Cum se creează o configurație pentru pescuitul în cisternă

Acest articol este un tutorial cu privire la modul de configurare a casetei perfecte pentru o zi mare de pescuit în larg. Acest lucru este conceput pentru sud-estul nordului Carolina, dar va lucra oriunde lângă sud. Acesta este conceput pentru pescuitul de pescuit, ceea ce înseamnă vizarea diferitelor specii de pești în apă de coastă, superficială.

Pași

Partea 1 din 4:
Tije, role și linii
  1. Imagine intitulată Creați o configurație pentru pescuitul de pescuit de pescuit 1
1. Începeți cu o configurație pentru pescuitul dvs. general de pescuit. Acest lucru va fi folosit pentru a viza peștii care sunt în general în intervalul de 1-20 lire, cum ar fi scadentul, tamburul roșu și negru, fluturașul, triple, și multe altele. Tija ar trebui să fie de 7 `lungime cu un rating de putere medie. Potriviți acest lucru cu un bobină de filare care poate deține aproximativ 200 de metri de linia de monofilament de 10 lire și să se spună cu o linie împletită de 20 de lire sterline. Un exemplu de configurație extraordinară în această clasă ar fi un stâlp rapid de 7 ". Croix Avid Rod de filare inzestrată cu un Shimano Stradic 4000 Spooled cu testul de 20 de lire sterline Jerry Brown Solid Core Braid.
  • Imaginea intitulată Creați o configurație pentru pescuitul în jos Pasul 2
    2. Luați în considerare intensificarea peștilor mai mari. Dacă intenționați să direcționați pești mai mari în timp ce înșurubați, veți dori să adăugați o configurație mai grea la arsenalul dvs. Acest lucru poate fi folosit pentru a viza peștele de pește 20 până la aproximativ 150 de lire sterline, cum ar fi redfish și cricuri mari de "taur", Tarpon, Cobia și unii rechini. Tija ar trebui, din nou, să fie de 7 "și să transporte un rating greu de putere. Veți dori să împerecheați acest lucru cu un bobină de filare care poate conține cel puțin 300 de metri de linia monofilament de 12 lire și să se spună cu o linie împletită de 25 de lire sterline. Un exemplu de configurație excelentă în această clasă ar fi un stâlp de 7 greu. Croix Avid Indhore Rod de filare asociat cu un Shimano Saragosa 8000 Spooled cu testul de 50 de lire sterline Jerry Brown Solid Core Braid.
  • Imagine intitulată Creați o configurație pentru pescuitul de pescuit 3
    3. Du-te mai ușoare dacă intenționați să aveți pești mai mici. Pentru direcționarea peștilor mai mici, o configurare a luminii este un bun valoros. Peștele ca Whiting nu va pune o mare parte dintr-o bătălie pe tinutele dvs. medii sau grele, dar pe un costum de putere de calitate, ei pot deveni unul dintre gamefish-ul dvs. preferat. Începeți cu o tijă de rotație de 7 `cu o rating de putere ușoară și împerecheați-o cu o bobină evaluată pentru a ține în jur de 150 de metri de linia de monofilament de 4 lire. Când totul este spus și făcut, spool bobina cu o linie împletită de 10 lire de calitate. Un exemplu de configurație excelentă în această clasă ar fi un stâlp de 7 ". CROIX AVID Tijă de filare în jos, asociată cu un shimano stradic 1000 și spouled cu 10 lire sterline test Jerry Brown Solid Core Braid.
  • Partea 2 din 4:
    Momeală și momeli
    1. Imagine intitulată Creați o configurație pentru pescuitul de pescuit în primul nivel 4
    1. Începeți cu câteva momeli mari din plastic. Aceste momeli sunt de obicei folosite pentru a viza pește, cum ar fi Tarpon, Jacks Bull și Cobia. Cele mai versatile momeli sunt probabil 7 "și 10" anghilă de hogy - ridica un pachet de fiecare dintre aceste dimensiuni într-un model alb-negru. Utilizați dimensiunea 10 "atunci când direcționați Tarpon și dimensiunea 7" pentru cobia și mufele mari. În timp ce acestea pot fi ridicate în orice fel, în două moduri sunt cele mai productive - pe un cârlig de ponderat fără ochi pentru pitching pentru a pescui că apar "brusc", și pe un jighead de 1-3 uncie atunci când jigging orbește pentru specii ca cobia. Hogy oferă toate terminalele necesare pentru a face acest lucru.
    • Un alt mare din plastic mare este Gulp! Țipar. Puteți cumpăra un pachet de acestea în orice culoare pe care o preferați, deoarece toți vor lucra în general la fel. Acestea sunt cele mai bine amenajate cu un cârlig de 6/0 cerc prin nas. Pentru a pescui aceste, păstrați unul cu o tijă mare la pitch la cobia care trece prin sau brusc apar lângă barcă.
  • Imagine intitulată Creați o configurație pentru pescuitul de pescuit de pescuit 5
    2. Obțineți niște momeli DOA. Oamenii DOA sunt câteva dintre cele mai bune momeli din plastic moale pe care le puteți avea. Pentru păstrăv, cilindru roșu, flounder și o multitudine de alte specii, încep să stocheze pe creveții lor pre-ribged 3 ". Există cinci culori care pot fi considerate "esențiale" în acest momeală - fulgi limpede / roșii, aproape de fulgi limpede / aur, strălucire, alb și chartreuse. Acestea pot fi pescuite pe cont propriu, Carolina, sau sub o plută popping (discutată mai târziu în acest articol).
  • Pentru pești mai mari, cum ar fi Tarpon și Cobia, Bait Bait Doai și mulsult de înot sunt bune de a avea. Aproape orice culoare va funcționa, dar mulți au avut cel mai bun succes cu culorile de argint / negru.
  • Există alte două momeli de către DOA pentru a lua în considerare stocarea. Mai întâi sunt cozile lor de umbre - acestea funcționează bine în culorile naturale și sunt folosite cel mai bine atunci când sunt ridicate pe un jighead. Al doilea este Jerkbaitul Cal - acesta este un jerkbait din plastic moale care va funcționa bine pe un jighead, dar este cel mai bine folosit atunci când a pescuit fără greutate pe un cârlig de vierme în stil EWG, cum ar fi tipul folosit pentru bass. Gamakatsu este o marcă excelentă pentru aceste cârlige. Ambele momeli sunt folosite pe o setare medie atunci când vizează peștele în clasa de la 1 la 20 de lire.
  • Imaginea intitulată Creați o configurație pentru pescuitul de pescuit 6
    3. Stocuri pe alte gulpuri! La fel de bine. Creveții lor de 3 "în penny natural, topit și noul penny este un momeală ucigașă pentru tot ceea ce înotă, așa cum este 3" Mullet de înot în alb și charreuse. Acestea sunt cel mai bine pescuite pe un jighead sau sub o plută popping, pentru peștele de dimensiuni medii.
  • Imagine intitulată Creați o configurație pentru pescuitul de pescuit insulturii 7
    4. Obtine o "Jigul de creveți." Un "secret" de a avea la îndemână este ceva cunoscut ca un "jig de crempy" - toată lumea are propriul lor nume pentru aceste momeli, dar configurația de bază este un jighead de 1 până la 3 uncii cu un creveți de plastic la capăt, care are gemene cozi curly pe ea. Păstrați unele în alb și în Charreuse și sunt minunate pentru capturarea cobiei.
  • Imaginea intitulată Creați o configurație pentru pescuitul de pescuit 8
    5. Obțineți niște grube cu coadă. Acestea sunt bune de a avea la îndemână. Acestea sunt cele mai bine pescuite în timpul iernii pe un jighead pentru peștii de dimensiuni medii. Două branduri bune sunt Gotcha și Z-Man. O culoare preferată este clară, cu multe fulgi colorate în ea - cum ar fi roșu, albastru, verde și argint. Chartreuse și Grubs Orange funcționează bine.
  • Imagine intitulată Creați o configurație pentru pescuitul de pescuit de pescuit 9
    6. Utilizați dopuri Topwater când pescuitul de pește de dimensiuni medii, cum ar fi păstrăvul și tamburul roșu. Există trei mărci de dopuri Topwater care lucrează extrem de bine pentru aceste pești - Heddon Super Spook JR, Rapala Skitterwalks și Bomber Badonkadonks. Acestea sunt cel mai bine pescuite cu o recuperare a câinelui, iar cele mai bune culori sunt cele care au niște portocaliu pe burta lor. Acestea se spune că imită moartea moare și tind să lucreze extrem de bine.
  • Imagine intitulată Creați o configurație pentru pescuitul de pescuit în primul nivel 10
    7. Dacă intenționați să pescuiți pentru orice fel de cricuri, păstrați un alt tip de conectare Topwater cu ajutorul dvs. Dacă sunteți vreodată într-un magazin de împachetări sau un magazin care vinde orice abordare de pescuit, verificați binul de negociere. Dacă au dușuri mari de top acolo, cumpărați unele dintre ele și le folosiți pentru cricuri. Motivul pentru aceasta este că Jacks va lovi foarte tare un momeală de top și de multe ori zgâriați-l, chip vopseaua sau chiar spargeți momeala în întregime și nu doriți să pierdeți dopurile scumpe pe ele.
  • Imagine intitulată Creați o configurație pentru pescuitul de pescuit în etapa 11
    8. Luați în considerare dopurile subterane. Acestea sunt un alt tip mare de momeală tare atunci când pescuitul de pește de dimensiuni medii. Exemplele bune includ bombardierul lung A, mirrodina mirolure și Mirrolure 52M. Încercați să selectați culorile care imită Baifish local în zona dvs.
  • Imagine intitulată Creați o configurație pentru pescuitul de pescuit de pescuit 12
    9. Luați în considerare Jigs spro Bucktail. Spro Bucktail Jigs au devenit o capse în casetele de la cele mai multe pescari din Cobia. Cu toate acestea, atunci când luați niște cele mai mari pentru Cobia, asigurați-vă că veți obține și cele mai mici - aceste lucruri foarte bune pentru flounder.
  • Imagine intitulată Creați o configurație pentru pescuitul de pescuit de pescuit 13
    10. Achiziționați câteva platforme Sabiki dacă doriți să vă prindeți propriul momeală live fără o rețea. Acestea sunt platforme lungi, care de obicei au șase până la zece picate pe ele, care au fiecare un cârlig de aur mic și o bucată de Mylar pe ele. Acestea atrag pește mic pentru a mușca și tot ce trebuie să faceți este să renunțați la platformă, să stea să stea pentru o vreme și apoi să-l aducă în sus - sperăm că veți fi prins niște pește de momeală pe el în acest proces.
  • Imaginea intitulată Creați o configurație pentru pescuitul de pescuit de pescuit 14
    11. Alegeți momeala live în funcție de ce pește vizați. În ceea ce privește momelei vii, aveți multe alegeri pe care le puteți face. Cu toate acestea, alegerile individuale vor fi discutate în secțiunea în care sunt discutate gamefish - astfel încât să puteți viza peștele specific pe care doriți să îl prindeți.
  • Partea 3 din 4:
    Terminalul
    1. Imagine intitulată Creați o configurare pentru pescuitul de pescuit de pescuit 15
    1. Amintiți-vă că abordarea terminală necesară pentru pescuitul cu momeli din plastic moale. Pentru pescuitul cu anghilă de plastic, veți dori 6/0 cârlige de cerc, precum și un sortiment de jigheaduri de 1-3 uncie și cârlige ponderate fără ochi de la Hogy. Veți dori și un sortiment de jigheaduri mai mici, pentru momeli de pescuit din plastic mai mici. Un bun go-to este grevă King Saltwater Jigheads în roșu. Acestea sunt bune pentru toate DOA, Gulp!, și Gotcha Plastics - ar trebui să purtați unele în 1/16 uncie, ⅛ uncie și ¼ uncie. Pentru pescuitul cu materialele plastice Z-Man, va trebui să cumpărați niște jigheads de la omul Z, care sunt special concepute pentru ei (obțineți-le în aceleași specificații ca și regele grevei). Pentru pescuitul cu momeli de plastic mici, jigheads făcute de Slayer sunt bune. În cele din urmă, veți dori niște cârlige de viermi Gamakatsu EWG pentru pescuitul cu Jerkbaits din plastic moale DOA - 3/0 este o dimensiune bună pentru acest lucru.
  • Imagine intitulată Creați o configurație pentru pescuitul de pescuit de pescuit 16
    2. Țineți cont de platformele necesare pentru a pescui cu momeală vie pentru peștii de pescuit. Pentru a păstra simple, există șase platforme care ar trebui utilizate. Acestea sunt concepute pentru a viza peștii mici, medii și mari în partea superioară, mijlocie și inferioară a coloanei de apă.
  • Imaginea intitulată Creați o configurație pentru pescuitul de pescuit de pescuit
    3. Construiți-vă instalația de combatere a luminii pentru a direcționa partea superioară și mijlocul coloanei de apă. Începeți prin plasarea unui mic plutitor de ouă portocaliu pe linia principală. Acum, sub acest flotor, plasați o lovitură mare - ceva de genul unei dimensiuni 2 sau 3 va funcționa minunat. Direct sub această greutate, veți dori să legați o preferință foarte mică, merge spre Mighty Mini Swivel, deoarece sunt extrem de puternice și accesibile într-o dimensiune foarte mică. La celălalt capăt al acestui pivotant, legați o lungime de monofilament de testare de 15 lire - ar trebui să începeți cu aproximativ 36 ", dar dacă aveți nevoie să pescuiți mai adânc sau mai puțin, puteți să vă ajustați. La sfârșitul acestui lucru, legați-vă pe un cârlig - multă preferință a pescarului este un cârlig de dimensiune 2 cerc (care este un # 2, nu un 2/0), însă mulți oameni folosesc, de asemenea, un # 4 Aberdeen sau J-cârlig fără prea multe necazuri.
  • Imaginea intitulată Creați o configurație pentru pescuitul de pescuit de pescuit 18
    4. Pentru a viza partea inferioară a coloanei de apă pentru peștii mici, pur și simplu luați platforma anterioară și scoateți plutitorul. Un lucru cu acest lucru, nu face lungimea liderului mai mult de 36 ". Nu vrei ca momeala ta să curgă prea mult.
  • Imaginea intitulată Creați o configurație pentru pescuitul de pescuit în primul rând Pasul 19
    5. Pentru a viza peștele de dimensiuni medii în partea de sus / mijlocul apei, începeți prin plasarea unui ou portocaliu de mediu sau de dimensiuni mari pe linia principală. Apoi, glisați un sincer de ou ¼ uncie pe linia principală. După aceasta, legați-o pe un pivotant (din nou, AFW MINI) direct sub greutatea. Legați o lungime de monofilament de testare de 30 de lire sub pivotul dvs. - ar trebui să începeți cu aproximativ 36 "și mergeți mai mult dacă aveți nevoie. La sfârșitul liderului tău, legați un cârlig. Cel mai bun cârlig al All-Equi-ului pentru aceasta este un cârlig de 1/0 Kahle.
  • Imaginea intitulată Creați o configurație pentru pescuitul de pescuit în etapa 20
    6. Pentru a viza peștele de dimensiuni medii în partea de jos, veți dori să începeți prin filetarea unui sincronizator de ou pe linia principală. ¼ uncie este de obicei suficientă, cu toate acestea dacă există un curent puternic, puteți merge până la ½ uncie. După aceea legătura pe un pivotant și apoi 36 "de lider de monofilament de testare de 30 de lire sterline. La sfârșit, terminați platforma cu un cârlig de 1/0 Kahle.
  • Imagine intitulată Creați o configurație pentru pescuitul de pescuit de pescuit
    7. Pentru a viza pești mai mari, începeți prin construirea platformei de sus / mijlocie. Acest lucru este utilizat, de obicei, pentru locuirea liberă sau moartea moartă - ca atare, cantitatea de combatere a terminalului în platformă ar trebui să rămână minimă. Ar trebui să utilizați 10 `de monofilament de testare de 80 de lire, legați direct la linia principală (fără pivotare), cu un cârlig de 8/0 cerc legat la capăt cu un nod Snell. Există de câteva ori când ar trebui să modificați această platformă - dacă pescuiți în zone cu curent greu, încercați să puneți o dimensiune 2 sau 3 împărțită deasupra cârligului, pentru a ajuta la țineți momeala în apropierea fundului. Când vedeți peștele de pe suprafață, atașați un ou mare de portocaliu de aproximativ 10 `deasupra cârligului. Acest lucru ține momeala deasupra fundului apei, în locul probabil în care se hrănește peștele. De cealaltă ar trebui să utilizați un flotor este atunci când utilizați un pește live - plasați același flotor 6 `deasupra cârligului, astfel încât să puteți urmări locul în care peștele înotați.
  • Imagine intitulată Creați o configurație pentru pescuitul de pescuit de pescuit 22
    8. Pentru a viza pești mari pe fund, utilizați o platformă fixă ​​ainker. Întreaga platformă ar trebui să fie de aproximativ 24-30 "în lungime. Un capăt are un pivotant cu o lungime de 80 de kilograme mono legată de ea. Firul pe o singură crimă, o margele portocalie, un sincer de ou de 4 uncii, o altă marcă de portocale, și apoi un alt criminal. Închideți aceste crawps, astfel încât păcătoșul de ou să rămână în poziție. Ar trebui să existe aproximativ 12-18 "între păcătos și cârligul de pe această platformă. Finalizați această platformă cu un cârlig de 8/0 cerc, atașat cu un nod Snell.
  • Partea 4 din 4:
    Pești de sport pe care îl puteți întâlni
    1. Imagine intitulată Creați o configurație pentru pescuitul de pescuit de pescuit 23
    1. Cunoașteți unii din peștele sportiv pe care l-ați putea întâlni în pescuitul dvs. În funcție de locul în care locuiți, acestea includ:
  • Imaginea intitulată Creați o configurație pentru pescuitul de pescuit de pescuit 24
    2. Căutați bass dungi de la Maine în Carolinas în jos. Ele sunt pești de dimensiuni medii care au vârfuri gri, laturi de argint și o burtă albă. Au corpuri grele cu o maxilar mare, iar părțile lor au dungi lungi întunecate. Aceste pești sunt de obicei găsite de la aproximativ 5 până la 20 de kilograme, iar peștele de până la 50 de lire sterline sunt uneori prinși. Ei au un gust minunat și sunt luptători foarte greu. Încercați să pescuiți o platformă de momeală în viu, fie cu un menthden, fie cu un anghilă, fie un dop de subsol pentru basul dungi.
  • Imagine intitulată Creați o configurație pentru pescuitul de pescuit de pescuit 25
    3. Căutați pe Bluefish pe cea mai mare parte a coastei Atlantic, de la Maine până la Florida. Ele sunt pești de dimensiuni medii care au laturi albastre care trezesc treptat, în timp ce coboară - întregul corp are un pic de nuanță argintie. La baza aripii lor pectorale, ei au de obicei un loc întunecat mare. Ei au o gură mare plină de dinți ascuțiți mari și o coadă puternic cu furcată. Ele sunt, de obicei, prinse de la mai puțin de o lire până la 10-12 kilograme, deși de la Maine la Despre Carolina de Nord, ei sunt ocazional văzuți până la aproximativ 20 de kilograme. Micul gust albastru bun, deși ar trebui să fie direct sângerate și să pună pe gheață și să mănânce în aceeași zi au fost prinși. Bluefish sunt unele dintre cele mai grele pești care vor fi prinși înșivă. O modalitate preferată de a le prinde este cu un ademenitor de lumină, de preferință unul dintre cele "Bin Bin".
  • Imaginea intitulată Creați o configurație pentru pescuitul de pescuit de pescuit 26
    4. Căutați slăbiciune de la New York la Carolina de Nord. Acestea sunt mici la pești de dimensiuni medii, care sunt gri pe partea de sus și de argint pe laturi și de jos - deși culoarea poate varia în funcție de împrejurimile de pește. Ei au dinți canini proeminenți în gura lor, iar părțile lor au pete negre mici aranjate în linii diagonale. Ele sunt de obicei prinse la aproximativ 2 sau 3 kilograme în greutate, dar pește până la 6 kilograme sau așa sunt ocazional prinse. Ele gustă destul de bine, iar pe lumină, sunt destul de distractive pentru a prinde. Încercați să utilizați o platformă de momeală vii cu un Menhaden sau Croaker sau un jig - fie un bucktail, fie un jighead cu o remorcă moale din plastic.
  • Imaginea intitulată Creați o configurație pentru pescuitul de pescuit de pescuit 27
    5. Căutați un tambur negru de la New York la Florida. Juvenilele au laturi albe sau gri cu dungi verticale negre, în timp ce adulții sunt o culoare solidă maronie-negru. Tamburul negru de toate dimensiunile au barbeli pe bărbie. Minorii sunt în mod normal prinși de la 1 la 10 kilograme, cu toate acestea adulții mai mari sunt adesea prinși până la 50 de lire sterline. Ocazional, peștele de până la aproximativ 80 de kilograme sunt găsite și prinse. Drum sub 10 kilograme gust foarte bun, dar cele mai mari nu atât de mult. Ei luptă din greu, deși acest lucru se datorează în cea mai mare parte dimensiunii lor. Artificialele nu funcționează bine pentru ei - o metodă preferată este o platformă de fund adecvată cu un crab albastru sau un creveți mare pe el.
  • Imaginea intitulată Creați o configurație pentru pescuitul de pescuit de pescuit 28
    6. Căutați flori de diferite specii de la Maine la Florida, deși cel mai mare flutur este de obicei găsit de la Massachusetts în Georgia. Flounderul are ambii ochi pe partea stângă, fie pe partea dreaptă a feței lor și sunt considerate flatfish. Descrierile lor variază în funcție de specii, dar, în general, sunt maronii în culori cu sau fără pete, deși schimbările lor de culoare bazate pe fundul pe care îl stau pe. Fluturul sunt de obicei prinși de la aproximativ 1 până la 4 kilograme, deși ocazional specii mai mari sunt prinse la 10-12 kilograme. Fluturatul gust foarte bun, indiferent de specie. Flounderul mai mic sunt doar distractiv pe fundul luminii, deși flounderul mai mare sunt de obicei destul de puternice. Încercați să pescuiți un jighead cu o remorcă de plastic moale, totuși platformele de fund cu momeală live foarte bine pentru flounder - cele mai bune momeli includ Kilifish și Mullet, dar vor mânca creveți, viermi de sânge sau menthaden.
  • Imagine intitulată Creați o configurație pentru pescuitul de pescuit de pescuit 29
    7. Căutați Redfish de la New York la Florida. Redfish-ul juvenil sunt, de obicei, roz, și treptat devine roșu și redder - atunci când sunt adulți, ele sunt de obicei un pic mai bronz decât roșu. Redfish are în mod obișnuit un loc mare la baza coada și au cântare mari, groase. Ele sunt de obicei prinse de la aproximativ 2 până la 15 kilograme, deși buldfish de 30 de kilograme nu sunt prea rare. Redfish sub aproximativ 10 kilograme gust foarte bun, deși cele mai mari nu au gust la fel de bine. Redfish sunt luptători foarte puternici și sunt capabili să facă curse foarte lungi. Încercați să pescuiți un dop de subsol pentru Redfish și dacă acest lucru nu funcționează, atunci mergeți la o platformă de fund cu mullet, crab sau creveți pe ea.
  • Imaginea intitulată Creați o configurație pentru pescuitul de pescuit de pescuit 30
    8. Căutați o satelit de la New Jersey la Florida. Ei au o gură mare cu dinți canini proeminenți și sunt de obicei de culoare de argint - deși ca slăbiciunea, schimbările lor de culoare pe baza mediului lor. Ei au o mulțime de pete negre pe laturile lor. Ele sunt mici, de obicei găsite aproximativ 1 până la 3 kilograme în greutate - uneori, pescarii captura pește în gama de 4-10 lire sterline totuși. Ei gustă destul de bine, iar pe lumină se vor lupta destul de tare. Încercați o platformă de momeală live cu creveți pentru păstrăv mai mic, dar când păstrăvul mai mare sunt în jur, ridicați-vă un mic prajit, Croaker, Pigfish sau Menhaden. Când vă simțiți ca și cum ați folosi o artificială, ajungeți la un jerkbait din plastic moale, un jighead cu o remorcă de plastic moale sau o plug de topwater.
  • Imagine intitulată Creați o configurație pentru pescuitul de pescuit 31
    9. Căutați permis în numere bune în Florida. Ele sunt un pește profund, rotund, cu o culoare de argint și au un punct negru sub aripile lor pectorale. Ele au cozi mari, în formă de seceră, fără scutece. Când aceste pești sunt prinse, ele sunt adesea găsite în greutate de până la 20 sau 30 de lire sterline. Gustul de pește mic foarte bun, dar cei mari nu au gust la fel de bun și ar trebui eliberat pentru alți pescari pentru a prinde. Mulți pescari consideră că permit cel mai dificil gamefish de apă superficială în lume și sunt foarte puternici, capabili să facă o role incredibil de lungi și chiar să se îmbină. Ei nu iau de obicei artificiali, deci ar trebui să pescuiți o platformă de fund cu un crab viu - dacă nu aveți crabi, încercați să mergeți la un creveți sau o purică de nisip.
  • Imagine intitulată Creați o configurație pentru pescuitul de pescuit 32
    10. Căutați Snook în Florida. Au laturi argintii, aripioare galbene și sunt de obicei negre pe partea de sus. Bot-ul este conic, aripioarele și maxilarul sunt mari, iar partea lor are o bandă neagră cu lungime întreagă. Ele sunt de obicei prinse de la aproximativ 3 până la 15 kilograme în greutate, dar pescarii ocazional captura 20 sau 30 de lire sterline. Ei gustă foarte bine și sunt un altul dintre cele mai puternice gamefish inshore. Ei pot face mai multe runde lungi, adesea sari, și adesea încearcă să înfășoare linia în jurul structurii. Încercați pescuitul pentru ei cu creveți din plastic moale, dar bucktailurile vor funcționa, de asemenea. Pentru momeala live - creveți, mullet, menhaden, sardine și hering toate funcționează foarte bine.
  • Imaginea intitulată Creați o configurație pentru pescuitul de pescuit 33
    11. Căutați Tarpon de la Virginia la Florida. Ele sunt un pește de argint foarte mare, cu o spate verde și o coadă întunecată. Ei au scale foarte mari, guri mari scoop-jawed, și există un streamer care iese din capătul aripii dorsale. Ele pot fi prinse de la sub 1 lire până la 75 de lire sterline, iar pescarii uneori prinde pești de 100 de kilograme sau mai mult. Ei nu gustă deloc bun și ar trebui să fie întotdeauna eliberați. Ei sunt luptători grei, orientați spre salturile lor frecvente mari. Pescuitul pentru ele cu momeală artificială nu oferă întotdeauna un raport bun de conectare - deci este recomandat să utilizați o momeală naturală. Mullet, crabi și creveți de sus lista de momeli naturale.
  • Imagine intitulată Creați o configurație pentru pescuitul de pescuit 34
    12. Căutați Bonefish în Florida. Ele sunt pește argintiu cu scale proeminente și spate verde închis. Au cozile furcuite și capete ascuțite și sunt foarte gros, pești musculari. Ele sunt de obicei prinse de la aproximativ 1 până la 4 kilograme, dar sunt ocazional prinse până la aproximativ 10 kilograme. Ei nu au gust bun și merită mult mai vii decât morți. În apă adâncă sunt destul de puternice, dar pe apartamente, ele fac runde incredibil de lungi, care pot bobina o bobină dacă nu atent. Pescuitul Jigs de pescuit mai mic în stil skimmer funcționează bine pentru Bonefish, dar pentru consistență, încercați să utilizați un momeală naturală, cum ar fi creveții sau crabi mici.
  • Imagine intitulată Creați o configurație pentru pescuitul de pescuit de pescuit 35
    13. Căutați macrou spaniol din Maryland la Florida - Deși în lunile calde se duc la nord ca Massachusetts. Ele sunt pești adânci cu spate întunecată și laturi de argint, cu multe vase galbene. Ele sunt pești alungiți care au guri mari pline de dinți ascuțiți. Ele sunt de obicei prinse de la 1 la 5 kilograme, dar uneori un pescar are noroc și poate prinde un pește de până la 7 kilograme sau cam asa ceva. Macroul spaniol proaspăt sunt gustoase, iar pe lumină, sunt foarte distractive pentru a prinde. Încercați să pescuiți un aturic argintiu argintiu a lucrat rapid printr-o școală pentru a le prinde - deși uneori o platformă de momeală vii cu creveți sau un mic Baifish live va funcționa. O încercare de ultimă lovitură este un jighead cu o remorcă de plastic moale.
  • Imagine intitulată Creați o configurație pentru pescuitul de pescuit 36
    14. Căutați o piele de piele din New York la Florida. Au corpuri grele, cu dungi verticale negre împotriva unui corp gri, alb sau galben. Ei au spini pe aripioare dorsale și anale, iar o gură umplută cu dinți mari proeminenți, aproape ca o oaie. Ele sunt de obicei prinse de la aproximativ 1 până la 7 kilograme, deși pescarii uneori captură de 10 kilograme pești. Din moment ce ei mănâncă în cea mai mare parte crustacee, au gust foarte bun - și pe fundul luminii, își folosesc forma plană în avantajul lor și sunt foarte puternici. Mulți pescari iubesc un crab viu de crab pentru oi, dar creveți live funcționează bine.
  • Imagine intitulată Creați o configurație pentru pescuitul de pescuit 37
    15. Căutați Ladyfish în Florida, Georgia și Carolinas. Ele sunt de argint, cu o spate verde și o aripă dorsală mare. Ei au o maxilar mare de scoici și o coadă furcată, similară cu un pretext. Ele sunt de obicei de o lire sau mai puțin, deși în ocazii speciale, un pescar va prinde unu până la aproximativ 4 kilograme sau așa. Ei nu au un gust bun, ci pentru mărimea lor sunt luptători incredibili. Ei sari frecvent, și fac alergări lungi care pot veni aproape de spooling o bobină. Ei nu sunt pretențioși, așa că încercați să pescuiți un jighead cu o remorcă moale din plastic sau un mic jig bucktail pentru ei - sunt adesea luați pe platforme de momeală vii, de obicei, ridicate cu creveți vii, mullet sau alte mici Baifish.
  • Imaginea intitulată Creați o configurație pentru pescuitul de pescuit 38
    16. Căutați croaker de la Massachusetts la Florida. Ele sunt de obicei argint sau aur și pot avea dungi ondulate spre vârful corpului lor. Au barbeli mici pe bărbie și sunt similare sub formă de redfisaj. La sud de Carolina de Nord, ei sunt de obicei prinși până la o lire, cu o pește de 3 lire sterline fiind luată din când în când. De la Carolina de Nord spre nord, ele sunt adesea prinse până la 3 kilograme și, ocazional, un pescar va prinde un pește de aproape 5 lire. Metoda preferată de vânătoare a acestor pești este o platformă de fund a luminii cu un puric de nisip, creveți, crab, viermi de sânge sau mamă de noroi.
  • Imagine intitulată Creați o configurație pentru pescuitul de pescuit 39
    17. Uită-te la Whiting de la New Jersey la Florida, în funcție de specie. Ele pot fi maro, negru sau argint în culoare, cu sau fără dungi negre sau gălbui. Ei au barbeli pe bărbie și, de obicei, au aripiori de dorsali înalți. Ele sunt de obicei prinse sub o lire, deși sunt ocazional luate la aproximativ 2 kilograme. Ele gustă în regulă, iar pe lumină, sunt destul de puternice. O platformă de fund a luminii cu calmar, minnow-uri de sticlă, purici de nisip sau creveți este de obicei preferată - dar dacă este posibil, este distractiv să-i vedeți cu un jighead foarte mic și o mică remorcă de plastic moale.
  • Imaginea intitulată Creați o configurație pentru pescuitul de pescuit de pescuit
    18. Căutați Jack Crevalle în Carolinas, Georgia și Florida. Ei au corpuri profunde, comprimate cu capete blunt și un punct negru pe capacul Gill. Corpurile lor sunt, de obicei, o culoare galbenă murdară, cu alb pe burtă și au scutece dure care duc la coada lor în formă de seceră. Ele variază foarte mult în dimensiune, de la sub o lire la aproximativ 30 de kilograme - deși un pescar norocos poate prinde un pește de 50 de lire sterline. Ele nu au gust foarte bine, dar în general sunt considerate cele mai dificile pești care sunt ușor de prins pe uscat. De obicei încep lupta cu o lungă alergă și odată ce văd barca, ele fac de obicei mai multe runde mai mici și nu vor ezita să cedeze barca sau să înoate direct în rezistență. Mulți pescari iubesc să pescuiască un conector mare de Topwater pentru ei, dar dacă asta nu funcționează, atunci se leagă pe un jig de un fel. Ofertele de momeală live includ o mare mullet live pentru cricuri mai mari și mullet sau creveți mai mici pentru pești mai mici.
  • Imagine intitulată Creați o configurație pentru pescuitul de pescuit de pescuit 41
    19. Căutați Pompano în Carolinas, Georgia și Florida. Ele sunt pești rotunde cu o colorare de argint și o burtă galbenă. Au o aripă dorsală neagră cu aripioare galbene de oriunde altundeva. Ele sunt de obicei prinse la aproximativ 1 kilogram, deși pescarii norocoși pot prinde câteva două paturi într-o zi bună. Ele sunt unele dintre cele mai bune degustare pești de pescuit și se luptă ca un creval Jack de dimensiuni egale, cu role chiar mai lungi și mai rapide. Rigsele de fund cu purici de nisip și creveți produc o mulțime de pești, dar într-un vârf puteți folosi și crabi, scoici sau chiar mici minnows.
  • Imagine intitulată Creați o configurație pentru pescuitul de pescuit de pescuit 42
    20. Căutați rechini, cum ar fi rechinii Blacktip, Spinner sau Bonnethead - deși rechinii mai mari de lămâie, taur și ciocan pot fi găsiți în anumite momente ale anului. În timp ce acești rechini pot fi găsiți de la Massachusetts spre sud, cele mai bune locuri pentru a viza acești rechini se află în Carolinas, Georgia și Florida - cu Florida fiind "capitalul rechin" al Statelor Unite. Blacktip și rechinii de spinner sunt rechini tipic cu o colorare gri și sfaturi negre pe aripioare. Bonnetheads și Hammerheads au corpul tipic de rechin, cu excepția cazului lor proeminent în formă de ciocan - capsele sunt mai circulare sau lopate în cap, decât alte specii. Rechinii de lamaie au, de asemenea, aspectul tipic al rechinului, deși sunt de obicei maro cu o burtă galbenă - au aripioare dorsale scurte și pectorali mari. Bull rechinii au încă o dată construcția tipică de rechin, deși cu un bot mai scurt, mai larg și o aripă dorsală mare. Blacktip și rechinii de spinner se găsesc în mod obișnuit în intervalul de 5-50 de lire sterline, capotheads ajunge la aproximativ 2-5 lire sterline, tauri și lămâi în intervalul de 100-400 de lire sterline, iar ciocanul de peste 500 de kilograme în greutate din anumite părți din Florida.
  • Niciunul dintre acești rechini nu are gust de bine și ar trebui eliberat. În timp ce mărimea rechinilor mai mari le face adversarii formidabili (și nu este probabil să fie adusi pe fundalul dvs. înșurubat), rechinii mai mici sunt distractivi să se prindă pe suportul mediu de filare. O mulțime de momeli pe bază de pește vor prinde rechini. Un favorit personal este o bucată sau un stingray, o mare Menhaden sau o întreagă Ladyfish - dar o mulțime de momeli vor funcționa, cum ar fi o bucată de Barracuda / Bonito / Alboore / Jack / Bluefish, sau o multitudine mare mare.
  • Imagine intitulată Creați o configurație pentru pescuitul de pescuit de pescuit 43
    21. Căutați Snapper Mangrove în Carolinas, Georgia și Florida. Ei au forma tipică a unui snapper, cu o colorare verde gri sau de măsline și o burtă albă - de obicei au o nuanță roșiatică pentru ei. Există o linie neagră care rulează de la strigătul lui Dorsal, care se întunecă când peștele devine excitat din cauza hrănirii. InShore, aceste pești sunt de obicei prinse doar până la aproximativ 12 "în lungime - deși foarte ocazional, un pește mai mare dintr-un recif profund va veni în mare și un pescar va avea o lovitură la un pește în clasa de 2-6 lire sterline. Peștele de dimensiuni mari sunt degustare foarte bună, iar peștele mai mari sunt încă gustoase, dar nu la fel de bune. Mangrovele fac de obicei o alergare puternică atunci când se prăbușește și vor lupta până când sunt aduse în barcă. Ele pot fi prinse pe artificiale, dar momeală vie este mult mai greu de hassle pentru ei. Sunt ușor de prins pe o mică platformă plutitoare cu un creveți, minnow de sticlă, crab, sardine sau chiar o bucată de ballyhoo.
  • sfaturi

    Există multe cărți utile pentru pescuitul în larg. Verificați și cei care au afară.
  • Pentru prima dvs. călătorie de pescuit de pescuit, închirierea unui ghid local charter este o idee bună. Ei vă vor arăta cele mai bune momeli, momeli, pete și să abordați pentru zona dvs. și veți face un nou prieten pe care îl puteți apela ori de câte ori doriți și puneți întrebări.
  • Asigurați-vă că ați verificat locurile superficiale cu piloni, cu un curent de stridii slabe, un fund de noroi și un stuf. Dacă găsiți unul dintre aceștia, căutați crabi și Baifish în timpul valorilor mici. Dacă vedeți unele, știți că aveți un nou loc de pescuit.
  • Noul dvs. abordare a insectelor va lucra și pentru pescuitul de pat.
  • Asigurați-vă că verificați ghidurile de pe Rod și Reel Care.
  • Creveții nu sunt singura momeală utilă. Check out ce momeală este în fața locului de pescuit și mergeți să cumpărați sau să prindeți ceva.
  • Avertizări

    Aveți grijă de diferite pești acolo. Rechinii de taur pot fi întâlnite în mlaștini bruște. Standrays Will "harpon" waders, și poate provoca vătămări grave. Pasfish au spini dorsali ascuțiți. Tamburul are gura zdrobitoare. Sheephead au dinți rătăciți. Bluefish au dinți foarte ascuțiți. Pufferfish sunt otrăvitoare să mănânce. Cobia merge nebun când a fost adus în bărci. Crabii au gheare ascuțite.
  • Verificați anotimpurile, limitele și abordarea restricțiilor privind toate speciile de pește de pescuit din zona dvs., dacă intenționați să păstrați peștele. Nu ascultați limitele de mărime când păstrați peștele vă va ateriza într-o mulțime de probleme.
  • Cuțitele pot fi și periculoase. Utilizați bunul simț atunci când utilizați cuțite.
  • Fiți atenți în cazul în care pescuiți. Pescuitul în zonele fără pește sau pe docurile private vă va ateriza în probleme mari.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar