Cum să găsești un stud

Când vă agățați imagini, rafturi sau chiar o televiziune cu ecran plat cu dimensiuni de perete, trebuie să vă asigurați că îl atârnați în siguranță și în locația corespunzătoare. Cu excepția cazului în care doriți să ajungeți frustrat și aveți găuri de unghii și semne de șurub peste tot pe pereți, localizați un stud înainte de a începe agățat. Găsiți un știft utilizând un detector electronic sau magnetic, sau prin examinarea peretelui și a suprafeței pentru a afla unde sunt amplasate știfturile.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind un căutător de știft
  1. Imaginea intitulată Găsiți un pas de pas 1
1. Investiți într-un instrument care vă permite să identificați știfturile din pereții dvs. Acestea sunt adesea numite detestatare stud sau senzori de știft. Acestea pot fi achiziționate la magazinele hardware, comercianții cu amănuntul la domiciliu sau magazinele departamentelor și de obicei sunt destul de ieftine.
  • Imaginea intitulată Găsiți un știft Pasul 2
    2. Determinați ce fel de căutător de știft aveți. Câteva căutări sunt magnetice, astfel încât să vă simțiți o tragere atunci când un știft este identificat pe baza prezenței unghiilor sau firelor care rulează de-a lungul studului. Alții măsoară modificările în lățimea peretelui. Acestea vor semnala prezența unui știft cu un sunet sau lumină intermitentă.
  • Fidonatorii de studiouri magnetice pot fi mai puțin eficiente decât alte tipuri de destinante. Acest lucru se datorează faptului că acestea nu discriminează între metale. O țeavă de metal care nu este nicăieri în apropierea unui știft va apărea la fel la un căutător magnetic, cum ar fi o lungime de sârmă montată pe un știft.
  • Utilizați doar un detector de știft care măsoară modificările din lățimea peretelui dacă aveți pereți din gips-carton. Acest lucru se datorează faptului că gips-carton are o lățime uniformă, ceea ce o face ușor pentru găsirea studiului. Tencuiala, pe de altă parte, adesea nu are lățime uniformă, care poate interfera cu ajutorul studiului.
  • Imaginea intitulată Găsiți un pas pasul 3
    3. Calibrați dacă este necesar. Unele modele vă vor cere să le calibrați înainte de utilizare. Tu faci acest lucru prin plasarea studiului pentru o secțiune de perete unde nu există nici un student și îl porniți. Procesul de calibrare va lua lungimi diferite de timp în funcție de model. Unele modele pot calibra în câteva secunde, în timp ce alții ar putea avea nevoie de mai aproape de un minut. În general, descoperitorul de știft va indica odată ce a terminat calibrarea sau dacă trebuie să repetați procesul.
  • Finantele de studio care necesită calibrare vor avea, în general, o metodă de a vă avertiza dacă ați plasat căutătorul pe un știft sau alt material care poate interfera cu procesul de calibrare, cum ar fi metalul. Pur și simplu mutați căutarea studiului într-o altă locație și încercați din nou.
  • Imagine intitulată Găsiți un știft Pasul 4
    4. Acordați atenție la care model de detector pe care îl aveți. Un model de constatare a marginilor va localiza marginea unui stud. Deci, dacă aveți una dintre acestea, va trebui să repetați procesul de la cealaltă direcție pentru a găsi cealaltă margine a studului. De asemenea, este posibil să aveți nevoie să recalibrați Finder Stud înainte de a face oa doua trecere. Un model de detectare a centrului, pe de altă parte, va indica unde este centrul studului.
  • Dacă aveți un model de constatare a marginilor, țineți cont de faptul că lățimea de știfturi poate varia între 1.5 și 3.5 inci (3.8 și 8.9 cm) Dacă reședința dvs. utilizează 2 în × 4 în (5.1 cm × 10.2 cm) cherestea. Alte lățimi de cherestea duce la diferite lățimi de știft. Prin urmare, luați în considerare verificarea cu un contractor sau cu proprietarul dvs. pentru a determina cât de largi sunt știfturile dvs.
  • Imaginea intitulată Găsiți un pas de pas 5
    5. Rulați instrumentul peste perete la înălțimea de instalare pentru orice doriți să atârnă. Căutați indicatorul care vă spune că ați fost localizat. Repetați acest proces de mai multe ori la diferite înălțimi pentru a confirma că ați găsit un stud.
  • Dacă aveți modelul de constatare a marginii, marcați unde începe sondajul începe și se oprește pentru a determina lățimea studului.
  • Măsurați și marcați 16 în (41 cm) incrementați pentru a găsi știfturi suplimentare pe baza plăcilor dvs. de bază. Acest lucru este spațierea tipică a studului. Casele mai vechi pot avea spațiu de 24 de centimetri (61 cm). Utilizați-vă căutătorul dvs. pentru a confirma că știfturile există în aceste puncte.
  • Imaginea intitulată Găsiți un știft Pasul 6
    6. Aflați dacă aveți știfturi metalice înainte de a fi forate în ele. Multe apartamente și clădiri de birouri folosesc mai degrabă știfturi metalice decât cele din lemn. Dacă acesta este cazul pentru reședința sau clădirea dvs., va trebui să utilizați elemente de fixare speciale. Cele mai multe șuruburi din lemn nu vor trece prin metal.
  • Utilizați șuruburi de tablă de auto-foraj dacă aveți știfturi metalice. Sau, găuriți o gaură pilot, apoi utilizați un gips carton sau un șurub de lemn, care este mai mare decât gaura pilot.
  • Metoda 2 din 3:
    Găsirea știfturilor în gips-carton fără un detector de știft
    1. Imaginea intitulată Găsiți un pas cu pas 7
    1. Verificați tăierea. Orice tip de tăiere interioară, cum ar fi tabloul de bază sau turnarea coroanei, este atașat la știfturi. Puteți găsi unde sunt bolțurile caută mici dimensiuni în declanșare. Aceste indentări sunt în cazul în care ornamentul a fost legat la stud. Găurile de unghii sunt umplute cu caulk și pictate după atașarea tăiată, dar, în general, rămân vizibile dacă arăți cu atenție suficient.
  • 2. Utilizați o lanternă. Porniți o lanternă și puneți-o pe podea, astfel încât acesta să strălucească peretele. Căutați mici imperfecțiuni, cum ar fi bastoane, care rulează într-o linie verticală pentru a identifica știfturile. Acest lucru funcționează cel mai bine dacă peretele dvs. este neted, mai degrabă decât texturat.
  • Imagine intitulată Găsiți un știft Pasul 8
    3. Încercați testul de batere. Acest lucru vă cere să bateți ușor pe perete pentru a vedea dacă puteți auzi dacă a fost adăugat un stud. O zonă fără stud va produce un sunet scăzut, gol. O zonă cu un știft va produce un sunet mai mare și mai solid. Practicați în zonele în care știți că există știfturi pentru a vă antrena urechea.
  • Imaginea intitulată Găsiți un pas cu pasul 9
    4. Conduceți un pin în fața locului unde credeți că este localizat. Dacă există un știft acolo, știftul se va opri când contactează lemnul. Dacă nu există nici un student, veți întâlni o mică rezistență, iar știftul va merge tot drumul în perete.
  • Dacă nu găsiți un știft prima dată când utilizați un PIN, încercați testul de sârmă. Fashion un cârlig de haină sau o altă bucată de sârmă lungă, subțire, rigidă într-un unghi drept. Introduceți firul în gaura pe care ați făcut-o în perete și rotiți-o până când contactează un știft. În acest fel nu va trebui să bateți mai multe găuri în perete.
  • Imagine intitulată Găsiți un pas cu pasul 10
    5. Localizați comutatoarele și ieșirile pe pereți. Cele mai multe casete electrice vor fi montate pe marginea unui stud. Opriți alimentarea la acel comutator sau la priză și scoateți capacul. De aceea, ar trebui să puteți vedea care parte a comutatorului este situată în căutarea șuruburilor de montare. Dacă nu puteți, utilizați testul Knock sau PIN pentru a determina plasarea studului.
  • Măsurați cel puțin /4 Inch (1.9 cm) departe de priza sau de unitatea electrică pentru a găsi centrul studului. Încercați testul de batere sau pin dacă doriți să vă dați seama la lățimea studului. Amintiți-vă că știfturile vor fi în mod normal amplasate la intervale de 16 în (41 cm) pe fiecare parte a orificiului / comutatorului.
  • În mod similar, geamurile și ușile surround.
  • Imagine intitulată Găsiți un pas de pas 11
    6. Calculați pozițiile stud prin măsurarea din colț la colț. Deoarece știfturile tind să fie de 16 în (41 cm), puteți măsura din orice colț pentru a afla unde să găsiți știfturi.
  • Amintiți-vă că nu toți pereții sunt divizibili cu 16 în (41 cm) exact, astfel încât pot exista niște știfturi care apar într-o distanță mai mică de 16 în (41 cm) de la studiul anterior sau următor.
  • Metoda 3 din 3:
    Găsirea de știfturi într-un zid de ipsos
    1. Imaginea intitulată Găsiți un pas cu pas 13
    1. Încercați un magnet puternic sau un detector magnetic. Un detector electronic care măsoară modificările în profunzimea zidului nu va funcționa pe tencuială. Dar un detector magnetic sau un magnet deosebit de puternic poate indica locul în care Lad-ul de lemn a fost unit pe stud.
    • În mod similar, puteți utiliza un detector de știft de detectare a metalului pentru a localiza unghiile care țin la vârful pe stud. Pur și simplu porniți căutătorul de știfturi și rulați-l pe verticală și orizontal de-a lungul peretelui.
    • Un detector de metal vă poate arăta, de asemenea, în cazul în care Adusul a fost unit la stud.
    • Dacă utilizați oricare dintre aceste metode, amintiți-vă să găsiți mai multe știfturi și să măsurați distanța dintre ele pentru a vă asigura că nu ați găsit o țeavă de metal sau o sârmă care nu este atașată la stud.
  • Imaginea intitulată Găsiți un pas de pas 14
    2. Încercați testul de batere în loc de testul PIN. Testul bate va funcționa în continuare pentru tencuială. Bate pe perete pentru a vedea dacă un stud este prezent. O zonă fără stud va produce un sunet scăzut, gol, în timp ce o zonă cu un știft va produce un sunet mai înalt, mai solid.
  • În timp ce puteți găsi știfturi în gips-carton prin conducerea unui pin prin perete pentru a vedea dacă acesta lovește, tencuiala este, în general, prea dură pentru ca un știft să pătrundă. Un pin nu va trece, de asemenea, prin lotul de lemn în orice caz.
  • Folosirea comutatoarelor și punctelor de vânzare pentru a găsi știfturile vor funcționa, de asemenea. Orice comutator sau outlet electric va fi montat pe un stud. Opriți energia electrică la comutator sau la priză și scoateți capacul din plastic pentru a vedea pe ce parte a știftului, comutatorul sau ieșirea este montată prin căutarea șuruburilor.
  • Imaginea intitulată Găsiți un pas de pas 12
    3. Utilizați Adei din lemn pentru a ține articole mai ușoare. Articolele suspendate pe un perete de tencuială pot fi mai ușor decât să le agățați pe gips-carton, deoarece tencuiala este aplicată unui strat interior de lade. LATH este, în general, suficient de puternic pentru a gestiona orice element care cântărește mai puțin de 10-15 kilograme (4.5-6.8 kg). Dar pentru articole mai grele cum ar fi televizoarele, veți avea nevoie de cel puțin un știft.
  • Imaginea intitulată Găsiți un pas cu pasul 15
    4. Atârnă obiecte grele folosind o ancoră de perete. Este posibil să nu aveți nevoie să vă faceți griji cu privire la știft dacă utilizați o ancoră suficient de puternică a peretelui. Unele ancore de perete sunt suficient de puternice pentru a ține câteva sute de kilograme, fie pe gips-carton, fie pe tencuială. Întotdeauna amintiți-vă să citiți cu atenție instrucțiunile înainte de a vă agăța orice pe un ancore de perete pentru a evita deteriorarea gravă a peretelui.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Faceți fotografii ale pereților dvs. dacă vă construiți propria casă sau remodela o secțiune a casei dvs. Acest lucru vă va oferi o referință valoroasă în viitor când sunteți în căutarea de știfturi.
  • Montați obiecte grele, cum ar fi televizoarele, în centrul studului pentru a se asigura că acestea sunt fixate în siguranță.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar