Cum să solicitați o licență de viață pentru a transporta un handgun în indiana

Un ghid pentru aplicarea noii licențe de viață a Indiana pentru a transporta o pistol. Procesul de solicitare a unei licențe de 4 ani este similar cu privire la acest articol acoperă în mod specific licența de viață.

Pași

  1. Imaginea intitulată se aplică o licență de viață pentru a transporta o pistol în Indiana Pasul 1
1. determina eligibilitatea ta. Tu esti nu Eligibil dacă ați fost condamnat pentru o infracțiune, ați avut o licență anterioară de handgun suspendată, are vârsta sub 18 ani (sub 23 de ani, dacă un copil delincvent), au fost arestați pentru o crimă de clasă A sau B, arestat pentru orice crimă care implică violență sau folosirea unei arme mortale.
  • Imaginea intitulată se aplică o licență de viață pentru a transporta o pistol în Indiana Pasul 2
    2. Procesul de bază. Indiana colectează două taxe în timpul procesului de aplicare. Prima taxă se referă la Fondul General al Statului, iar al doilea se ridică la Fondul Departamentului Local pentru arme de foc și de formare de arme de foc. Procesul de bază pentru obținerea unui permis este: Completați cererea, furnizați amprentele digitale, plătiți taxa de stat, plătiți taxa locală la agenția dvs. locală de aplicare a legii și apoi așteptați să primiți permisul dvs.
  • Imaginea intitulată se aplică o licență de viață pentru a transporta un pistol în Indiana Pasul 3
    3. Determinați modul în care doriți să aplicați. Aplicația online este situată la HTTPS: // arme de foc.ArieSportal.COM /.Dacă preferați să nu utilizați formularul online, puteți contacta agenția dvs. locală de aplicare a legii pentru a determina modul de trimitere a cererii.Dacă locuiți în afara unui oraș sau a unui oraș încorporat, puteți contacta biroul șerifului din județul în care locuiți.
  • Imaginea intitulată se aplică o licență de viață pentru a transporta o pistol în Indiana Pasul 4
    4. Determinați când ar trebui să aplicați și cum acceptă plata. Aceasta variază în funcție de locul în care aplicați. Majoritatea departamentelor de poliție au zile specifice săptămânii și orelor de funcționare pentru manipularea aplicațiilor.Dacă utilizați procesul de aplicație online, puteți continua pe site-ul de înscriere L-1 pentru a programa un timp care urmează să fie amprentă amprentă și să plătiți taxa de licență de stat.
  • Imaginea intitulată se aplică o licență de viață pentru a transporta o pistol în Indiana Pasul 5
    5. Pregătiți-vă să plătiți taxa de stat.Achiziționați verificarea unui casier sau a ordinului de bani pentru 75 USD (60 $ dacă aveți o licență curentă) făcută plătibilă: Statului Indiana.Dacă intenționați să mergeți la un centru de înscriere L-1 pentru prelucrarea statului, acestea percep o taxă suplimentară de 9 USD.95.Taxa respectivă este adăugată la taxa de stat și trimit în taxa de stat pentru dvs.Deci, dacă primiți o nouă licență la un centru de înscriere L-1, veți aduce o plată pentru 84 USD.95.Dacă alegeți să plătiți prin ordinul de bani, înscrierea L-1 necesită comenzi de bani să fie făcute la: Înscrierea L-1.
  • Imaginea intitulată Aplică o licență de viață pentru a transporta o pistol în Indiana Pasul 6
    6. Pregătiți-vă să plătiți taxa locală.Achiziționați cecul de casier sau ordinul de bani pentru 50 de dolari (40 $ dacă aveți o licență curentă) plătită departamentului dvs. local de poliție sau biroului Sheriff. În unele cazuri, plata locală poate fi făcută cu un cec personal sau în numerar.
  • Imaginea intitulată se aplică o licență de viață pentru a transporta un pistol în Indiana Pasul 7
    7. Obțineți totul împreună. În acest moment, ar trebui să știți unde mergeți și când. De asemenea, trebuie să aveți plățile de taxe gata să meargă. Asigurați-vă că aduceți permisul de conducere sau altă formă de identificare a fotografiilor recunoscute de stat.
  • Imaginea intitulată se aplică o licență de viață pentru a transporta un pistol în Indiana Pasul 8
    8. aplica! Utilizați aplicația online sau mergeți la locul de aplicare desemnat și completați aplicația oficială. Va cere numele dvs., adresa completă, durata de reședință în comunitate, indiferent dacă reședința dvs. este situată în limitele oricărui oraș sau oraș, ocupația dvs., locul de muncă sau ocuparea forței de muncă, cazierul judiciar (dacă există) și convingeri (minore infracțiunile de trafic exceptate), vârstă, rasă, sex, naționalitate, data nașterii, cetățenia, înălțimea, greutatea, construirea, culoarea părului, culoarea ochilor, cicatricile și mărcile, indiferent dacă ați avut anterior o licență Indiana pentru a transporta (număr de serie și anul emis, dacă da) dacă licența dvs. a fost vreodată suspendată (an și rațiune, dacă da) și motivul pentru dorința unei licențe.
  • Imaginea intitulată se aplică o licență de viață pentru a transporta un pistol în Indiana Pasul 9
    9. Amprente. Va trebui să fiți imprimat cu degetul. Dacă utilizați procesul de cerneală, ele au de obicei un loc pentru a vă spăla mâinile, dar este oarecum greu să obțineți toată cerneala.Dacă utilizați procesul fără investit, amprentele dvs. sunt scanate electronic.Nu există nici o mizerie cu procesul cuvenită și este mai rapid să primiți permisul dvs.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o licență de viață pentru a transporta o pistol în Indiana Pasul 10
    10. Munca piciorului.Dacă ați completat cererea dvs. on-line, agenția dvs. locală de aplicare a legii va avea acces electronic la acesta.Ei vor completa mai mult din formularul când intri pentru amprente.Ei rulează verificarea fundalului criminal și introduceți amprentele dvs. în baza de date (dacă nu ați făcut investit).Acest lucru poate dura câteva zile.Apoi, trebuie să vă întoarceți pentru a vă ridica cererea de autorizare și aprobarea locală (verificarea de fond) care urmează să fie trimise (împreună cu ordinul de bani de 75 USD) la stat.
  • Imaginea intitulată se aplică o licență de viață pentru a transporta o pistol în Indiana Pasul 11
    11. Așteptați puțin timp. Dacă utilizați aplicația online și procesul de amprentare cu investit, este nevoie de aproximativ 2 săptămâni de la momentul în care aveți totul trimis și plătit pentru a primi permisul dvs.Dacă depuneți manual aplicația și utilizați amprente imprimate, de obicei durează 4-8 săptămâni pentru a procesa o aplicație. Cu cererea crescută datorită noilor licențe de viață, cererea dvs. ar putea dura 12-14 săptămâni. Dacă reînnoiți o licență, acestea vă vor capta licența veche la aplicația dvs. (copie roz). Dacă le păstrați capsate și purtați ambele atunci puteți continua purtarea unui handgun până când primiți noua dvs. licență sau aplicația dvs. este respinsă.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o licență de viață pentru a transporta o pistol în Indiana Pasul 12
    12. Verificați în mod regulat căsuța poștală. În cele din urmă, licența dvs. va ajunge în poștă și veți avea în cele din urmă licența dvs. de viață! Sau, cererea dvs. va fi respinsă și o porțiune din taxa dvs. de cerere va fi rambursată.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o licență de viață pentru a transporta o pistol în Indiana Pasul 13
    13. Ia laminat. Luați noua dvs. carte și primiți laminată pentru al proteja.(Observați că are un loc pentru a semna înainte de a-l laminare.)
  • Imaginea intitulată se aplică o licență de viață pentru a transporta o pistol în Indiana Pasul 14
    14. Notificați starea de modificare. Dacă vă schimbați numele, adresa sau sunteți condamnat pentru ceva care ar putea schimba eligibilitatea, trebuie să notificați Superintendentul, în scris, în termen de 30 de zile. Puteți (dar nu este obligat să) achiziționați o nouă licență după o modificare a adresei pentru o taxă de 20 USD.
  • Imaginea intitulată se aplică o licență de viață pentru a transporta o pistol în Indiana Pasul 15
    15. Cunoaște legile locale.
  • Imaginea intitulată se aplică o licență de viață pentru a transporta o pistol în Indiana Pasul 16
    16. Educați-vă și familia dvs. despre siguranța armelor.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o licență de viață pentru a transporta un pistol în Indiana Pasul 17
    17. Purtați responsabilitatea.
  • sfaturi

    Amintiți-vă să tratați toate armele ca și cum ar fi încărcate și nu îndreptați niciodată arma la orice nu intenționați să fotografiați dacă este necesar.
  • Obțineți cartea dvs. de licență laminată pentru a-și îmbunătăți longevitatea.
  • Utilizați un toc. Transportul unei pistoale încărcate fără unul este nepăsător.
  • Indiferent cât de mult știți deja despre arme de foc, luând o retenție a pistolului și o clasă de autoapărare poate fi foarte recompensată.
  • Faceți copii ale licenței dvs.
  • Înainte de a aplica fiți sigur că nu sunteți apăsat pentru timp. S-ar putea să petreceți o oră sau două la secția de poliție.
  • Dacă aveți deja o licență valabilă pentru a transporta Indiana, puteți începe procesul de aplicare pentru o licență pe viață cu 365 de zile înainte de expirarea licenței dvs. curente.
  • Dacă aveți nevoie de un card de licență de înlocuire, puteți solicita una pentru o taxă de 20 USD.
  • Puteți începe procesul de aplicație online: http: // Berbec.în.Gov / arme de foc / Permis.ASPX
  • Avertizări

    Această licență este valabilă numai în Indiana și selectează statele care aleg să onoreze permisele în afara statului din Indiana. Legile privind transportul ascuns, utilizarea forței mortale și pune în afara limitelor în timp ce transportarea variază foarte mult pe U.S. Ignoranța nu este o scuză. Verificați legile locale înainte de a transporta liniile de stat.
  • Folosind orice fel de forță mortală, arma de foc sau altfel, în auto-apărare sau altfel VOI Schimbați-vă viața pentru totdeauna. Este foarte important să știți legile privind utilizarea forței și forța mortală înainte de a vă asuma responsabilitatea de a purta o armă.
  • Dreptul de a păstra și purta arme vine cu responsabilitate. Legile se pot schimba oricând și este responsabilitatea dvs. să vă familiarizați cu ei.
  • În timp ce această licență vă permite să purtați un handgun în Indiana, există încă locuri care sunt în afara limitelor în timp ce transportă. Câteva locuri în afara limitelor din Indiana sunt (inclusiv, dar fără a se limita la): școli (colegiile pot avea reguli împotriva acestuia, dar sunt în mod legal, sunt scutite), autobuze școlare, clădiri federale, case de judecată, aeronave (și zone restricționate ale aeroporturilor). Există câteva excepții, cum ar fi IC 35-47-9-1 (3) care permite unui licențiat, care operează un vehicul, să dețină o armă de foc în timp ce transportă o altă persoană la sau dintr-o funcție școlară.
  • Sunteți obligați prin lege să notificați superintendentul oricăror arestări sau condamnări care ar putea schimba statutul de eligibilitate, în scris, în termen de 30 de zile.
  • Sunteți obligat de lege pentru a notifica superintendența modificărilor în numele sau adresa dvs. în termen de 60 de zile.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Licența Indiana curentă și valabilă pentru a transporta (dacă aveți unul) care expiră în termen de 365 de zile. Dacă nu aveți unul, veți plăti o taxă ușor mai mare. Dacă licența dvs. nu expiră oricând în curând, va trebui să așteptați.
    • Ordinul de bani sau cecul casierului pentru 75 de dolari ($ 60, dacă aveți deja o licență) plătită statului Indiana.
    • Ordinul de bani sau cecul de casierie pentru 50 de dolari (40 $ dacă aveți deja o licență) plătită orașului sau județului dvs. de reședință.
    • Unele forme de identificare a fotografiilor recunoscute de stat.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar