Cum să se ocupe de un profesor mediu

Nimeni nu vrea să se ocupe de un profesor mediu. Nu numai că pot însemna că profesorii vă fac să vă urați să veniți la clasă, dar vă pot face să vă simțiți rău despre voi înșivă. Dacă aveți de-a face cu un profesor mediu, ar trebui să încercați să vă ajustați atitudinea și să găsiți o modalitate de a vă face ca profesorul să se simtă mai pozitiv față de dvs. Cu toate acestea, dacă vă simțiți că ați încercat totul și profesorul dvs. este încă în vedere, atunci ar trebui să discutați cu părinții dvs. pentru a lua măsuri suplimentare.

Pași

Partea 1 din 3:
Ajustarea atitudinii dvs
  1. Imagine intitulată Slăințați criticul dvs. interior Pasul 1
1. Pune-ți în pantofii profesorului tău. Deși puteți crede că profesorul dvs. este cea mai mare persoană din lume, ar trebui să încercați să aveți o compasiune pentru a vedea dacă ar putea fi ceva mai mult. Încercați să vă gândiți de ce profesorul dvs. este "înseamnă" și dacă acest lucru se datorează faptului că profesorul dvs. se simte nerespectat în sala de clasă. Poate că toți elevii sunt meniți, poate că mulți dintre ei nu iau materialul în serios, sau poate o mână de studenți sunt atât de perturbatori încât este imposibil să înveți. Profesorul tău poate fi "înseamnă" pentru că se simt ca și cum nu există altă modalitate de ao asculta pe oameni să asculte.
  • Pune-ți în pantofii unei alte persoane este o abilitate care poate fi utilă pentru restul vieții tale. Dezvoltarea empatiei și compasiune vă pot ajuta în situații sociale și de lucru pentru tot restul vieții. Învățarea de a ieși în afara dvs. vă poate ajuta să vedeți o situație într-o lumină nouă și rezolvați problemele. Ar trebui să le spuneți cum vă simțiți.
  • Desigur, poate fi greu de văzut profesorul dvs. ca pe altcineva decât o persoană medie care te face jos, dar trebuie să-ți amintești că sunt doar umane.
  • Imaginea intitulată Scrieți un eseu economic bun pasul 8
    2. Lucrați cu profesorul dvs., nu împotriva lor. Dacă aveți de-a face cu un profesor mediu, atunci impulsul dvs. natural poate fi să vă dovediți profesorul greșit, pentru a vă face profesorul să se simtă rău în legătură cu ei, sau doar pentru a fi un tip înțelept în sala de clasă. Cu toate acestea, dacă încercați să luptați cu focul cu foc, acest lucru este garantat doar pentru a face situația mai slabă. În loc să încerci să-ți depășească profesorul, să lucrezi la faptul că ești pozitiv față de profesorul tău, ajutându-i să-i scoți când este nevoie și să fii student bun. Dacă faceți un efort să fiți mai buni față de profesorul dvs., atunci vor reveni favoarea.
  • Deși ar putea fi o provocare să fii drăguț cu o persoană pe care nu-i place, îi poate ajuta să fie mai plăcută pentru tine, ceea ce poate duce la sentimente mai bune în jur. Aceasta este o altă abilitate pe care ar putea fi nevoie să o utilizați mai târziu în viață, deci este mai bine să obțineți o anumită practică, acum.
  • Nu te gândi la asta ca fiind falsă. Gândiți-vă la aceasta ca fiind situația cât mai suportabilă pentru toată lumea.
  • Imagine intitulată Spune-i profesorului tău
    3. Să fie pozitiv în loc să se plângă. Un alt mod de a face față unui profesor mediu este de a lucra la a fi pozitiv în sala de clasă, în loc să se argumenteze sau să se plângă de fiecare lucru mic. Nu petreceți atât de mult timp plângând că ultimul test a fost greu, întrebați-vă dacă puteți face mai bine data viitoare dacă studiați mai mult. Nu vorbi despre modul în care Web-ul Charlotte a fost cartea cea mai plictisitoare pe care ați avut vreodată să o citiți, concentrați-vă asupra părților din care ați plăcut cu adevărat. Fiind mai pozitiv față de profesorul dvs. va ajuta la stabilirea unui ton mai pozitiv în sala de clasă și ar trebui să conducă profesorul dvs. să fie mai puțin mijloc.
  • Încercați să vă concentrați asupra lucrurilor pe care le faceți despre experiența de învățare. Fiind încântat de materialul nou, va face clasa mai distractivă pentru dvs. și vă va face ca profesorul să fie mai puțin probabil să fie rău. Ei vor fi mai înclinați să se înmoaie dacă văd că vă pasă cu adevărat.
  • Gândiți-vă: poate fi destul de descurajantă pentru ca profesorul dvs. să învețe ceva cu adevărat încântați, doar pentru a obține geme și rulouri de ochi ca răspuns. Desigur că ar încuraja răutatea.
  • Imaginea intitulată face ca profesorul să creadă că sunteți inteligent Pasul 12
    4. Nu vorbi înapoi la profesorul tău. Vorbind înapoi la profesorul tău nu te va duce nicăieri. Sigur, veți experimenta o scurtă satisfacție pentru a le spune și vă poate face pe prietenii dvs. să fie chicoti, dar acest lucru vă va conduce doar pentru a vă face ca profesorul să vă reziste mai mult și să deveniți mai mult timp. Dacă aveți ceva de spus, discutați cu ei după clasă într-o manieră calmă și rezonabilă, în loc să încercați să arătați în timpul clasei.
  • Puteți vedea alți studenți care vorbesc înapoi și pot considera că acest lucru este potrivit. Cu toate acestea, este treaba dvs. să vă ridicați deasupra numitorului comun și să stabiliți un exemplu pentru alții.
  • Luați respirația profundă atunci când profesorul dvs. este întățat, astfel încât să puteți obține prin situația fără a se rupe.
  • Dacă nu sunteți de acord cu profesorul dvs., încercați să fiți cât mai respectuos și să le puneți întrebări în loc să faceți declarații care le fac să se simtă nedreptate.
  • Imaginea intitulată face ca profesorul să creadă că sunteți inteligent Pasul 13
    5. Găsiți ceea ce face ca profesorul dvs. să bifeze. Imaginându-vă ce motivează că profesorul dvs. vă poate ajuta cu adevărat să vă ocupați de ei. Dacă profesorul tău este rău pentru că nimeni nu participă, atunci încearcă să vorbești mai mult în clasă. Dacă profesorul tău este rău pentru că se simt nerespectat, atunci încearcă să nu mai râzi la ei în spatele lor. Dacă vor însemna că nimeni nu acordă atenție, atunci faceți un efort suplimentar pentru a răspunde la întrebările lor și pentru a elimina orice distragere a atenției. Dându-le ceea ce doresc să-i ajute să devină mai puțin medii.
  • Credeți sau nu, dar toată lumea are un punct slab. Poate că profesorul tău este într-adevăr în pisici. A face ceva la fel de simplu ca le-a spus despre pisica ta sau a cerut să vadă imagini ale lor le poate face să se deschidă puțin la tine.
  • Chiar dându-i profesorului dvs. un adevărat compliment, cum ar fi spune că vă place un nou poster pe perete, vă poate ajuta să vă motivați pe profesorul dvs. să fie frumos dacă ei iau o mulțime de mândrie în sala de clasă.
  • Imaginea intitulată face ca profesorul să creadă că sunteți inteligent Pasul 6
    6. Dacă există într-adevăr o problemă, începeți să documentați ceea ce face profesorul și să vă implicați părinții. Uneori, profesorul tău se comportă într-adevăr și acțiunile lor nu sunt justificate. Dacă profesorul tău este cu adevărat rău și vă rănește sentimentele, făcându-vă distractiv de tine și făcându-vă și ceilalți studenți se simt inadecvați, atunci este posibil să trebuiască să luați măsuri suplimentare. În primul rând, ar trebui să luați ceva timp pentru a documenta toate lucrurile pe care profesorul le spune și le scrie jos, puteți lua aceste comentarii și acțiuni părinților dvs. și discutați ce să faceți în continuare.
  • Nu face acest lucru prea evident. Doar aduceți un notebook în clasă și scrieți lucrurile supărătoare pe care le spune profesorul dvs. De asemenea, puteți face o notă mentală a acestora și le puteți scrie după clasă.
  • Deși, în general, spunând că profesorul dvs. este rău, poate avea un impact, așa cum ați învățat în școală, ar trebui să se facă argumente solide cu exemple specifice. Cele mai specifice exemple pe care le aveți despre cuvântul profesorului dvs., cu atât va fi mai convingător că va fi cazul dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Fiind pe cel mai bun comportament
    1. Imaginea intitulată face ca profesorul să creadă că sunteți inteligent Pasul 10
    1. Ajunge la clasă la timp. O modalitate de a vă asigura că profesorul dvs. nu înseamnă că trebuie să respectați regulile lor. Unul dintre cele mai rude și cele mai respectoase lucruri pe care le puteți face este să ajungeți la clasă târziu, mai ales dacă faceți un obicei de ea. Aceasta este o modalitate de a-ți spune profesorului că nu-ți pasă deloc despre clasa lor și să-ți iei imediat pe partea voastră. Dacă ați întârziat, atunci ar trebui să vă cereți scuze și asigurați-vă că nu se întâmplă din nou.
    • Nu fiți unul dintre acei copii care își împachetează toate lucrurile atunci când există cinci minute din clasa. Nevoia de a pleca devreme va conduce profesorul dvs. chiar mai nebun decât întârzierea la clasă.
  • Imaginea intitulată face ca profesorul să creadă că sunteți inteligent Pasul 5
    2. Ascultă-ți profesorul. Dacă doriți să vă ocupați de un profesor mediu, atunci ar trebui să faceți un efort de a asculta ceea ce vă spune profesorul. Unul dintre motivele pentru care profesorii ar putea părea că se simte că elevii lor nu le ascultă și că nu primesc nici un respect. Când profesorul tău vorbește, ascultă cu atenție și evită să fii distras de telefonul tău, oamenii din săli sau colegii tăi.
  • Deși este important să punem întrebări, unul dintre lucrurile care pot face profesorii înseamnă că elevii care pun întrebări foarte evidente despre lucrurile pe care profesorii lor le-au declarat din nou și din nou. Asigurați-vă că ascultați cu atenție, astfel încât să nu faceți această greșeală.
  • Imaginea intitulată vorbește norvegiană Pasul 7
    3. Ia notite. Luarea de note va arăta profesorului dvs. că într-adevăr vă pasă de clasa lor și că nu sunteți doar acolo pentru a trece timpul. De asemenea, vă va face să obțineți o înțelegere a subiectului și vă va arăta profesorului dvs. că vă interesează cu adevărat de clasă. Profesorii de asemenea, le place să-și vadă studenții care iau note atunci când vorbesc pentru că este un semn că plătesc atenție. Faceți obiceiul de a lua note cât de des puteți, astfel încât profesorul dvs. începe să se simtă mai bine față de tine.
  • Luarea de note vă va ajuta, de asemenea, să faceți mai bine la școală și acest lucru vă poate face și pe profesorul dvs. mai frumos.
  • Imaginea intitulată Faceți distracția dvs. de clasă fără a fi în dificultate Pasul 4
    4. Participați la clasa. Este posibil ca profesorul tău să fie rău pentru tine pentru că ei cred că nu-ți pasă de clasă. Acest lucru poate fi pentru că nu ați făcut un efort de a participa. Data viitoare când aveți o șansă, ar trebui să vă ridicați mâna pentru a răspunde la întrebările profesorului dvs., voluntar pentru a vă ajuta profesorul dvs. sau pentru a fi activ într-o discuție de grup. Acest lucru vă va face ca profesorul să vadă că într-adevăr vă îngrijiți și vor fi mai buni față de dvs.
  • Deși nu ar trebui să încercați să răspundeți la fiecare întrebare de fiecare dată, faceți un efort de a fi angajat în material, astfel încât profesorul dvs. este mai înclinat să fie frumos.
  • Participarea la clasă nu numai că faceți profesorul dvs. mai frumos, dar va face și experiența de învățare mai distractivă pentru dvs. Dacă sunteți mai angajați în material, veți fi mai puțin probabil să vă plictisiți sau să vă distrați în clasă.
  • Imagine intitulată Evitați râsul în timpul claselor de sănătate care implică sexul sexului 8
    5. Evitați să discutați cu prietenii dvs. în timpul clasei. Dacă doriți să ajungeți la partea bună a profesorului dvs., atunci ar trebui să evitați să vorbiți cu prietenii dvs. dacă nu vă angajați într-o activitate de grup. Acest lucru este distrage atenția pentru profesori și îi face să se simtă ca și cum nu-i pasă de ei deloc. Data viitoare când prietenii tăi încearcă să râdă cu tine sau să-ți trimită o notă, să-i facă să vadă că vrei să te concentrezi pe clasă și că vei vorbi mai târziu.
  • Dacă aveți șansa să vă alegeți scaunul, încercați să vă așezați de la prietenii dvs. sau să distrageți elevii, astfel încât profesorul dvs. are mai puțin motiv pentru a fi rău pentru dvs.
  • Imaginea intitulată Faceți distracția dvs. de clasă fără a fi în dificultate Pasul 1
    6. Asigurați-vă că aduceți întotdeauna toate materialele necesare pentru lecția lor. Având materialele potrivite vă vor ajuta să vă concentrați asupra învățării și vă va arăta profesorului că sunteți pregătit pentru clasă. În mod similar, întoarceți-vă la toate temele la timp, deoarece acest lucru arată că vă bucurați de materialul și că sunteți dispus să învățați.
  • Imaginea intitulată Fiți rece la școala Pasul 8
    7. Nu te distra de profesorul tău. Dacă aveți de-a face cu un profesor mediu, atunci șansele sunt că ceilalți studenți se distrează adesea de ei. Deși ar putea fi tentant să vă alăturați anticului sau chiar să conduceți pachetul, ar trebui să vă întoarceți și să evitați să vă distrați de profesorul dvs., deoarece acest lucru este garantat doar ca profesorul să vă simtă îngrijitor și să acționeze. S-ar putea să credeți că sunteți inteligenți, dar este foarte probabil ca profesorul dvs. să vă fie pe dvs. dacă vă distrați în mod deschis de ei în clasă.
  • Profesorii sunt și oameni și pot fi sensibili. Dacă profesorul tău te prinde să te distrezi, atunci va fi greu să-ți câștigi din nou profesorul.
  • Dacă prietenii tăi vă tachinează profesorul, încercați să vă separați de ei. Nu vrei să fii asociat cu acest tip de comportament.
  • Imagine intitulată Fii un profesor de engleză bun Pasul 19
    8. Cereți ajutor suplimentar după clasă. O modalitate de a face profesorul dvs. mai puțin înseamnă pentru dvs. este de a cere ajutor suplimentar cu materialul după clasă. S-ar putea să fiți înspăimântați de a fi singur cu profesorul vostru, dar ați fi surprins să aflați că majoritatea profesorilor iubesc de fapt împărtășind înțelepciunea lor asupra subiecților pe care îi învață și că profesorul tău ar fi foarte fericit să te ajute. Dacă aveți un test care vine într-o săptămână sau două sau aveți un concept pe care nu îl înțelegeți destul, apoi întrebați-vă profesorul dacă vă pot ajuta după școală într-o zi - ați fi surprins de cât de frumos va acționa profesorul dvs. După ce întrebați.
  • Acest lucru ar trebui să funcționeze de cele mai multe ori. Cu toate acestea, dacă profesorul tău este foarte rău, atunci ei te pot întoarce, dar merită încercat.
  • Dacă alegeți să cereți ajutor, lucrul important este să întrebați bine în avans înainte de orice teste. Dacă cereți ajutor o zi sau două înainte de testare, profesorul dvs. se poate supăra și se poate întreba de ce nu ați cerut mai devreme.
  • Imagine intitulată manipulați cu tact un sef rasist Pasul 9
    9. Nu suge prea mult. Deși a fi un student bun și respectarea regulilor profesorului dvs., vă puteți face cu siguranță profesorul dvs. mai puțin pentru dvs., nu doriți să-l luați prea departe. Dacă profesorul dvs. crede că sugeți și nu fiți autentic și dacă încercați puțin prea greu să răspundeți la întrebările profesorului dvs., să vă complimentați profesorul dvs. sau să vă deplasați în jurul biroului profesorului dvs., întrebându-vă cum vă puteți ajuta, apoi pe profesorul dvs. poate de fapt să acționeze pe Meaner, deoarece vor fi suspicioși de adevăratele tale intenții.
  • Dacă profesorul tău este în mod natural, atunci ei vor fi în mod natural suspicioși de un student care încearcă prea mult să ajungă în grațiile lor bune. Face să se simtă natural.
  • Partea 3 din 3:
    Care se ocupă de un profesor mediu ca părinte
    1. Imaginea intitulată Spune părinților dvs. despre prietenul tău de lungă distanță Pasul 2
    1. Adresați-vă copilului să descrie ceea ce a făcut profesorul. Când vine vorba de a face față unui profesor mediu, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să obțineți faptele drepte. Discutați cu copilul dvs. despre ceea ce a făcut profesorul și de ce profesorul este într-adevăr rău. Asigurați-vă că copilul dvs. are exemple specifice în loc să spună că profesorul este în general rău - dacă copilul dvs. nu are multe exemple, cereți-i să meargă la școală și să încerce să scrie ceva în jos pentru a vă arăta ce înseamnă lucrurile pe care le-a făcut profesorul. Acest lucru vă va oferi un sens mai bun al situației.
    • Stați copilul în jos și aveți o conversație sinceră despre profesor. Asigurați-vă că copilul are timp să vă spună cât mai mult posibil, cât mai multe posibilități, în loc să faceți doar comentarii.
    • Dacă copilul tău plânge sau foarte supărat atunci când vorbește despre profesor, ajută-i să se calmeze, astfel încât să puteți obține mai multe informații concrete.
  • Imaginea intitulată Spune părinților dvs. despre prietenul tău de lungă distanță Pasul 14
    2. Asigurați-vă că profesorul este în afara liniei. Desigur, poate fi o provocare pentru a vedea dacă copilul dvs. se confruntă cu adevărat de nedreptate, deoarece le iubești atât de mult și nu pot sta ideea de a fi rău pentru ei. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că ceea ce vă spune copilul este o indicație că profesorul este într-adevăr în afara liniei și că acest comportament trebuie oprit. Dacă copilul dvs. este sensibil și a făcut o plângere similară cu privire la mulți profesori înainte, atunci trebuie să vă gândiți cu atenție înainte de a lua măsuri.
  • Bineînțeles, primul dvs. instinct ar trebui să fie de a avea încredere și de a vă proteja copilul, dar trebuie să vă gândiți la modul în care comportamentul copilului dumneavoastră poate afecta profesorul dvs. Luați în considerare posibilitatea ca atât copilul, cât și profesorul să fie în vina.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană bună pe care oamenii o privesc până la pasul 4
    3. Discutați cu alți părinți pentru a vedea dacă au auzit la fel de la copiii lor. Un alt lucru pe care îl puteți face este să discutați cu ceilalți părinți ai copiilor din școala dvs. pentru a vedea dacă au auzit plângeri similare de la copiii lor. Dacă au auzit comentarii similare, atunci acest lucru vă va ajuta să vedeți că situația trebuie oprită. Bineînțeles, doar pentru că nu au auzit că nu înseamnă că profesorul nu acționează în mod necorespunzător, dar este bine să vă acoperiți bazele.
  • Nu aveți nevoie să vă opriți prea mult, dar nu va face rău să menționați ocazional că copilul dvs. a intrat într-o problemă cu profesorul lor și pentru a vedea dacă copiii lor au făcut comentarii similare.
  • Forța în numere este importantă. Dacă există mai mulți părinți care sunt supărați de profesor, este mai probabil ca unele acțiuni să poată fi luate.
  • Imaginea intitulată Fii încrezători în sine pentru interviurile de locuri de muncă Pasul 23
    4. Întâlniți cu profesorul față în față pentru a vedea pentru tine însuți. Dacă copilul dvs. este într-adevăr rănit de către profesorul dvs. sau vă spune că sunt meniți, atunci ar putea fi timpul să vă configurați o întâlnire cu profesorul pentru a vă vedea singur. Fie ca profesorul vă va dovedi copilul drept și va fi rău și respingător în persoană, sau profesorul poate să-și acopere răutatea și va preface că totul este bine - în plus, puteți constata că profesorul nu este la fel de rău cum ați fi așteptat, și va trebui să decideți ce să faceți în continuare.
  • Să ia timp pentru a obține cu adevărat un sentiment de cine este profesorul și de ceea ce pot fi frustrați. Dacă profesorul tău este menționat sau depărtare atunci când vorbești despre copilul tău sau, în general, pare să-ți placă elevii, atunci poți avea o problemă.
  • Ai incredere in instinctul tau. Dacă profesorul pare frumos, credeți că îl falsifică sau se simte autentic?
  • Imaginea intitulată explică o boală cronică la un pas angajator 2
    5. Dacă există o problemă, luați-o către directorii sau alți administratori. Dacă sunteți convins, după ce ați vorbit cu profesorul sau copilul dvs., această acțiune suplimentară trebuie luată într-adevăr, atunci este timpul să luați problema directorului școlar sau al altor administratori. Nu doriți ca copilul dvs. să fie într-un mediu de învățare care să fie foarte descurajator și îi împiedică să fie încântați de învățarea și venirea la școală. Creați o întâlnire cu administratorii cât mai curând posibil și planificați exact ce veți spune.
  • Utilizați detaliile de beton pe care copilul ți-a dat-o pentru a arăta că comportamentul este inadecvat. Nu poți spune că profesorul este rău, dar poți să indice mai multe lucruri pe care profesorul a spus că au ieșit din linie.
  • Dacă alți părinți sunt cu dvs. în acest sens, atunci luarea lor și numiri cu administratorii sau chiar înființarea unei întâlniri de grup, pot avea un impact și mai mare.
  • Imaginea intitulată știe dacă un coleg are o pasiune asupra ta Pasul 6
    6. Dacă nu se poate face nimic, decideți dacă doriți să luați măsuri suplimentare. Din păcate, plângerile dvs. cu administratorii nu pot fi suficiente pentru a muta acul. În acel moment, puteți decide ce, dacă există, trebuie luate măsuri suplimentare. Puteți vedea dacă vă puteți plasa copilul într-o altă clasă sau chiar dacă merită să schimbați școlile. Sau, în mod alternativ, dacă credeți că acești pași drastici nu merită, atunci este posibil să aveți nevoie să aveți o conversație cu copilul dvs. pentru a trece prin an și nu lăsați profesorul mediu să-și arate încrederea.
  • Dacă decideți să nu luați măsuri suplimentare, puteți vorbi cu copilul dvs. despre cum aceasta este o lecție de viață. Din păcate, în viață, uneori trebuie să ne ocupăm de oameni pe care nu ne place cu adevărat. Învățând cum să coopereze cu ei și să nu le lași să ajungă la dvs. este o abilitate importantă care ne poate ajuta să trecem prin viață. Acest lucru nu se poate simți ca cel mai confortabil răspuns, dar acest lucru poate fi cel mai bun pe care îl puteți face.
  • sfaturi

    Arată că faceți o încercare. Profesorii doresc să știe că cel puțin încercați să învățați. Dacă nu știți cum să faceți ceva, cereți ajutor.
  • Se concentrează mai mult pe modalități de îmbunătățire a vieții în locul lucrurilor care vă fac viața mai rău. Amintiți-vă că nici un profesor nu durează pentru totdeauna.
  • Dacă aveți un profesor mediu, păstrați-vă gura cât mai mult posibil.
  • Dacă ați fost diagnosticat cu orice dizabilități medicale și / sau de învățare (cum ar fi Dyslexia), furnizați informații pentru a le oferi profesorului, astfel încât să vă înțeleagă mai bine.
  • Dacă îi spui părintelui tău și nu te cred, încercați să le păstrați actualizați zilnic despre ceea ce face profesorul.
  • Încercați să evitați să vă interacționați cu prietenii în timpul timpului de clasă. Nu treceți note sau faceți fețe la profesor. Dacă prietenii voștri cred că nu le placi pentru că le eviți, discutați cu ei în timpul unei pauze sau o adâncitură, despre cum doriți să fiți liniștiți în clasă pentru a arăta respectul față de profesor.
  • Dacă vă aflați în spatele unde învățătorul nu vă poate vedea, nu luați "avantajul". Ceea ce înseamnă că unii studenți răi vor trece note, citiți tot timpul în timpul clasei, făcând lucruri care nu participă la clasă. Fi bine și faceți lucrarea și ascultați oriunde veți sta.
  • Fiți pregătiți pentru "întrebări surpriză". Ele sunt făcute pentru a vă asigura că ascultați. Dacă mergeți mereu "Umm, 42?" Veți fi cunoscut ca cea care nu plătește atenția în clasă.
  • Dacă profesorul dvs. vă doare fizic, raportați-o imediat la director.
  • Spuneți părintelui sau tutorelui legal.
  • Dacă încă încerci cel mai bine și urmați toate regulile, iar profesorul este încă în vedere, raportați-l părinților dvs. și că părinții dvs. îi cheamă pe directorul / administratorul.
  • Verifică Se ocupă de un profesor abuziv Dacă constatați că comportamentul mediu al profesorului dvs. pare să depășească tipul de comportament, cei mai mulți copii raportează provenind din profesorii medii, dar nu vă puteți da seama ce.
  • Discutați cu un consilier școlar despre ceea ce se întâmplă. Te vor ajuta.
  • Dacă profesorul tău vă urăște pentru niciun motiv, spuneți părinților dvs. tot ce face profesorul și spune că este nepoliticos și probabil că vor spune directorul.
  • Dacă profesorul tău țipă foarte frumos, răciți și așteptați până când au spus ce au spus.
  • Dacă sunteți jenat de părintele sau tutorele vostru vorbind cu profesorul, știți că, spunându-vă părinților că sunteți supărați de profesorul dvs., nu sunteți un laș. Uită-te pe partea strălucitoare. Acest lucru ar putea fi pregătit când un coleg urât este un coleg sau aveți un sef oribil în viitor.
  • Dacă vă este frică că profesorul pe care doriți să îl raportați va fi supărat pe voi, luați în considerare cererea de a păstra reclamația anonimă, așa că nu va bănui că le-ați raportat.
  • Avertizări

    Spuneți părinților dvs. și directorului școlar imediat dacă profesorul este atât de crud și necinstit încât amenință să vă rănească fizic sau vă abuzează verbal.
  • Profesorii pot fi cu adevărat rău, dar ei ar putea să nu o cunoască. Este posibil să nu realizați acest lucru, dar se întâmplă!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar