Cum se colectează sticla de mare sau de plajă

Colectarea sticlei de mare poate fi o activitate incredibil de relaxantă! Mergând pe plaja unui ocean sau lac vă va șterge mintea de problemele dvs. de zi cu zi pe măsură ce căutați geamul prețios. Sticla de mare a început ca sticlă normală, de obicei din sticle, dar după ce a fost aruncată în valuri timp de cel puțin câțiva ani, ea apare netedă, lustruită și mată, făcându-l un element valoros pentru colecționari. Pentru a colecta sticla de mare, trebuie să alegeți un moment bun și locație pentru a merge, știți ce să căutați și găsiți utilizări bune pentru el.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea unui timp și a unui loc
  1. Imagine intitulată Colecta de sticlă de mare sau de plajă Pasul 1
1. Găsiți o plajă cu roci. Sticla de mare se acumulează unde roci (pietriș) sunt mai abundente. Căutați o plajă cu multe pietricele și probabil veți găsi sticlă de mare acolo. Aceleași forțe ale naturii, vântului, a valurilor și nisipului, care descompune rocile mici, de asemenea, creează sticlă de mare.
  • Imagine intitulată Colecta de sticlă de mare sau de plajă Pasul 2
    2. Căutați o zonă populată. Cele mai bune locuri pentru a găsi sticlă sunt plaje aproape de un oraș sau o zonă industrială / comercială. Sticla de mare începe în mod esențial ca așternut. Deci, doriți zone care sunt în prezent soluționate sau au fost în trecut. Acest lucru merge, de asemenea, pentru zone cu o mulțime de trafic în mare, deoarece sticla de mare poate proveni de la naufragii sau chiar zone de război, care vor produce o mulțime de deșeuri.
  • Majoritatea sticlei de mare a început ca o sticlă de sticlă simplă. Începe ca un element de om înainte ca marea să o lucidă în sticlă de mare. Prin urmare, aveți nevoie de zone care au avut sticle aruncate în apă.
  • Imagine intitulată Colectează sticla de mare sau plajă Pasul 3
    3. Găsiți o plajă cu valuri mari. Un surf turbulent este necesar pentru a crea sticlă de mare. Zonele care sunt lovite în mod regulat cu valuri grele și vânturi sunt cele mai bune condiții pentru a crea sticla de mare. Apa acționează ca un pahar de rocă gigant prin churnarea sticlei obișnuite în timp până când este lustruită. Cu atât mai mari valurile, cu atât mai bine. Condițiile dure vă vor ajuta, de asemenea, să găsiți sticla de mare prin mutarea pe țărm.
  • Mergeți între toamnă și primăvară. Aceasta este atunci când marea este probabil să fie cea mai dură.
  • Imagine intitulată Colecta de sticlă de mare sau de plajă Pasul 4
    4. Mergeți la mare. Acest lucru vă va oferi cea mai bună șansă de a găsi sticla de mare, astfel încât să puteți arăta în toate zonele de plajă. De asemenea, puteți merge aproximativ o oră înainte sau după valul scăzut, deoarece valul se mișcă, ceea ce este probabil să-i scoată din sticlă de mare.
  • În timpul unei lunii pline, valurile vor fi mai puternice. Acest lucru este util pentru apă pentru a muta sticla de mare pe țărm.
  • Imagine intitulată Colectează sticla de mare sau plajă Pasul 5
    5. Merge după o furtună. O furtună va mișca sticla de mare pe țărm. Uraganele au fost deosebit de eficiente în deplasarea unor cantități mari de sticlă de mare, astfel încât să puteți găsi cu ușurință. Nu căutați în căutarea de sticlă de mare în timpul unei furtuni, totuși. Așteptați până se termină.
  • Imagine intitulată Colecta de sticlă de mare sau de plajă Pasul 6
    6. Vizitați o plajă cunoscută pentru sticla de mare. Anumite plaje au o reputație de a avea cantități mari de sticlă de mare. Acestea sunt un loc bun pentru a începe. Fort Bragg din California are plaja de sticla, care a fost o data o dump si acum are cantitati mari de sticla de mare. Insula Kauai din Hawaii are o rețea de lavă din apropiere care captează și luciuchează sticla. Bermuda are o sticlă mare de mare de la naufragii, uragane și sticle aruncate în apă. Viques Puerto Rico este, de asemenea, cunoscut pentru sticla de mare.
  • Cu o locație în care probabil că vor fi mulți oameni care caută sticlă de mare, încearcă să ajungă acolo devreme pentru a evita concurența.
  • Partea 2 din 3:
    Găsirea sticlei de mare
    1. Imagine intitulată Colectează sticla de mare sau plajă Pasul 7
    1. Căutați bucăți de sticlă înghețate, netede. Căutați sticlă care a fost măcinată și lustruită de nisip, rocă și eroziune de apă de-a lungul multor ani pentru a forma o formă neregulată cu o culoare plictisitoare. Dacă piesa pe care o găsiți nu este conformă cu aceste standarde, este prea nouă pentru a fi considerată sticlă de mare. Pur și simplu aruncați-o înapoi în apă.
    • Distingeți între sticlă și sticlă de mare. Durează cel puțin 7-10 ani pentru o bucată de sticlă pentru a deveni sticlă de mare. Dacă ați găsit o piesă care are margini jagged și pete strălucitoare, asta e încă sticlă. Sticla de mare, pe de altă parte, este binetrată și are muchiile netede de la a fi înclinate de valuri în timp.
  • Imagine intitulată Colectarea sticlei de mare sau plajă Pasul 8
    2. Găsiți culorile pe care le preferați. Culorile cele mai frecvente sunt clare / alb, verde și maro. Culorile mai puțin frecvente sunt albastru deschis, albastru și indigo. Culorile rare sunt roșii, galbene / chihlimbar, portocaliu și roz. Fiți conștienți de faptul că piesele foarte mici de sticlă maro poate arăta portocaliu sau chihlimbar. Este aproape imposibil să găsiți sticla adevărată a Mării Negre, deși sticla de mare colorată poate apărea negru. Culoarea mai rapidă, cu atât mai valoroasă va fi dacă doriți să o vindeți mai târziu.
  • Cel mai bun pahar vine de la sticle vechi, care sunt mai groase și culori mai îndrăznețe. Culorile mai luminoase provin din sticle de răcire de vin care arată destul de frumos, dar sunt foarte subțiri. Noua abundență de sticlă albastră este creditată la popularitatea vodcălui Skyy. Verde, maro și clar sunt culorile sticlei de bere.
  • Imagine intitulată Colectează o sticlă de mare sau de plajă Pasul 9
    3. Utilizați o mică rake sau stick pentru a găsi mai mult. Unii oameni se mișcă roci și nisip cu un baston sau o rake. Având un instrument mic vă va ajuta să sortați mai repede toate materialele de pe plajă decât cu mâinile. De asemenea, vă va păstra mâinile de a fi murdare.
  • Imagine intitulată Colectează sticla de mare sau plajă Pasul 10
    4. Uită-te la linii mici și mari. Zonele de nisip umed sunt probabil cea mai bună zonă care să se uite, dar să fie conștienți de faptul că anumite culori de sticlă (cum ar fi alb, de exemplu) transformă aproape invizibil atunci când sunt umede. Acesta este un loc bun pentru a găsi sticlă verde sau albastră. Nisipul uscat aproape de nisipul umed este un loc minunat pentru a găsi culori albe și maro. De asemenea, roșu evaziv devine mai vizibil aici.
  • Unele sticla este mai ușor de găsit umed, în timp ce alte culori sunt mai ușor atunci când se usucă. Verde este ușor de găsit umed sau uscat. Albul este mai ușor atunci când se usucă. Brown este mai ușor atunci când este umed. Albastrul poate fi găsit umed sau uscat, dar poate arăta aproape negru când se usucă. Roșu este mai ușor de găsit când este uscat. Amberul este mai ușor atunci când este umed. Negrul este întotdeauna greu de găsit.
  • Imagine intitulată Colecția de sticlă de mare sau plajă Pasul 11
    5. Priviți departe de țărm. Nisipul uscat departe de țărm poate conține, de asemenea, sticlă de mare. Are beneficiul adăugat că nu mai mulți oameni arată aici. Ați fi uimit de cantitatea de sticlă pe care o găsiți unde majoritatea oamenilor nu îl caută.
  • Imagine intitulată Colecta de sticlă de mare sau plajă Pasul 12
    6. Căutați un buzunar de roci. Mergeți de-a lungul plajei care caută buzunare de pietriș. Squat sau stai jos. Nu vă grăbiți. Trucul este să selectați o zonă mică și să scanați cu ochii. Colectați sticla. Treceți la următoarea zonă promițătoare.
  • Imagine intitulată Colectează o sticlă de mare sau de plajă Pasul 13
    7. Față de soare, astfel încât soarele lovind sticla de mare. Acest lucru va ajuta la ca sticla de mare să fie mai vizibilă și va păstra și soarele să obstrucționeze opinia dvs. Sticla de mare va reflecta lumina și va străluci în soare.
  • Imagine intitulată Colectează o sticlă de mare sau de plajă Pasul 14
    8. Plasați piesele pe care le alegeți să păstrați într-o pungă mică sau în buzunare. Dacă adunați doar câteva piese, le puteți păstra în buzunare. Dacă doriți să colectați foarte mult, aduceți câteva pungi mici și umpleți-le în timp ce mergeți.
  • Partea 3 din 3:
    Folosind sticla de mare
    1. Imagine intitulată Colecta de sticlă de mare sau de plajă Pasul 15
    1. Consultați o carte pentru specificul pieselor de sticlă. Odată ce ați colectat foarte mult, este posibil să nu fiți sigur că piesele sunt cele mai valoroase. O carte bună, cum ar fi paharul de mare pur de Richard Lamotte, vă va ajuta să învățați specificul sticlei dvs., inclusiv originea sa.
  • Imagine intitulată Colectează o sticlă de mare sau de plajă Pasul 16
    2
    Face bijuterii din sticlă de mare. Articolele de bijuterii populare de sticlă de mare includ inele, coliere și cercei. Puteți lipi sticla de mare pe o bandă de inel sau știfturi de cercei. Încercați să utilizați un pistol de adeziv fierbinte pentru a adera în siguranță din sticlă de mare. Ați putea chiar să găurați găuri în ea pentru ao bucura printr-un lanț sau lipiți-o la un pandantiv. Bijuteriile de sticlă de mare este elegantă și frumoasă, și îl puteți vinde, de asemenea.
  • Imagine intitulată Colectează o sticlă de mare sau de plajă Pasul 17
    3. Adăugați sticlă de mare la elemente comune pentru înfrumusețare. Puteți împodobi multe articole în jurul casei dvs. cu sticlă de mare. Lipiți-o pe o oglindă, suport pentru lumânări sau mânerul sertarului. Încercați să faceți o margine de sticlă de mare în jurul unui cadru de imagine. Sticla de mare este mare pentru toate tipurile de arte și meșteșuguri. Ai putea chiar să faci un chime de vânt de sticlă de mare, atârnând-o pe fire.
  • Includeți copiii dvs. în acest sens. Ei se vor bucura de faptul că nu numai că găsesc sticlă de mare, ci și de a face meșteșuguri cu el. Ajutați-i să-l lipite într-o imagine pe care o atrag pentru a adăuga decor.
  • Imagine intitulată Colecta de sticlă de mare sau de plajă Pasul 18
    4. Afișați articul de sticlă de mare. Dacă colectați o mulțime de sticlă de mare, îl puteți afișa în mod argilos într-o vază clară, lampă de bază sau un castron. Ați putea alege o culoare de sticlă de mare pentru un aspect uniform sau faceți un afișaj multicolor. Sticla de mare este un frumos element decorativ care arată costisitor, chiar dacă îl puteți obține gratuit!
  • Ați putea chiar să așezați sticla de mare la fundul unui rezervor de pește. Acesta va adăuga culoarea și interesul vizual pentru rezervor.
  • Imagine intitulată Colecta de sticlă de mare sau de plajă Pasul 19
    5
    Vinde-o pentru profit. Sticla de mare este bine căutată și oamenii sunt dispuși să plătească pentru el. Culori rare, cum ar fi roșu, albastru închis și portocaliu vor genera probabil un profit mai mare, până la aproximativ 30 de dolari pentru o bucată comparativ cu aproximativ 5 dolari pentru culori mai frecvente, cum ar fi alb, verde și maro. Forma este un alt factor și unele forme, cum ar fi inimile și triunghiurile, sunt populare pentru a face bijuterii. Puteți face până la 15 USD / oră căutând sticlă de mare și apoi o vânzare pe site-uri precum eBay sau Etsy.
  • Pentru a vă ajuta să-l vindeți, să luați imagini de calitate cu iluminatul bun. Încercați să eliminați orice umbre sau alte distragere a sticlei de mare din imagine.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Aduceți o pungă cu dvs. pentru a purta și a pune sticla de mare.
  • Ia pauze. Nu vă răniți spatele sau gâtul.
  • Purtați sunblock.
  • Unul dintre cele mai bune sfaturi pentru un începător este să ia notă de zonele în care "condimentat" Colectorii de sticlă își caută comoara și timpul când apar pe plajă, ca să se trezească mai devreme și să le bată la propriul lor joc a doua zi.
  • Colectarea sticlei poate atrage colectori pasionați. Din moment ce sticla este liberă, unii oameni tind să se potrivească și să fie obsedați de ea. De asemenea, unii oameni îl folosesc pentru a face bijuterii sau meșteșuguri și fac o viață din ea. Încercați să stați departe de oameni care ar putea crede că fură "paharul lor."
  • Nu vă îndreptați prea mult timp, vă poate da o durere de cap.
  • Purtați pantaloni cu buzunare adânci.
  • Aveți grijă când distingeți între sticlă și sticlă de mare. Dacă ridicați o bucată de sticlă normală, vă puteți răni.
  • Purtați ochelari de soare sau mai bine, încă o ochelari de soare polarizați.
  • Luați câinele cu dvs. dacă aveți încredere în ea în afara lesa.
  • Aduceți-vă playerul MP3, dar îl utilizați la un volum moderat de siguranță.
  • Avertizări

    Nu vă întoarceți niciodată spatele pe mare. Heed a postat avertismente împotriva undelor de dormit care vor apărea brusc fără avertizare că pot fi extrem de trădători. Plajele au de obicei semne de avertizare postate,
  • Fiți conștienți de împrejurimile dvs. Vă puteți concentra atât de mult pe căutarea sticlei pe care le puteți închide involuntar celelalte simțuri. Nu uitați să vă urmăriți înapoi pentru animalele sălbatice, câinii sau străini.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar