considerat oarecum mai rău decât subevaluarea greutăților lor. Așa cum se va discuta mai târziu, dimensiunea vacii are multe de-a face cu metricul standard utilizat pentru calcularea ratelor de stocare. În scopul acestui articol, să presupunem că vă bucurați de vaci mature în medie 1400 de kilograme pe vacă.
  • Imaginea intitulată Determinați câte acri de pășune sunt necesare pentru bovinele dvs. Pasul 3
    3. Calculați numărul total de unități de animale pe care le aveți. Unitatea de animale (UA) este unitatea standard pentru stocarea pășunilor. Se bazează pe suma pe care o pereche de vacă sau vițel va consuma pe o bază zilnică sau lunară. UA se bazează pe mărimea vacilor înapoi la începutul secolului al XX-lea. Vacile au devenit mult mai mari astăzi. O unitate de animale (1 au) este egală cu o vacă de 1000 de lire cu sau fără un vițel care consumă aproximativ 25 de kilograme de furaje pe zi (sau ~ 800 de kilograme de furaj pe lună).
  • Pentru a calcula echivalentul unității de animale medii (AUE) a turmei dvs., împărțiți greutatea medie a fiecărei vaci de greutatea unității animale. De exemplu: 1400 de lire sterline / 1000 de lire sterline = 1.4 AUE (echivalentul unității de animale).
  • Pentru a calcula numărul total de unități de animale pe care le aveți, înmulțiți numărul de animale pe care le aveți de către unitatea de animale echivalentă (vezi mai sus). De exemplu: 100 vaci x 1.4 AUE = 140 AUS.
  • Vă rugăm să rețineți că o AUE (echivalent unitate animală) este ajustarea calculată de la unitatea de animale standard bazată pe greutatea medie a fiecăruia dintre animalele dvs. Auoes pot fi folosite pentru orice greutate a oricărui animal de pășunat, fie ei oi, cai, tauri, caprine, bizon, elk, cerb, bovine înțărcate, sau llamas.
  • Imaginea intitulată Determinați câte acri de pășune sunt necesare pentru bovinele dvs. Pasul 4
    4. Determinați rata de stocare pentru zona dvs. Rata de stocare este determinată de cantitatea de furaje care cresc în pășunile dvs. și cuantumul respectivului resursă de furaje pe care doriți ca animalele dvs. să le consume. Pentru mai multe informații despre cum să calculați ratele de stocare pentru funcționarea dvs., vă rugăm să consultați Cum se calculează ratele de stocare pentru pășunile dvs.
  • Pentru acest exemplu, vom presupune că aveți o rată de stocare de 1.0 AUM / Acre.
  • Imaginea intitulată Determinați câte acri de pășune sunt necesare pentru bovinele dvs. Pasul 5
    5. Determinați durata de timp pe care doriți să o pășiți acea pășune. Acest lucru este de obicei măsurată până la luni, nu zile. Pentru o mare parte din America de Nord (care nu include tropicele sau subtropicele), un sezon tipic de pășunat are între 4 și 6 luni. Mai multe zone de iarnă din sud, cum ar fi în California și în jos în Florida și Texas, sunt capabili să apară timp de 12 luni. Astfel, să presupunem că trăiți o zonă în care veți găsi doar aceste 100 de vaci timp de patru luni.
  • Imaginea intitulată Determinați câte acri de pășune sunt necesare pentru bovinele dvs. Pasul 6
    6. Puneți-o împreună pentru a afla cât de mult spațiu aveți nevoie pentru turma dvs. Odată ce ți-ai dat seama câte cap de bovine aveți, greutățile lor și unitățile de animale corespunzătoare, rata de stocare și cât timp intenționați să apariți, le puteți conecta la o formulă pentru a obține cantitatea de teren necesar pentru turma dvs.
  • Formula este: Dimensiunea pășunilor necesare = (Numărul de unități de animale X Lungimea sezonului de pășunat) / Rata de stocare.
  • Folosind exemplul creat: dimensiunea pășunilor necesare = (140 Aus x 4 luni) / 1.0 AUM / ACRE = 560 Acres.
  • Imaginea intitulată Determinați câte acri de pășune sunt necesare pentru bovinele dvs. Pasul 7
    7. Aflați dacă puteți obține spațiul necesar pentru șeptelul dvs. Este posibil să aveți nevoie să efectuați unele recalculări dacă nu puteți obține cantitatea de acreaj pentru turma dvs. Acest lucru poate implica fie reducerea numărului de vaci la pasare, fie la cantitatea de timp pe care ar trebui să o cheltuiască în pășune.
  • Nu face Schimbați greutățile vacilor în astfel de recalculări! Veți ajunge doar să vă gândiți doar într-o mulțime de probleme cu deținătorul de teren dacă ați sub-estimați în mod deliberat greutățile vacilor dvs., așa că puteți obține cât mai mulți posibili. Nu numai că ați putea compromite în mod serios productivitatea pășunilor proprietarului terenului cu o pășunat potențial severă, dar vă puteți stabili, de asemenea, să vă încheiați contractul de închiriere mai devreme decât ceea ce sa convenit.
  • De asemenea, nu modificați rata de stocare dacă nu sunteți absolut sigur că trebuie schimbată. Întotdeauna amintiți-vă, cu atât ierburile mai scurte și mai subțire starea furajelor, cu atât este mai mică rata de stocare va fi.
  • Dacă reduceți numărul de vaci pe care le aveți sau timpul permis să apară, puteți reduce cantitatea de teren necesară pentru a vă ridica animalele. De exemplu, 60 de vaci de 1400 de kilometri poate fi pășunat pe 336 de acri de teren. Dacă v-ați decis să ridicați-vă 100 de vaci de 1400 de kilometri timp de numai 2 luni, ați putea ridica vacile pe 280 de acri.
  • Imaginea intitulată Determinați câte acri de pășune sunt necesare pentru bovinele dvs. Pasul 8
    8. Întoarceți vacile în pășuni și lăsați-i să apară pentru timpul alocat. Păstrați ochii pe pășune și vaci. Dacă găsiți că nu ajung suficient, este posibil să fie nevoie să le scoateți mai devreme decât se aștepta.
  • Aceste calcule sunt doar un ghid și o estimare. Ele nu sunt exacte, nici nu vor fi niciodată. Depinde de dvs., în calitate de manager, să acorde atenție resurselor (furajere), vacile necesare pentru a vă menține vacile fericite și nu provoacă daune semnificative pământului.
  • sfaturi

    Monitorizați furajele și animalele dvs. în timpul sezonului. Producția furajelor reprezintă cea mai mare influență asupra ratelor de stocare și este predispusă la schimbare în timpul sezonului.
  • Amintiți-vă că cele mai multe calcule sunt pe o substanță uscată Baza, dacă nu se specifică altfel. Materia uscată înseamnă atunci când o probă de furaj este, în esență, gătită până când toată apa este îndepărtată și este cântărită ca "substanță uscată." AS-Fed se referă la furajele care sunt hrănite ca fiind fără a trece prin cuptor să se usuce.
  • Pentru a obține un calcul mai precis de stocare a ratei de stocare pentru ferma sau ferma dvs., este foarte recomandat să luați clipuri și să efectuați măsurători de materie uscată. Luați mai multe eșantioane peste pășune și utilizați un cuptor cu microunde (cel mai economic și mai practic, doar nu folosiți niciodată cel din bucătărie) să le uscați pentru a obține greutăți de materie uscată pe picior pătrat de suprafață eșantionată.
  • Asigurați-vă că obțineți mai mult de un eșantion (cel puțin 10 în diferite zone ale pășunilor sau padocului este cel mai bun) pentru a calcula masa medie de furaj și randamentul furajelor.
  • De asemenea, nu uitați să cântăriți recipientul care deține mai întâi probele de furaje pentru a calcula doar greutatea furajelor eșantionate numai, nu furajele și recipientului împreună. Dacă nu faceți acest lucru, ați putea înclina rezultatele.
  • Dacă aveți și să vă salvați timp și o lucrare mai obositoare (deoarece prelevarea de tăiere, uscarea și cântărirea probelor de furaje este cu siguranță acest lucru), contactați un specialist local de extensie agricolă pentru a obține o rată estimată de stocare pentru zona dvs.
  • Există două modalități suplimentare de a obține echivalențele unității de animale ale stocului dvs. Unul utilizează calcule cu greutate corporală metabolică. Al doilea este consumul zilnic divizibil.
  • Greutatea corporală metabolică este o abordare matematică pentru echivalerea animalelor bazate pe suprafața corporală decât greutatea corporală adevărată - în general acceptată și calculată ca greutate a animalului în lire (sau kilograme) la 0.75 putere (bw ^ 0.75).
  • MBW ONE este: (1000 lb ^ 0.75 =) 177.8 lb. Dacă ați avut o turmă de oi care au înregistrat o medie de 200 de lb pe oaie, atunci AUE ei ar fi calculată după cum urmează: (200 lb) ^ 0.75 = 53.2 lb, astfel (53.2/177.8) = 0.29 AUE.
  • Compararea nivelurilor zilnice de admisie este mai puțin matematică complexă de înțeles decât utilizarea calculelor MBW. În condițiile de pășunat, se așteaptă ca o pereche de vițel de 1000 lb să consume o rată de 2.5% din greutatea corporală pe zi în furaje de materie uscată. Aceasta înseamnă că o unitate de animale va consuma (1000 lb x 0.025 =) 25 de kilograme de furaje de materie uscată pe zi.
  • Pentru a obține un AUE pentru ouă de mai sus sau chiar și vaci de 1400 lb din articol, presupune că ambele specii de sex feminin consumă 2.5% din greutatea corporală în furaje DM pe zi. Astfel, pentru vaca mare, înseamnă (1400 x 0.025 =) 35 de kilograme de furaje DM pe zi sau pentru EWE (200 x 0.025 =) 5 lb de furaje dm pe zi. Pentru a obține auoes, pur și simplu împărțiți al lor Aportul zilnic de aportul zilnic al standardului au, după cum urmează: pentru vacă: (35 lb / d) ÷ (25 lb / d) = 1.4 AUE- PENTRU EWE (5 lb / d) ÷ (25 lb / d) = 0.2 AUE.
  • Utilizați o scară sau o bandă de greutate pentru a determina greutatea bovinelor dvs. mai precis. Unii producători preferă să "globul ocular" bovinele lor, dar acest lucru nu poate fi cel mai precis mod, mai ales dacă nu sunteți sigur cum să spuneți cât de mult cântărește un animal doar prin privirea la ea.
  • Avertizări

    Suprasolicitarea este o amenințare reală și poate fi în detrimentul nu numai peisajului, ci și la animalele dvs. Permiterea animalelor dvs. prea lungi pe o bucată de teren poate reduce cantitatea de furaje disponibile anul viitor, fără odihnă și recuperare adecvată.
  • Condițiile de pășune se schimbă tot timpul, la fel ca condițiile de mediu. Ei se pot schimba pentru mai rău sau mai bine, așa că fiți pregătiți să depozitați (sau să reporniți) dacă este nevoie - să fie pentru a păstra pășunile în formă bună.
  • Dacă simțiți că trebuie să vă trageți toate vacile dintr-o pășune, atunci faceți acest lucru pentru că va fi mai ușor pe pământ când vă întoarceți la el într-un an mai bun.
  • Calculele și calculele ratei de stocare precum cele efectuate mai sus sunt simple estimări și orientări, ele nu sunt în niciun caz exacte, nici nu se schimbă niciodată. Luați-le cu un bob de sare și asigurați-vă că vă monitorizați vacile și furajele pe care le mănâncă în mod regulat.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar