Cum să se ocupe de murdărirea casei la câinii mai în vârstă

Există mai multe modalități de a face față câinilor mai în vârstă care se află în casă.Primul curs de acțiune ar trebui să fie de a vă lua câinele la veterinar.VET dvs. poate recomanda modificări dietetice.VET ar putea, de asemenea, să poată identifica afecțiunile care ar putea provoca câinele dvs. în sol în casă.Lăsați-vă câinele mai des și obțineți pe cineva să vă supravegheze câinele, astfel încât să nu se simtă anxios sau frică.În cele din urmă, încercați scutece Doggie pentru a împiedica câinele dvs. în vârstă să facă o mizerie atunci când nu mai poate "țineți"."

Pași

Metoda 1 din 3:
Gestionarea problemei
  1. Imagine intitulată Deal cu murdăria casei la câinii mai în vârstă Pasul 1
1. Păstrați câinele într-un spațiu mai mic.Dacă vă aflați toată ziua și nu puteți obține pe cineva să monitorizeze câinele dvs., ar trebui să încercați să limitați cel puțin daunele în cazul în care câinele dvs. nu poate aștepta să anuleze până când vă întoarceți.Puteți face acest lucru prin punerea câinelui într-o singură cameră, de preferință una cu un podea de vinil sau de țiglă care este ușor de curățat.Dacă nu doriți să vă dați câinelui dvs. rularea întregii camere, vă puteți limita spațiul chiar mai departe, plasându-l într-un colț mai mic sau într-un hol și plasând o poartă (sau porți pentru copii) într-o locație strategică pentru a păstra Câinele tău se limitează la spațiul mai mic.
  • Camerele cu covoare nu sunt preferate deoarece sunt dificil de curățat dacă câinele dvs. le solează.
  • Imagine intitulată Deal cu solarea casei la câinii mai în vârstă Pasul 2
    2. Lăsați câinele mai des.Dacă câinele dvs. trebuie să meargă mai des la baie, cel mai simplu lucru de făcut este să-l scoți mai des. Oferiți oportunități pentru ca câinele dvs. să iasă când se trezește și înainte de a merge la culcare, în special.Vino acasă făcând pauza de prânz, dacă este posibil, să-ți lași câinele.
  • Dacă nu este posibil să lăsați câinele dvs. frecvent în mijlocul zilei, cereți unui membru de familie sau unui vecin de încredere să vă lăsați câinele în timp ce sunteți la serviciu sau la școală.
  • Imagine intitulată Deal cu solarea casei la câinii mai în vârstă Pasul 3
    3. Oferiți ziar sau o cutie de gunoi Doggy. Poate doriți să vă dați câinelui o opțiune interioară de atunci când nu o poate ține. Unele lucruri pe care le puteți încerca includ:
  • Obținerea unei casete de gunoi Doggy. Configurați o cutie de gunoi mare pentru câinele dvs. Dacă observați că el este pe punctul de a sol în casă, apoi duceți-l în cutia de gunoi. Faceți asta de câteva ori și poate începe să înțeleagă că cutia de gunoi este o opțiune pentru el dacă nu sunteți acolo să-l lăsați afară.
  • Plasarea plăcuțelor de catelus sau ziar în jurul casei. De asemenea, puteți să vă arătați câinele aceste opțiuni când se pare că este pe punctul de a face pe pământ în casă.
  • Imagine intitulată Deal cu murdărirea casei la câinii mai în vârstă Pasul 4
    4. Ia pe cineva să-ți privească câinele.Nu numai că un câine se poate lăsa câinele mai frecvent, dar pot fi acolo pentru a ușura anxietatea câinelui din cauza fiului.Sentimentele de singurătate pot contribui la o creștere a murdăririi casei de câine, în special la câinii mai în vârstă, care ar putea fi mai înspăimântați din cauza scăderii simțurilor lor.
  • Dacă aveți un membru al familiei care poate fi acasă cu câinele mai în vârstă în timpul zilei, ar trebui să puteți reduce numărul de incidente de solinguri ale casei dvs. are.
  • Dacă nu aveți un membru al familiei care să vă ajute, să angajeze un Sitter Pet.Puteți găsi Sitters pentru animalele de companie atât online, prin anunțuri și prin recomandările prietenilor dvs. care au și animale de companie.
  • Uneori puteți obține vecini sau adolescenții lor la animalele de companie pentru tine.
  • Asigurați-vă că Sitterul dvs. de companie, vecinul sau membrul familiei înțeleg că animalul dvs. de companie este mai în vârstă și are nevoie de o atenție deosebită.
  • Imagine intitulată Deal cu solarea casei la câinii mai în vârstă Pasul 5
    5. Dă-ți câinii propriul spațiu.Dacă câinele dvs. mai în vârstă se simte brusc, nu are suficient spațiu, ar putea începe să găzduiască solovia pentru a-și marca teritoriul.De exemplu, dacă ați avut recent un copil, a obținut un alt animal de companie sau a căsătorit, câinele dvs. ar putea să se simtă acum înghesuit pentru spațiu.Furnizați câinele dvs. cu o cutie spațioasă și / sau un pat de câine confortabil, unde se simte sigur.Câinele dvs. se poate retrage acolo pentru a se auto-calma atunci când se simte stresate și incidentele de solare în casă vor scădea (sperăm).
  • Imagine intitulată Deal cu soletul de casă la câinii mai în vârstă Pasul 6
    6. Utilizați produse sanitare.Diectele Doggie sunt ca scutece regulate, articole uzate concepute pentru a vă gestiona accidentele câinelui mai vechi.Acest lucru ar trebui să fie ultimul lucru pe care îl încercați și ar trebui să consultați mai întâi medicul veterinar al câinelui. Pentru a utiliza scutecele Doggie, alunecați picioarele spate ale câinelui prin scutec, ridicați-l în sus și în jurul capătului din spate, apoi sigilați scutecul utilizând mecanismul de etanșare încorporat.
  • Diectele de doggie sunt single-up și disponibile la majoritatea magazinelor de animale de companie.
  • Consultați instrucțiunile producătorului pentru mai multe informații despre cum să utilizați Doggie Diaper.
  • Metoda 2 din 3:
    Identificarea cauzelor
    1. Imagine intitulată Deal cu murdărirea casei la câinii mai în vârstă Pasul 7
    1. Luați câinele la veterinar.Doar un medic veterinar instruit va fi capabil să determine dacă murdăria casei dvs. de companie se datorează unei stări medicale.Ar trebui să aveți deja un veterinar regulat, dar dacă nu, discutați cu un prieten cu un animal de companie sau contactați o asociație veterinară pentru recomandări.
    • Asociația Americana de Spitalul Animal are o bază de date veterinar la https: // aaha.org / PET_OWNER / DESPREW_AAHA / SPOINT_SEARCH / Implicit.ASPX.
  • Imagine intitulată se ocupă de murdărirea casei la câinii mai în vârstă Pasul 8
    2. Aflați mai multe despre starea medicală a câinelui dvs.Dacă câinele dvs. este întărirea casei mai frecvent, se poate datora orice număr de afecțiuni medicale.VET dvs. ar trebui să vă poată spune ce este condiția specifică a animalului dvs. și cum să o rezolvați.Odată ce VET vă informează despre starea animalului dvs. de companie, cereți resurse pentru a afla mai multe despre această condiție.În plus față de informațiile dvs. Vet oferă, verificați online și la biblioteca dvs. locală pentru a afla cum să aveți cea mai bună îngrijire pentru animalul dvs. de companie.Condițiile care ar putea provoca o solare sporită a casei includ:
  • Infecții ale intestinului
  • boală de rinichi
  • insuficiență renală
  • incontinenta urinara
  • diabetul zaharat
  • Imagine intitulată se ocupă de solarea casei la câinii mai în vârstă Pasul 9
    3. Scutiți stresul câinelui.Stresul crescut poate provoca un câine - indiferent de vârsta lui - să meargă la toaletă în casă.Cea mai obișnuită sursă de stres este o schimbare în condițiile de viață ale câinelui, în special introducerea unui nou animal sau copil.Gândiți-vă la schimbările recente pe care le-ați făcut la aranjamentele de viață ale câinelui dvs.Acordați o atenție deosebită schimbărilor care au coincis cu o creștere a murdăririi casei în câinele mai mare.Îndepărtați aceste stresori dacă este posibil sau găsiți modalități de a ușura stresul câinelui, cum ar fi:
  • Oferiți o cantitate adecvată de exerciții pentru câinele dvs.Luați câinele pentru o plimbare.Dați câinii dvs. o perioadă adecvată de timp pentru a rula în afara și explora (de exemplu, lăsând câinele dvs. să se joace în curte).
  • Metoda 3 din 3:
    Sprijinirea sănătății unui câine mai vechi
    1. Imagine intitulată Deal cu murdărirea casei la câinii mai în vârstă Pasul 10
    1. Nu vedeți problema de izolare în izolare.Câinii mai în vârstă au adesea o serie de aspecte conexe, atât pentru sănătatea emoțională, cât și la cea fizică, care ar putea fi legați de comportamentul lor de murdăritor.Doar pentru că câinele tău îmbătrânește, nu înseamnă că nu poți face nimic pentru ai ajuta.Confruntarea cu alte probleme de sănătate ale câinelui vă pot ajuta să vă ocupați mai bine cu murdărirea casei lor.
  • Imagine intitulată Deal cu murdăria casei la câinii mai în vârstă Pasul 11
    2. Căutați anxietate sau frică. Dacă observați că câinele dvs. este surprins de sunete care foloseau numai curiozitate (sau de a obține nicio reacție) sau se culcă în spatele mobilierului atunci când o altă persoană vine, câinele dvs. ar putea să se confrunte cu o scădere a încrederii.Există o serie de condiții specifice care pot provoca anxietate sau frică într-un câine mai în vârstă, inclusiv disfuncția cognitivă canină (similară cu Alzheimer) sau o scădere a simțului câinelui dvs. de miros, vedere sau auz.
  • Fii blând cu câinele tău mai în vârstă dacă demonstrează că devine înspăimântător sau anxios.
  • Abordați câinele din față, astfel încât vă poate vedea dacă observați o scădere a sentimentului său de vedere sau de sunet.
  • Această schimbare a comportamentului ar putea fi, de asemenea, datorată durerii sau disconfortului fizic.Luați câinele dvs. mai în vârstă Vezi medicul veterinar dacă devine înfricoșător unde nu era anterior.
  • Dacă vederea câinelui dvs. nu reușește, încercați să vă păstrați mobilierul în locul obișnuit, astfel încât câinele dvs. poate să-l găsească cu ușurință și să navigheze în casă.
  • Imagine intitulată se ocupă de solidarea casei la câinii mai în vârstă Pasul 12
    3. Căutați agresiune și iritabilitate.Câțiva câini, ca niște oameni, devin groși în bătrânețea lor.Câinele dvs. mai în vârstă ar putea deveni combativ cu alți câini, mai ales cățeluși mai tineri.Dacă câinele dvs. începe la lătrat, cerându-se cu alți câini sau cu mârâie la alți câini sau oameni, ia-o la un veterinar.
  • În plus, încercați să reduceți numărul de stimuli iritanți în mediul câinelui dvs.De exemplu, limitați contactul câinelui cu alți câini și cățeluși sau orice este care stabilește câinele pe margine.
  • Iritabilitatea câinelui dvs. ar putea fi datorată durerii, disfuncției cognitive canine sau pierderii vederii sale, mirosului sau auzului.VET dvs. va fi capabil să ofere mai multe sfaturi.
  • Imagine intitulată Acordul cu murdărirea casei la câinii mai în vârstă Pasul 13
    4. Ține pasul pentru depresie.Depresia nu este neobișnuită la câinii mai în vârstă.Din păcate, câinii nu pot vorbi despre sentimentele lor.Dar ei vor comunica că ceva este greșit prin acțiunile lor.Dacă câinele dvs. nu mănâncă la fel de mult ca, de obicei, petrece mai mult timp de somn și pare a fi nervos pentru nici un motiv special (evidențiată de mers pe jos înainte și înapoi de-a lungul unei întinderi a casei sau a bâzâit pentru nici un motiv special), ar putea fi deprimat.
  • La Combate depresia câinelui, Oferiți mai multe oportunități de joc și luați câinele dvs. pentru plimbări zilnice.
  • Câinele tău preia, de asemenea, pe indiciile emoționale de la tine, așa că dacă te simți albastru, câinele tău ar putea.Amândoi ați putea beneficia de mers pe jos sau să vă întâlniți cu un prieten (mai ales dacă acel prieten are un câine câinele mai în vârstă s-ar putea întâlni).
  • Imagine intitulată Deal cu murdărirea casei la câinii mai în vârstă Pasul 14
    5. Verificați semnele de artrită.Multe semne de artrită ar putea fi confundate pentru depresie.De exemplu, dacă câinele dvs. nu mai se bucură să joace jocurile obișnuite, acest lucru ar putea fi un semn de depresie, dar ar putea fi, de asemenea, artrită legată de vârstă și durere în picioarele câinelui.De asemenea, un câine artritic ar putea dormi mai mult decât un câine mai în vârstă sănătos.Dar artrita ar putea, de asemenea, să-ți conducă câinele să devină iritabili sau agresivi.În cele din urmă, un câine artritic ar putea să nu vrea să urce pe scări sau să sară pe canapea sau la pat, sau ar putea să-și piardă ușor când mersul pe jos.
  • Discutați cu medicul veterinar dacă credeți că câinele dvs. are artrită.VET dvs. poate recomanda stilul de viață și schimbările dietetice care ar putea ajuta.VET dvs. poate recomanda și medicamente pentru câinele dvs.
  • Nu dați niciodată medicamente pentru artrită pentru câini proiectate pentru oameni.
  • Imagine intitulată Deal cu murdăria casei la câinii mai în vârstă Pasul 15
    6. Obțineți verificările regulate de câine.Pe măsură ce câinele dvs. îmbătrânește, este din ce în ce mai important să fii proactiv în gestionarea sănătății câinelui pentru a prinde boli sau afecțiuni medicale înainte de a deveni grave.Șansele de boală de inimă, boală renală, cancer și alte boli sunt toate comune la câinii mai în vârstă.În acest fel, câinele dvs. va avea o viață sănătoasă și fericită și va putea să se bucure de bătrânețea sa.
  • Profitați la maximum de timpul dvs. cu VET.Dacă aveți întrebări despre îngrijirea câinelui dvs. mai în vârstă, nu fiți timizi - întrebați-vă departe!
  • Contactați-vă de veterinar ori de câte ori aveți o întrebare despre sănătatea câinelui dvs.
  • sfaturi

    Câinii cu vârsta de șapte ani și mai în vârstă sunt considerați "mai în vârstă."
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar