Cum să găsiți un cazier judiciar

Un cazier judiciar (a.K.A., o foaie de rap) este o înregistrare a istoriei criminale a cuiva. Cazatorul penal al unei persoane este de obicei o culminare a informațiilor locale, de stat și federale. Înregistrările judiciare vor include, de obicei, convingeri delice și de crimă, taxele în așteptare, acuzațiile achitate și orice procedură penală în curs de desfășurare. Cu toate acestea, condamnările expuse nu vor fi incluse, de obicei, în niciun cazier judiciar. Utilizările comune pentru cazierele judiciare includ: ocuparea forței de muncă, admiterea școlară, serviciul militar, clearance-ul de securitate, cumpărarea unei arme de foc, anumite tipuri de licențe și scopuri de aplicare a legii. Dacă aveți nevoie să accesați cazuri penale pentru un scop legal, urmați instrucțiunile de mai jos.

Pași

Partea 1 din 4:
Solicitând propriile dvs. cazuri judiciare federale
  1. Imaginea intitulată Găsiți o înregistrare penală Pasul 1
1. Înțelegeți cine poate solicita un Biroul Federal de Investigații (FBI) Rezumatul istoriei identității. Obținerea înregistrărilor judiciare federale implică accesarea site-ului FBI și solicitând o copie a rezumatului istoricului dvs. de identitate, care este numele FBI pentru un raport istoric penal. FBI-ul vă permite să solicitați o copie a propriului dvs. rezumat al istoricului identității, ceea ce înseamnă că nu veți putea să căutați cazurile judiciare federale ale altcuiva prin baza de date a FBI-ului.
  • Imaginea intitulată Găsiți o înregistrare penală Pasul 2
    2. Completați un formular de informații solicitant. Dacă vă căutați cazurile judiciare federale, veți începe vizitând site-ul FBI-ului și completați Formularul de informare al solicitantului. Acest formular vă va cere următoarele informații:
  • Numele dumneavoastră-
  • Data ta de nastere-
  • Ultimele patru cifre ale numărului dvs. de securitate socială-
  • Informațiile dvs. de identificare (e.G., Înălțimea, greutatea, culoarea părului și culoarea ochilor)-
  • Adresa dvs. de domiciliu și adresa pe care ați dori-o la înregistrările dvs. trimise-
  • Motivul pentru solicitarea dvs. și
  • Semnatura ta.
  • Imaginea intitulată Găsiți o înregistrare penală Pasul 3
    3. Obțineți un set de amprente digitale. Odată ce ați finalizat formularul de informații solicitant, va trebui să obțineți amprentele digitale și copia originală a amprentelor dvs. trebuie trimisă cu restul aplicației. Pentru a obține amprentele dvs., mergeți la agenția dvs. locală de aplicare a legii sau la biroul Sheriff și ar trebui să aibă un tehnician de amprentă disponibil. Tehnicianul de amprente va avea un card de amprentă disponibil și numele și data nașterii trebuie să fie furnizate pe acea carte.
  • Pentru a asigura o experiență satisfăcătoare, aduceți a Forma standard de amprentă (FD-258) cu tine când te duci pentru a-ți lua amprentele digitale.
  • Imaginea intitulată Găsiți o înregistrare penală Pasul 4
    4. Trimiteți plata obligatorie. Pentru a primi o copie a înregistrărilor dvs. judiciare, trebuie să oferiți o plată de 18 USD sub forma unui cec certificat, o comandă de bani sau un card de credit. Numerar, cecuri personale și verificări de afaceri nu vor fi acceptate.
  • Imaginea intitulată Găsiți o înregistrare penală Pasul 5
    5. Examinați lista de verificare a sumarului istoricului identității. Pentru a vă asigura că ați finalizat toate informațiile necesare și sunteți gata să trimiteți aplicația dvs., examinați acest lucru Lista de verificare. Odată ce puteți să traversați toate casetele de pe lista de verificare, veți fi gata să trimiteți aplicația dvs.
  • Imaginea intitulată Găsiți o înregistrare penală Pasul 6
    6. Trimiteți elementele necesare. Când sunteți gata să trimiteți prin poștă în aplicația dvs., adunați formularul de informații solicitant, cardul de amprentă completat și plata dvs. Trimiteți toate aceste documente la divizia FBI CJIS - solicitare de rezumat, 1000 Clarksburg, Virginia de Vest 26306.
  • Partea 2 din 4:
    Obținerea istoriei penale federale a altcuiva
    1. Imaginea intitulată Găsiți o înregistrare penală Pasul 7
    1. Verificați tribunalele federale. Când cineva este arestat și / sau condamnat pentru o crimă federală, este un eveniment public și înregistrările acestui eveniment pot fi de obicei accesate de oricine știe unde să se uite. Cel mai fiabil loc pentru a accesa cazurile judiciare federale ale altcuiva se află la tribunalul federal, unde a fost judecată acea persoană.
    • Fiecare tribunal federal va avea un funcționar al instanțelor. Acest funcționar al instanțelor va fi capabil să acceseze cazurile judiciare ale cuiva atâta timp cât le dați informațiile de care au nevoie pentru a găsi aceste înregistrări. Cele mai importante informații care trebuie să fie numele persoanei și data nașterii acestora. Informații suplimentare utile pot include acuzațiile pe care le-au avut împotriva lor - orice număr de caz - și un număr de securitate socială. Dați funcționarului instanțelor informațiile pe care le aveți și le vor verifica înregistrările. Este posibil să trebuiască să mergeți la mai multe tribunale pentru a găsi mai multe înregistrări dacă un individ a fost condamnat într-o serie de state sau orașe diferite.
  • Imaginea intitulată Găsiți o înregistrare penală Pasul 8
    2. Utilizați serviciile online pentru a obține informații. Guvernul federal oferă anumite servicii online pe care le puteți utiliza pentru a accesa cazurile judiciare publice. Două dintre cele mai importante servicii guvernamentale sunt accesul public la instanțele electronice (Pacer), precum și site-ul publicului național al infractorului sexual (NSOPW).
  • Site-ul Pacer este o bază de date federală care permite utilizatorilor să acceseze informații de la instanțele federale. Odată ce vă înregistrați, veți folosi informațiile pe care le aveți despre persoana pentru a căuta înregistrările instanței. Fiți conștienți de faptul că acest serviciu nu este gratuit și este posibil să fie necesar să plătiți anumite taxe pentru a accesa, descărca și a imprima înregistrările pe care le căutați.
  • Site-ul NSOPW este o bază de date federală care oferă informații detaliate despre persoanele arestate și condamnate pentru crime sexuale. Pentru a utiliza acest site, pur și simplu mergeți la pagina principala și faceți clic pe butonul care spune "căutare." Odată ce sunteți de acord cu Termenii de utilizare, va apărea un ecran care vă permite să faceți căutări pe baza numelui, adresa de rază sau cod poștal. Introduceți aceste informații și rezultatele căutării vor apărea.
  • Imaginea intitulată Găsiți o înregistrare penală Pasul 9
    3. Efectuați o căutare online pentru MGSHOTS. O altă modalitate de a găsi cazuri judiciare federale este de a efectua o căutare online pentru MGshots. Tot ce trebuie să faceți este să deschideți Google sau orice alt motor de căutare pe care doriți să îl utilizați și introduceți numele unei persoane cu cuvântul "Mugshot" după. Motorul de căutare vă va oferi cele mai relevante informații. Fiți conștienți de faptul că această metodă nu este o dovadă proastă și ar trebui utilizată numai atunci când celelalte metode menționate nu furnizează rezultatele dorite.
  • Partea 3 din 4:
    Solicitând cazuri judiciare locale sau de stat
    1. Imaginea intitulată Găsiți o înregistrare penală Pasul 10
    1. Știu cine poate solicita cazuri judiciare locale sau de stat. Spre deosebire de un rezumat al istoriei identității FBI, care poate fi accesat numai de persoana al cărei nume apare în evidență, o mulțime de înregistrări judiciare de stat și locale pot fi accesate de alții. Înainte de a încerca să găsiți înregistrări judiciare de stat sau locale, decideți dacă veți avea acces la înregistrările pe care le căutați.
    • Puteți accesa întotdeauna propriile dvs. cazuri judiciare.
    • Consimțământul este de obicei necesar înainte ca altcineva să poată accesa cazurile judiciare. Situații comune în care un individ poate cere cazierele dvs. judiciare includ achiziționarea unui pistol dintr-un dealer de arme de foc - aplicații școlare private și aplicații pentru locuri de muncă. De exemplu, un angajator potențial vă poate cere să acceptați o verificare a istoriei penale asupra cererii lor de angajare. În timp ce puteți nega cu siguranță această cerere, angajatorul poate vedea acest lucru ca un întrerupător de tranzacție și poate decide să urmărească pe altcineva.
    • Cu toate acestea, în funcție de statul în care locuiți, unele cazuri judiciare vor fi publice și nu va fi nevoie de niciun consimțământ pentru acces. De exemplu, în Montana, publicul poate primi informații de arestare și instanță privind taxele de crimă și delicte. De asemenea, în fiecare stat, publicul larg poate obține anumite informații despre crimele sexuale ale unei persoane.
    • În general, dacă încercați să găsiți și să accesați propriile dvs. cazuri judiciare, veți putea să faceți acest lucru cu multe impedimente. Dacă încercați să găsiți cazierul judiciar al altcuiva, cereți întotdeauna și primiți consimțământul dacă nu știți că înregistrările sunt publice.
  • Imaginea intitulată Găsiți o înregistrare penală Pasul 11
    2. Du-te la Departamentul dvs. local sau de poliție de stat. Dacă sunteți în căutarea de înregistrări judiciare locale sau de stat, veți dori să începeți căutarea dvs. vizitând departamentul dvs. local sau de poliție de stat. Departamentele de poliție vor avea, de obicei, înregistrări ale tuturor activităților criminale care au avut loc în jurisdicția lor. Unele departamente de poliție pot cere să faceți o cerere în persoană, în timp ce alte departamente vă pot permite să faceți o cerere la telefon sau chiar online.
  • De exemplu, în Pennsylvania, puteți face o cerere online pentru cazierele judiciare prin accesarea lor Accesul Pennsylvania la istoria penală Website. Odată ce accesați site-ul, veți începe o solicitare nouă înregistrări și urmați instrucțiunile de pe ecran. Vi se va cere să furnizați numele și adresa persoanei ale căror înregistrări solicitați și vi se va cere să furnizați un motiv pentru solicitare. Odată ce ați furnizat informațiile solicitate, vi se va cere să plătiți 10 $ pentru fiecare solicitare pe care o faceți. Odată ce ați plătit cererea dvs. va fi procesată, care de obicei durează între două și trei săptămâni.
  • Dacă solicitați înregistrări în persoană, mergeți la departamentul dvs. local de poliție și întrebați biroul de informații pentru a ajuta la efectuarea unei cereri de istorie penală. De obicei, va fi o formă pe care o veți completa, va trebui să oferiți o identificare acceptabilă și va trebui să plătiți o taxă necesară.
  • Imaginea intitulată Găsiți o înregistrare penală Pasul 12
    3. Verificați cu grefierul local sau de stat al instanțelor. Un alt loc pe care îl puteți căuta înregistrările istoriei criminale este tribunalul dvs. local, care va avea, de obicei, înregistrări privind cazurile penale în curs de desfășurare. Aceste înregistrări pot include acuzații penale, acuzații, depuneri în instanță și numere de caz. Pentru a căuta aceste înregistrări judiciare, mergeți la tribunalul local și cereți ajutor obținerea acestor înregistrări. Fiecare tribunal va efectua aceste căutări în mod diferit. Unele județe vă pot permite să căutați aceste înregistrări online.
  • De exemplu, județul Miami-Dade, Florida vă permite să căutați cazuri care au loc sau care au avut loc, în acel județ. Pentru a căuta un caz, va trebui să cunoașteți numărul cazului.
  • Imaginea intitulată Găsiți o înregistrare penală Pasul 13
    4. Trimiteți o solicitare de înregistrări publice. Fiecare stat are o lege care să permită cetățenilor să solicite înregistrări publice. Orice cazier penal public care se află în baza de date a statului dvs. va fi căutat și poate fi obținut. Pentru a accesa aceste înregistrări, va trebui să faceți o cerere de înregistrări publice, care implică scrierea unei scrisori sau a unui e-mail la agenția corectă care detaliază înregistrările pe care le căutați. Cererea de înregistrări publice ale fiecărei stații sunt diferite, deci asigurați-vă că ați verificat cu statul dvs. pentru a face o cerere validă.
  • Uite Aici Pentru legile privind înregistrările publice ale statului dvs. Odată la site-ul web, faceți clic pe starea pe care încercați să faceți o cerere și veți avea acces la legile și cerințele statului respectiv.
  • Uite Aici Pentru o scrisoare de eșantion din fiecare stat. Utilizați aceste scrisori ca șabloane atunci când începeți să vă scrieți propria solicitare.
  • Partea 4 din 4:
    Efectuarea unui control de fond pentru angajare
    1. Imaginea intitulată Găsiți o înregistrare penală Pasul 14
    1. Spuneți angajatului sau solicitantului despre verificarea de fond. Legea privind raportarea corectă a creditului (FCRA) impune ca angajatorii să informeze solicitanții de locuri de muncă cu privire la intenția lor de a efectua un control de fond. De asemenea, trebuie să informeze solicitanții că informațiile obținute vor fi utilizate pentru a lua decizia de ocupare a forței de muncă. Trebuie să notificați în scris solicitantul acestor fapte.
    • Notificarea scrisă nu poate avea alte informații despre aceasta. Trebuie să fie pe propria pagină.
    • De asemenea, spuneți dacă intenționați sau nu să verificați istoria penală a angajatului pe parcursul angajării lor. Angajații și solicitanții trebuie să fie informați că intenționați să faceți controale viitoare.
    • Trebuie să obțineți permisiunea scrisă a angajatului sau a solicitantului.
  • Imaginea intitulată Găsiți o înregistrare penală Pasul 15
    2. Cercetați legea statului. Legea statului poate adăuga alte limitări privind utilizarea unui control penal al deciziilor de ocupare a forței de muncă. În consecință, trebuie să citiți legea statului sau să căutați avocatul unui avocat de ocupare a forței de muncă.
  • FCRA permite rapoartelor să adune informații încă de la șapte ani, însă câteva state nu vor permite nici măcar înregistrări judiciare mai vechi de șapte ani pentru a fi dezvăluite într-un control de fond.
  • Unele state interzic utilizarea cazurilor judiciare. Hawaii, de exemplu, interzice orice anchetă a istoriei penale până după ce angajatorul a extins o ofertă condiționată. Massachusetts interzice, de asemenea, angajatorii să întrebe chiar despre istoricul penal pe o cerere de locuri de muncă inițială.
  • Utilizarea istoricului de credit a solicitantului poate fi, de asemenea, limitată sau interzisă. În Illinois, de exemplu, un angajator nu poate folosi informații despre istoricul creditelor într-o decizie de angajare, cu excepția cazului în care solicitantul a solicitat un loc de muncă într-un set limitat de industrii (cum ar fi banca sau asigurarea).
  • Imaginea intitulată Găsiți o înregistrare penală Pasul 16
    3. Găsiți agenții de raportare a consumatorilor acreditați (CRAS). Limitele de raport de credit echitabil care pot accesa în mod legal raportul de consum a unei persoane.Numai cineva cu un motiv valabil poate accesa rapoartele de credit ale unei persoane. Un CRA colectează informații despre informații și de fond prin încheierea informațiilor dintr-o varietate de baze de date, dintre care unele plătește pentru a avea acces la.
  • Pentru a găsi CRAS, vizitați site-ul Asociației Naționale de Cercetări de Fundal. Această organizație acreditează agențiile care se angajează să respecte un cod de conduită publicat.
  • Din lista de rezultate, puteți face clic pe site-ul fiecărei companii. Fiecare site web oferă informații suplimentare despre serviciile pe care le oferă.
  • Imaginea intitulată Găsiți o înregistrare penală Pasul 17
    4. Îngustați lista dvs. de crase. Odată ce ați identificat crasele în oraș sau în stat, ar trebui să cercetați mai departe pentru a vedea care sunt legitime. Dacă doriți, ați putea alege un membru al SPAB, care ar trebui să fie legitim. Dar dacă decideți să încercați o companie neacreditată, apelați (sau e-mail) și întrebați următoarele:
  • Vă pot oferi referințe sau o copie a licenței de afaceri?
  • Ei au controale în loc de respectarea obligațiilor cu reglementările FCRA?
  • Compania are asigurare?
  • Dacă răspunsul companiei este "nu" la oricare dintre aceste întrebări, căutați în altă parte, indiferent de cât de bine este o afacere pe care o oferă compania.
  • Imaginea intitulată Găsiți o înregistrare penală Pasul 18
    5. Închiriați un CRA. Odată ce angajați o agenție, inițiați procesul prin certificarea că ați urmat procedurile corespunzătoare. De exemplu, trebuie să certificați că ați respectat reglementările FCRA prin obținerea semnăturii solicitantului după ce ați informat-l pe el că ați intenționat să efectuați o verificare de fond.
  • În plus, trebuie să certificați că nu veți încălca legi de discriminare bazate pe informațiile conținute în raportul de consum a persoanei.
  • Imaginea intitulată Găsiți o înregistrare penală Pasul 19
    6. Comandați un raport de la CRA. Un raport de consum va conține informații despre cazierul judiciar și istoricul forței de muncă / credite. În conformitate cu legea federală, CRAS, în general, nu vor dezvălui procese civile, judecăți civile, arestări, contabilitate pentru colectare sau taxe plătite dacă s-au întâmplat cu mai mult de șapte ani în urmă. În plus, raportul nu va conține informații despre falimente mai mari de 10 ani.
  • Cu toate acestea, dacă trebuie să vă întoarceți mai mult de 10 ani, puteți solicita ca istoria să fie inclusă în raportul dvs. Desigur, legea statului limitează ceea ce puteți solicita. Legea statului nu vă poate permite să solicitați informații mai vechi de șapte ani.
  • Imaginea intitulată Găsiți o înregistrare penală Pasul 20
    7. Face o decizie de angajare. Dacă un raport de consum conține informații care vă descurajează de la angajarea unei persoane, trebuie să informați solicitantul cu privire la acest fapt. Trebuie să notificați solicitantului astfel încât să poată contesta informațiile, dacă este necesar. Pentru a-ți îndeplini îndatoririle, trebuie:
  • Informați persoana că există informații negative în raport.
  • Dați solicitantului numele CRA pe care l-ați folosit.
  • Furnizează solicitantului o copie a "Rezumatul drepturilor dvs. în cadrul FCRA."(Ar fi trebuit să primiți acest lucru de la CRA pe care ați angajat-o).
  • Să furnizeze solicitantului o oportunitate de a respinge informațiile din raport. Această respingere poate fi sub forma unei scrisori care evidențiază de ce verificarea fundalului este greșită.
  • Avertizări

    Există legi despre modul în care pot fi folosite cazierele judiciare. Este ilegal să le folosească pentru a deranja, a fi, hărțuirea, amenințarea sau îmbinarea cuiva.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar