Cum de a converti versurile cântecului la o melodie

Fiecare muzician bun are această întrebare în viața lor "Am cuvintele mele, și acum cum să creez o capodoperă cu ea?"

Pași

  1. Imagine intitulată Conversia versurilor cântecului la o melodie Pasul 1
1. Gândiți-vă la tempo-ul cântecului dvs. Este lent? Rapid? Trebuie să luați în considerare acest lucru sau altfel nu veți ști cum să continuați. De asemenea, trebuie să vă gândiți dacă versurile au sens cu viteza pe care doriți să o fie melodia.
  • Imagine intitulată Conversia versurilor cântecului la o melodie Pasul 2
    2. Luați în considerare modul în care ar trebui să fie stilul de muzică. Nu vrei să ai o baladă iubitoare, susținută de death metal, pentru că nu va avea nici un sens. La capătul opus al acestui lucru, nu doriți ca melodia de moarte metalică să fie jucată pe Ukulele, pentru că nu ar avea sens. Utilizați versurile dvs. pentru a vă gândi la modul în care cântecul ar trebui să sune.
  • Imagine intitulată Conversia versurilor cântecului la o melodie Pasul 3
    3. Experimentați cu muzică similară. Ascultați muzica pe care o simțiți are un stil similar și analizați modul în care ei construiesc cântecul, cum versurile se apropie unul de celălalt și cât de puternic sună corul. Aș recomanda utilizarea unor trupe bine cunoscute, deoarece, dacă sunt bine cunoscute ca muzicieni buni, ei vor avea, în general, unele cunoștințe despre acest proces. Doar analizați cu atenție fiecare aspect al cântecului.
  • Imagine intitulată Conversia versurilor cântecului la o melodie Pasul 4
    4. Un lucru de a ține minte înainte de a merge la pasul următor, este că, deși cea mai mare parte a muzicii pe care ați ascultat-o ​​este probabil complicată și gândită de mințile muzicale strălucitoare (mai ales dacă ați ascultat trupe precum LED Zeppelin sau pietrele de rulare), unele dintre cele mai bune muzică sunt alcătuite din segmente simple aranjate în mod corect (gândiți mai mult la Ramones sau Nirvana). Metoda sărută (păstrați-o simplă, proastă) este uneori cea mai bună metodă și poate fi aplicată direct la aranjarea muzicii. Nu încercați să treceți peste partea de sus a bâtului, asigurați-vă că aveți toate bazele acoperite și că tot ceea ce faceți are sens.
  • Imagine intitulată Conversia versurilor cântecului la o melodie Pasul 5
    5. Începeți să vă gândiți la muzica pe care o puteți pune la propriile dvs. versuri. Aveți abilitățile instrumentale necesare? Veți avea nevoie de alți oameni pentru a vă ajuta? Unele melodii vor suna doar bine atunci când basul și chitara sunt jucate împreună, iar unele cântece sună bine fără bas. Trebuie să luați în considerare toate amestecurile de instrumente și cum doriți ca melodia dvs. să vină la alții.
  • Imagine intitulată Conversia versurilor cântecului la o melodie Pasul 6
    6. În acest stadiu, ar trebui să începeți să vă gândiți la testarea muzicii pe care ați ales-o. Ieșiți chitara, basul, tobe, orice jucați și puneți-l împreună cu versurile voastre. Aveți pe cineva pe care îl vă ajută să vă ajutați cu acest lucru, pentru a vă spune dacă sună bine împreună dintr-o altă perspectivă, acum că în cele din urmă vă puteți încerca ideile în timp real.
  • Imagine intitulată Conversia versurilor cântecului la o melodie Pasul 7
    7. Deci, acum aveți versurile voastre și ar trebui să aveți muzică sau acum o idee despre muzica pe care doriți ca versurile să fie susținute. Continuați întotdeauna să vă îmbunătățiți ideea și să nu vă ghiciți niciodată ce faceți. Dacă credeți că cântecul curge corect și că știți că ideea dvs. va rămâne, atunci păstrați-o.
  • Imagine intitulată Conversia versurilor cântecului la o melodie Pasul 8
    8. Ar trebui să aveți o majoritate a piesei compilate până acum și trebuie să o aduceți împreună. Obțineți modificările finale la detaliile minuscule care rămân și asigurați-vă că melodia curge corect și nu au nicio pauză în cazul în care nu ar trebui să fie. Practic, terminați toate atingerile minore. Asigurați-vă că aveți alți oameni să audă-o, deoarece vor fi mai bine pentru a vă critica munca decât voi. Ei vor putea să sublinieze orice defecte minore sau vor spune ce trebuie subliniat mai mult cu părțile bune.
  • Imagine intitulată Conversia versurilor cântecului la o melodie Pasul 9
    9. După ce am șters criticile minore finale de la alți oameni, ați convertit cu succes versurile melodiilor într-o melodie completă.
  • sfaturi

    Singurul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să scrieți în timp ce mergeți: fiecare combinație pe care o încercați de stiluri, viteze și bateți că veniți ar trebui să fiți scrisă astfel încât să faceți - nu-i uit. De asemenea, va face ușor compararea cu celelalte încercări și creații de a descoperi ce combinații funcționează cel mai bine și obțineți cele mai bune feedback.
  • Probabil că veți dori alți oameni care știu despre punerea de cântece împreună pentru a vă ajuta, pentru că veți avea nevoie de mai mult de o singură sursă de opinie. S-ar putea să vadă ceva de îndată ce le-ați arătat versurile și ei vă pot ajuta să vă dați seama ce trebuie să vă schimbați sau să corectați.
  • Amintiți-vă că pentru a se potrivi cu muzica pe care o alegeți, pot fi necesare unele părți ale versurilor, iar unele ar putea fi necesare adăugate. Unele schimbări minore ar trebui să fie făcute cu privire la alegerea cuvântului.
  • Avertizări

    Nu fiecare cântec va suna bine. Așa este viața. Cu toate acestea, învățarea modului de a deveni un compozitor de succes este un proces de învățare. Unii oameni au norocul începătorului și unii nu. Trebuie să vă îmbunătățiți progresiv sau nu veți reuși niciodată.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar