Cum să se comporte bine la școală

Te-ai purtat bine, stai sub control, fii politicos în orice moment și vei dezvolta o bună reputație pentru a fi bine comportat. Un comportament bun face o impresie bună pe profesori și administratori și vor fi înclinați să pună un cuvânt bun pentru dvs. O înregistrare curată și o poziție verticală poate, de asemenea, să vă îmbunătățească perspectivele de admitere a colegiului și să vă ajute când căutați locuri de muncă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Se comportă în sala de clasă
  1. Imaginea intitulată se comportă bine la școala Pasul 1
1. Ascultați cu atenție profesorului tău. Aceasta este partea ușoară și va pune bazele pentru modul în care alții văd comportamentul dvs. Când vorbim un profesor, director sau un alt oficial școlar, asigurați-vă că ascultați cu atenție sau vă pot pune în discuție. Ascultați chiar dacă nu vorbesc direct cu dvs. (de exemplu, la un ansamblu). Ziua profesorului este petrecută lupte pentru a câștiga atenția copiilor care ar prefera să vorbească cu prietenii și să fie pe telefoanele și de lucruri în timpul lecțiilor. Dacă ascultați cu atenție, ei vă vor observa și începeți să vă gândiți la dvs. ca un student bun.
  • Evitați să vă cereți profesorului dvs. să re-explicați lucrurile pe care tocmai le-au explicat în detaliu doar pentru distracție sau pentru a-și câștiga atenția sau pentru a le fi frustrați sau mânie. În schimb, așteptați o clipă când vă puteți apropia de profesorul dvs. unu-la-unu și să spuneți ceva de genul, "Îmi pare rău, cred că am nevoie de puțin mai mult ajutor pentru a înțelege cum să faci asta."
  • Dacă aveți o astfel de condiție care vă face greu să vă concentrați, amintiți-vă să o rezolvați atunci când vă treziți dimineața (cum ar fi luați un medicament dacă nu vă simțiți bine), astfel încât să vă acordați atenție în timpul prelegerilor și lecții.
  • Imaginea intitulată se comportă bine la școala Pasul 2
    2. Urmați instrucțiunile profesorului. Profesorii le place să vadă că elevii lor le tratează cu respect. Dacă urmați cu atenție toate direcțiile lor, ei vă pot oferi chiar și libertăți speciale sau privilegii sub presupunerea că sunteți de încredere. În plus față de instrucțiunile lor verbale, citiți cu atenție programa profesorului dvs. și urmați orice instrucțiuni speciale pe care le găsiți. Mulți studenți uită să-și studieze programele - să obțină un pas mai departe decât să plătească o atenție deosebită.
  • Dacă, de exemplu, profesorul dvs. a spus să nu intre în clasă înainte de a ajunge, dar colegii tăi au plecat oricum, ar trebui să așteptați afară. Dacă sunteți singura persoană care urmează exact regulile, veți ieși în mintea profesorului dvs. ca un bun regulă.
  • Unii profesori le place să dea sfaturi vagi, cu Cagey pentru a vedea cine ascultă și cine nu. Dacă spun ceva misterios, "Asigurați-vă că studiați acest weekend," ia notă - ar putea planifica un test pop pentru luni. Veți face o impresie excelentă dacă sunteți singurul pregătit.
  • Imaginea intitulată se comportă bine la școala Pasul 3
    3. Se străduiesc pentru note bune. Funcțiile academice și punctele slabe ale fiecăruia sunt diferite - nu vă faceți griji dacă nu puteți obține grade sau mărci perfecte. Este mult mai important să vă arătați profesorului dvs. că încercați cel mai bine nivelul dvs. Cereți întrebări inteligente și sensibile în timpul clasei. Dacă există ceva ce aveți o înțelegere deosebit de greu, întâlniți-vă profesorul după clasă.
  • Dorința de a căuta ajutor va arăta profesorului dvs. că vă luați în serios clasa. Un student care este în mod clar angajat în material este mai probabil să fie considerat favorabil atunci când profesorul atribuie credit parțial, teste, re-ia, etc.
  • Dacă vă luptați din greu să înțelegeți orice subiect, nu vă fie frică să întrebați profesorul dvs. pentru o recomandare a tutorelui. Căutarea ajutorului atunci când aveți nevoie, este un semn de maturitate pe care majoritatea profesorilor îl vor admira și îi vor prefera.
  • Imaginea intitulată se comportă bine la școala Pasul 4
    4. Participa la clasă. Multe clase sunt centrate în discuție. Prelegerea din aceste clase are forma unui dialog între profesor și studenți. Încercați să răspundeți la întrebări pe care profesorul dvs. le întreabă clasa. Chiar dacă nu răspundeți corect, veți arăta profesorului dvs. că sunteți angajat în material. Dacă nu participați, profesorul poate crede că nu ascultați sau nu vă pasă de material.
  • Ridicați-vă mâna când aveți ceva de spus în clasă. Nu răsfoiți niciodată răspunsurile! Majoritatea cadrelor didactice sunt irked când elevii răspund fără a fi chemat.
  • Imaginea intitulată se comportă bine la școala Pasul 5
    5. Liniște. Nu vorbiți cu prietenii dvs. sau întrerupeți în alt mod clasa, mai ales dacă sunteți în favoritul profesorului dvs. Perturbațiile repetate vă pot infuria profesorul sau chiar vă pot scoate din clasă. Respectați-vă profesorul. Ar trebui să fie destul de evident atunci când vor să fii liniștit. Dacă nu sunteți sigur, eroare pe partea de liniște sau încercați să așteptați un alt student să vorbească mai întâi, apoi judecați reacția profesorului dvs.
  • Dacă profesorul părăsește camera, s-ar putea să scapi să vorbești puțin. Cu toate acestea, liniștea în jos de îndată ce se întorc. Nu Discutați dacă profesorul pleacă în timpul unui test - alți studenți ar putea spune despre dvs. dacă le deranjați sau încercați să trișezi.
  • Imaginea intitulată se comportă bine la școala Pasul 6
    6. Lucrați spre o ardezie curată. Nu fiecare student care citește acest ghid va avea ahistory de comportament perfect. Dacă v-ați comportat prost în trecut, începeți să vă îmbunătățiți imediat imaginea. Ne cerem scuze profesorilor dvs., studenților sau administratorilor pe care ați respectat-o. Dacă ați fost deosebit de rău, aduceți-vă profesorul un cadou mic și modest pentru o vacanță viitoare. Dedicați mai multă atenție școlii. Plătiți mai multă atenție în clasă. Serviți orice timp de detenție remarcabil, apoi urmați pașii de mai sus pentru a ține în afara problemelor în viitor.
  • Metoda 2 din 3:
    Comportându-se în afara sălii de clasă
    1. Imaginea intitulată se comportă bine la școala Pasul 7
    1. Nu pierdeți timpul în hol. Între clase, este natural să spunem hi pentru orice prieten pe care l-ai putea întâlni. Acest lucru este perfect acceptabil pentru un student bine comportat. in orice caz, nu lăsați-vă să vă distrați să vorbiți sau să vă plimbați. Urmăriți-vă timpul și vă permiteți întotdeauna suficient timp pentru a ajunge la clasă înainte de clopotniță. Perioadele de trecere pot fi înșelătoare scurte și profesorii o urăsc când un student întârzie. Dacă sunteți în mod repetat în mod repetat, ați putea fi chiar supus detenției sau a altor disciplină.
    • Dacă aveți o funcție temporizator pe ceasul dvs. sau pe telefonul mobil, utilizați-l. Desemnați o perioadă stabilită de timp - trei minute, de exemplu - că vi se permite să vorbiți cu prietenii. Când cronometrul se stinge, încheiați ce faceți și ajungeți la clasă!
  • Imaginea intitulată se comportă bine la școala Pasul 8
    2. Rămâneți în grațiile bune ale administrației. Președinții, decanii și provocările: aceste cifre școlare nu sunt profesori, dar asta nu înseamnă că le puteți ignora și alți oameni din administrație. Oricine lucrează într-un birou din școală, probabil, are urechea directorului sau altcineva care poate sa Disciplina Tu. Fiți respectuos pentru acești oameni - o bună reputație printre membrii administrației poate fi o doamnă dacă intri real probleme.
  • Iată un exemplu: Multe școli au un secretar în biroul școlii pe care trebuie să-l vorbești dacă ajungi la școală târziu din vreun motiv. Uneori, această persoană este enervantă și, pentru că nu au puterea de a te disciplina, este tentant să le dea sass. Nu Fă-o. Probabil vorbesc cu directorul în fiecare zi. Chiar dacă nu vă știe la director, vor face viața dificilă pentru dvs. data viitoare când vă prezentați cu o notă doctor prost falsificată.
  • Imaginea intitulată se comportă bine la școala Pasul 9
    3. Evitați luptele. Aceasta este uneori foarte dificilă, dar este mereu foarte important. Multe școli au politici de toleranță zero pe lupte - aruncă o lovitură și vă puteți găsi cu ușurință suspendate sau expulzate. Scoateți înregistrarea permanentă din amenințarea cu cerneală neagră. Nu intrați în luptă dacă nu este absolut necesar să vă protejați. Chiar și în cazurile disperate în care tu avea Pentru a lupta, riscă riscul de probleme serioase. Profesorii și administratorii nu vor ști neapărat cine a început lupta. Dacă este cuvântul tău împotriva cuvintelor bully, atunci există o șansă bună pe care o vei fi atât de pedepsiți. Cea mai bună politică este de a evita luptele în întregime. Iată câteva sfaturi:
  • Știți cum să vă ocupați de agresori. Bullies sunt oameni slabi, nesiguri care vă rănesc să vă simțiți mai bine despre ei înșiși. Încercați să le împiedicați fără luptă.
  • Ignorați agresorii. Uneori, oamenii aleg luptele pentru atenție sau pentru că sunt plictisiți sau neîndeprimați. Ignorați acești oameni pentru a le face să arate ca idioți. Căștile pot fi un instrument excelent pentru asta - doar transformați muzica în sus.
  • Spuneți unui profesor sau unui administrator. Dacă vă simțiți ca și cum ați fi ales, spuneți personalului școlii, mai ales dacă sunteți îngrijorat de faptul că bully vă va începe în cele din urmă o luptă. Dacă o fac, veți putea spune că ați încercat să le avertizați despre pericolul în prealabil.
  • Nu instigi niciodată o luptă. Nu contează cât de lipsit de respect este cineva pentru tine, vei purta greutatea vină dacă arunci primul pumn. Dacă vă înfuriați supărat la un alt student, faceți tot ce trebuie să faceți pentru a vă controla temperamentul - ascultați unele muzică calmant, mâncați o masă mare sau efectuați un exercițiu viguros, pentru început.
  • Imaginea intitulată se comportă bine la școala Pasul 10
    4. Nu badmouth nimănui. Bârfe, mai ales suculent bârfe, poate fi greu de rezistat la răspândire, dar cu siguranță ar trebui să evitați să faceți acest lucru. Cuvântul devine rapid în jurul școlilor, iar dacă cineva aude că ai spus ceva urât în ​​spatele lor, vei primi rapid o reputație nedreptăți. Acest lucru se întâmplă dubla Pentru profesori sau administratori. Zvonurile vicioase despre membrii personalului își pot pune locul de muncă în pericol. Dacă sunteți prinși pentru a începe un zvon despre unul dintre angajații școlii, pedeapsa dvs. va fi severă.
  • Este de la sine înțeles, dar răspândirea bârfei este de asemenea doar un lucru rău de făcut. Înainte de a spune ceva înseamnă despre cineva, reflectați dacă declarația este adevărată sau doar un zvon. Dacă este adevărat, gândiți-vă cum ar face această persoană să se simtă dacă au auzit-o.
  • Metoda 3 din 3:
    Mergând în plus
    1. Imaginea intitulată se comportă bine la școala Pasul 11
    1. Înscrieți-vă în activități extrașcolare. Comportamentul dvs. bun nu ar trebui să înceapă neapărat și să se încheie în sala de clasă - majoritatea școlilor au o selecție de activități extracurriculare pe care le puteți înscrie. Deviceându-vă spre extracurriculul, veți avea ocazia să vă măriți cercul de prieteni (în ceea ce privește atât studenții și membrii facultății) și dezvoltă o reputație ca muncitor greu. Aici sunt doar câteva extracurriculare școala dvs. ar putea oferi:
    • Echipe sportive
    • Ansambluri muzicale sau benzi
    • Grupuri vocale
    • Piese sau muzicale
    • Cluburi de interes special (dezbatere, gătit, robotică etc.)
  • Imaginea intitulată se comportă bine la școala Pasul 12
    2. Cultiva a "bun" aspect. Este trist, dar adevărat - mulți studenți și profesori sunt superficiali - vă vor judeca pe baza aspectului dvs. daca tu într-adevăr Doriți să obțineți o reputație ca niște pantofi buni, încercați să vă îmbrăcați și să vă sfătuiți astfel încât să arătați cât mai curat posibil. Evitați denimul rupt, pantalonii și jerseurile. Nu purtați piercing pe fața sau corpul. Păstrați un zâmbet - nu încercați să arătați dur sau amenințător. Din păcate, aceste schimbări la aspectul suprafeței dvs. vor determina unii oameni să vă vadă diferit.
  • Băieții ar trebui să fie curați, cu o tunsoare scurtă, conservatoare. Tind spre cămăși butoane și pantaloni sau pantaloni sau pantaloni potriviți. Nu purtați cercei.
  • Fetele ar trebui să evite machiajul ostentativ, dezvăluind îmbrăcămintea (un midriff goale, cămăși cu joasă, etc.) și bijuterii excesive.
  • Imaginea intitulată se comportă bine la școala Pasul 13
    3. Ajungeți la oamenii nepopulați. O modalitate excelentă de a obține o reputație sfântă este să ieșiți din calea dvs. de a fi prietenoasă și primitoare la studenții nepopulați. Voluntar pentru a arăta copii noi în jurul școlii. Dacă vedeți pe cineva așezat de la prânz, trageți un scaun lângă ei. Se ridica la agresiune. Puteți încerca chiar să luați paria socială la dansurile școlare. Mai presus de toate, fii prieten cu prietenul. Veți fi cu siguranță observat. În plus, este un lucru foarte frumos de făcut.
  • Imaginea intitulată se comportă bine la școala Pasul 14
    4. Deveni un lider. Prin găsirea unui rol de conducere, aveți mai mult potențial de a face bine (și o audiență mai mare pentru a observa faptele dvs. bune.) Rulați pentru guvernul studenților, începeți propriul club după școală, sau deveniți căpitanul unei echipe sportive intramurale. Indiferent ce faceți, conduceți prin exemplu - liderii bine comportați pot câștiga rapid respectul și admirația studenților și a profesorilor.
  • Imaginea intitulată se comportă bine la școala Pasul 15
    5. Faceți bine în afara școlii. Word călătorește rapid la școală - lucrurile pe care le faci în afara școlii pot afecta modul în care vă vedeți la școală. Să fie un voluntar activ la adăposturi fără adăpost sau caritate. Înscrieți-vă într-un program comunitar-outrech. Petreceți o clădire la prețuri accesibile de sâmbătă printr-un program cum ar fi Habitat for Humanity. Deveniți un mentor pentru un tânăr la risc. Încurajați-vă prietenii să facă același lucru. Toate aceste lucruri vor conta pentru scopul dvs. de a cultiva o persoană nobilă bună-bună la școală.
  • Imaginea intitulată se comportă bine la școala Pasul 16
    6. Ignorați haters! Este aproape inevitabil - unii oameni se vor rezista pentru că ați încercat să fiți buni la școală. Ignorați orice tachinare sau insulte care ar putea veni calea voastră. Făcând acest lucru, afișați maturitatea și reținerea. La rândul său, le face să pară imatur. Nu lăsați hărțuitorii să ajungă la dvs. - recompensele de a se comporta bine nu merită satisfacerea instantanee a represalii.
  • Nu vă înclinați la nivelul haterilor dvs. prin aruncarea propriilor insulte înapoi la ele. Cea mai bună răzbunare este de a trăi fericit în timp ce continuați să faceți bine - îi va frustra fără sfârșit.
  • sfaturi

    Nu vă fie frică să puneți întrebări despre subiectul dvs.
  • Nu întrerupeți clasa. Aruncând lucruri, vorbind cu voce tare și strigând este nepoliticos și disruptiv.
  • Avertizări

    Dacă aveți un comportament bun, atunci să vă încurcați rău, oamenii vor fi foarte dezamăgiți în voi, ei vor crede că nu sunteți serios și vă întrebați dacă ceea ce mergeți după ce doriți cu adevărat să faceți. Șansele sunt că profesorul dvs. vă va sfătui chiar să faceți altceva.
  • Un comportament bun înseamnă lipirea de ea.
  • Unii profesori pot gluma doar când spun ceva ciudat, așa că asigurați-vă că spun, "Da, asta facem astăzi." și nu râde doar.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar