Cum se potrivesc cu o bucatarie de bucatarie

Ruperea vechii dvs. worketop vă oferă o oportunitate de a vă transforma bucătăria în ceva mult mai atrăgător. Orice Diyer se poate potrivi cu propriile lor worket-uri fie prin tăierea pieselor de lucru la dimensiune, fie prin ordonarea pre-tăiată. Chiuvetele și dulapurile sunt montate în același mod. Netedă, sigilați și acoperiți marginile aspre pentru a termina un lucru de lucru pe care îl veți fi mândru că ați asamblat cu propriile mâini.

Pași

Partea 1 din 4:
Tăierea plăcilor de lucru
  1. Imagine intitulată se potrivește cu o bucată de bucătărie Pasul 1
1. Măsurați dimensiunea pe care o va fi de lucru. Țineți o bandă de măsurare de-a lungul peretelui pentru a determina cât spațiu aveți la dispoziție. Dacă vechiul tău de lucru este încă în vigoare, poate servi ca o estimare utilă. Când se construiește în jurul unui colț, planificați conectarea a 2 plăci sau împărțiți o placă în 2 bucăți cu o tăietură diagonală.
  • Pentru becuri non-pătrate, măsurați spațiul pe care îl aveți la dispoziție, apoi măsurați cu atenție modul în care vă veți face tăieturile.
  • Blaturile de lucru din lemn se extind și contractează foarte mult. Când le folosiți, lăsați 5 mm (0.20 in) între lemn și perete. Lăsați 30 mm (1.2 în) între lemn și un cuptor liber.
Sfat de experți
Mitchell Newman

Mitchell Newman

Construcții Professirmitchell Newman este principalul de la Habitar Design și compania Sora Sora Stratagem Construction în Chicago, Illinois. Are 20 de ani de experiență în construcții, design interior și dezvoltare imobiliară.
Mitchell Newman
Mitchell Newman
Profesionist de construcții

Ia în considerare durabilitatea oricărui material pe care îl utilizați. Mitchell Newman, principalul design de Habitant și Stratagem Construction, spune: "Cuarț este una dintre cele mai bune substanțe pentru blaturi, deoarece este foarte durabil. Este, de asemenea, non-poros, ceea ce înseamnă că este foarte greu să-l pata. Acesta vine într-o varietate de culori, de la un stil galben modern la stiluri care sunt veneție ca marmura. Quartzit, sau cuarț de piatră, este o altă opțiune excelentă. Este greu să patați și este relativ neobișnuit, dar este puțin mai scump. De asemenea, vedeți granit, marmură și calcar, dar acestea sunt mai poroase."

  • Imagine intitulată Fit o bucată de bucătărie Pasul 2
    2. Desenați măsurătorile pe blaturile de lucru. Urmăriți dimensiunile pe care le-ați măsurat direct pe plăcile de lucru. Indiferent de materialul pe care îl alegeți pentru bastoanele dvs., le puteți comanda pre-tăiate. Dacă aveți materiale pre-tăiate, va trebui doar să faceți acest lucru dacă bastoanele sunt prea mari sau trebuie să fie împărțite.
  • Materialul de lucru poate fi lemn, laminat, granit sau un alt material.
  • Imagine intitulată se potrivește cu o bucată de bucătărie Pasul 3
    3. Bandă peste măsurătorile pentru vizibilitate în timp ce tăierea. Plasați o bandă de mascare peste fiecare linie de tăiere. Liniile întunecate nu se afișează bine pe dulapuri întunecate și veți purta, de asemenea, ochelari de protecție în timp ce ferăstrăul se lovește rumeguș, astfel încât galbenul vă ajută să rămâneți pe drumul cel bun. Banda de mascare poate fi eliminată când terminați tăieturile.
  • Imagine intitulată se potrivește cu o bucată de bucătărie Pasul 4
    4. Puneți ochelari de protecție și o mască de față. Înainte de a tăia piesele de lucru, luați măsuri de siguranță. Puneți ochelari de protecție pentru a vă proteja ochii de la materialul cioplit. Măștile de față oferă protecție suplimentară, astfel încât acestea pot fi în valoare de cost.
  • Imagine intitulată se potrivește cu o grămadă de bucătărie Pasul 5
    5. Tăiați-vă de lucru pentru a forma. Tipul de văzut de care aveți nevoie depinde de materialul pe care îl tăiați. Un jigsaw vă poate da reduceri precise pe o varietate de materiale. Dacă tăiați piatră, cum ar fi marmura, utilizați un ferăstrău circular cu vârf de diamant. Tăiați cu atenție materialul în exces până când veți formați bastoanele de lucru de care aveți nevoie.
  • Tăieturile pe care le faceți vor fi mai puțină decât orice tăieturi fabricate din fabrică. Planificați să vă ascundeți tăieturile pe perete sau sub o bandă de îmbinare, dacă este posibil.
  • Imagine intitulată se potrivește cu o bucată de bucătărie Pasul 6
    6. Găsiți petele în care veți pune chiuveta și cooktopul. Ambele caracteristici au nevoie de o mulțime de spațiu. Pentru a obține cea mai exactă estimare posibilă, mutați locul de lucru în locația unde îl veți instala. Localizați linia de apă pentru chiuvetă și gazele dvs. sau liniile electrice pentru bucata sau plita, deoarece acolo va trebui să tăiați găurile.
  • Nu așezați niciodată aceste caracteristici pe articulații între 2 bucăți de lucru.
  • Imagine intitulată se potrivește cu o bucatarie de bucatarie Pasul 7
    7. Traceți chiuveta și bucatația pe suprafața de lucru. O modalitate ușoară de a face acest lucru este să le răsturnați și să le puneți pe suprafața de lucru. Banda de mascare și un stilou de marcare sunt perfecte pentru crearea liniilor de ghidare. Înainte de tăiere, deplasați toate liniile în interior cu 5 până la 10 mm (0.20 la 0.39 in). Acest lucru se datorează faptului că marginile acestor caracteristici atârnă peste locul de lucru, astfel încât să nu cadă.
  • Unele chiuvete și cooktop-uri vin cu șabloane pe care le puteți urmări pe bara de lucru.
  • Imagine intitulată se potrivește cu o bucată de bucătărie Pasul 8
    8. Tăiați zonele urmărite cu un jigsaw. Puneți din nou viteza de siguranță și focul la același ferăstrău pe care l-ați folosit înainte. Tăiați cu grijă ambele găuri. Amintiți-vă că o tăietură prea mică poate fi întotdeauna fixată, dar una care este prea mare nu poate.
  • Imagine intitulată se potrivește o bucată de bucătărie Pasul 9
    9. Fișier în jos marginile brute ale piesei de lucru. Ridicați un fișier sau șmirghel fin la magazinul de îmbunătățire la domiciliu. Netezi asupra atât a găurilor de utilitate, cât și a marginilor exterioare ale peretelui de lucru. Când se simt nivel în loc de ascuțite, blaturile de lucru sunt gata să fie instalate.
  • Partea 2 din 4:
    Instalarea pachetului de lucru
    1. Imagine intitulată se potrivește cu o grămadă de bucătărie Pasul 10
    1. Plasați nivelul de lucru mediu pe cadrul de susținere. Când instalați mai multe piese de lucru, începeți cu cel care este cel mai îndepărtat înapoi sau centru. Au câțiva prieteni pentru a ridica betoanele de lucru pe suporturi. Blaturile mari sunt grele și contactul cu alte suprafețe pot lăsa o zgârietură inestetică.
    • Asigurați-vă că bara de lucru se potrivește perfect pe suporturi și este în același timp cu peretele.
  • Imagine intitulată se potrivește cu o bucată de bucătărie Pasul 11
    2. Obțineți o bandă de îmbinare din aluminiu. Aceste benzi sunt cea mai simplă modalitate de a conecta 2 bucăți de lucru fără deteriorări. Nu veți avea nevoie de ele dacă instalați doar o singură placă de lucru. Acestea pot fi comandate online sau achiziționate la un magazin de îmbunătățire la domiciliu.
  • Fâșia vine cu găuri pre-găurite, așa că nu va trebui să faceți asta. Este foarte ușor de instalat.
  • Piesele de lucru pot fi, de asemenea, îmbinate împreună îmbinări. Aceasta implică utilizarea unui jig pentru a tăia forme în marginile de lucru. Este un proiect delicat, angajați un comerciant calificat.
  • Imagine intitulată se potrivește cu o bucată de lucru cu pasul 12
    3. Marcați lățimea de lucru pe banda de îmbinare. Rotiți din nou măsurați banda dacă ați aruncat măsurătorile de la mai devreme. Fâșia de aluminiu este menită să meargă pe marginea unei piese de lucru care va atinge o altă piesă. Urmăriți măsurarea pe bandă, astfel încât să puteți tăia banda la dimensiune.
  • Imagine intitulată se potrivește cu o bucată de bucătărie Pasul 13
    4. Tăiați banda de îmbinare la lungime. Odată ce știți cât timp trebuie să faceți banda, fixați-o pe masa de tăiere. Ieșiți un hacking și scoateți capătul pe care nu-l aveți nevoie. Pentru a verifica dublu, țineți banda de îmbinare până la marginea tăiată a batetorului de lucru.
  • Imagine intitulată se potrivește cu o bucatarie de bucatarie Pasul 14
    5. Înșurubați banda de îmbinare la locul de lucru. Țineți mâna de îmbinare împotriva marginii care se va conecta la cealaltă piesă de lucru. Utilizați 16 mm (0.63 in) Șuruburi din lemn în găurile pre-găurite pentru a atașa banda de îmbinare la locul de lucru.
  • Răspândirea unui material de etanșare siliconară peste margine este o modalitate bună de a garanta impermeabilizarea, dar nu este necesar.
  • Imagine intitulată se potrivește cu o grămadă de bucătărie Pasul 15
    6. Glisați celelalte piese de lucru în poziție. Așezați următoarea piesă de lucru pe suporturi. Marginile ar trebui să fie deja depuse după cum este necesar până acum. Dacă doriți, adăugați un strat de etanșant siliconic la marginea care va intra în banda de îmbinare. Apoi, pur și simplu glisați marginea de lucru în bandă pentru a-l fixa în poziție.
  • Etanșantul de silicon ar trebui să funcționeze bine pentru orice lucru de lucru.
  • Imagine intitulată se potrivește cu o bucată de bucătărie Pasul 16
    7. Alegeți un burghiu cu mai puțină adâncime decât petrecerea de lucru. Un pic de foraj lung va străpunge partea superioară a pieselor de lucru. Aceasta este o modalitate neplăcută de a deteriora un nou lucru de lucru, astfel încât să vă comparați burghiul la grosimea de lucru. Încercați să obțineți unul care poate să se scurgă prin suporturi și în bara de lucru fără a ieși din partea de sus.
  • Un truc este de a folosi banda de mascare pentru a marca adâncimea. De exemplu, obțineți un 2 mm (0.079 in) Gauge Bit Bit. Înfășurați banda 38 mm (1.5 în) în jos de la vârf și utilizați-l ca un ghid de adâncime.
  • Imagine intitulată se potrivește cu o bucată de lucru cu pasul 17
    8. Găuriți 3 găuri în fiecare suport. Ajută la utilizarea unei cleme pentru a ține locul de lucru în timp când vă găuriți. Ajungeți sub locul de lucru pentru a găsi suporturile din lemn. Plasați o gaură la fiecare capăt al suportului, apoi găurați cel de-al treilea în mijloc. Faceți acest lucru cu ambele suporturi, căptușindu-vă la găuri cât mai bine pe care le puteți.
  • Dacă bara de lucru are dulapuri, găuriți și suporturile din fiecare. Sunt 3 găuri pe suport sau 6 total pe secțiune.
  • Kitul de lucru poate veni cu paranteze pentru a instala în schimb.
  • Imagine intitulată se potrivește cu o bucată de lucru de bucătărie Pasul 18
    9. Înșurubați balonul de lucru la suporturi. Obțineți 38 mm (1.5 in) șuruburi. Puneți unul în fiecare gaură pe care ați forat-o. Răsuciți-le până când sunt strânși. Când ați terminat corect, bara de lucru nu se va lăuda când încerci să o muți.
  • Partea 3 din 4:
    Acoperind marginile de lucru
    1. Imagine intitulată se potrivește cu o bucată de bucătărie Pasul 19
    1. Măsurați lățimea marginilor libere ale bordului de lucru. Partea pe care doriți să o măsurați este marginea exterioară în care materialul a fost tăiat. Ar trebui deja să fie depus și neted. Va trebui să măsurați cât timp este marginea expusă astfel încât să o puteți acoperi cu o bandă de material similar.
    • O altă modalitate de a măsura materialul de acoperire este de a-l banda la marginea bateriei de lucru.
    • Dacă utilizați o suprafață ne-sintetică, nu va trebui să faceți acest lucru. Lăsați marginile netezite expuse.
  • Imagine intitulată se potrivește cu o bucată de bucătărie Pasul 20
    2. Tăiați benzi laminate la dimensiune. Aceste benzi vor fi incluse în blat. Marchează cât timp aveți nevoie să fie, apoi utilizați foarfece pentru a tăia materialul în exces. De asemenea, este posibil să aveți nevoie să tăiați puțin în partea de sus și de jos pentru a face ca banda să se potrivească perfect pe marginea de lucru.
  • Veți avea nevoie de o bandă pentru fiecare tăietură care este încă expusă. Pentru un număr de lucru sau de lucru conectat, acesta este 2 total.
  • Imagine intitulată se potrivește cu o bucată de bucătărie Pasul 21
    3. Răspândiți adezivul de contact peste benzi și marginea de lucru. Adezivul de contact este un adeziv de super-rezistență, care vă va păstra în mod intact de lucru de lucru. Găsiți unele la magazinul local de îmbunătățire a casei. Îndepărtați o perie în adeziv și vopsea cu atenție pe banda de laminare și la marginea de lucru.
  • Pentru a fi în siguranță, păstrați zona ventilată prin deschiderea unei ferestre. Acoperiți suprafața de lucru, așa că adezivul nu se scurgă pe el.
  • Imagine intitulată se potrivește cu o grămadă de bucătărie Pasul 22
    4. Lăsați adezivul să se usuce timp de 15 minute. Așezați benzile laminate pe un prosop pe tejghea cu partea adezivă orientată în sus. După aproximativ 15 minute, adezivul va fi terminat uscarea. Citiți instrucțiunile din recipientul adezivului pentru a afla cât timp trebuie să se usuce marca specifică.
  • Imagine intitulată se potrivește cu o bucată de bucătărie Pasul 23
    5. Atașați laminatele la marginile de lucru. Odată ce adezivul a fost uscat, ridicați benzile laminate. Liniați-le împotriva marginilor exterioare a picioarelor de lucru. Ei vor rămâne în poziție odată ce le apăsați pe margini.
  • Imagine intitulată se potrivește cu o bucată de bucătărie Pasul 24
    6. Fișier pe margini brute pe benzi laminate. Utilizați un fișier fin sau un șmirghel pentru a purta benzi până când sunt la fel de netede ca restul de lucru. Dacă laminat se stinge deloc, un cuțit de crafting poate ajuta. Țineți-o plat pe bara de lucru și radeți cu atenție materialul în exces.
  • Partea 4 din 4:
    Montarea chiuvetei și cooktop-ului
    1. Imagine intitulată se potrivește cu o grămadă de bucătărie Pasul 25
    1. Răspândiți materialul de etanșare peste marginile tăiate din interiorul bordului de lucru. Înainte de montarea chiuvetei sau a ghețarului, protejați suporturile din lemn de la deteriorarea apei. Multe dintre aceste dispozitive vin cu putine etanșare ușor de utilizat. De asemenea, puteți cumpăra lipici PVC sau pastă de silicon și periați-o peste părțile laterale ale găurii pe care le tăiați.
  • Imagine intitulată se potrivește cu o grămadă de bucătărie Pasul 26
    2. Se potrivesc chiuvetei sau bucatarii în gaură. Coborâți fiecare în găurile pe care le tăiați pentru ei. Când se face corect, se vor potrivi înăuntru. Chiuveta și cooktopul nu vor cădea prin faptul că vârfurile lor sunt supravegheate pe suprafața de lucru.
  • Imagine intitulată se potrivește cu o grămadă de bucătărie Pasul 27
    3. Înșurubați chiuveta și gită de gătit în poziție. Oricare unul pe care îl instalați probabil a venit cu toate șuruburile de care aveți nevoie. Dacă nu, puteți cumpăra mai multe la un magazin de hardware. Dimensiunea de care aveți nevoie depinde de tipul de chiuvetă sau de cooktop pe care îl aveți. Consultați manualul de utilizare pentru mai multe informații.
  • sfaturi

    Blaturile de lucru sunt grele și fragile, deci au câțiva prieteni ajută la ridicarea lor.
  • Blaturile de lucru vin în multe tipuri diferite de materiale. Fiecare are propriile sale avantaje și taie diferit, deci aflați care unul este potrivit pentru dvs. înainte de a le potrivi.
  • În loc să se alăture plăcilor de lucru cu o bandă de aluminiu, vă puteți conecta cu o îmbinare de miter. Acest lucru este foarte provocator pe cont propriu, astfel încât angajați un tampon calificat.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Piese de lucru
    • Jigsaw
    • Hacksaw
    • Burghiu
    • Foarfece
    • Benzi de aluminiu
    • Benzi laterale de lucru
    • Șuruburi din lemn
    • Etanșantul siliconic sau chiturile plumbului
    • Marker
    • Banda camuflanta
    • Fișier sau șmirghel
    • Ochelari de protecție și de siguranță
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar