Cum să găsiți versuri la o melodie

Când aveți parte dintr-un cântec blocat în cap și doriți să vă dați seama de versuri la întreaga piesă, dar nu știți de unde să vă uitați, nu vă faceți griji! Găsirea versurilor la aproape orice melodie în aceste zile este la doar câteva clicuri distanță. Cu o căutare rapidă online sau cu ajutorul unei aplicații mobile, veți apărea cuvintele pe întregul cântec în cel mai scurt timp!

Pași

Metoda 1 din 2:
Găsirea versurilor la o melodie
  1. Imagine intitulată Găsiți versuri la o melodie Pasul 1
1. Căutați versurile după titlul cântecului pe un motor de căutare pe Internet. Introduceți numele melodiei pe care doriți să le găsiți versurile, urmate de "versuri". Acest lucru va trage mai multe site-uri diferite care au versurile la cântec.
  • De exemplu, dacă doriți să găsiți versurile în calea mea de Frank Sinatra, introduceți "Calea mea versuri" Pe un motor de căutare, cum ar fi Google să trageți site-uri cu versurile. Uneori Google va afișa chiar versurile într-o cutie de deasupra rezultatelor căutării pentru cântece populare.
  • Unele site-uri versuri, cum ar fi geniul, sunt mai bune decât altele și au mai multe informații, cum ar fi semnificația din spatele versurilor sau a informațiilor despre artist. Check out câteva site-uri diferite pentru a găsi 1 sau 2 pe care le doriți și să le marcați.
  • Multe site-uri versuri au o mulțime de anunțuri, deci este o idee bună să vă asigurați că aveți instalat și activat un block de anunțuri în browserul dvs. pentru a vă proteja de spam.
  • Imagine intitulată Găsiți versuri la o melodie Pasul 2
    2. Ascultați melodiile cu un player muzical care afișează versuri. Mulți jucători de muzică populară, cum ar fi Spotify, arată versurile la cântece pe măsură ce se joacă. Asigurați-vă că ați activat funcția Lyrics în setările playerului dvs. de muzică dacă este necesar.
  • Rețineți că observațiile și alți jucători de muzică vor arăta versurile numai la anumite melodii.
  • Imagine intitulată Găsiți versuri la o melodie Pasul 3
    3. Instalați un add-on Browser care afișează versuri pe măsură ce ascultați melodiile online. Unele browsere de Internet, cum ar fi Chrome și Firefox, au extensii care vor afișa versurile muzicii pe care le ascultați pe site-uri video ca YouTube. Căutați add-on-uri lirice pentru browserul dvs. ales și urmați instrucțiunile pentru a le instala și a le utiliza.
  • The YouTube Lyrics Add-on pentru Firefox afișează versuri pentru YouTube, Grooveshark și Spotify.
  • Google Chrome are o extensie numită MusixMatch care afișează versurile pentru mai mult de 7 milioane de melodii pe YouTube în 32 de limbi.
  • Imagine intitulată Găsiți versuri la un cântec Pasul 4
    4. Căutați versuri de melodii cu o aplicație mobilă. Descărcați unul dintre cele mai multe aplicații versuri disponibile pentru smartphone-uri. Căutați versurile după titlul melodiei cu funcția de căutare a aplicației.
  • Unele aplicații versuri vă permit să redați muzică prin aplicație pentru a afișa versuri, iar altele se conectează la aplicațiile populare muzicale pentru a vă arăta versurile.
  • Asigurați-vă că activați toate permisiunile necesare pe telefonul smartphone, astfel încât aplicația să poată funcționa corect.
  • Metoda 2 din 2:
    Găsirea unui cântec când nu cunoașteți titlul
    1. Imagine intitulată Găsiți versuri la o melodie Pasul 5
    1. Introduceți toate părțile versurilor pe care le cunoașteți pe un motor de căutare, site-ul versurilor sau aplicația Lyrics. Mergeți la un motor de căutare sau la o aplicație sau un site Lyrics, cum ar fi geniul și introduceți orice versuri pe care le cunoașteți, cum ar fi corul, pentru a trage cântecul care le conține și pentru a găsi titlul. Introduceți orice informații suplimentare știți despre melodie când căutați, cum ar fi artistul sau genul de muzică.
    • De exemplu, dacă vă amintiți o parte a unei melodii care merge: "Și mai mult, mult mai mult decât asta, am făcut-o calea mea", Tastați acele versuri în Google și ar trage versurile la melodia lui Frank Sinatra calea mea.
    • Puteți încerca să puneți ghilimele în jurul versurilor atunci când faceți o căutare pe Internet pentru a obține o potrivire exactă în rezultatele motorului de căutare.
  • Imagine intitulată Găsiți versuri la o melodie Pasul 6
    2. Utilizați o aplicație pentru a afla numele unei melodii care se joacă. Descărcați o aplicație ca Shazam sau Soundhound. Activați caracteristica de ascultare și țineți telefonul spre difuzoarele unde se joacă muzica Aflați numele cântecului.
  • Rețineți că aceste aplicații funcționează doar pentru a identifica muzica preînregistrată și nu muzică live.
  • Imagine intitulată Găsiți versuri la o melodie Pasul 7
    3. Utilizați un motor de căutare Melody pentru a găsi o melodie fără titlu sau versuri. Mergeți la un site ca Musipedia și jucați melodia unei melodii pe care doriți să o găsiți folosind un pian pe ecran sau îl fluieră în microfonul computerului. Utilizați un site ca Midomi pentru a cânta sau a hum tonul de a găsi o melodie pe care nu cunoașteți numele sau versurile la.
  • Musipedia vă va permite să căutați prin atingerea ritmului de pe tastatură dacă nu cunoașteți melodia.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar