Cum să vă apropiați de oameni

Obținerea împreună cu oamenii pot fi dur. Unii oameni nu se pot face prieteni, unii oameni se găsesc înfuriați de tot, iar unii oameni au o grămadă de prieteni pe care nu o doresc. Indiferent de obstacolele dvs., veți găsi câteva sfaturi care pot ajuta la acest lucru . Doar începeți cu pasul 1 de mai jos sau găsiți o secțiune enumerată mai sus, care pare să vă acopere problema.

Pași

Metoda 1 din 4:
Înțelegerea oamenilor
  1. Imaginea intitulată Împreună cu oamenii Pasul 1
1. Acceptați natura umană. Oamenii fac greșeli. Oamenii nu sunt întotdeauna drăguți. Ei spun că lucrurile greșite sunt distrase, uită. Trebuie să vă amintiți: toate problemele pe care le aveți în viața voastră chiar acum, toată durerea voastră, ei au și ei. Toată lumea se ocupă de propriul lor set de probleme. Acest lucru este important să vă amintiți când încercați să vă apropiați de persoanele care sunt foarte dificile sau par să vă ignorăm - toată lumea face doar cele mai bune lucruri pe care le pot.
  • Imaginea intitulată Împreună cu oamenii Pasul 2
    2. Încercați să găsiți simpatie sau empatie pentru ei. Simpatia este atunci când înțelegeți sau încercați să înțelegeți de ce cineva simte modul în care fac. Empatia este când ați fost acolo și știți cum se simt. Ambele sunt sentimente mari de a avea față de o altă persoană. Când cineva este dificil sau vă ignoră, încercați să înțelegeți sentimentele lor. Să înțeleagă că doar pentru că nu le împărtășiți, sentimentele și experiențele pe care le au sunt încă valabile. Amintiți-vă că fac cele mai bune lucruri pe care le pot și că se luptă cu propriile lor probleme. Gândiți-vă la modul în care problemele dvs. vă fac uneori mai ușor decât v-ați dori sau să vă faceți lucruri pe care le regreți. Acest lucru vă va face să vă simțiți mai bine și să vă faceți interacțiunile cu ei mai bine.
  • Imaginea intitulată Împreună cu oamenii Pasul 3
    3. Pune-ți în locul lor. Gândiți-vă la ceea ce fac oamenii și apoi gândiți-vă la ceea ce ați face în poziția lor. Îndepărtați cât mai multe dintre părtinile dvs. personale și amintiți-vă că acestea nu pot fi la fel de dezvoltate emoțional sau sensibile ca tine. Ați face aceleași alegeri pe care le-au făcut? Fii sincer cu tine însuți. Răspunsul va fi adesea da, așa că încercați să tăiați oamenii o pauză.
  • Imaginea intitulată Împreună cu oamenii Pasul 4
    4. Respectați că există o mulțime de opțiuni valide. Oamenii sunt foarte diferiți: asta face viața interesantă. Și la fel ca oamenii sunt diferiți și nu sunt doar personaje negre și alb de bucătărie, lumea este, de asemenea, foarte complexă. Fiecare situație este diferită, întotdeauna. Doar pentru că cineva nu face alegerea pe care o vei face sau doar pentru că iau o cale mai puțin eficientă sau inteligentă pentru a ajunge acolo unde nu le face nu-i face rău. Viața nu este un test cu o foaie de răspuns: este doar ceva pe care trebuie să-l facem pentru noi înșine și nu putem deține alte persoane la standardele noastre.
  • Imaginea intitulată Împreună cu oamenii Pasul 5
    5. Gândiți-vă cum acționează și gândește copiii. Când într-adevăr aveți un timp greu cu oamenii, gândiți-vă la copii. Copiii spun adesea lucrurile greșite și fac lucruri greșite pentru că încă învățau. Lucrul dur despre viață este că este foarte complex. Sunt multe de învățat. Unii oameni ar putea să nu fi învățat încă toate lecțiile. Încercați să le tratați cu aceeași răbdare încât ați trata un copil, fără a fi patronați. Suntem cu toții în procesul de creștere, întreaga noastră viață.
  • Metoda 2 din 4:
    Manipularea frustrării tale
    1. Imaginea intitulată Împreună cu oamenii Pasul 6
    1. Rezolvați problemele care pot și ar trebui să fie rezolvate. Când aveți probleme cu oamenii, ar trebui să începeți prin identificarea exact a acestor probleme. Dacă problemele sunt probleme serioase care trebuie abordate, cum ar fi cineva care a fost un ticălos sau de a face ceva periculos, atunci acesta este ceva ce ar trebui să apelați și să lucrați pentru a repara. Nu trebuie să acceptați sau să ignorați comportamentul rău. Cu toate acestea, dacă cineva este doar enervant sau diferit și asta te face inconfortabil, atunci este o idee bună să treceți la alte puncte de vânzare.
  • Imaginea intitulată se înțelege cu oamenii Pasul 7
    2. Amintiți-vă că acest lucru este temporar. Dezvoltați-vă răbdarea pentru a vă ajuta să vă ocupați de oameni care vă supără. Un bun punct de plecare este să-și amintească faptul că, ca marele Joseph Campbell a plăcut să citeze, "și asta va trece". Totul este temporar în această lume, inclusiv tipul ăla enervant din biroul tău. Trebuie să învățați să nu vă lăsați prinși în sentimentele negative pe care le aveți și să le împingeți deoparte, astfel încât să vă puteți concentra pe crearea unor sentimente mai pozitive.
  • Încercați să vă distrageți cu munca dacă vă luptați cu acest pas.
  • Imaginea intitulată Împreună cu oamenii Pasul 8
    3. Cântați o melodie în capul tău. Dacă cineva e enervant, încercați să cântați un cântec în cap pentru a vă menține calm și păstrați-vă comportamentul adecvat. Puteți cânta orice melodie doriți! "Lăsați-l să plece" De la congelarea lui Disney este un început bun, presupunând că cântecul nu te-a condus deja nebun.
  • Imaginea intitulată Împreună cu oamenii Pasul 9
    4. Imaginați-vă că sunteți în altă parte. O altă tactică este să vă prefaceți că sunteți în altă parte în timp ce aveți de-a face cu oameni frustrați. Pretindeți că toată lumea care te-a înnebunit este o pisică care se întoarce în mod constant. Uneori pisicile se enervante, dar de obicei sunt drăguț mai târziu, dreapta? De asemenea, vă puteți imagina că sunteți în altă parte, ca și cum ați pluti un râu în timpul verii. Imaginați-vă sunetul Cicadas și bubblingul apei...
  • Imaginea intitulată Împreună cu oamenii Pasul 10
    5. Recompensați-vă mai târziu. O modalitate bună de a vă menține răcoarea în situații dificile dacă trebuie să vă concentrați prea mult pentru a vă distrage atenția este să vă promiteți doar o recompensă pentru a fi un sport bun. De exemplu, spuneți-vă că dacă rămâneți politicos, obțineți o înghețată. Dacă îi ajuți pe persoana, chiar dacă vă conduc nebun, atunci veți obține o scoică dublă a lucrurilor bune!
  • Imaginea intitulată Împreună cu oamenii Pasul 11
    6. Practicați iertarea. Iartă oamenii când fac greșeli. Uneori trebuie doar să opriți și să oferiți oamenilor beneficiul îndoielii. Ar putea fi foarte rău sau ar putea să nu știe că ceea ce au făcut a fost rău. Trebuie să le ierți pentru a vă putea deplasa la sentimente mai fericite. Nimeni nu vrea să se gândească la gândirea cât de nebun sunt la cineva.
  • Metoda 3 din 4:
    Comunicând bine
    1. Imaginea intitulată Împreună cu oamenii Pasul 12
    1. Ține minte o minte deschisă. Uneori trebuie să oferiți oamenilor beneficiul îndoielii: ați putea crede că vă urăsc, dar ar putea încerca sincer să vă fie drăguți cu voi. De exemplu, când oamenii vă invită la petreceri, considerați într-adevăr să mergeți în loc de a peria doar invitația deoparte pentru că nu credeți că sunt serioși.
  • Imaginea intitulată Împreună cu oamenii Pasul 13
    2. Mulțumesc oamenilor, chiar și atunci când te fac nebuni. Chiar și atunci când cineva te face nebun, mulțumesc pentru efortul lor de a ajuta sau sugestiile lor. Ele înseamnă de obicei bine și au fost un ticălos sau nerecunoscător nu vă va face să vă simțiți mai bine. Doar fii frumos și așteptați până când ei merg pe drum. Într-adevăr, uneori mulțumindu-i pe cineva este cel mai rapid mod de a le face să tacă.
  • Imaginea intitulată înțelege cu oamenii Pasul 14
    3. Spune ce vrei să spui. Când încercați să vă conectați cu oamenii, începeți să fiți cinstiți. Spuneți ce înseamnă cu adevărat în loc să încercați să dansați în jurul subiectului sau să fiți agresivi pasivi.
  • Imaginea intitulată înțelege cu oamenii pasul 15
    4. Stabiliți limite. Dacă sunteți incomod cu oamenii, stabiliți limitele interacțiunilor dvs. pentru a vă menține protejat. De exemplu, dacă doresc întotdeauna să facă lucruri, dar nu sunteți social, spuneți oamenilor că sunteți disponibil numai la anumite momente și în anumite excepții). Dacă cineva pe care trebuie să-ți petreci timpul dorește să discute subiecte care te fac inconfortabil, să-i spună când nu vrei să vorbești despre un subiect.
  • Când încercați să vă scuzați de la un subiect, utilizați cuvinte cum ar fi "simt". Oamenii vor fi, de obicei, mai respectuos atunci când spuneți direct cum vă face să vă simțiți rău.
  • Imaginea intitulată Împreună cu oamenii Pasul 16
    5. Recunoașteți oamenii. Uneori oamenii trebuie doar să fie văzuți și simt că le înțelegeți cu adevărat. Dacă cineva vă deranjează, lăsați-i să spună ce vor cu adevărat să spună. Lăsați-i să vorbească despre ceea ce îi deranjează. Acest lucru le-ar putea da eliberarea de care au nevoie pentru a reveni la afaceri ca de obicei.
  • Imaginea intitulată Împreună cu oamenii Pasul 17
    6. Gândește-te la ce spun cu adevărat cuvintele tale. Uneori spunem lucruri fără să ne gândim cu adevărat la ceea ce înseamnă cu adevărat acele cuvinte sau cum ar putea face pe altcineva să se simtă. Cineva ți-a spus vreodată ceva care te-a făcut cu adevărat supărat? Se poate simți destul de rău și se poate lipi de tine de mult timp. Este chiar mai rău când nu se simt rău despre asta! Gândiți-vă la lucrurile pe care le spuneți înainte de a le spune și încercați să vă gândiți la modul în care aceste cuvinte afectează pe alții.
  • De exemplu, o glumă poate fi amuzantă pentru dvs., dar pentru altcineva ar putea fi extrem de răniți din motive foarte bune. Spunând că aceste glume pot fi ceea ce vă oferă probleme cu atât de mulți oameni pentru a începe, pentru că faceți accidental atât de mulți oameni răniți și incomod.
  • Metoda 4 din 4:
    Legarea cu oamenii
    1. Imaginea intitulată Împreună cu oamenii Pasul 18
    1. Fi o forță de pozitivitate. Oamenii nu-i place să fie în jurul oamenilor care sunt într-adevăr negativi, cum ar fi să se plângă sau să vorbească despre lucruri violente. Le face să se îngrijoreze că nu sunteți chiar în cap! În loc să fie un pic eeyore, fii persoana care vede bine peste tot în lume. Vedeți partea luminoasă a situațiilor negative. Fii persoana care vede lecția care poate fi luată. Fii persoana care are speranță, indiferent de circumstanță. Când aveți un spirit covârșitor pozitiv, mai ales în urma unor circumstanțe teribile din viața voastră, oamenii vor fi atrași pentru dvs. pentru că le veți inspira când au un timp greu aplicând acest sfat pentru viața lor!
  • Imaginea intitulată înțelege cu oamenii Pasul 19
    2. Contribuiți la toate relațiile dvs. Amintiți-vă, nu aveți doar dreptul la prietenia sau dragostea cuiva. Toți trebuie să lucrăm împreună și să dăm în mod egal în toate relațiile noastre. Atât prieteniile, cât și romanul sunt parteneriate. Dacă cineva pe care-ți pasă pare să tragă sau lucrurile între tine devine foarte greu, gândiți-vă dacă vă purtați cu adevărat greutatea. Faceți lucrurile pe care le așteptați la ele? Le oferiți cu atât mai multe beneficii cum vă oferă? Dacă nu, ar putea fi timpul să lucrăm la abordarea dvs.
  • Asigurați-vă că le apreciați și faceți lucruri frumoase pentru ei din când în când din nou.
  • Nu vedeți acest lucru ca o tranzacție directă. De exemplu, doar pentru că dați prietena dvs. un cadou nu înseamnă că este obligată să facă sex cu tine. În schimb, faceți lucruri pentru că credeți că oamenii merită cu adevărat, nu pentru că doriți să obțineți ceva în schimb.
  • Fi un ascultător activ. Uneori, ceea ce cineva are nevoie într-adevăr în viața lor este cineva care le va asculta cu adevărat. Dacă simțiți că nu aveți prea multe de oferit, cel puțin să fiți un ascultător bun și un umăr pentru a plânge când viața lor este greu.
  • Imaginea intitulată Împreună cu oamenii Pasul 20
    3. Ajuta oamenii. Ajutarea oamenilor este o modalitate excelentă de a vă conecta și de a face prieteni. Puteți ajuta oamenii din jurul vostru cu lucrurile de bază în viața lor, cum ar fi îndrumarea sau munca, sau puteți ajuta oamenii care sunt într-adevăr în nevoie și vă dau un sens mai mare de împlinire și scop.
  • Luați în considerare munca serioasă de voluntariat. Puteți încerca habitat pentru omenire, care construiește case pentru persoanele care au nevoie sau încercați mari surori mari, care vă permite să îndrumați un tânăr la risc. Puneți înțelepciunea și iubirea cu bună utilizare!
  • Imaginea intitulată Împreună cu oamenii Pasul 21
    4. Faceți ceva împreună. A face lucrurile împreună este o altă modalitate excelentă de a lega cu oamenii și de a face prieteni. Puteți lucra împreună la un proiect de școală sau de muncă (sau chiar să lucrați împreună pe ceva frumos pentru cartier). De asemenea, puteți încerca o nouă activitate împreună. Îmbinarea cluburilor este o modalitate excelentă de a întâlni oameni și de a face prieteni care împărtășesc interesele dvs. Aceste activități vă vor oferi mai mult să vorbiți și multe șanse de a interacționa și de a se cunoaște reciproc.
  • Imaginea intitulată Împreună cu oamenii Pasul 22
    5. Se plânge împreună! Nu este cel mai pozitiv lucru sau chiar cea mai bună alegere, dar plângerea împreună poate fi o modalitate foarte rapidă de a lega cu oamenii. Nu începeți să vă plângeți din nicăieri! Urmăriți și ascultați-le și acordați atenție reacțiilor lor la situații. Acest lucru vă va ajuta să găsiți ceva pe care nu le place. Puteți apoi să comentați și să vă plângeți de ceea ce îl cunoașteți deja, în loc să-i distrugă. Nu vă plângeți prea mult: în schimb, utilizați-l pentru a începe o conversație și pentru a trece la alte subiecte!
  • sfaturi

    Dă-i timp. Schimbarea comportamentului dvs. este greu!

    Avertizări

    Uneori, problemele care se întâlnesc cu alte persoane ar putea fi pentru că aveți probleme cu modul în care funcționează creierul dvs. Dacă simțiți că aveți mai multe probleme decât alți oameni, încercați să vorbiți cu un medic. Acestea ar putea să vă ajute și să vă găsească ajutor specific pentru nevoile dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar