Cum să devii o femeie mai puternică

De-a lungul istoriei, femeile s-au confruntat cu prejudecăți, discriminări și dezavantaje. Bărbații se bucură încă de privilegii pe care femeile se străduiesc să le egalizeze, cum ar fi avantajele economice, de carieră și sociale. Există, de asemenea, presiuni sociale, culturale și personale puternice pentru a se conforma unui rol idealizat al "femeii", care este în mod obișnuit definit de alții, nu pe voi înșivă. Din păcate, deoarece atât de multe dintre aceste tradiții și structuri de putere sunt încorporate în societate, puteți continua să vă confruntați cu presiunea societății pentru a se conforma anumitor standarde. A deveni o femeie mai puternică înseamnă definirea pe cine sunteți pentru voi înșivă, pe care doriți să fiți și să dezvoltați instrumentele pentru a face față unei lumi care nu sunt întotdeauna la femei.

Pași

Metoda 1 din 4:
Definiți-vă
  1. Imaginea intitulată deveni o femeie mai puternică Pasul 1
1. Definiți "Femeia" pentru dvs. În ciuda miturilor populare, contrar, nu există multe diferențe "înnăscute" între bărbați și femei. Banii de sex masculin și de sex feminin, de exemplu, sunt practic identice. În timp ce presiunile sociale și culturale au adesea standarde rigide pentru ceea ce "contează" ca feminină, o parte a devenirii unei femei mai puternice, decide doar ce înseamnă "femeie" ta viaţă. Respinge standardele și ideile care nu se potrivesc cu cine vrei să fii.
  • Societățile pot avea standarde deosebit de rigide sau opresive pentru grupurile marginalizate, cum ar fi femeile de culoare, minorități religioase sau la femei. Poate fi dificil de echilibrat dezvoltarea identității dvs. ca femeie pe care doriți să o aveți cu menținerea siguranței personale. Trebuie să vă decideți ce vă simțiți confortabil și ce este sigur pentru dvs. la un anumit moment.
  • Chiar și unele femei pot fi, din păcate, limitând când vine vorba de ceea ce consideră că "contează" după cum este cazul pentru femei. Unii oameni pot încerca să spună că nu puteți fi o femeie feministă și un părinte de ședere la domiciliu, în timp ce alții pot argumenta că având o carieră este incompatibilă cu femeia "adevărată". Amintiți-vă că orice alegeți, fie că este o asistentă medicală sau a fi un culturist, este femeie, pentru că Tu ești o femeie.
  • Fiți conștienți de faptul că comportamentul care se opune normelor acceptate se poate întâlni cu rezistența. De exemplu, femeile care poartă îmbrăcăminte care sunt codificate ca "sexy", cum ar fi fulgi scurți și tocuri de stiletto, pot fi percepute negativ, în special la locul de muncă. Femeile care poartă haine care sunt codificate ca fiind "modeste", cum ar fi fuste și apartamente mai lungi, sunt adesea percepute mai pozitiv la locul de muncă. Poate fi dificil să navigați între ce societate acceptă și ceea ce doriți pentru dvs. Învățați cum să gestionați acest echilibru face parte din a deveni o femeie mai puternică.
  • Imaginea intitulată deveni o femeie mai puternică Pasul 2
    2. Definiți-vă valorile. Toată lumea are un set de valori "core". Aceste valori sunt credințele, ideile și ceea ce considerați a fi cele mai importante lucruri din viață. Valorile ghidează alegerile pe care le faceți în viață. Cheltuirea unui pic de timp care reflectă personalitatea și viața vă va ajuta să vă identificați valorile.
  • "Congruența de valoare" este atunci când alegerile pe care le faceți și viața pe care le conduceți sunt aliniate la valorile dvs. Mai multe studii sugerează că, atunci când faceți alegeri și stabiliți obiective care sunt personale semnificative, vă veți simți mai bine și veți avea mai mult succes prin urmărirea prin.
  • Imaginea intitulată deveni o femeie mai puternică Pasul 3
    3. Întrebați-vă câteva întrebări reflectorizante. Pentru a vă ajuta să vă dați seama de valorile dvs., petreceți ceva timp în reflecție. Întrebările și solicitările de mai jos pot fi utile în definirea a ceea ce prețuiți.
  • Gândiți-vă de câteva ori când ați fost cu adevărat fericiți. Ce făceai? Cu cine erai? Care a fost situația ca? Scrieți aceste lucruri.
  • Gândește-te de câteva ori când te-ai simțit cu adevărat mândru de tine. De ce ai fost mândru? Care au împărtășit acel sentiment cu tine? Ce a contribuit la această situație? Scrieți aceste lucruri.
  • Gândiți-vă la câteva momente când v-ați simțit împlinite, satisfăcute sau conținut. Ce credeți că a dus la acel sentiment? Ceea ce au fost satisfăcuți? Ceea ce era semnificativ despre asta? Scrieți aceste lucruri.
  • Dacă casa ta a fost pe foc, ce trei lucruri ați salva? (Să presupunem că oamenii și animalele de companie sunt sigure.) De ce?
  • Dacă ați putea schimba un lucru despre comunitatea / cartierul / locul de muncă / lumea, ce ar fi? De ce?
  • Despre ce te simți pasionat?
  • Imaginea intitulată deveni o femeie mai puternică Pasul 4
    4. Căutați modele comune în listele pe care tocmai le-ați făcut. Odată ce ați compilat răspunsurile dvs. la solicitări, gândiți-vă la ceea ce se evidențiază în răspunsurile dvs. Ce pare să te facă fericit? Ceea ce nu este la fel de satisfăcător cum credeai?
  • De exemplu, probabil că ați ales să salvați albumele foto de familie în focul Hypotului House și ați descoperit că ați fost cu prietenii sau familia în cea mai mare parte a vremurilor vă amintiți că sunteți cu adevărat fericiți. Care sugerează că valorile sociale, cum ar fi comunitatea, prietenia și orientarea familiei, pot fi foarte puternice pentru dvs.
  • În mod similar, poate vă amintiți că sunteți mândru de tine când ați realizat un obiectiv sau ați făcut o realizare. Poate că un statut sau o abilitate vă face mulțumiți. Aceste lucruri sugerează că valorile, cum ar fi competitivitatea, realizarea și excelența, pot fi importante pentru dvs.
  • Amintiți-vă că sunt valorile dvs a ta, și nu trebuie să respecte standardele altcuiva. Ei nu sunt "dreptate" sau "greșit."O listă de valori posibile poate fi găsită la pagina Instrumente Mind," Care sunt valorile dvs?"
  • Imaginea intitulată deveni o femeie mai puternică Pasul 5
    5. Întrebați-vă dacă alegerile dvs. sunt în concordanță cu aceste valori. Doar pentru că noi avea Valorile de bază nu înseamnă că întotdeauna acționăm în conformitate cu ei. Există multe motive pentru care am putea face alegeri care nu sunt la valoarea congruentă. Deoarece femeile sunt supuse multor presiuni sociale și culturale, poate fi dificil să alegi opțiuni care nu sunt conforme cu așteptările tradiționale.
  • Există un sentiment foarte puternic de "ar trebui" pentru multe femei. Chiar mai rău, multe dintre aceste "arde" sunt complet contradictorii, cum ar fi presiunea socială comună de a arăta atractiv sexual, dar rămâne "modest". Acceptarea acestor "arde" vă poate încuraja să faceți alegeri care nu sunt în concordanță cu ceea ce într-adevăr apreciați.
  • Gândiți-vă la un moment în care ați făcut o alegere dificilă. De exemplu, probabil că ați decis să vă lăsați copilul cu un furnizor de îngrijire de zi, astfel încât să vă puteți întoarce la muncă. A fost asta pentru că te-ai simțit presat de alții să se întoarcă? Acesta este un exemplu de "ar trebui."A fost pentru că găsiți împlinirea personală la locul de muncă pe care ați pierdut-o? Acest lucru ar putea fi un exemplu de alegere cu valoare congruentă.
  • Uneori, necesitatea poate însemna că trebuie să faceți alegeri care nu sunt ideale. Încercați să faceți cât mai multe alegeri în viața dvs., cât mai mult posibil. Care va face compromisurile pe care trebuie să le faceți mai ușor.
  • Imaginea intitulată deveni o femeie mai puternică Pasul 6
    6. Decideți cum doriți să echilibrați cariera și viața de familie. În Statele Unite, mai mult de 7 din cele 10 mame cu lucrări de copii și mai mult de jumătate din toate cuplurile căsătorite au ambii parteneri care lucrează. Aceste numere înseamnă că, la un moment dat, probabil că va trebui să determinați cum doriți să vă echilibrați viața de familie cu cariera dvs.
  • Din păcate, societatea americană are încă un stigmat puternic împotriva mamelor care lucrează în afara casei, doar 21% dintre americani îl văd ca fiind pozitiv.
  • Recunoașteți că "femeia care are totul" este un mit. Determinarea valorilor dvs. de bază vă va ajuta să decideți ce să prioritizați, deoarece uneori va trebui să prioritizați un singur lucru pe altul. Alegeți ceea ce vă va satisface cel mai bine valorile.
  • Imaginea intitulată deveni o femeie mai puternică Pasul 7
    7. Luați în considerare multe roluri. Multe femei joacă mai multe roluri în viața lor: fiica, sora, partenerul, mama etc. Aceste roluri sunt adesea prescriptive din punct de vedere social, iar societatea poate încuraja femeile să-și definească identitatea numai în ceea ce privește relațiile cu alții: Sunt soția soțului meu, mama copilului meu, fiica mamei mele, sora fratelui meu, etc. Deoarece multe culturi îi învață pe femei să se înțeleagă relativ, prin legăturile lor cu ceilalți, multe femei se luptă cu găsirea unei identități separate de familiile lor.
  • În plus față de relațiile dvs. cu alții, luați în considerare ce alte roluri pe care le jucați. Sunteți un muzician, un bucătar, un iubitor de cărți de benzi desenate? Poate că sunteți un skydiver sau surfer sau șah-player. Gândiți-vă la ce roluri pe care le jucați în plus față de cei care vă conectează la alții vă pot oferi un sens mai profund al dvs.
  • Femeile care nu urmează traseul tradițional de căsătorie și maternitate sunt, de asemenea, adesea stigmatizate. Femeile fără copii pot avea o presiune pentru a le avea sau a unei interogări intense despre motivul pentru care nu fac acest lucru. Determinând ce tu Valoarea vă va ajuta să vă ocupați de aceste presiuni sociale și culturale.
  • Metoda 2 din 4:
    Construirea încrederii dvs
    1. Imaginea intitulată deveni o femeie mai puternică Pasul 8
    1
    Listează-ți punctele forte. O modalitate de a vă îmbunătăți încrederea în sine este de a face o listă a punctelor forte pe care le aveți. Chiar dacă ați putea dori să deveniți o femeie mai puternică, aveți deja niște puncte forte de bază pe care le puteți atrage.
    • Fiți conștienți de faptul că oamenii sunt adesea inexacți în mod sălbatic cu privire la propriile lor puncte forte și puncte slabe. Poate fi util să vă cereți pe alții să vă ajute să vă determinați punctele forte.
  • Imaginea intitulată deveni o femeie mai puternică Pasul 9
    2. Încercați exercițiul "Best Self" reflectat ". Acest exercițiu se bazează pe cercetarea psihologilor organizaționali. Puteți găsi util, mai ales dacă ați avut un timp greu să vă listați punctele forte pe cont propriu. Poate fi, de asemenea, o bună practică în a vă obișnui să auziți feedback pozitiv despre dvs., pe care multe femei sunt instruiți să respingă sau să vizualizeze cu suspiciune.
  • Identificați oamenii să vă ajute și să cereți feedbackul lor. Adresați-vă 10-20 de persoane pe care le cunoașteți bine pentru a scrie despre un moment în care te-au văzut "la cele mai bune."Cereți-i să furnizeze exemple specifice.
  • Căutați modele în aceste povești. Faceți o listă de lucruri care stau în evidență sau repetați.
  • Puneți aceste modele împreună. Folosind lista, creați un profil al dvs. "cel mai bun dvs."
  • Utilizați acest "cel mai bun dvs." pentru a vă conduce progresul. Concentrați-vă pe consolidarea abilităților existente și dezvoltarea celor noi pentru a gestiona orice aspect al vieții dvs., fie că îmbunătățește modul în care vă ocupați de emoțiile, stresul sau chiar lucrurile mici despre viața dvs. de zi cu zi.
  • Imaginea intitulată deveni o femeie mai puternică Pasul 10
    3. Învață să spui "Nu."Femeile sunt adesea învățate să fie oameni plăute. Societatea are roluri tradiționale tradiționale foarte puternice, care îi învață pe femei să se liniștească, să păstreze pacea și să servească pe alții. Femeile sunt adesea socializate pentru a "fi frumos" și ia în considerare sentimentele altora, adesea în detrimentul lor. Învățând să spun "nu" poate fi greu, dar este o parte crucială de a deveni o femeie mai puternică.
  • Fiți conștienți de faptul că stabilirea limitelor și aplicarea acestora, în special la locul de muncă, pot fi îndeplinite cu reacție. Deoarece femeile sunt de obicei considerate a fi "ajutoare", comportamentul care pare să meargă împotriva acestei percepții poate fi interpretat negativ.
  • O modalitate de a spune "nu" productiv în situații de lucru poate fi să reamintească persoanei să facă cererea ce altceva lucrați la. De exemplu, ați putea cere să vă așezați cu șeful dvs .: "Asta nu este important. Am multe pe farfuria mea chiar acum, așa că să ne așezăm împreună câteva minute, astfel încât să mă ajuți să găsesc o modalitate de a prioritiza proiectele mele. Vreau să mă asigur că mă concentrez asupra celor mai importante lucruri."
  • Ia 24 de ore pentru a decide înainte de a fi de acord cu ceva. Puteți spune întotdeauna: "Lasă-mă să mă gândesc la asta și să mă întorc cu tine."Acest lucru vă va oferi momentul să vă gândiți dacă această solicitare este o bună oportunitate și dacă vă puteți permite cu adevărat timpul pe care îl va lua.
  • De asemenea, este bine să spui nu prietenilor. Puteți spune ceva de genul: "Chiar doresc să vă pot ajuta să vă mutați în acest weekend, dar deja m-am angajat într-o asemenea" și "aș vrea, de obicei, să mă duc la petrecerea dvs., dar am avut un dur Săptămâna și aveți nevoie de ceva timp să vă relaxați pe cont propriu în acest weekend."Nu este nevoie să vă simțiți vinovați că aveți grijă de voi, iar cei dragi vor înțelege acest lucru. (Și dacă nu, ei trebuie să regândească lucrurile.)
  • Imaginea intitulată deveni o femeie mai puternică Pasul 11
    4. Tine un jurnal. Jurnalizarea poate avea beneficii excelente. Poate promova un sentiment de recunoștință și bunăstare. Vă poate ajuta să dezvoltați auto-compasiune. Jurnalizarea nu funcționează pentru toată lumea, dar este recomandată deoarece este adesea o modalitate foarte bună de a vă reflecta cu bunătatea.
  • Concentrați-vă pe oameni și experiențe pe care sunteți recunoscători. Scrieți chiar și lucrurile mici pe care le fac asta vă fac fericiți. Cultivarea unei "atitudine de recunoștință" sa dovedit a reduce stresul, crește fericirea și a promova sentimentele de bunăstare.
  • Psiholog Dr. Kristin Neff recomandă păstrarea unui jurnal de auto-compasiune ". Notați în orice moment când vă simțiți supărați, când vă judecați, sau când ați experimentat durere. Apoi, folosiți mintea, umanitatea comună și bunătatea de sine pentru a procesa aceste sentimente.
  • De exemplu, imaginați-vă că cineva a spus ceva rău pentru apariția dvs. Scrieți cum ați simțit, cum ați reacționat și ce ați făcut. Încercați să nu vă judecați pe dvs. sau pe experiența dvs.: "O persoană din autobuz a făcut un comentariu despre corpul meu. M-am simțit rănit și jenat."În continuare, recunoașteți că această experiență este parte a ființei umane:" Este firesc să vă simțiți răniți când cineva este neclintit."În cele din urmă, dă-ți niște cuvinte de confort:" Acea persoană nu ma cunoscut și m-au judecat pentru ceva ce nu pot controla. Asta e pierderea lor. Sunt frumos, și pot fi amabili cu alții."
  • Imaginea intitulată deveni o femeie mai puternică Pasul 12
    5. Counter de auto-vorbe negative. Vorbirea negativă de sine poate fi foarte dăunătoare. Din păcate, mulți dintre noi par să joace gânduri negative pe o buclă din spatele minții noastre fără să se gândească nici măcar. Luați timp pentru a contesta gândurile negative despre dvs. cu declarații pozitive. S-ar putea să aflați că vorbind aceste afirmații cu voce tare, de asemenea.
  • De exemplu, imaginați-vă că sunteți la magazinul alimentar și copilul dvs. este greșit. Schimbați-vă la ea și regretați imediat comportamentul. Un gând negativ ar putea apărea, cum ar fi: "Sunt o mamă teribilă."Aceasta este o generalizare nedreaptă despre dvs. de la un anumit eveniment.
  • În schimb, amintiți-vă că sunteți uman când vă recunoașteți greșeala. "M-am rupt la fiica mea, care a fost greșită. Pot face mai bine data viitoare."
  • Provocarea gândurilor negative nu înseamnă că nu vă asumați responsabilitatea când faceți ceva greșit. De exemplu, vă veți cere scuze pentru fiica dvs. pentru că ați rupt la ea, chiar dacă ați respins auto-vorbirea dvs. negativă despre incident. Diferența este că, într-un caz, vă generalizați ca "un eșec" și, în cealaltă, recunoașteți și recunoașteți o greșeală. Acest din urmă mod de gândire promovează creșterea și puterea reală.
  • Imaginea intitulată deveni o femeie mai puternică Pasul 13
    6. Personalizarea provocărilor. Personalizare este o denaturare comună a percepției în care ne învinovățesc automat pentru orice lucru care merge prost. Deoarece presiunile sociale și culturale încurajează adesea femeile să se opună ca fiind responsabile pentru bunăstarea tuturor celorlalți, personalizarea ar putea fi o provocare dificilă pentru a vă depăși. Realizând că nu sunteți responsabili pentru ceilalți vă poate ajuta să vă simțiți mai puternici.
  • De exemplu, dacă partenerul dvs. romantic a fost mai puțin interesat de sex recent, o abordare de personalizare ar fi vina pe tine însuți: "Partenerul meu nu vrea să facă sex cu mine din cauza ceva ce am făcut."
  • O modalitate de a contesta această denaturare este de a recunoaște că cealaltă persoană are propria viață și gândurile pe care nu le cunoașteți mereu. Partenerul dvs. ar putea fi sub o mulțime de stres la locul de muncă, luptând cu frig, fără să se simtă atractive sau o serie de alte lucruri care nu sunt vina ta.
  • Comunicarea directă poate fi o modalitate bună de a contesta personalizarea. De exemplu, ați putea vorbi cu partenerul dvs. despre motivul pentru care a avut un accent mai mic de sex recent. Abordați problema fără judecată, întrebați cealaltă persoană ce se întâmplă și îi invită să împărtășească cu dvs.: "Am observat că nu am făcut sex într-o vreme. Mi-e dor de experiența cu tine. Doriți să vorbiți despre ce se întâmplă?"
  • Imaginea intitulată deveni o femeie mai puternică Pasul 14
    7. Practicați-vă de bunătate de sine. Femeile sunt adesea sub o mulțime de presiuni pentru a face totul și a fi totul. Suntem învățați să ne străduim pentru perfecțiune, deoarece perfecțiunea este adesea echivalentă cu excelență. De asemenea, suntem învățați că nu realizarea perfecțiunii înseamnă eșec. Cu toate acestea, multe studii de cercetare demonstrează că perfecționismul vă reține și că cei mai de succes oameni sunt adesea cei care îmbrățișează greșelile ca experiențe de învățare pentru viitor. Amintiți-vă că excelența nu este rezultatul perfecțiunii. Excelența este produsul stabilirea unor obiective semnificative și de a lucra din greu pentru a le atinge. O modalitate productivă de a fi excelentă este să vă tratați ca mentor te-ar trata: cu respect, încredere, înțelegere, compasiune, empatie și bunătate.
  • Încercați să vă apropiați de tine ca pe un prieten iubit sau un membru al familiei. Probabil că nu vă judecați pe prietenii tăi aspru pentru defectele lor. Arătați-vă aceeași compasiune.
  • Multe studii au arătat că perfecționismul vă poate afecta performanța și realizarea. Perfecționismul poate duce, de asemenea, la amânare, unde nu începeți niciodată să lucrați la obiectivele dvs., deoarece credeți că nu veți putea să le atingeți așa cum doriți.
  • Imaginea intitulată deveni o femeie mai puternică Pasul 15
    8. Petreceți timp cu oameni pozitivi. Cercetările au arătat că oamenii pot "prinde" emoții, la fel ca și cum ai prinde o răceală, dacă ne petrecem timp în jurul celorlalți care se confruntă cu ei. Acest fenomen este cunoscut sub numele de "contagiune emoțională."De exemplu, petrecerea timpului în jurul valorii de oameni fericiți este probabil să vă facă să vă simțiți fericiți. Înconjurați-vă cu oameni care respectă și vă îngrijesc. Petreceți timp cu oamenii care vă validează și vă iubesc pentru femeia puternică pe care o aveți.
  • Timpul petrecut cu oamenii pozitivi pot ajuta și alte zone ale vieții tale. De exemplu, un studiu a arătat că un grup de studenți de afaceri care au "prins" emoție pozitivă de la un actor plantat în grupul lor au fost mai susceptibili de a coopera, au mai puțin conflicte și se simt mai bine cu privire la realizările lor.
  • Imaginea intitulată deveni o femeie mai puternică Pasul 16
    9. Petreceți timp pe cont propriu. Fiind singur poate fi o experiență incomodă pentru multe femei. Presiunile sociale și culturale îi spun adesea femeilor că "au nevoie de" cineva - un partener de sex masculin, un copil, un sef - să se simtă împlinit. Petrecând un timp pozitiv, plăcut pe cont propriu poate fi o modalitate bună de a vă întări sentimentul de dvs.
  • Faceți o plimbare pe cont propriu. Încercați să nu vă concentrați asupra a ceea ce aveți pe lista dvs. de sarcini sau ce au nevoie de alții de la dvs. Utilizați simțurile pentru a observa conștient frumusețea din jurul voastră, cum ar fi florile care cresc pe marginea drumului sau sunetul precipitațiilor. Honing aprecierea momentelor mici vă va ajuta să vă simțiți mai calm, relaxați și împământați.
  • Ieșiți la cină sau vedeți un film de unul singur. Uneori, evenimentele și experiențele pot deveni atât de cultural înrădăcinate ca fiind "pentru doi" că este greu de imaginat să le facă pe cont propriu. Nu există niciun motiv pentru care nu ar trebui să faceți lucruri frumoase doar pentru dvs. Luați-vă la o cină plăcută. Du-te pentru a vedea un film și pentru a comanda o băutură și o popcorn doar pentru tine. Aduceți o carte la barul dvs. preferat și aveți câteva băuturi. Luându-vă pe o "dată" de fiecare dată și apoi vă va ajuta să vă reamintim că meritați să petreceți timp cu și să vă îngrijiți.
  • Metoda 3 din 4:
    Îți iubesc corpul
    1. Imaginea intitulată deveni o femeie mai puternică Pasul 17
    1. Cred că corpul-pozitiv. Unul dintre elementele cele mai dăunătoare ale presiunii sociale asupra femeilor este insistența că femeile arată un anumit mod. Conform unor sondaje, 91% dintre femei sunt nemulțumiți de modul în care se arată corpul lor. Acest lucru nu este deloc surprinzător, având în vedere că mass-media pe care suntem expuși în fiecare zi, în reviste, filme, televizoare și reclame, este saturată cu o gamă foarte îngustă de apariții "acceptabile". Aceste apariții "ideale" sunt de obicei albe, înalte, mari, și semnificativ sub o gamă sănătoasă de greutate corporală. Evident, majoritatea femeilor nu arată așa. Învățați să vă iubiți corpul exact cum vă va ajuta să vă prezentați cu încredere.
    • Bombardarea mass-media nu se limitează la țările Unite sau "occidentale". De exemplu, deoarece mass-media occidentală au început să formeze idealurile de frumusețe în Japonia, incidența tulburărilor de alimentație a crescut, de asemenea,.
    • Puneți semne pe toate oglinzile cu declarații pozitive, cum ar fi "Sunt frumos înăuntru și afară."
    • Petreceți ceva timp în căutarea în oglindă. Nu vă concentrați asupra lucrurilor pe care nu le place. Provocați-vă să găsiți cel puțin 5 lucruri pe care le credeți că sunt frumoase despre corpul vostru. Apoi, a doua zi, provocați-vă să găsiți încă 5.
    • Deoarece identitatea de gen a femeilor transgender nu se potrivesc cu sexul trupurilor lor, așa cum se determină la naștere, se pot afla în situații unice cu privire la corpurile lor. Aducându-vă corpul în aliniere cu identitatea dvs. de gen nu este o mutilare sau eșecul de a vă iubi. Este o modalitate de a vă exprima sentimentul de dvs., care face parte din a fi o femeie puternică.
  • Imaginea intitulată deveni o femeie mai puternică Pasul 18
    2. Rochie într-un mod care vă exprimă personalitatea. Ceea ce purtați într-adevăr poate afecta modul în care vă simțiți despre dvs. De exemplu, un studiu a arătat că persoanele care au fost rugate să poarte haine de laborator în timp ce efectuează o sarcină științifică simplă au fost mai atenți și mai încrezători decât cei care nu au purtat haine de laborator. Găsiți haine care vă fac să vă simțiți bine despre dvs. și să vă exprimați ceva despre dvs.
  • Ignorați etichetele. Pentru multe femei, dimensiunea etichetei de îmbrăcăminte este invers legată de stima noastră de sine: cu atât numărul este mai mare, cu atât mai rău putem simți despre noi înșine. Nu numai numărul de pe etichetă doar un număr, este, de asemenea, complet arbitrar. Un magazin 4 este un alt magazin de 12 magazin. Nu lăsați aceste numere aleatorii să vă determine valoarea!
  • Înțelegeți că multe locuri de muncă necesită mai mult pansament conservator pentru femei. Nu este corect, dar, din păcate, este adevărat că femeile care poartă haine care par prea atrăgătoare, cum ar fi bluze tăiate cu scăderea sau fuste scurte sau bijuterii strălucitoare, nu pot fi luate în serios la locul de muncă. Vedeți dacă puteți naviga un echilibru între ceea ce vă va respecta și ce vă va exprima.
  • Imaginea intitulată deveni o femeie mai puternică Pasul 19
    3. Masturbați mai des. Sexualitatea femeilor este în mod obișnuit un subiect de tabu, iar plăcerea de sine a femeilor și mai mult. Masturbarea este adesea înconjurată de mituri, dezinformare și vinovăție. Cu toate acestea, cercetările au arătat că masturbarea obișnuită are o varietate de beneficii pentru femei pentru femei. Noțiuni de contact cu corpul dvs. vă poate ajuta să vă simțiți mai puternici, mai sănătoși și mai fericiți.
  • Nu există nici un mod "dreapta" sau "greșit" de a se masturba. Explorați corpul și aflați ce vă face să vă simțiți bine. Dacă utilizați jucăriile sexuale sau implementarea, asigurați-vă că ați citit instrucțiunile și păstrați-le curate și sigure.
  • Poate părea ciudat la început, dar având o privire la organele genitale vă poate ajuta să vă dați seama ce arată corpul dumneavoastră și unde vă puteți concentra atenția.
  • Masturbarea eliberează endorfinele, care sunt lifturi naturale de dispoziție și ajută la ameliorarea sentimentelor de stres și anxietate. Acest lucru se întâmplă chiar dacă nu ajungeți la orgasm.
  • Masturbarea poate ajuta la ușurarea dificultăților asociate cu menopauza și după menopauza, cum ar fi îngustarea vaginală sau uscarea.
  • Masturbarea vă poate ajuta să dormiți mai bine. Pe măsură ce vă apropiați de punctul culminant sexual, corpul dvs. eliberează dopamina, un hormon "simt-bun". După orgasm, corpul dvs. eliberează endorfine și oxitocină, ceea ce vă poate ajuta să vă relaxați într-un somn bun.
  • Un beneficiu suplimentar de masturbare este că vă va ajuta să învățați ce vă oferă plăcere și ce nu. Puteți să împărtășiți acele informații cu partenerul (partenerilor) pentru a le ajuta să înțeleagă ce vă întoarce. Femeile care se masturbeze sunt mai multe șanse de a experimenta o viață sexuală fericită cu un partener. Ei raportează, de asemenea, să se bucure de sex mai mult decât femeile care nu se masturbează.
  • Cărțile utile privind masturbarea și orgasmul feminin includ DR. Vivienne Cass Orgasmul evaziv: Ghidul unei femei pentru motivul pentru care nu poate și cum poate orgasmul și dr. Sadie Allison`s Ghiciți-vă fantezia: Ghidul unei femei pentru auto-plăcerea sexuală.
  • Imaginea intitulată deveni o femeie mai puternică Pasul 20
    4. Explorați dorințele sexuale prin citirea Erotica sau vizionarea pornografiei. Experimentarea cu diferite tipuri de erotica și pornografia vă poate ajuta să vă dați seama ce vă trezește.
  • Citirea Erotica cu partenerul dvs. poate fi, de asemenea, o experiență de îndeplinire.
  • Ce vă place și nu vă place să vă deplasați. Nu vă simțiți ca și cum trebuie să respectați standardele cuiva, cu excepția propriei dvs.
  • Imaginea intitulată deveni o femeie mai puternică Pasul 21
    5. Respinge stereotipurile despre sexualitatea femeilor. Corpul fiecărei femei este unic, iar ce trează este, de asemenea, unic. Din păcate, există o lume a dezinformării acolo. Există, de asemenea, o tendință de a vorbi despre sexualitatea femeilor ca ceva rușinos sau murdar. Nu este. Aceste mituri și dezinformare sunt dăunătoare sănătății și fericirii dvs. Îmbrățișarea sănătății sexuale vă va ajuta să vă simțiți mai puternici și mai îndeplinite.
  • De exemplu, un mit extrem de comun este că bărbații se gândesc la sex mai des decât femeile fac. Probabil ați auzit că "oamenii se gândesc la sex la fiecare 2 secunde". Cu toate acestea, studiile au arătat că majoritatea bărbaților și femeilor adulți se gândesc la sex cu aproximativ aceeași frecvență.
  • Un alt mitiu comun este că femeile nu se bucură de sex ocazional. Acest lucru este, de asemenea, neadevărat. Studiile au arătat că, în anumite circumstanțe, femeile sunt la fel de susceptibile de a fi interesate de sexul ocazional, deoarece oamenii sunt. Cu toate acestea, există doi factori de atenuare: siguranța și percepția socială. Femeile sunt mult mai probabil să fie preocupate de siguranța lor fizică atunci când acceptă o întâlnire sexuală ocazională. (Cu un motiv bun: Statisticile arată că 1 din 5 femei raportează experimentarea violului în timpul vieții lor.) Deoarece societatea are o tendință puternică de a caracteriza femeile care au sexul casual ca fiind "imoral" sau altfel negativ, femeile sunt, de asemenea, mai multe șanse să ia în considerare dacă comportamentul lor va fi stigmatizat înainte de a accepta sexul casual.
  • Un al treilea mit comun este că femeile nu doresc sau trebuie să se masturbeze. Cu toate acestea, mai mult de jumătate dintre femeile cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani se raportează cel puțin o dată în ultimele 90 de zile. Femeile cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani sunt de fapt ușor Mai mult probabil să se masturbeze decât bărbații la aceeași vârstă.
  • Imaginea intitulată deveni o femeie mai puternică Pasul 22
    6. Distribuiți-vă nevoile cu partenerul dvs. Femeile nu sunt adesea învățate să vorbească pentru noi înșine. Cu toate acestea, împărtășirea dorințelor și a nevoilor cu partenerul dvs. poate fi o experiență excelentă de legare.
  • Sunt de acord cu un moment bun pentru a vorbi. Chiar înainte de culcare, în timpul orelor de timp, sau în timp ce jocul de tronuri este pornit, nu este un moment bun pentru a avea o discuție deschisă despre viața sexuală. Alegeți un moment în care amândoi se pot concentra unul pe celălalt fără distragere.
  • Utilizați termenii deschisi și cinstiți. Nu vă simțiți jenat să folosiți limba adecvată pentru a vă exprima ceea ce vă place. Partenerul dvs. nu poate înțelege Eufemismele. Fi cât mai specific posibil.
  • Încercați să evitați să vă învinuiți sau să judecați când vă exprimați nevoile. Dacă partenerul dvs. se simte acuzat, el / el va fi probabil să iasă din discuție sau să se simtă vinovat sau rănit. De exemplu, este neproductiv să spun ceva de genul: "Nu-mi dai ce am nevoie."În schimb, puteți vorbi despre propriile sentimente și experiență:" M-am simțit grăbit în ultima vreme în timpul sexului. Mi-ar plăcea mai mult dacă am încetinit și ne-am luat timpul."
  • Invită-ți partenerul să-și împărtășească sentimentele și experiența. Amintiți-vă, sexul este o experiență reciprocă. Asigurați-vă că recunoașteți și nevoile și experiențele partenerului dvs.
  • Imaginea intitulată deveni o femeie mai puternică Pasul 23
    7. Dețineți sexualitatea dvs. La fel ca și în alte domenii de încredere în viața ta, încrederea sexuală vine din cunoașterea și acceptarea dorințelor și nevoilor tale. Această cunoaștere și acceptare vă vor ajuta să vă deschideți să vă împărtășiți dorințele și nevoile cu partenerii, dacă doriți ei. Dar amintiți-vă: sexualitatea voastră este a ta a face cu cum te hotărăști. Nimeni nu are dreptul la presiune sau vină în sex (sau în afara) sexului.
  • Ciclul de răspuns sexual pentru femei este, în general, mai complex decât pentru bărbați. Mai degrabă decât un model liniar de dorință, excitare și orgasm, femeile pot cicliza aceste faze în ordine diferite sau pot să nu experimenteze una sau mai multe faze. Femeile pot fi mai interesate de sex ca o modalitate de a-și exprima emoțiile decât bărbații. Femeile se pot simți, de asemenea, satisfăcute de sex, chiar dacă nu duc la orgasm. Aflați ce funcționează pentru dvs. și realizați că nu există nici un "normal", cu excepția faptului că este corpul vostru pentru dvs.
  • Dr. Lonnie Barbach`s Pentru tine: împlinirea sexualității feminine este un bun ghid general pentru a vă îmbrățișa sexualitatea.
  • Metoda 4 din 4:
    Afișarea forței cu alții
    1. Imaginea intitulată deveni o femeie mai puternică Pasul 24
    1. Să comunice asertiv. Femeile sunt adesea învățate să fie "îngrijitorii" și femeile care să comunice asertiv poate fi văzută ca "stridentă", "furioasă" sau "pushy."Cu toate acestea, învățarea de a comunica nevoile și ideile într-un mod asertiv vă va ajuta să vă simțiți mai puternici și mai încrezători. Iată câteva modalități de a comunica afirmativ:
    • Utilizați declarațiile "I" - Focuri pentru a vă transmite reacțiile și sentimentele. De exemplu, "Nu-mi place când uiți să scoateți coșul de gunoi. Mă face să mă simt ca și cum nu împărțiți responsabilitățile gospodăriei cu mine."
    • Acordați critici constructive fără a judeca. De exemplu, "mă simt frustrat când mă grăbești să mă pregătesc. Mă face să mă simt nerăbdător și este mai greu să mă bucur de timpul nostru. Aș vrea să stați din camera noastră în timp ce mă pregătesc."
    • Utilizați fraze de cooperare, cum ar fi "Care sunt gândurile dvs. despre acest lucru?"Sau" ce ați face?"
    • Faceți declarații clare de dorințe și nevoi. De exemplu, "Vreau să iau o clasă de dans" este clar, în timp ce "cred că ar fi frumos dacă am fi luat o clasă de dans" este neclar.
    • Vorbește într-o voce clară și calmă. Nu strigă sau murmur. Păstrați tonul relaxat și constant.
    • Nu utilizați tehnici de evitare sau distragere a sarcinii, cum ar fi sarcasmul, umorul fals sau auto-deprecierea. Acestea vor face mai greu ca alții să știe când sunteți serios și când "glumești"."
  • Imaginea intitulată deveni o femeie mai puternică Pasul 25
    2. Utilizați limbajul corpului asertiv. Uneori poate fi greu de simțit ca și cum alții vă vor lua în serios. În timp ce nu puteți schimba credințele altora și unii oameni vor rămâne prejudiciați cu încăpățânare împotriva femeilor, puteți modifica modul în care vă prezentați pentru a comunica puterea și încrederea.
  • Revendicați-vă spațiul. Nu trebuie să luați mai mult decât aveți nevoie, dar femeile pot să se facă subconștient mai mici, punându-și picioarele sub scaunele lor, îndoind mâinile în turele lor sau trecând picioarele sau gleznele lor. Studiile au arătat că aceste posturi temporale ale corpului vă pot face să vă simțiți mai îngrijorați și necondiționați. Revendicați-vă spațiul prin plantarea picioarelor ferm pe podea în timp ce stați. Stați cu picioarele cu lățimea umărului. Înclinați înapoi în scaun sau utilizați cotierele.
  • Stați cu umerii înapoi și pieptul. Slauching poate comunica slăbiciune sau timiditate.
  • Păstrați-vă brațele nerecunoscute. Armele încrucișate indică faptul că sunteți închis la comunicare sau că încercați să vă apărați.
  • A stabili un contact vizual. Scopul pentru menținerea contactului vizual de cel puțin 50% din timp în timp ce vorbiți și cel puțin 70% din timp în timp ce ascultați.
  • Utilizați gesturi relaxate și netede. Evitați indicarea - utilizați o palmă deschisă spre gest în schimb.
  • Nu vă mișcați greutatea înainte și înapoi. Distribuiți greutatea dvs. în mod egal.
  • Imaginea intitulată deveni o femeie mai puternică Pasul 26
    3. Vorbi în sus pentru alții. Cercetările au arătat că femeile care se comportă asertie se pot confrunta cu reacții din cauza prejudecăților sociale. Cu toate acestea, această cercetare sugerează, de asemenea, că femeile care se comportă afirmativ în sprijinul altora sunt mai susceptibile de a fi privite pozitiv. Încadrați-vă afirmația ca să beneficieze de echipa, mai degrabă decât numai pe voi înșivă și puteți găsi că mai mulți oameni ascultă.
  • Acest lucru poate fi datorită faptului că advocacy pentru alții se conformează normei stereotipice de gen pe care femeile le sunt "îngrijitorii" sau "Ajutoare."Este important să recunoaștem că această normă nu este universal adevărat, dar este acceptată în mod obișnuit. Uneori, trebuie să lucrați într-un cadru limitator in timp ce lucrați pentru ao schimba.
  • De exemplu, ați putea încadra cererea dvs. pentru un birou mai mare în acest fel: "Lucrăm la acest proiect mare și am putea folosi cu adevărat un birou mai mare pentru a găzdui fișierele suplimentare și membrii echipei. Dacă aș avea biroul de colț pentru a lucra, am avea un timp mai ușor de făcut pe acest proiect."
  • Imaginea intitulată deveni o femeie mai puternică Pasul 27
    4. Sprijiniți alte femei la locul de muncă. Cercetările au demonstrat că societatea tinde să confundă genul și statutul atât de bine încât, dacă statutul nu este "extern conferit" sau confirmat de alții, oamenii își vor asuma că femeile vor avea în mod automat statut mai mic decât bărbații care se află în aceeași poziție. Cu toate acestea, susținerea și vorbirea pentru alte femei la locul de muncă vă poate ajuta să vă confirmați statutul și să vă îmbunătățiți modul în care alții îi tratează.
  • De exemplu, imaginați-vă că aveți o poziție în managementul superior și aveți doi administratori asistenți sub tine: un bărbat și o femeie. Dacă cineva care interacționează cu managerii dvs. asistenți face greșeala de a presupune că Masculin AM este mai mare decât femeia, corectați ușor greșeala: "De fapt, Juanita este același rang ca Joseph. Ea vă poate ajuta cu ușurință cu ceea ce aveți nevoie."
  • Imaginea intitulată deveni o femeie mai puternică Pasul 28
    5. Luați în considerare contextul atunci când faceți cereri. Cercetările au arătat că femeile sunt mai capabile să acționeze afirmativ, să facă cereri și să caute resurse atunci când aceste resurse sunt abundente. În momentele în care afacerea este bună, restricțiile privind comportamentul de gen normativ pot slăbi puțin.
  • De exemplu, solicitând o creștere de îndată după ce compania dvs. a postat o pierdere trimestrială nu este probabil să fie eficientă pentru oricine, dar în special pentru femei. Cu toate acestea, dacă compania dvs. tocmai a închis o afacere mare sau a aterizat un client mare, ar putea fi doar momentul potrivit pentru dvs. pentru a vă face cererea.
  • Mai multe studii au arătat că femeile care pot fi mai flexibile sau mai asertive, în funcție de situație, să obțină mai multe promoții decât bărbați, fie alte femei.
  • Imaginea intitulată deveni o femeie mai puternică Pasul 29
    6. Acceptați lauda. Femeile pot fi învățate să diminueze valoarea eforturilor lor. Femeile sunt adesea spus că ar trebui să fie "umile" și să respingă complimentele și declarațiile de laudă. Învățați să acceptați lauda când este dat vă poate ajuta să realizați valoarea eforturilor dvs.
  • De exemplu, dacă șeful tău vă spune că ați făcut o treabă minunată în prezentarea dvs., nu vă simțiți obligați să spuneți ceva de genul: "Oh, nu era nimic, într-adevăr."În schimb, luați credit pentru realizarea dvs. reală și recunoașteți ceilalți, dacă este cazul:" Mulțumesc! Am pus câteva ore lungi să mă pregătesc și mă bucur că a mers bine. Am avut și un ajutor mare de la Shao."
  • Acest lucru este foarte diferit de acceptarea hărțuirii sexuale mascate ca "compliment."Nu aveți nicio obligație de a recunoaște sau aprecia comentariile de chemare, nesolicitate cu privire la aspectul dvs. sau orice alte declarații care pot fi prezentate ca" complimente."
  • Imaginea intitulată deveni o femeie mai puternică Pasul 30
    7. Implicați partenerul dvs. Multe cupluri au vestiare dublu, dar normele puternice de gene în majoritatea societăților înseamnă că femeile sunt încă considerate a deține responsabilitatea primară pentru îndatoririle casnice, cum ar fi obținerea copiilor la școală, îngrijirea casei, mese de gătit etc. Studiile sugerează că femeile din cuplurile heterosexuale efectuează 67% din îndatoririle casnice și gătesc până la 91% din mesele de zi cu zi. Dacă sunteți în această situație, atingeți un echilibru mai bun, întrebându-vă partenerul pentru ajutorul său.
  • Cercetările au arătat că cuplurile care creează un sistem care să împărtășească responsabilitatea pentru îndatoririle casnice sunt semnificativ mai fericite decât cuplurile care nu le fac.
  • Abordarea cu atenție ca colaborare, mai degrabă decât vina sau vinovarea. De exemplu, stați jos cu partenerul dvs. și discutați ce îndatoriri fiecare dintre dvs. este cel mai bine echipat să se ocupe. Decideți împreună pe un program sau o rotație. Acest lucru vă va ajuta să vă păstrați unul dintre voi să vă simțiți ca un memento constant al celuilalt sau al îngrijitorului.
  • În picioare pentru nevoile dvs. este importantă - nu veți putea să vă îngrijiți de ceilalți dacă nu vă îngrijiți pentru tine însuți.
  • sfaturi

    Poate necesita timp pentru a construi încrederea, mai ales dacă luptați împotriva presiunilor sociale sau culturale. Nu fi dur cu tine. Fiți răbdători și continuați să lucrați.
  • Nu sunteți obligat să îndepliniți definiția oricărei "femei" decât a dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar