Cum de a atrage o fată gemeni

A fi cu un Gemeni este de a cunoaște doi oameni diferiți. Ea are o natură dublă și este capabilă să afișeze diferite trăsături de personalitate la diferite puncte de timp. Cu toate acestea, ambele părți ale ei pot fi la fel de atrăgătoare și intrigitoare. Dacă sunteți gata pentru călătoria, o fată Gemeni este pentru dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Înțelegerea personalității sale
  1. Imaginea intitulată atrage o fată gemeni pas 1
1. Fi gata să fie surprins. Gemeni este reprezentat de gemeni, părți egale Yin și Yang. Acest lucru, în orice moment, nu știți niciodată ce geamăni veți obține! Un minut va râde și copilul, iar în următorul minut va fi serios și rezervat. Dacă vă puteți ocupa de ambele părți, aveți o șansă cu această femeie dinamică.
  • Niciodată nu știi ce vei obține cu un Gemeni, așa că dacă cauți o fată care să fie consecventă și mereu îngrijorătoare pentru tine, ai fi mai bine să curgă un semn diferit, Fecioară. Ea poate fi supusă și feminină, dar și dominantă și masculină. Dacă este un adevărat Gemeni, va avea un echilibru .
  • Imaginea intitulată atrage o fată gemeni Pasul 2
    2. Să înțeleagă cât de creativă și spirituală este. Femeile gemeni sunt de neoprit atunci când vine vorba de spiritul și creativitatea lor rapidă. Ei se vor înfrunta cu voi, faceți-o pe cuvinte și faceți biciuiți romanul sau pictura lor, care se află în lucrările când vă așteptați cel mai puțin. Ea își petrece probabil timpul liber, făcând ceva legat de muzică, artă sau literatură.
  • O fată gemeni este tipul care poate "aruncați-l afară" și, de asemenea, luați-o. Ea poate să ia o glumă dacă te-ai distrat la flirturi, dar mai bine să te aștepți ca ea să aibă o remarcă tăietoare, o remarcă spirituală pentru a te face înapoi la tine!
  • Imaginea intitulată atrage o fată gemeni pas 3
    3. Știți că ea poate fi un pic imatur. Există o parte a Gemeni, care este foarte tânără, copilără, zbor și imatură. Aproape trebuie să fie să o echilibreze aproape prea matur, gravă. Cu toate acestea, ea nu poate controla întotdeauna când iese. "Twin tânără" pot ieși când se întâlnește cu părinții sau în mijlocul unei conferințe - cine știe!
  • Un gemeni beneficiază bine de o persoană care poate domni în părțile mai radicale ale dispoziției ei. O persoană care își aduce imaturitatea ar putea duce la situații periculoase, în timp ce o persoană care aduce o parte mai întunecată, gravă, ar putea duce la distracție. Este mai bine dacă sunteți bine echilibrați.
  • Imaginea intitulată atrage o fată gemeni Pasul 4
    4. Se așteaptă să nu știe niciodată ce se întâmplă în continuare. Dacă aveți această fată în jur, într-un minut ați putea citi poezia pe canapea împreună și de următorul pe care ți-a lăsat o notă spunând că este în vacanță în Italia. Această fată este curioasă și caută mereu următoarea aventură, așa că atunci când această parte iese, este de neoprit.
  • Această imprevizibilă ajunge la anumiți oameni. Este ușor să o greșești pentru că ea nu este iubitoare sau de îngrijire suficientă, când într-adevăr ea are grijă, ea trebuie doar să-și facă propriul lucru. Mai mult, vede dacă vei fi în jur când se întoarce.
  • Imaginea intitulată atrage o fată gemeni Pasul 5
    5. Nu vă așteptați ca ea să fie în make-up și reviste. Majoritatea geminisului sunt prea inteligente și prea bune pentru a valorifica lucrurile simple girly, cum ar fi cosmetice și reviste. Ea știe că este natural frumoasă, deci de ce deranjează? Și când vine vorba de reviste, nu vă mulțumesc. Ea a fost găsită mai degrabă să citească Tolstoy sau Hemingway.
  • Asta nu înseamnă că un Gemeni nu este feminin - este. Ei bine, cel puțin jumătate din ea este. Ea doar nu vede punctul acestor lucruri societatea spune că fetele ar trebui să le placă. Și dacă vorbești cu ea despre asta, probabil că vei ieși convins de același lucru!
  • Partea 2 din 3:
    Curteaza un Gemeni
    1. Imaginea intitulată atrage o fată gemeni Pasul 6
    1. Afișați-vă inteligența. O fată Gemeni vrea pe cineva care o poate scoate din punct de vedere fizic și mintal. Ea trebuie să știe că o puteți potrivi când vine vorba de orice. Ultimul lucru pe care îl dorește este un partener pe care îl simtă superior - vrea pe cineva cu care poate împărtăși gloria cu.
    • Când ești cu ea, vorbește cu ea despre cartea pe care o citești. Întreabă-o dacă ar vrea să meargă la un muzeu. Menționați un articol pe care îl citiți a doua zi despre un eveniment actual puțin cunoscut. Te va găsi intrigant și te va întreba ce este ea poate învăța de la tine.
  • Imaginea intitulată atrage o fată Gemeni Pasul 7
    2. Arătați-i că vă puteți potrivi sexual. Gemeni are două părți sexuale - supuse și dominante. Veți vedea că ea să fie cotă și o flirtare subtilă, bătăind o genă aici și acolo, și apoi o veți vedea dominantă, întrebându-vă tu afară și făcând mișcările. Când se întâmplă acest lucru, rotiți-vă cu pumnii! Lăsați-o să se ocupe când trebuie să se ocupe și să preia domnia când a făcut-o.
  • Nu are nevoie de cineva care doar domina destul sau destul de supus - are nevoie de cineva care se poate ocupa si completa oricare parte pe care o arata in prezent.
  • Imaginea intitulată atrage o fată gemeni Pasul 8
    3. Lăsați-o să vorbească. Geminis sunt creaturi foarte sociale. Când partea lor de copil este în special, ei pot fi destul de chatterbox. Când sa oprit pe tangentă sau să vă spună fiecare detaliu al cărții pe care o citește, se întinde și se relaxează, permițându-i lumina reflectoarelor. Urmăriți-o Go. Să te distreze.
  • Din moment ce Gemeni are nevoie de cineva care își poate stimula mintea, pune întrebările. Puneți gânduri sau teorii. Vorbește cu ea despre ceea ce gândești sau te întrebi. Puteți să o deschideți și să mergeți pe o plimbare interesantă!
  • Imaginea intitulată atrage o fată Gemeni Pasul 9
    4. Întreabă-o pe o dată interesantă sau interesantă. Un Gemeni iubește să fie surprins, intrigat și distrați. Pe măsură ce începeți relația, ea va dori să facă lucruri care nu sunt exact tradiționale. Cere-o să meargă să facă ceramică sau să meargă la o degustare de brânză. Va fi foarte impresionată de originalitatea și ingeniozitatea.
  • Nu vă simțiți presați să păstrați tot timpul. Are două părți - odată ce i-ai arătat că poți să o descurci mai dificilă (curios, aventuros), arată-o că vă puteți relaxa și în pijamale și cu un film și o scoatere.
  • Imaginea intitulată atrage o fată gemeni Pasul 10
    5. Fiți gata să puneți o lucrare. Un Gemeni poate fi indisponibil din punct de vedere emoțional și dificil de a fixa un minut, și iubitor și cultivând următorul. Acest lucru pare un pic instabil mental, dar este doar natura acestui semn. Cu toate acestea, pentru partenerul lor, acest lucru poate fi puțin neplăcut. Va trebui să lucrați la relație, supraviețuirii vremurilor când este îndepărtată și disponibilă când este gata să se întoarcă.
  • Amintiți-vă: Nu este vorba despre tine. În timp ce este foarte ezitantă să intre într-o relație, ea nu este în nici un caz necredincioasă sau neclintită. Jumătate din motivul pentru care este greu de fixat este că vrea să se asigure că atunci când este, este total și total merită.
  • Partea 3 din 3:
    Făcând ultima relație
    1. Imaginea intitulată atrage o fată gemeni Pasul 11
    1. Păstrați-i ghicitul. O fată Gemeni trebuie păstrată pe degetele de la picioare. De când este atât de plină de surprize, vrea un partener care poate fi surprinzător și. Spune-i că te duci la cină când ai planificat într-adevăr o noapte la planetariu. Aduceți acasă o melodie pe care ați scris-o pentru ea că ați păstrat de la ea. Sunt mici lucruri de genul că un Gemeni va aprecia cu adevărat.
    • Păstrați-o și cu personalitatea voastră. Dacă nu sunteți în aer liber, cereți-i să meargă pe o excursie. Dacă nu sunteți imens în muzică, oferiți-vă să mergeți la Opera. Dacă crede că nu vă poate fixa, veți avea a ei fixat.
  • Imaginea intitulată atrage o fată gemeni Pasul 12
    2. Dați-i spațiul ei. Există o parte foarte independentă la Gemeni. Ea trebuie lăsată singură uneori și a dat spațiu pentru a-și găsi propria aventură. Nu fiți neputincioși când se întâmplă asta - nu se alunecă de la tine, ea doar face propriul lucru. Și nu este nimic în neregulă cu asta! Se va întoarce, rafind toate experiențele ei pe care vrea să le împărtășească cu tine.
  • Dacă sfera ei independentă vă deranjează, deschideți un forum pentru comunicare despre el. Ea va iubi să vorbească cu tine, știind cum simțiți și explicați cum se simte. Ea va aprecia probabil îngrijorarea dvs. și va încerca să vă mulțumească cât de mult poate.
  • Imaginea intitulată atrage o fată gemeni Pasul 13
    3. Să poată gestiona gelozia. Lucrul despre un Gemeni este că odată ce este in cele din urma a decis că vă va angaja în mod deschis, ea poate obține destul de gelos. Ea a petrecut o tona de timp, decid dacă merită un angajament serios, care este puțin înfricoșător pentru ea. Dacă vă simte că alunecați, poate că nu poate să o facă bine.
  • Gândiți-vă la aceasta ca o declarație de dragoste și nu ceva care este agravant. Tot ceea ce înseamnă că îi pasă de tine și vrea să fii sigur că ești a ei.
  • Țineți minte totuși, că, dacă o faceți în mod intenționat gelos, ea va fi pe tine și probabil că nu va fi pusă cu ea.
  • Imaginea intitulată atrage o fată gemeni Pasul 14
    4. Știți când are nevoie de îngrijire și când are nevoie de aventură. Pe măsură ce o cunoașteți, probabil că veți putea spune ce parte a ei cu care aveți de-a face. Știind ce să se aștepte și să-și manipuleze leagănul în mod corespunzător, poate păstra relația care curge sănătoasă pentru o perioadă foarte lungă de timp. Se va simți în siguranță în brațele dvs. în acest fel.
  • Pur și simplu acceptarea faptului că aceste două dinamici ale personalității sale sunt aici pentru a rămâne cea mai mare provocare pentru orice partener al unui Gemeni. Odată ce ați ajuns la acel moment, restul relației va fi o navigație fără probleme.
  • sfaturi

    Fi întotdeauna tu când ești în jurul unei fete Gemeni. Poți fi dezordonat, Nerdy, Sporty, etc. Dar nu uitați să rămâneți curat și să alegeți un parfum frumos.
  • Poate că nu poți fi întotdeauna cea pe care o așteaptă mereu să aibă sau să fie în jur. Ai sentimente ca și cum o face. Uneori puteți fi și emoțional, așa că atunci când acest lucru se întâmplă cu tine, vorbiți! Spune-i clar motivul pentru care ești atât de supărat, fericit, etc.
  • Știți că nu puteți opri o fată gemeni când este pe punctul de a exploda, dar cu siguranță o puteți calma prin a spune, "Ai nevoie de mine să fiu în jurul tău acum?" când este pe punctul de a plânge. Dacă nu dă un răspuns, țineți-o mâna / îmbrățișați-o pentru o vreme și spuneți-o, "Este bine, veți fi bine pentru că știu că sunteți. Doar sună-mă când ai nevoie de mine."În acest moment îl poți lăsa singur, dacă are nevoie de tine, atunci te va suna în curând. Când se supără, spune doar, "Relaxați-vă, uneori totul nu este ceea ce pare... Dar aveți încredere în mine, îmi pasă de tine. Poți să vorbești cu mine când te-ai liniștit." Lăsați-o pentru o vreme și puteți da o ceașcă de ceai sau înghețată.
  • Amintiți-vă că Gemeni are un timp greu de deschidere și împărtășind emoțiile lor. Uneori chiar și atunci când ești extrem de aproape. Întrebându-se în mod repetat, îi va deranja și mai mult și sunt mai puțin probabil să vă spună. Spune ceva de genul "Amintiți-vă că nu vă voi judeca așa să nu vă simțiți liber să-mi spuneți nimic."
  • Nu încercați niciodată să găzduiască o fată gemeni sau să-i spuneți ce credeți că este "într-adevăr gândit!" Ea este cinstită și exprimă sentimentele ei adevărate. Ești tu nu primește conceptul!
  • Fi înainte, nu împingeți, nepoliticos sau înfiorător, dar lasă-o să știe ce crezi. Asta e important.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar