Cum de a împărți o cameră cu perdele

Spațiile de locuit în plan deschis pot fi minunate pentru distracție, dar nu atât de mare dacă doriți un pic mai multă intimitate într-o noapte liniștită. Împărțirea perdelelor vă pot ajuta să vă împărțiți camera în mai mici, mai confiscate, fără a fi nevoie să renovați în întregime spațiul. Știind ce hardware și țesături să folosească și calea cea bună de a pune totul împreună, puteți face cu ușurință niște perdele interioare care vor arăta grozav.

Pași

Partea 1 din 3:
Măsurarea spațiului
  1. Imagine intitulată Împărțiți o cameră cu perdele Pasul 1
1. Marcați linia în care vor atârna perdelele. Utilizați banda de mascare sau ceva similar pentru a rula o linie dreaptă de-a lungul podelei în care doriți să vă puneți perdelele. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că perdelele dvs. sunt perpendiculare pe pereți, precum și vă dau un ghid în timp ce îi agățați.
  • Dacă vă puteți alinia perdelele cu un știft de perete, ar putea să mențină mai repede decât dacă le asigurați în alte părți ale peretelui. Localizați știfturile în pereții tăi și vezi dacă oricare dintre aceste pete ar funcționa bine pentru o perdea de divizare.
  • Când planificați unde vor merge perdelele, aruncați o privire la cameră ca un întreg. Nu blocați nici o intrare și nu atârnați perdelele, astfel încât să blocheze vederi minunate.
  • Imaginea intitulată Împărțiți o cameră cu perdele Pasul 2
    2. Determinați materialul pe care se face peretele. Diferitele materiale și tehnicile de construcție vor avea nevoie de diferite tipuri de șuruburi și preparate. Asigurați-vă că știți ce este făcut peretele dvs. ales pentru a vă asigura că perdelele vor rămâne constante.
  • Gips-carton și tencuiala vor avea nevoie de o ancoră înainte de a înșela ceva în ele. Magazinul dvs. de hardware local ar trebui să vă poată oferi sfaturi dacă nu sunteți sigur ce aveți nevoie.
  • Dacă încercați să înșurubați ceva în cărămidă sau beton, veți avea nevoie de un burghiu ciocan, un ciocan rotativ sau ceva similar. Puteți închiria adesea aceste dacă nu aveți unul la îndemână.
  • Imaginea intitulată Împărțiți o cameră cu perdele Pasul 3
    3. Găsiți și marcați punctul în care șuruburile vor merge. Măsurați distanța în peretele unde veți dori ca perdelele să stea să stea și să o marchezi cu o linie mică. Repetați pe peretele opus, asigurându-vă că păstrați înălțimea mărcii exact aceeași pentru a împiedica perdelele să agătească strâmb.
  • Utilizați un Plumb-Bob sau ceva similar pentru a vă asigura că mărcile dvs. pe linia de perete cu linia de bandă de mascare de pe podea. Țineți șirul la tavan și deplasați-l până când se fixează perfect cu banda de mascare, folosind acest ghid pentru a plasa marcajul pe perete.
  • Partea 2 din 3:
    Atașarea cablului
    1. Imagine intitulată Împărțiți o cameră cu perdele Pasul 4
    1. Montați un ochi cu șurub în fiecare perete. Ochii cu șuruburi sunt șuruburi regulate cu o buclă la capăt pentru a lega sârmă sau fire pe. Line un pas cu un șurub cu semnul pe care l-ați făcut pe perete și înșurubați-l ferm în poziție. Acest lucru va ține greutatea perdelelor dvs., deci asigurați-vă că este strâns și nu va fi liber atunci când se adaugă greutatea. Repetați pe peretele opus.
    • Dacă perdelele dvs. vor fi strânse într-o zonă largă, este posibil să trebuiască să instalați un alt ochi în tavan la punctul central pentru a acționa ca un suport. Asigurați-vă că instalați ochii în șurub pentru a menține o linie dreaptă între ele.
  • Imagine intitulată Împărțiți o cameră cu perdele Pasul 5
    2. Tăiați o bucată de cablu de sârmă din oțel la lungime. Cablul de sârmă din oțel este o frânghie puternică și durabilă, făcută din fire de sârmă și ar trebui să fie disponibilă la magazinul dvs. de hardware local. Măsurați distanța dintre ochii cu șurub cu o măsură de bandă. Folosiți tăietori de cabluri pentru a tăia o bucată de frânghie de sârmă de oțel la aceeași lungime, asigurându-vă că ați lăsat aproximativ 6 inci (15 cm) pentru fixarea cablului de sârmă de oțel la ochii înșurubilor.
  • Dacă nu aveți tăietori de cablu de sârmă, împachetați secțiunea frânghiei pe care doriți să o tăiați cu bandă electrică și utilizați un ciocan și daltă pentru a se opri la punctul dorit.
  • Țineți minte presiunea că frânghia va fi sub atunci când alegeți un material. Sârmă de agățare a imaginii va fi mai ușor să lucreze, dar poate să nu fie la fel de puternică ca o bucată mai groasă de frânghie de sârmă de oțel.
  • Imagine intitulată Împărțiți o cameră cu perdele Pasul 6
    3. Utilizați cleme de sârmă pentru a conecta frânghia la ochiul cu șurub. Fileaza un capăt al frânei din sârmă de oțel prin ochiul cu șurub. Îndoiți capătul înapoi pe sârmă pentru a crea o buclă mică. Înfășurați două sau trei cleme de sârmă pe capătul acestei buclă și strângeți-le pentru a ține firul în poziție și fixați-l la ochiul cu șurub.
  • Imagine intitulată Împărțiți o cameră cu perdele Pasul 7
    4. Atașați celălalt capăt al firului la o turnare. O turnbucură vă va permite să strângeți sau să slăbiți firul după ce ați atârnat-o și ar trebui să fie disponibilă la magazinul dvs. de hardware local. Slăbiți ambele capete ale turnului aproape tot drumul. Bucleți firul printr-unul dintre cercuri și utilizați cleme de sârmă pentru a-l asigura în poziție.
  • Asigurați-vă că utilizați o turnare suficient de puternică pentru a vă menține perdelele. Dacă intenționați să utilizați un material mai greu, este posibil să aveți nevoie de o turnură mai puternică.
  • Imagine intitulată Împărțiți o cameră cu perdele Pasul 8
    5. Utilizați un cârlig S pentru a atașa turnul la celălalt ochi de șurub. Rulați un capăt al cârligului S prin ochiul rămas de șurub și atașați celălalt capăt la turnbuckle. Acest lucru ar trebui să țină firul în loc în cameră și să vă permită să verificați dacă totul funcționează așa cum era de așteptat.
  • Imagine intitulată Împărțiți o cameră cu perdele Pasul 9
    6. Strângeți turnul. Prindeți secțiunea de mijloc a turnului și rotiți-o astfel încât cele două șuruburi să se apropie mai mult. Firul trebuie să se strânse până când creează o linie robustă și dreaptă între cei doi ochi cu șuruburi.
  • Odată ce atașați perdelele, firul poate să se situeze puțin sub greutatea lor. Acest lucru poate cauza perdelele să alunece închise ca clipurile cortinei se deplasează spre punctul inferior, mijlocul. Strângeți turnbucul după cum este necesar pentru a opri acest lucru.
  • Partea 3 din 3:
    Agățat perdelele
    1. Imagine intitulată Împărțiți o cameră cu perdele Pasul 10
    1. Găsiți perdele de divizare care se potrivesc dimensiunii și simțului spațiului. Magazinele de bunuri de origine ar trebui să aibă o varietate de perdele diferite de divizare perfecte pentru tot felul de stiluri. În primul rând, asigurați-vă că perdelele pe care le alegeți vor fi suficient de lungi și înalte pentru a acoperi pe deplin spațiul pe care l-ați pregătit. Când vine vorba de culoare și stil, luați în considerare celelalte culori și stiluri din spațiul pentru a ajuta Alegeți perdelele perfecte.
  • Imagine intitulată Împărțiți o cameră cu perdele Pasul 11
    2. Asigurați-vă propriile perdele divizoare dacă doriți să alegeți propria țesătură. Puteți face propriile perdele cu o bucată mare de țesături, un set Grommet și niște clipuri perdele. Tăiați bucata de țesătură aleasă la lungimea și înălțimea firului de perdea și Instalați Grommets de-a lungul marginii superioare a țesăturii aproximativ la fiecare 10 cm (25 cm).
  • În loc să folosiți garnituri și clipuri de cortină, puteți utiliza clipuri de cafenea care se atașează direct la țesătură. Deconectați-le peste frânghia de sârmă și le atașați la țesături la intervale regulate pentru a vă închide perdelele.
  • Materialele mai groase, cum ar fi panza, va fi mai greu, dar pot face mai mult pentru a bloca lumina și sunetul, în timp ce materialele mai ușoare pot oferi o senzație de aerisire în cameră. Păstrați acest lucru în minte atunci când alegeți țesătura.
  • Dacă aveți copii mici sau animale de companie, ar fi mai ușor să lăsați perdelele un picior sau așa de departe de pământ. Acest lucru îi va permite să se deplaseze fără a fi nevoie să se ocupe de perdele și ar putea împiedica retragerea perdelelor.
  • Imaginea intitulată Împărțiți o cameră cu perdele Pasul 12
    3. Așezați perdelele pe frânghia de sârmă de oțel. Filetați o clipuri de perdea prin fiecare dintre garniturile dvs. instalate și introduceți-le pe partea superioară a frânghiei de sârmă. Asigurați-vă că se mișcă fără probleme prin deschiderea și închiderea perdelelor de câteva ori și efectuează ajustările necesare.
  • Unele perdele de separare pot fi proiectate pentru a se atașa direct la fir. Dacă da, slăbiți turnbucurul și dezactivați cârligul S pentru a vă permite să fiți în filet perdelele. Odată ce sunt atașați și în loc, puteți să reapelați cârligul S și să strângeți turnbucul după cum este necesar.
  • Dacă doriți să păstrați capetele perdelelor în poziție, cârlig una dintre clipurile cortinei printr-o grommet și atașați-o la deschiderea ochiului.
  • Este posibil să aveți nevoie să strângeți turnul după atașarea perdelelor. Pur și simplu urmați aceeași metodă pe care ați folosit-o mai devreme până când cablul de cablu este încă o dată.
  • sfaturi

    Dacă nu sunteți sigur că doriți să utilizați perdele pentru a vă împărți camera, aveți în continuare o mulțime de opțiuni! Creați spații separate într-o cameră mai mare prin aranjarea mobilierului în vignette, de exemplu. De asemenea, puteți utiliza ecrane, biblioteci deschise sau pereți despărțitori pentru a crea separatori.

    Avertizări

    Nu forați într-un zid fără permisiune! Asigurați-vă că îl ștergeți cu proprietarul proprietății înainte de a vă pune perdelele.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Banda camuflanta
    • Ruletă
    • Echipa cu șuruburi
    • Frânghie de sârmă de oțel sau sârmă de fixare a imaginii
    • Cleme de sârmă
    • Turnbuckle
    • S-cârlig
    • Țesătură
    • Kit Grommet
    • Cârlig de cortină
    • Clipuri de cafea
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar