Cum să găsiți un șurub de lemn într-un perete pentru a închide imaginile

Trebuie să găsească un stud, astfel încât să puteți închide imaginile în siguranță? În SUA, majoritatea caselor au membri încadrați, sau studuri, instalate pe centre de 16 inch.Alte standarde solicită centre de 24 de inchi.Mulți oameni cumpără căutare de studiouri pentru a localiza rapid și ușor știfturile, dar le puteți găsi pe cont propriu fără a cumpăra unelte speciale. Odată ce găsiți un stud, utilizați un creion pentru a face un punct mic pentru a marca fața, apoi agățați-vă imaginea cu cunoștințele pe care le va rămâne.

Pași

  1. Imaginea intitulată Găsiți un știft de lemn într-un perete pentru a închide imagini la pasul 1
1. Inspectați pereții.Cu capul apropiat de pereți pentru a privi peste suprafață, căutați tari și / sau bumps.Marcați ușor talpa și loviturile cu un creion.Dragile ar trebui să fie doar dimensiunea unui cap de unghii sau șuruburi, iar umflături de aceeași dimensiune până la puțin mai mare.Încercați să găsiți două sau mai multe aproape împreună pe suprafața peretelui stâng și spre dreapta și în sus și în jos.Dacă nimeni nu poate fi găsit acolo unde este necesar, continuați cu următorii pași.
  • Imaginea intitulată Găsiți un știft de lemn într-un perete pentru a bloca imagini la pasul 2
    2. Inspectați turnarea tabloului de bază.Uită-te direct la formarea de-a lungul întregii lungimi pentru capetele de unghii expuse sau dovezile de umplere a lemnului plasate peste capetele de unghii.Dacă nu este evident evident (acoperit, vopsit, etc.), din nou, indicați ușor locațiile cu un creion.Încercați să găsiți două sau mai multe capete de unghii rămase și la dreapta de-a lungul turnării.
  • Imaginea intitulată Găsiți un șurub de lemn într-un perete pentru a închide imaginile la pasul 3
    3. Determinați dacă vreunul sau loviturile din perete sunt aliniate direct deasupra celorlalte - inclusiv cele care au fost găsite pe turnarea tabloului de bază.Cu cât este mai mult într-un rând vertical, cu atât este mai probabil că sub umflături și bastoane sunt unghiile sau șuruburile care au fost folosite pentru a fixa peretele de perete la știfturi.
  • Imaginea intitulată Găsiți un știft de lemn într-un perete pentru a închide imaginile la pasul 4
    4. Măsurați cu exactitate distanța dintre rândurile verticale ale capetelor de unghii / șurubului găsite mai sus.Probabil va fi de 16 sau 24 de centimetri (40.6 sau 61.0 cm), cu cele 16 inch (40.6 cm) Măsurarea fiind mult mai frecventă.
  • Imaginea intitulată Găsiți un știft de lemn într-un perete pentru a închide imagini la pasul 5
    5. Măsurarea găsită între va repeta.Utilizați măsurarea repetată pentru a ajuta la proiectarea locației următorului stud.Cele 16 inch (40.6 cm) Stopurile centrate vor fi găsite la 16", 32", 48" etc. de la aproape orice stud găsit.De asemenea, 24 inch (61.0 cm) Stopurile centrate vor fi găsite 24", 48", 72" etc de la aproape orice stud găsit.Locurile în care distanța poate fi mai mică de 16" sau 24" Multiplicatorul poate apărea la colțurile de perete, ușile și ferestrele.
  • Imaginea intitulată Găsiți un știft de lemn într-un perete pentru a închide imaginile la pasul 6
    6. Localizați un știft prin găsirea unei prize electrice, de preferință una care nu este în imediata apropiere a colțurilor, a ușilor sau a ferestrelor.
  • Imaginea intitulată Găsiți un știft de lemn într-un perete pentru a închide imagini la pasul 7
    7. Scoateți placa de perete de la priză.
  • Imaginea intitulată Găsiți un știft de lemn într-un perete pentru a închide imaginile la pasul 8
    8. Dacă știul nu este vizibil, sonde cu atenție împotriva casetei exterioare (spre stânga și spre dreapta) cu o șurubelniță foarte subțire sau o bucată scurtă, o bucată scurtă de coardă tăiată la un unghi de 45 de grade funcționează foarte bine un unghi de 90 de grade pentru a ține confortabil).Apăsați sonda în perete de perete sau tencuială la un unghi indicat departe de cutie.Deoarece majoritatea cutiilor electrice de ieșire sunt instalate înainte ca pereții să fie terminați, ele sunt susținute de știfturi.Cutia ar fi susținută probabil pe partea dreaptă sau din stânga, de către Stud.Dacă sonda trece neobstrucționată în void de lângă cutie, studul este probabil pe cealaltă parte.Sonde cealaltă parte în mod similar.Dacă trece doar la o distanță scurtă înainte de oprire, acest lucru este probabil locația studului.Dacă nu, este posibil ca ieșirea să fie instalată după terminarea pereților, iar peretele de perete sau strungul sprijină priza în loc de un stud.Încercați aceeași procedură la o altă priză pe același zid.
  • Imaginea intitulată Găsiți un știft de lemn într-un perete pentru a închide imaginile la pasul 9
    9. Sonda la un comutator de lumină, deoarece acestea sunt, în general, la ușă, nu vor oferi o indicație exactă de unde pot fi știri suplimentare - așa cum am menționat mai sus.Desigur, dacă este necesară o locație deasupra unui comutator, caseta de comutare trebuie să fie probată în mod similar cu procedura cutiei de ieșire pentru a determina ce parte a casetei este localizată.
  • Imaginea intitulată Găsiți un știft de lemn într-un perete pentru a închide imaginile la pasul 10
    10. Proiectați studul cel mai apropiat de locația dorită pentru susținerea raftului, a imaginii etc.Folosind măsurarea multiplă determinată mai sus, găsiți Stud 16, 32, 48 etc., sau în cazul de 24 de inci (61.0 cm) centre, 24, 48, 72 etc. inci departe de cel mai apropiat stud găsit - de-a lungul turnării tabloului de bază.Marcați ușor acest loc pe panoul de bază cu un creion.Cu o anumită zonă care să caute dovezi ale unui știft, se uită cu grijă din nou pentru bastoane și / sau bumps în perete sau umplutură în tabloul de bază.
  • Imaginea intitulată Găsiți un știft de lemn într-un perete pentru a închide imaginile la pasul 11
    11. Dacă nu s-au găsit dovezi, sonde cu atenție direct deasupra tabloului de bază unde se întâlnește.Când se găsesc goluri, mutați la stânga sau la dreapta aproximativ 1/4" sau mai puțin și sonde din nou.Continuați să sonde până când sonda găsește studul.
  • Imaginea intitulată Găsiți un știft de lemn într-un perete pentru a bloca imagini la pasul 12
    12. Odată găsite, continuați să sonde pentru a determina marginea de lider și de urmărire a studului.Studul ar trebui să fie de aproximativ 1 - 1/2" gros.În mod ideal, orice șurub sau dispozitiv de fixare care urmează să fie fixat la Stud trebuie să fie amplasat în centrul studului pentru o putere maximă de susținere.
  • Imaginea intitulată Găsiți un știft de lemn într-un perete pentru a închide imaginile la pasul 13
    13. Proiectați centrul știului vertical la înălțimea dorită. Probe această locație direct în și, dacă este obstrucționată, sondă prin același punct la un unghi de 45 de grade spre stânga și apoi la dreapta. Împingeți greu atunci când examinați unghiul.Acest lucru este de a vă ajuta să vă asigurați că locația nu este la marginea studului.
  • Imaginea intitulată Găsiți un știft de lemn într-un perete pentru a închide imaginile la pasul 14
    14. Odată mulțumit, instalați dispozitivul de fixare de suport.Plăcați orice tencuială și înlocuiți plăcile de perete.
  • sfaturi

    Cumpărați un Finder Electronic Stud de la un magazin hardware sau la domiciliu. Sunt ieftine ($ 15 - 30 $) și foarte precise.
  • Pentru a obține o indicație generală despre locul în care este un știft (de obicei într-un inch sau doi), puteți bate ușor pe perete în mod repetat pe măsură ce vă deplasați încet spre stânga sau spre dreapta și ascultați cu atenție o diferență de sunet. Dacă nu există nici un student, loviturile ar trebui să sune goale și adâncime. Pe măsură ce bateți într-un știft, sunetul va deveni dens și ascuțit.
  • De asemenea, dacă sunteți dispus să faceți câteva găuri foarte mici, încercați acest lucru: utilizați oricare metodă pe care preferați să obțineți o aproximare pentru locul în care este studul. Când știți că sunteți foarte aproape de unul, atașați un burghiu foarte mic (cum ar fi 1/16, 5/62, 3/32 sau poate 1/8) la un burghiu. Gips-carton standard este 1/2" și mai puțin dens decât lemnul. Puneți burghiul la cea mai lentă setare și găuriți până când prin gips-carton. Dacă nu există nici un stud în spatele ei, ar trebui să nu aveți nici o rezistență mică (dacă există izolație, rezistența poate fi ușoară, dar încă nicăieri aproape de lovirea unui stud). Dacă există un stud, atunci veți lovi și simțiți o diferență considerabilă de rezistență. Folosind această metodă, continuați să mutați stânga sau la dreapta în creșteri mici până când găsiți marginea (marginile) studului.
  • Avertizări

    Opriți puterea la ieșiri și comutatoare în cameră înainte de a îndepărta plăcile de perete.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar