Cum să încadrați un perete

Încadrarea unui perete este actul de a construi un cadru din lemn pentru a servi ca "scheletul" unui zid nou. Este un pas important pentru a asigura o forță și o stabilitate a unui perete. Indiferent dacă construiți o cameră de la zero sau adăugați un perete într-un spațiu existent, citiți pașii de mai jos pentru a afla cum să încadrați în mod corespunzător un perete.

Pași

Metoda 1 din 3:
Layout și fundație
  1. Imagine intitulată Cadrul unui perete Pasul 1
1. Planificați aspectul. Folosind o linie de cretă (un instrument ieftin pentru marcarea liniilor lungi, drepte) și unelte de măsurare a unghiului, marcați unde va fi peretele pe podea. Asigurați-vă că ați observat toate ușile pe care intenționați să le puneți în perete.
  • Asigurați-vă că peretele întâlnește alte pereți la un unghi de 90 de grade la toate cele patru colțuri. O ușoară deviere acum va duce la un zid mai puțin sigur.
  • Rețineți dacă grinzile (grinzile de podea sau tavan) în partea de sus a camerei rulează perpendiculară sau paralelă cu noul dvs. perete.
  • Imagine intitulată Cadrul unui perete Pasul 2
    2. Tăiați plăcile. Alegeți un lemn puternic, tratat cu presiune și tăiați 2 "cu 4" la două ori lungimea peretelui, apoi împărțiți cei în grupuri de lungime egală. Acestea sunt plăcile sau piesele de bază, care vor dura doar deasupra și sub perete pentru a ancora cadrul. Asigurați-vă că aveți întotdeauna două plăci în partea de sus.
  • Imagine intitulată Cadrul unui perete Pasul 3
    3. Marcați plăcile pentru știfturi. Puneți plăcile de sus și de jos în jos unul lângă celălalt. Măsurarea la fiecare 16 "de la un capăt, marcați cu atenție orizontal pe ambele plăci până când ajungeți la capăt. Deoarece măsurătorile sunt 16" În centru, va trebui să țineți cont de jumătate din grosime și să marcați un "x" pe partea dreaptă. Aceste orientări vă vor ajuta să știți unde să instalați știfturi.
  • Metoda 2 din 3:
    Încadrarea unui perete de subsol
    1. Imagine intitulată Cadrul unui perete Pasul 4
    1. Asigurați placa inferioară. Acum că ați marcat și măsurați plăcile, puneți placa inferioară de-a lungul liniei de cretă care marchează unde va fi zidul. Pentru a face un zid stabil, va trebui să atașați această placă pe podeaua de beton.
    • Utilizați un instrument acționat de putere, cunoscut și ca un pistol Hilti sau Ramset, pentru a vă alătura lemnului și betonului. Încărcați instrumentul cu un mic glonț și unghii și apoi atingeți capătul astfel încât să angajeze glonțul și împușcă unghia prin lemn în beton.
    • Odată ce cele două unghii exterioare au fost introduse, urmați liniile directoare și puneți un cui în fiecare 16 "de-a lungul plăcii, în apropierea centrului consiliului.
  • Imagine intitulată Cadrul unui zid Pasul 5
    2. Atașați placa de sus. Dacă grinzile de tavan rulează perpendicular pe placa inferioară, aceasta este o sarcină destul de simplă - dacă rulează paralel, va trebui să faceți mai întâi un pic mai întâi de lucru.
  • Pentru goguri paralele, atașați lungimi scurte de 2 "cu 4" placă de blocare perpendiculară între cele două cele mai apropiate grinzi la fiecare 16 "și atașați placa de sus la acestea.
  • Pentru gogoși perpendiculari, atașați placa superioară la tavan folosind grinzile. Utilizați un Plumb Bob (o greutate echilibrată echilibrată care atârnă dintr-o linie) pentru a alinia plăcile și verificarea dublă prin măsurarea pentru a vă asigura că placa superioară este direct deasupra plăcii inferioare. Apoi, unghiați placa de sus la grinzi sau plăci de blocare la fiecare interval.
  • Ca o opțiune alternativă, puteți construi mai întâi peretele și apoi stați în sus. Aceasta poate fi o opțiune mai ușoară, în special pentru amatori.
  • Imagine intitulată Cadrul unui perete Pasul 6
    3. Instalați știfturile. Studurile sunt pur și simplu scânduri suplimentare de 2 "cu 4" de 4 "sau uneori 2" cu 6 "pentru pereții exteriori, care oferă suport și definiție pentru gips-carton și alte suprafețe de finisare.
  • Măsura și tăierea. Fiecare placă de știft trebuie tăiată astfel încât să se potrivească perfect între plăcile de sus și de jos fără înclinare.
  • Introduceți știftul. Glisați-l capăt între cele două plăci, chiar pe unul dintre unghiile din placa de jos. Utilizați un Plumb Bob și un colț pentru a vă asigura că placa este dreaptă și plasată.
  • Aplicați și repetați. Utilizați un pistol de unghii pentru a introduce unghiile de 3 "pe ambele părți ale capetelor se termină ferm la un unghi de 45 de grade prin știft și în plăcile de sus și de jos. Repetați acest proces până când ați instalat știfturi până la cadru.
  • Imagine intitulată cadru Un pas de perete 7
    4. Instalați plăcile de blocare. Blocurile de blocare adaugă un pic de structură suplimentară și, de asemenea, servi ca zone în care dulapurile, barurile de prosoape sau barele de apucare sunt atârnate. Ele pot servi, de asemenea, ca pauze de incendiu în cazul unui incendiu al casei. Ele sunt fabricate din aceleași 2 "cu 4" plăci pe care le-ați folosit pentru orice altceva până acum.
  • Tăiați plăcile de blocare, astfel încât acestea să se potrivească perfect între fiecare știft, plasându-le la aproximativ 4 picioare (1.2 m) în sus, la sfârșitul fiecărui stud. Atașați ferm plăcile de blocare la ambele capete cu unghiile de 3 "pe ambele părți, ciocănite la un unghi de 60 de grade. Puteți modifica ușor înălțimea de la bloc pentru a bloca pentru a face împingerea taurilor și unghiile în peretele finalizat un pic mai ușor, dacă doriți.
  • Metoda 3 din 3:
    Încadrați un zid de casă
    1. Imagine intitulată cadru Un perete Pasul 8
    1. Luați măsurători în spațiul în care va merge peretele. Trebuie să măsurați înălțimea totală a peretelui și lățimea peretelui care urmează să fie încadrată utilizând o măsură de bandă. Lățimea va fi utilizată pentru a măsura ramele de sus și de jos, iar înălțimea va fi utilizată pentru a măsura știfturile individuale.
    • În general, atunci când construiți un zid pentru o cameră non-subsol, veți construi întregul cadru pe podea și apoi să ridicați și să îl mutați în poziție înainte de a le atașa la grinzi și grinzi în consecință. Pentru a face acest lucru în mod corespunzător, trebuie să știți exact cât timp trebuie să fie fiecare stud pentru a face peretele înălțimea corectă.
    • Cumpărați suficient 2 x 4 pentru a umple spațiul. Veți avea nevoie de un știft înălțimea peretelui la fiecare 16 în. de-a lungul fiecărui cadru, care va fi lățimea peretelui. Puteți împărți lățimea cu 16 pentru a determina rapid câte știuri de care aveți nevoie și cât de mult să cumpărați.
  • Imagine intitulată Cadrul unui perete Pasul 9
    2. Tăiați știfturile și plăcile la lungimile corespunzătoare, având în vedere măsurătorile dvs. Folosind un ferăstrău circular, tăiați plăcile și știfturile pentru a se potrivi măsurătorilor pe care le-ați luat în pasul anterior. Începeți prin tăierea plăcilor de fund și de vârf care corespund măsurătorilor lățimii pe care le-ați luat pentru ca peretele să fie asamblat. Țineți-le unul împotriva celuilalt, pentru a vă asigura că fiecare placă este în același timp și curățați-le la capete dacă este necesar. Apoi tăiați știfturile înălțimii corespunzătoare.
  • Fiecare student trebuie să aibă lățimea plăcii inferioare și superioară scăzută din înălțimea totală a măsurătorilor pe care ați luat-o, pentru a ține cont de spațiul suplimentar.
  • Imagine intitulată Cadrul unui perete Pasul 10
    3. Mark unde știfturile vor merge pe placa de sus și de jos. Utilizați măsura de bandă și marcați de-a lungul cadrelor de sus și de jos utilizând o linie de creion în care vor merge știfturile. Fiecare știft va primi trei semne pe placa de jos și trei semne pe placa superioară, marcând punctul central și cele două capete ale fiecărui știft în care întâlnește plăcile. Pentru securitatea portantă, un stud trebuie plasat la fiecare 16 inci (40.6 cm), care trebuie măsurată foarte precis.
  • Măsurați primul semn prin desenarea unui "X" 16 inci (40.6 cm) de la capătul cadrului, apoi scade 3 3/4" Din acel marcă și trageți o linie (la 15 1/4 în.). Utilizați capătul mai scurt al pătratului de încadrare - lățimea exactă a celor 2 x 4-a măsurătoare de la linia dvs. la locul în care va cădea cealaltă margine a studiului. Cu alte cuvinte, "X" Ai atras la 16 ani. va marca punctul central al studului, iar cele două linii vor marca laturile studului. Acest lucru este necesar pentru a ține cont de lățimea știfturilor de capăt și că centrul fiecărui stud va fi echidistant din următorul.
  • Pentru a vă face următorul semn, măsurați 16 în. din prima "X" și să facă altul "X" Pentru a marca unde va fi centrul următorului stud, scăderea și utilizarea pătratului pentru a marca punctele finale repetați acest proces pe ambele plăci de jos și de sus, făcând semnele unde vor fi instalate fiecare stud.
  • Imagine intitulată Cadrul unui perete Pasul 11
    4. Asamblați cadrul. Utilizați-vă bolțurile pentru a scoate cadrul dimensiunii și formei corespunzătoare, așezând plăcile pe pământ pentru a le asambla.
  • Începeți cu un șurub final. Lăsați-o la capătul buza superioară a plăcii inferioare și a unghiilor de sub placa inferioară în șurubul de capăt, folosind 3 "unghii, pătrat prin placa de jos. Fiți foarte siguri că plăcile sunt aliniate în mod direct.
  • Continuați să atașați toate bolțurile pe placa inferioară, centrarea acestora utilizând liniile. Folosind marcajele, atașați fiecare Stud 16 "în afară până la capăt cu unghiile de 3".
  • Atașați placa de sus. Acum că toate știfturile au fost atașate la placa de jos, așezați placa superioară de-a lungul capetelor libere ale bolțurilor și unghiilor prin placa de sus pentru a atașa fiecare știft cu unghiile de 3 ".
  • Imagine intitulată cadru Un pas de perete 12
    5. Completați plăcile de blocare. Placile de blocare sunt segmente de bord de 2 "cu 4" care se potrivesc perpendicular între știfturi, aproximativ 4 picioare (1.2 m) în sus de la fundul peretelui. Măsurați decalajul dintre știfturi, tăiați în mod corespunzător placa suplimentară și instalați-le prin ciocanarea cu unghiile 3 "prin ele în șuruburi la un unghi de 60 de grade la ambele capete, asigurându-le ferm în știfturi.
  • Începeți înălțimea fiecărei plăci de blocare, astfel încât unghiile să poată fi folosite pentru a asigura plăcile cu ușurință. Aliniați buza superioară a celei de-a doua plăci de blocare cu buza inferioară a primului, apoi faceți opusul cu următorul, repetând modelul. Acest lucru ar trebui să permită un spațiu amplu pentru a le cui la fiecare știft.
  • Imagine intitulată Cadrul unui perete Pasul 13
    6. Ridicați peretele. Cu un prieten care vă ajută, ridicați cadrul de pe placa superioară, astfel încât placa inferioară să rămână pe pământ. Glisați cu grijă cadrul în poziție, verificați dublu toate unghiurile și asigurați-vă că totul este poziționat corect.
  • Imagine intitulată Cadrul unui perete Pasul 14
    7. Shim fiecare secțiune și verificați pentru plumb. Acum că ți-ai plasat peretele, verificați pentru a vă asigura că este drept și sigur, spălați împotriva grinzilor de pe subfloor. Shimming este arta de a folosi bucăți de lemn subțire pentru a umple orice lacune între plafonul și partea superioară a cadrului, contul unei erori mici de măsurare umană. Puteți cumpăra aceste magazine de reparații la domiciliu, atingându-le din partea în care există un pic de spațiu.
  • Pentru a verifica instalațiile Plumb, verificați dacă secțiunea curentă a peretelui este perfect verticală. Utilizați un nivel pentru a vă ajuta să faceți acest lucru. Utilizați ciocanul pentru a face mici ajustări, lovind peretele înainte sau înapoi, dacă aveți nevoie.
  • Imagine intitulată cadru un perete pasul 15
    8. Asigurați peretele la grinzi sau grinzi în consecință. Începeți prin atașarea plăcii superioare. Utilizați unghiile de construcție de 3 1/2 "și unghii drepte prin încadrarea la intervale apropiate, regulate, pe măsură ce plătești și nivel.
  • Atașați placa inferioară. Din nou, utilizați unghiile 3 1/2 ", conducându-le prin farfurie în podea.
  • Atașați știfturile de sfârșit. Ciocan 3 1/2 "cu unghii de-a lungul ambelor știri de capăt pentru a le atașa la încadrarea în părțile laterale ale casei.
  • Verificați dublu că știfturile au fost fixate și sunt la nivel.
  • Avertizări

    Nu faceți asta singur. Lucrați cu un prieten pentru siguranță și pentru a reduce volumul de muncă.
  • Purtați întotdeauna protecția ochilor și protecția auzului atunci când lucrați cu unelte electrice.
  • Urmăriți cablurile care rulează prin grinzi de podea. Nu le strângeți sub plăci.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • O mulțime de 2 "cu 4"
    • Power Saw
    • Ciocan sau pistol de unghii
    • Unghiile (3 "și 3 1/2")
    • Fir cu plumb
    • Nivel
    • Linie de creta
    • Ruletă
    • Hammer Drill
    • Impactul driverului
    • Creion
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar