Cum să fii fierbinte în școala medie (fete)

Școala de mijloc este partea din viața ta când începeți cu adevărat să vă definiți. Dacă vă distrați sau poate că vă simțiți nesigur, ar trebui să credeți că sunteți destul de bun felul în care sunteți. Experimentați și explorați propriul dvs. stil folosind aceste sfaturi. Dar cel mai important lucru pe care l-ai putea învăța în ceea ce privește atractivitatea este că indiferent de stil, formă, sex sau sexualitate sunteți imperfect perfect.

Pași

Metoda 1 din 4:
Aveți părul uimitor

Părul tuturor este diferit. Unele sunt groase, unele sunt subțiri, unele sunt pinul drept, iar unele sunt super-curly, dar indiferent de ce fel de păr aveți, puteți găsi o coafură excelentă, ușor de întreținut pentru tine.

  1. Imaginea intitulată Fiți fierbinte în școala medie (fete) Pasul 1
1. Obțineți o tunsoare bună care vă lovește. Adresați-vă unui coafor care este forma feței dvs., apoi arătați mai jos pentru o anumită referire la ce stiluri ar putea arăta bine pe tine.
  • Fata rotunda: Cea mai bună coafură pentru fețele rotunde trebuie să fie cu lungime lungă, straturi lungi și o margine lungă, părul a despărțit partea laterală. Dacă aveți deja lungimea deja, ajungeți la coafor și adăugați unele model de formare, straturi wispy - veți fi surprins de cât de multă diferență poate face acest lucru la stilul dvs.
  • fata ovala: Nu există "unu" Cea mai bună coafură pentru fețele în formă de ovală - există multe! Norocos pentru tine, potriviți aproape orice coafură, atâta timp cât nu vă ascunde caracteristicile și este în mod corect. Dacă părul tău este scurt în acest moment și simți că ai voința, atunci creste-ti parul. Experimentați cu franjuri sau straturi cu unghiuri și lungi și lungi, în timp ce creșterea sa, pentru a vă oferi stilul nou. Acest lucru vă va opri, de asemenea, să vă plictisiți și să vă tăiați din nou.
  • Inima fata: Cele mai bune coafuri care vor face minuni pentru fetele în formă de inimă vor include următoarele: piese laterale, straturi lungi, moi, o margine moale de măturat, evidențiază / lumini mici, lungi, valuri complete și bucle minus Frizz. Doar amintiți-vă, trebuie să creați volum în jurul fundului feței dvs. și să-l faceți moale și elegant în partea de sus, pentru a vă echilibra forma feței și a vă arăta caracteristicile!
  • Fata patrata: Coafuri care au straturi lungi, moi spre partea superioară a capului sunt o deghizare instantanee pentru o maxilar pătrat. Înmuiați fața pătrată cu valuri și bucle, care vor adăuga, de asemenea, o feminitate la stilul dvs. Indiferent dacă optați pentru un stil lung sau scurt, amintiți-vă să nu mergeți prea scurt sau prea lung. Câteva centimetri de mai jos sau deasupra bărbatului este perfect. Adăugați o margine laterală pentru a vă înmuia fruntea largă și veți arăta fabulos.
  • Față de diamant: Cele mai multe coafuri ar arata gratuit pe tine, dar coafura care ar arata grozav pe tine sunt cele cu piese laterale si / sau straturi.
  • Imaginea intitulată Fiți fierbinte în școala medie (fete) Pasul 2
    2. Întotdeauna spălați-vă părul. Toate șampoanele sunt menite să vă curețe părul, deși unele ar putea, de asemenea, părul de-frizz, părul uscat hidratat, protejează părul colorat / evidențiat sau părul uleios curat.
  • Dacă părul tău este gras, încercați să mergeți la un salon sau să căutați online pentru sfaturi și trucuri despre cum să-l obțineți mai puțin gras. De asemenea, obțineți șampoane și balsamuri care se potrivesc tipului de păr.
  • Imaginea intitulată Fii fierbinte în școala medie (fete) Pasul 3
    3. Încercați să vă schimbați coafura. Puteți face multe lucruri cu părul. Încearcă să îndrepți, curling sau îl crimă, sau să-ți stil părul în valuri de plajă, o panglică de pește, o coadă laterală, un bun mizerie... Posibilitățile sunt nesfârșite.
  • Dacă părul este frizzy sau uscat și nu aveți timp să faceți nimic, încercați un spray anti-frizz, mousse sau un balsam de lasă. Apoi, purtați-o totuși doriți. De exemplu, ați putea să o purtați într-o coadă de cal, sau în jos în mod natural.
  • Metoda 2 din 4:
    Obținerea îngrijită
    1. Imaginea intitulată Fiți cald în școala medie (fete) Pasul 4
    1. Fi igienic. Toată lumea cunoaște regulile de bază ale igienei. Primul pas pentru a arăta bine este curat.
    • Scălda. Acesta este unul evident. Faceți un duș sau baie de cel puțin trei ori pe săptămână. Depinde de părul tău și unii oameni o spală în fiecare zi.
    • Perie, ață și folosește apă de gură. Zâmbetul tău este unul dintre primele lucruri pe care oamenii o observă despre tine, așa că ține-o albă!
    • Utilizați deodorant înainte de a părăsi casa.
  • Imaginea intitulată Fii fierbinte în școala medie (fete) Pasul 5
    2. Spala-te pe fata. Dacă aveți probleme cu acnee, asigurați-vă că vă spălați fața de două ori pe zi (o dată când vă treziți și o dată înainte de a vă culca). Bineînțeles, pielea fiecăruia este diferită, dar pentru unii, ceea ce funcționează cel mai bine este de a utiliza un cleanser fără ulei (ajută la ulei) o frecare exfoliată (ajută la blackheads) și un hidratant fără ulei care nu se va înfunda Porii tăi (ajută la pielea uscată).
  • Imaginea intitulată Fiți fierbinte în școala medie (fete) Pasul 6
    3. Îndepărtați părul corpului nedorit.Smulge, bărbierit, ceară sau faceți un tratament de îndepărtare a părului la buza superioară, picioarele și subarmele.Cu toate acestea, nu faceți niciunul dintre acestea dacă nu simțiți nevoia de a.
  • Imaginea intitulată Fiți fierbinte în școala medie (fete) Pasul 7
    4. Încercați flapiale parfumuri și alegeți una care este total "tu".
  • Imaginea intitulată Fii fierbinte în școala medie (fete) Pasul 8
    5. Îmbunătățiți-vă fața cu machiaj: În multe feluri, machiajul vă poate face să arătați superb prin evidențierea caracteristicilor dvs. și vă îmbunătățiți fața. Pentru un aspect minunat de zi cu zi, citiți Cum să aplicați machiajul pentru un aspect natural.
  • Utilizați Concealer. Săriți pe Fundația Full Face. Obțineți un concealer care se potrivește cu tonul pielii cât mai aproape posibil. Utilizați acest lucru pentru a acoperi imperfecțiunile mici, cum ar fi cosuri, decolorare, alb / negru, și cercuri întunecate.
  • Utilizați Eyeliner. Eyeliner este minunat! Vă definește ochii și le face pop! Încercați să rămâneți la un eyeliner maro. Negrul este dramatic, dar Brown vă oferă un aspect mai subtil, natural.
  • Utilizați Mascara. Mascara face ca ochii tăi să arate minunat, dar fii atent, poate deveni, de asemenea, foarte smudgy sau aglomerat, și ruina complet aspectul. Utilizați o rimel clară, deoarece se agită mai puțin și nu este considerabil.Încercați în prealabil un genul de genărit pentru a vă face genele mai curly (astfel încât rimelul este mai puțin probabil să "clopot") și ieșiți mai mult.
  • Îngrijire pentru buze.Nu purtați rujul, așa cum vă va face să arătați mai în vârstă decât sunteți. În schimb, încercați luciu de buze, jeleu de petrol, unt de buze, strălucire de buze etc. Dacă utilizați luciu de buze, puneți-vă pe Chapstick cu el, astfel încât buzele dvs. să nu devină crăpate.
  • Imaginea intitulată Fii fierbinte în școala medie (fete) Pasul 9
    6. Purtați haine care vă accentuează. Toți avem ceva care atrage atenția altor oameni, fie că este o dovadă că veți avea o figură grozavă, poate că aveți picioare mari, poate că vă bați cu ușurință, sau poate că sunteți doar unul dintre câțiva care arată bine în toate culorile.
  • Încercați magazine de îmbrăcăminte, cum ar fi Abercrombie, Hollister, Forever 21, Charlotte Russe, Delias, Aeropostale, Dillards, Țintă sau Kohls.Cu toate acestea, dacă nici unul dintre acestea nu este stilul dvs., nu trebuie să le purtați!De fapt, este total rece pentru a purta jerseuri de echipă cu blugi.
  • Nu este un secret că modul în care o fată își poartă hainele poate să o aducă departe în lumea fetei, așa că asigurați-vă că hainele tale se potrivesc și vă flatter.
  • Purtați culori care arată bine pe tine.
  • Pentru pantofi, treceri și crocs. În schimb, încercați apartamente de balet, pantofi de panza, sandale cu curea T sau uggs.Asigurați-vă că pantofii dvs. sunt ușor de mers pe jos și confortabil.
  • Nu vă simțiți ca și cum ar trebui să mergeți la magazinele de marcă pentru a arăta destul, după cum puteți găsi o mulțime de haine foarte frumoase pentru mult mai ieftin. Încercați magazine second-hand sau vintage ca dulapul lui Platon sau Bluetique. Sunt mult mai accesibili. Ați putea obține o pereche nouă de blugi de branduri pentru 20 de dolari sau ați putea obține o pereche folosită pentru aproximativ 10 $.
  • Fii umil. Nu purtați haine de îmbrăcăminte care să fie răcoroasă. În realitate, va face ca oamenii să creadă rău despre tine.În schimb, încercați să purtați un vârf montat împreună cu fundul liber sau cu un vârf liber cu fundul mai montat.
  • De asemenea, nu Lucrați sutienul sau alegeți un sutien care este prea mare pentru ca tu să fii "Fierbinte". Oamenii vor vedea imediat prin ea. Purtați unul care vă potrivește în mod corespunzător.
  • Imaginea intitulată Fiți fierbinte în școala medie (fete) Pasul 10
    7. Aveți grijă de corpul vostru. Mâncați bine, exercițiu și beți o mulțime de apă în fiecare zi. Dacă vă pasă corect, veți arăta mai proaspăt în schimb. Corpul tău vă va mulțumi!Într-o perioadă de timp, veți observa o mare diferență în piele, sănătate și ten.
  • Ia-ți somnul de frumusețe! Majoritatea adolescenților ar trebui să obțină cel puțin nouă sau zece ore de somn. Trebuie să fii treaz la fiecare moment al zilei, pentru că nu știți niciodată ce lucruri minunate în timpul zilei vă așteaptă.
  • Dacă încercați să vă exercitați pentru a deveni mai subțiri, încercați să alergați, dansați la muzică rapidă pe care o iubiți, folosind un eliptic, folosind o alergare de alergare sau chiar să luați o plimbare cu bicicleta.
  • Dacă doriți să arătați mai mult muscular și mai puternic și nu "slab", Luați în considerare încercarea de push-up-uri, sit-up-uri, perete se așează, push-up-uri de perete sau greutăți de ridicare sau rucsac propriu. Concentrați-vă în principal pe biceps și triceps.
  • Metoda 3 din 4:
    Pastreaza-ti calmul
    1. Imaginea intitulată Fiți fierbinte în școala medie (fete) Pasul 11
    1. Fii matur. Nu poți fi luată în considerare "Fierbinte" Dacă reamintim oamenilor unei fetițe stereotipice plângându-se în mod constant, supra-reacția și alegerea luptelor cu alții. Lucrați la bunul simț, menținându-vă atitudinea răcoroasă și fiind politicoasă pentru toată lumea pe care o veniți.
  • Imaginea intitulată Fiți cald în școala medie (fete) Pasul 12
    2. Fii curajos. Pentru a fi luată în considerare "Fierbinte", Trebuie să te pui acolo. Faceți mai multe impresii bune și vă distrați cu cei care vă ridic. Râde de multe ori, fi fermecător, fi inclus și încercați să discutați cu cât mai mulți oameni pe cât puteți într-o singură zi, dar nu exagerați-o, sau oamenii pot crede că sunteți enervant.
  • Metoda 4 din 4:
    Fiind tu
    1. Imaginea intitulată Fiți fierbinte în școala medie (fete) Pasul 13
    1. Fii încrezător și fii tu însuți. Acesta este un fel de complicat. Școala de mijloc este un moment în viața ta atunci când începeți să vă definiți ca persoană. Vă dezvoltați propriul stil și personalitate și, uneori, se poate simți ca și cum nu vă potriviți. Nu vă simțiți ca și cum ar trebui să umpleți un fel de mucegai. "Fitting In" este ceva pe care fiecare școală de mijloc se îngrijorează la un moment dat, dar în cele din urmă veți râde de tine pentru a crede într-un astfel de lucru și de a-ți da seama "Fitting In" nu este atât de important.
    • Stați în sus pentru tine și pentru alții dacă tu sau cei pe care îi pasă de a fi hărțuit.
    • Râdeți de greșelile voastre, dar încercați să lucrați pentru a obține mai bine la ei.
    • Cel mai important, nu permiteți nimănui să vă spună cum ar trebui să vă trăiți viața.Așa cum a spus Oscar Wilde, "Fii tu însuți. Oricine altcineva este deja luat."
  • Imaginea intitulată Fiți fierbinte în școala medie (fete) Pasul 14
    2. Citește cărți. Lectura te face conștient de multe realități. Vă deschide mintea și face unul mai inteligent. Puteți citi cărți care vă ajută să vă reflectați și să vă găsiți în loc dacă vă pierdeți într-o căutare cu o abordare unilaterală.
  • Imaginea intitulată Fiți fierbinte în școala medie (fete) Pasul 15
    3. Observați alții. Fiți atenți la împrejurimile dvs., idolii și tot ce vă conduce. Puteți afla de ce vă fascinează și găsiți un teren pentru a vă baza dorința de a fi fierbinte. Fiind fierbinte poate fi ușor realizată, totuși, continuarea și echilibrarea acestuia cu atitudinea corectă trebuie să fie realizată.
  • sfaturi

    Au un bun simț al umorului.
  • Asigurați-vă că nu purtați prea mult inventa. Dacă vă plimbați cu ochi albastru deschis și cu buze roșii strălucitoare, poate părea prea tare.
  • Au un stil decent de modă. Nu copiați alții să se potrivească. Încercați să ieșiți în evidență, nu se potrivesc, indiferent de ce ceilalți cred despre dvs.
  • Dați altora complimente.
  • Râde - râsul întotdeauna te face de 20 de ori mai atractiv. Este bine să râzi și să zâmbești să eliberezi tensiunea.
  • Fă bine în școală, pentru că dacă nu, alții vor primi mesajul că nu vrei să fii la școală.
  • Dacă nu vi se permite să purtați machiaj, nu vă faceți griji. Când a îngrijit, machiajul nu ar face diferența în aspectul lor.
  • Stați și stați cu o poziție bună.
  • Vopsiți-vă unghiile. Dacă nu vă simțiți confortabil cu asta sau nu li se permite să vă pictați unghiile, să mergeți la manichiură și pedichiuri la fiecare două săptămâni pentru a vă menține unghiile să privească sănătoase și proaspete.
  • Uită-te la celebrități pentru sfaturi. De exemplu: Selena Gomez, Victoria Justiție, Angelina Jolie, Audrey Hepburn, Taylor Swift, doar pentru a numi câteva. De asemenea, încercați să căutați în reviste pentru mai multe sfaturi.
  • Fi alertă în clasă. Nu pierdeți focalizarea.
  • Nu criticați sau nu vă lăsați să vă atrageți atenția. În loc să fie adevărat în legătură cu unele aspecte, după cum este cazul și țineți-vă bărbia în sus. Încrederea arată foarte bine pe oameni.
  • Nu vă concentrați doar la a fi fierbinte. Încercați să inculați alte calități bune vă simțiți confortabil. Încearcă să fii înțelept, sofisticat, activ, natură etc.
  • Nu încercați să fiți "fierbinte" doar pentru a deveni băieți și deveniți prietena tuturor, faceți-o pentru dvs!
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Șampon și balsam adaptat tipului de păr.
    • Spălatul corpului
    • Pastă de dinți, periuță de dinți, apă de gură, ață
    • Cleanser de piele, exfoliator și hidratant
    • Haine frumoase și pantofi
    • Deodorant sau antiperspirant
    • Cremă de ras, Razor, Cremă de îndepărtare a corpului (opțional)
    • Machiaj (opțional)
    • Accesorii (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar