Cum să câștigi aprobarea lui allah

Cu toții vrem să mergem în ceruri. Pentru a face acest lucru trebuie să câștigăm mai întâi aprobarea lui Allah. Cum? Ei bine, înainte de a citi acest articol, Coranul vă spune exact cum să faceți asta. Dar sperăm că acest articol vă va ajuta puțin.

Pași

  1. Imaginea intitulată Câștigă Allah
1. Urmați pilonii islamului. Ele sunt cele cinci reguli pe care se bazează Islamul: mărturie a credinței, rugăciunii, carității, postului și a pelerinajului. Dacă nu respectăm aceste reguli, nu vom fi niciodată capabili să-i mulțumim pe Allah și să ne numesc un adevărat musulman și toate actele noastre în viitor vor fi inutile. Este necesar ca toți bărbații și femeile musulmani să urmeze aceste cinci fundamente.
  • Imaginea intitulată Câștigă Allah
    2. Recitați Coranul. Coranul nu este doar Scriptura islamică. Mai degrabă, cuvântul direct al lui Dumnezeu și prin citirea ei, suntem capabili să comunicăm cu Allah și să citiți poruncile Lui. Deși nu este un pilon al islamului, este vital ca fiecare musulman să aibă Coranul în inima lor - un adevărat musulman trebuie să creadă în Coran. Nu numai că citește Coranul că contează - înțelegerea în propria voastră limbă pentru vorbitorii non-arabi este, de asemenea, vitală, astfel încât să putem ajunge cu adevărat cu Qur`an.
  • Imaginea intitulată Câștigă Allah
    3. Respectați drepturile oamenilor. Acest lucru este cunoscut ca "huqooq al-`ibad". Allah nu numai că ne ordonăm să facem lucruri pentru el, dar și pentru alții: familia, prietenii, vecinii și comunitatea noastră. Drepturile oamenilor, Huqooq al-I`Bad sunt:
  • Să vorbească cu ei calm.
  • Păstrarea răbdării, indiferent de ce spun ei.
  • Ajutându-i în dificultățile lor.
  • Returnând Salaam dacă este dată. Acest lucru este obligatoriu. Inițierea lui Salaam este Sunnah Mu`akkadah, adică "a confirmat Sunnah". Dacă Salaam este dat unui grup, apoi întoarcerea lui Salaam este o obligație comunală, deci dacă o persoană în numele grupului răspunde, atunci este bine, dar dacă nimeni nu o face, atunci ei sunt păcătoși.
  • Fiind loiali și respectuos pentru prietenii dvs.
  • Vizitarea bolnavului. Aceasta este o obligație comunală - dacă o persoană care reprezintă o petrecere merge, atunci este bine, dar dacă nimeni din partid nu merge, atunci toți sunt păcătoși.
  • Participarea la funerali, care este o obligație comunală.
  • Acceptarea invitațiilor, cu excepția cazului în care există un motiv legitim să nu faceți acest lucru.
  • Zicală "yar-ha-muk-allah" (Fie ca Allah să aibă milă de tine) când cineva strănută și laudă pe Allah spunând "Alhamdulilla". Aceasta este o obligație individuală.
  • Imaginea intitulată Câștigă Allah
    4. Urmați și ajutați alții să urmeze calea dreaptă. În primul rând, este important ca un musulman să urmeze calea adevărată sau "Siraat Al Mustaqim". Odată ce încep să practice islamul, este considerat esențial ca ei să-i ghideze pe alții. Ei ar trebui da da`wah Pentru a ajuta la răspândirea cuvântului islamului. Profetul (pacea fie asupra lui) a spus, "Oricine stabilește un precedent bun în Islam va avea răsplata pentru asta și răsplata celor care o fac după el, fără să se diminueze de răsplata lor în cea mai mică", adică cei care predau ceva bun despre islam și exemplul lor este urmat pentru generațiile ulterioare care vor veni, va primi recompensa.
  • Imaginea intitulată Câștigă Allah
    5. Fii răbdător. Allah ne va testa cu încercări și necazuri și trebuie să rămânem răbdători și statornici. Profetul a primit greutăți în timp ce se răspândea Islamul - "Și vă îndrumă cu răbdare (O Muhammad), răbdarea dvs. nu este decât din Allah. Și nu durează peste ei (politeiști și păgâni) și nu sunt încurcați din cauza a ceea ce se compun" - Dar el a fost poruncit de Allah să rămână răbdător. În altă parte în Coran, Allah declară, "Adevărat (într-adevăr) Domnul tău este cu cei care sunt răbdători." Cei care, în perioadele de greutăți, se întorc spre Allah, fac du`a și sunt răbdători - Allah este cu ei.
  • Imaginea intitulată Câștigă Allah
    6. Nu fi extravagantă. Coranul spune, "O Copiii lui Adam! Înfrumusețați-vă pentru fiecare act de închinare și mâncați și beți [liber], dar nu pierdeți: Adevărat, el nu iubește risipitorul!" Acest citat se referă la înfrumusețarea fizică și morală într-un mod care nu face una nesimțită. Mai puțin înseamnă mai multe mijloace pentru a vă pierde dorințele. Păstrați ceea ce aveți nevoie și dați ceea ce doriți. Există o diferență între cele două cuvinte: Necesitatea de ceva înseamnă că va fi o utilizare disperată a acestuia. Dorind ceva înseamnă că îl iubești personal, dar nu este necesar. Profitați la maximum de ceea ce aveți și nu cereți mai mult. Odată ce scapi de luxul tău, veți găsi închinare și conectarea cu Allah mai ușor.
  • Profetul nostru (văzut) a avut doar aceste două lucruri în casa lui pentru propria sa utilizare:
  • Pat care a fost foarte greu (trunchi de timp-palmier)-
  • Castron (pentru a bea și a mânca).
  • Imaginea intitulată Câștigă Allah
    7. Respectați-vă părinții. Deși uneori s-ar putea greu pentru unii oameni să facă acest lucru, fiind bun cu ei este o obligație.Este o comandă de la Qur`an: "Și Domnul tău a decretat că nu te închini, cu excepția lui, și părinților, tratament bun. Fie că unul sau ambii dintre ei ajung la vârsta înaintată [în timp ce] cu voi, spuneți ei [atât de mult ca], "acces de furie," și nu le respingeți decât să le vorbiți cu un cuvânt nobil". Chiar a spus că un cuvânt de rușine de dispreț este interzis. Există multe comenzi și povestiri în Coranul care subliniază importanța părinților noștri. Câțiva sunt:
  • "Fii recunoscător pentru mine și părinților tăi. Pentru mine este destinația finală."
  • "Și am poruncit omului să fie îndatorarea și bunătatea părinților săi."
  • "Dar [există mulți unul] care îi spune părinților săi [ori de câte ori încearcă să-l ucidă cu credința în Dumnezeu]: "Fie pe amândoi pe amândoi! Îți promiți că voi fi adus [din morți], deși [atât de multe] generații au murit înaintea mea?" Și [în timp ce] ambii se roagă pentru ajutorul lui Dumnezeu [și spun], "Vai pentru tine! Căci, iată, promisiunea lui Dumnezeu este întotdeauna adevărată!" - el dar răspunde, "Toate acestea nu sunt altceva decât fabulele din cele mai vechi timpuri!"
  • Imaginea intitulată Câștigă Allah
    8. Vorbiți bine sau păstrați tăcerea. Acesta este ceea ce Profetul (pacea fie asupra lui) a spus: "Cel care crede în Allah și ultima zi trebuie să vorbească bine sau să rămână tăcut." Citatul are un înțeles profund. Fiind hushed nu înseamnă să-ți accentuați buzele strânse și să închideți în lume. Înseamnă să vorbești când este crucială și să rămână liniștită la argumente inutile. Există multe momente când regretăm vorbind.
  • Cu toate acestea, unei persoane care este extrem de îndurătoare, se recomandă ca ei să încerce să rămână liniștită dacă nu sunt întrebați ceva sau doresc să întrebe. Niciodată nu știți ce ar putea să alunece din limba voastră și este greu de luat înapoi. De obicei, ne simțim vinovați și penitenți despre ceea ce spunem doar când este prea târziu pentru a repara lucrurile înapoi împreună.
  • Imaginea intitulată Câștigă Allah
    9. Setați prioritățile. Mulți dintre noi sunt în mod evident ocupați, dar trebuie să reluăm agenda noastră pentru a permite timp să citim Coranul sau să vă rugați. Este vital ca noi, de asemenea, nu o vedem ca un fel de coruri. Încercați să vă treziți la rugăciunea zorilor (Fajr). Acesta este un moment în care îngerii se schimbă îndatoririle. Potrivit unui Hadith, Domnul le întreabă: "Ce puteți raporta că această persoană face?"Dacă recitați în acel moment, îngerul îl va ține seama," O "Atotputernic! Creația voastră recită cartea sfântă pentru dvs!"Începeți să creșteți timpul zilnic. O puteți citi, de asemenea, în timpul după-amiazii târzii, după rugăciunea ASR. Încercați să faceți distracție de recitare sau interesantă - citiți Tafsir (interpretare) sau traducere sau, probabil, ascultați recitorul dvs. preferat.
  • Imaginea intitulată Câștigă Allah
    10. Fi cinstit și tolerant. Acestea sunt două valori care sunt susținute în islam. Profetul a spus asta "minciuna duce la obscenitate și obscenitate duce la iad". Mai mult, Iabir Ibn Abdullah a raportat: a fost spus, "O Messenger al lui Allah, care este cea mai bună faptă?" Profetul, pacea și binecuvântările sunt asupra lui, a spus: "Răbdarea și toleranța."Fiind tolerant de alte persoane din diferite culturi și credință este, de asemenea, important. Nu ar trebui să fim ostili decât dacă sunt ostili. Ar trebui să fim toleranți față de neajunsurile altora la fel cum doriți să fie pentru dvs.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar