Cum se completează o deschidere a ușii când îndepărtați o ușă

Eliminarea unei uși este un tip comun de renovare a locuinței sau a clădirilor. Dar ce faci cu acel spațiu mare rămase când ai terminat? Ai noroc! Cu unele plăci de perete și instrumentele potrivite, puteți acoperi acea deschidere cu gips-carton sau placaj după câteva ore de lucru. După aceea, puteți sigila și picta locul astfel încât nimeni nu va ști nici măcar o ușă a fost acolo în primul rând.

Pași

Partea 1 din 4:
Încadrarea deschiderii
  1. Imagine intitulată Completați o deschidere a ușii Pasul 1
1. Măsurați spațiile de sus și de jos ale deschiderii. Utilizați o măsură de bandă sau un conducător pentru a obține o măsurătoare exactă. Verificați lățimea de sus și de jos a deschiderii ușii și scrieți acele măsurători în jos, astfel încât să nu uitați.
  • Ușile standard sunt de obicei 32-36 în (81-91 cm) lățime. Ușa dvs. va fi probabil în jurul valorii, dar asigurați-vă că luați o măsură exactă.
  • Imagine intitulată Completați o deschidere a ușii Pasul 2
    2. Tăiați două 2 în (5.1 cm) x 4 în panouri (10 cm) pentru a se potrivi acelui spațiu. Măsurați lemnul și găsiți lungimea care se potrivește cu lățimea spațiului ușii. Marcați o linie dreaptă la fiecare loc cu un creion și o stradă. Apoi utilizați o ferăstrău circular sau o masă ferăstrău pentru a tăia de-a lungul acestor linii și obțineți două panouri de lemn care se vor potrivi în spațiu.
  • Purtați întotdeauna mănuși și ochelari în timp ce utilizați un ferăstrău. Ține-ți degetele departe de lama, în timp ce se află.
  • Asigurați-vă că utilizați un stradă sau un conducător pentru a face o linie dreaptă pe lemn. În caz contrar, tăierea dvs. ar putea fi strâmbă.
  • Imaginea intitulată Completați o deschidere a ușii Pasul 3
    3. Puneți o marcă de călăfătui de-a lungul marginilor de sus și de jos. Țineți pistolul de caulk în colțul inferior al cadrului ușii, chiar în mijloc. Strângeți declanșatorul pentru a elibera caulkul și deplasați pistolul de-a lungul podelei încet pentru a rula o marcă pe întreaga deschidere. Faceți același lucru în partea de sus când ați terminat. Acest lucru oferă un pic de izolație suplimentară pentru spațiu.
  • Latex caulk este cel mai bun pentru aceasta deoarece se extinde și umple golurile bine. Nu aveți nevoie de caulk de silicon decât dacă faceți o etanșare cu apă, ca o baie.
  • Acest pas este mai important dacă vă închideți o ușă orientată spre exterior. Dacă este o ușă interioară, atunci izolația suplimentară nu este la fel de importantă.
  • Caulkul se usucă în aproximativ 30 de minute, așa că puneți plăcile de lemn imediat după ce îl plasați.
  • Caulk este ușor de îndepărtat în timp ce este încă umed. Dacă primiți un loc într-un loc, nu ați vrut-o, lăsați-o doar cu un cuțit de chit și frecați fața cu un prosop umed.
  • Imagine intitulată Completați o deschidere a ușii Pasul 4
    4. Apăsați fiecare 2 în (5.1 cm) x 4 în bord (10 cm) în caulk. Glisați unul 2 în (5.1 cm) x 4 în (10 cm) în spațiul de ușă din partea de jos. Țineți-o astfel încât să fie spălată cu deschiderea de pe ambele părți, apoi apăsați-o în jos în cank. Faceți același lucru pentru partea de sus.
  • Dacă lemnul nu este în totalitate chiar și cu spațiul, încă îl puteți aluneca înapoi și înapoi un pic pentru ao repara.
  • Este posibil să trebuiască să atingeți lemnul cu un ciocan care să-l încadreze în poziție. Asta este normal.
  • Imagine intitulată Completați o deschidere a ușii Pasul 5
    5. Înșurubați sau unghii plăcile de lemn în jos. Drive 2 cuie sau șuruburi dreapta unul lângă celălalt la colțul inferior 2 din (5.1 cm) x 4 în bord (10 cm) în mijlocul lemnului. Puneți încă 2 la centru și apoi 2 în colțul opus. Faceți același lucru pentru partea de sus 2 din (5.1 cm) x 4 în (10 cm).
  • Dacă aveți un pistol de unghii, acest loc de muncă va fi mult mai ușor.
  • Dacă utilizați unelte de alimentare ca un pistol de unghii sau un burghiu, purtați ochelari de protecție pentru a vă proteja ochii.
  • Partea 2 din 4:
    Plasarea bolțurilor
    1. Imagine intitulată Completați o deschidere a ușii Pasul 6
    1. Măsurați spațiul de pe părțile laterale ale cadrului ușii. Utilizați măsura de bandă și verificați spațiul dintre 2 din (5.1 cm) x 4 in (10 cm). Acest lucru ar trebui să fie același pe ambele părți, dar verificați fiecare parte individual pentru a vă asigura.
    • Asigurați-vă că măsurați spațiul dintre cele 2 din (5.1 cm) x 4 în (10 cm) sau măsurarea dvs. va fi prea lungă.
    • O ușă standard este de obicei de 78-80 în (200-200 cm) ridicată. Măsurarea dvs. va fi de cel puțin 4 în (10 cm) mai mică decât cea din cauza celor 2 din (5.1 cm) x 4 în panouri (10 cm) pe partea superioară și inferioară.
  • Imagine intitulată Completați o deschidere a ușii Pasul 7
    2. Tăiați trei 2 în (5.1 cm) x 4 în panouri (10 cm) la înălțimea corectă. Marcați 2 în (5.1 cm) x 4 în panouri (10 cm) pentru a se potrivi cu înălțimea spațiului. Tăiați de-a lungul liniei cu un ferăstrău pentru a obține o tăietură frumoasă, dreaptă.
  • Amintiți-vă să purtați mănuși și ochelari de protecție în timp ce utilizați un ferăstrău.
  • Tăiați trei panouri de data aceasta deoarece două sunt pentru cadru și unul este pentru stud în mijloc.
  • Imagine intitulată Completați o deschidere a ușii Pasul 8
    3. Rulați o boabă de caulk în fiecare parte a cadrului. Țineți arma de caulk în colțul inferior al cadrului ușii. Strângeți declanșatorul și rulați arma pe partea laterală a cadrului până când ajungeți la partea de sus. Faceți același lucru pentru cealaltă parte.
  • Imaginea intitulată Completați o deschidere a ușii Pasul 9
    4. Apăsați 2 a plăcilor în caulk. Luați o bord și glisați-o în spațiul de ușă lângă o parte. Aliniați-o cu marginile cadrului, apoi apăsați-l în jos pe caulk. Faceți același lucru pentru cealaltă parte.
  • S-ar putea să trebuiască să atingeți panourile cu ciocanul pentru a le pune în poziție.
  • Imagine intitulată Completați o deschidere a ușii Pasul 10
    5. Drive 2 cuie sau șuruburi la fiecare 24 în (61 cm) în sus fiecare parte. Începeți în partea de jos a uneia dintre panouri și conduceți 2 cuie sau șuruburi chiar lângă celălalt. Așezați încă 2 la fiecare 24 în (61 cm) până când ajungeți la partea superioară a cadrului. Faceți același lucru pentru cealaltă parte.
  • Dacă utilizați un instrument de putere ca o pistol de găurit sau unghii pentru a face acest lucru, puneți ochelarii.
  • Imagine intitulată Completați o deschidere a ușii Pasul 11
    6. Plasați a treia placă direct în mijlocul deschiderii. Măsurați lățimea spațiului de-a lungul plăcilor de sus și de jos. Împărțiți-vă măsurătorile în jumătate pentru a găsi punctul central și marcați acest punct de pe panourile de sus și de jos. Apoi glisați cea de-a treia placă în acel loc. Aceasta formează studul pentru deschidere.
  • De exemplu, spațiul este de 32 în (81 cm) lățime, atunci punctul de mijloc este de 16 în (41 cm). Marcați acest lucru pe panourile de sus și de jos și plasați-l pe Stud în acel moment.
  • Dacă acesta este un perete orientat spre exterior, puneți o cană pe partea superioară și inferioară a lemnului pentru a face o etanșare mai strânsă.
  • Imagine intitulată Completați o deschidere a ușii Pasul 12
    7. Toenail Studul în panourile de sus și de jos. Toenailing înseamnă să conducă șuruburi sau unghii într-un unghi. Țineți burghiul sau pistolul de unghii lângă vârful studului la un unghi de 45 de grade cu bordul. Drive 2 cuie sau șuruburi în acest unghi. Apoi faceți același lucru pentru partea de jos a plăcii pentru a fixa studul.
  • Toenailingul este mult mai ușor cu un pistol de unghii sau un burghiu. Este foarte dificil dacă bateți cu mâna în mână.
  • Partea 3 din 4:
    Umplerea spațiului
    1. Imagine intitulată Completați o deschidere a ușii Pasul 13
    1. Măsurați dimensiunile cadrului. Utilizați măsura de bandă și luați înălțimea și lățimea deschiderii, inclusiv cadrul pe care l-ați adăugat. Asigurați-vă că includeți 2 în (5.1 cm) x 4 în panouri (10 cm) în jurul marginea cadrului, altfel acoperirile de perete vor fi prea mici.
  • Imagine intitulată Completați o deschidere a ușii Pasul 14
    2. Tăiați 2 bucăți de placaj sau gips-carton pentru a se potrivi cu acele dimensiuni. Obțineți tipul de perete de perete care este deja pe perete, care este probabil placaj sau gips-carton. Măsurați 2 panouri pentru a se potrivi cu dimensiunile deschiderii și pentru a marca acele măsurători pe panouri cu o simplă. Apoi tăiați de-a lungul acestor linii cu un ferăstrău, astfel încât fiecare placă să se potrivească cu deschiderea ușii.
  • Asigurați-vă că utilizați tablou de perete care se potrivește cu peretele de perete care este deja acolo, inclusiv grosimea.
  • Amintiți-vă să purtați ochelari în timp ce utilizați un ferăstrău.
  • Imagine intitulată Completați o deschidere a ușii Pasul 15
    3. Țineți placa pe o parte a deschiderii. Nu contează în ce parte începeți. Apăsați unul dintre panouri în deschidere pentru a vă asigura că se potrivește cu rama și studul.
  • Este în regulă dacă placa nu face o etanșare strânsă. Puteți sigila toate spațiile mai târziu.
  • Imagine intitulată Completați o deschidere a ușii Pasul 16
    4. Unghii de conducere sau șuruburi la fiecare 8-10 în (20-25 cm) de-a lungul fiecărui știft. Începeți prin plasarea unui cui sau șurub în fiecare colț al plăcii și unul din marginea de sus și de jos în studiul de mijloc. Apoi plasați unul la fiecare 8-10 în (20-25 cm) de-a lungul graniței plăcii și în josul studiului de mijloc.
  • Lungimea exactă a unghiului sau a șurubului depinde de grosimea panourilor pe care le utilizați, dar o lungime standard a unghiilor sau șurubului pentru panourile de perete este de 1.5 inci (3.8 cm).
  • Imagine intitulată Completați o deschidere a ușii Pasul 17
    5. Chestie izolatie în deschiderea peretelui. Tăiați 2 coli de izolație din fibră de sticlă pentru a se potrivi între șuruburile din deschiderea peretelui. Apăsați pe foile în poziție și lăsați-le la știfturile pentru a le menține în poziție.
  • Purtați mănuși, ochelari de protecție și o mască de praf în timp ce manipulați izolația. Ar putea irita pielea, ochii și gâtul.
  • Nu este la fel de obișnuit să izolezi pereții interiori, deci dacă această deschidere nu duce în exterior, atunci izolarea este opțională.
  • Imagine intitulată Completați o deschidere a ușii Pasul 18
    6. Atașați placa pe cealaltă parte a peretelui pentru a închide deschiderea. Du-te la cealaltă parte a peretelui și țineți-vă placa finală în sus. Atașați-l pe perete prin acționarea unghiilor sau șuruburilor la fiecare 8-10 în (20-25 cm) de-a lungul marginii plăcii și în jos. Aceasta închide spațiul de ușă.
  • Partea 4 din 4:
    Etanșarea lacunelor
    1. Imagine intitulată Completați o deschidere a ușii Pasul 19
    1. Umpleți spațiile din jurul cadrului cu compusul articulat. Deschideți recipientul compusului articulat și dați un cuțit de chit în. Apăsați compusul în spațiile din jurul cadrului ușii de pe ambele părți ale peretelui. Când tot spațiul este umplut, apăsați cuțitul de-a lungul spațiilor și răsuciți orice compus în exces și neteziți articulațiile.
    • De asemenea, puteți completa orice cui sau găuri cu șurub cu etanșare articulară. Nisip aceste pete în jos când este uscat, astfel încât suprafața este plăcută și netedă.
    • Compusul comun este un material comun pe care îl puteți găsi la orice magazin de hardware.
    • Diferitele compuși articulați ar putea avea instrucțiuni specifice, astfel încât să verifice întotdeauna și să urmeze aceste direcții.
  • Imagine intitulată Completați o deschidere a ușii Pasul 20
    2. Acoperiți spațiile cu bandă comună. Tăiați o bucată de bandă pentru fiecare secțiune a cadrului. Apăsați o bandă de-a lungul uneia dintre articulații și lăsați-o cu cuțitul de chit, deci este plat. Repetați acest lucru pentru fiecare parte a cadrului.
  • Nu înlocuiți un alt tip de bandă pentru banda de îmbinare. Acest lucru nu va face o garnitură bună.
  • Amintiți-vă să faceți acest lucru pe ambele părți ale zidului.
  • Imagine intitulată Completați o deschidere a ușii Pasul 21
    3. Aplicați un alt strat de compus articulat pentru a acoperi banda. Scoateți compusul articulației și răsuciți-l pe perete în același mod în care ați făcut-o înainte. Asigurați-vă că compusul acoperă toată banda, apoi lăsați-o cu cuțitul de chit.
  • Imaginea intitulată Completați un pas de deschidere a ușii 22
    4. Nisip compusul articulat cu șmirghel de 150 până la 220 de gresie după 24 de ore. În primul rând, lăsați compusul să se usuce timp de 24 de ore. Când este uscat, nisipul pe toți dispozitivele de etanșare cu șmirghel de 150-220 grite. Nisip în jos orice pete înalte și asigurați-vă că dispozitivul de etanșare este la fel de și posibil cu suprafața peretelui.
  • Produsul pe care îl utilizați ar putea avea un timp diferit de uscare, deci asigurați-vă că verificați mai întâi.
  • Imagine intitulată Completați un pas de deschidere a ușii 23
    5. Aplicați un strat final de compus. Scoateți compusul și îl scară pe perete de-a lungul acelorași pete pe care le-ați sigilat deja. Lindeți-l cu cuțitul tău când ați terminat.
  • Imagine intitulată Completați un pas de deschidere a ușii 24
    6. Smooth compusul cu șmirghel după 24 de ore. Lăsați compusul să se usuce timp de încă 24 de ore. După aceea, nisipați-o din nou cu șmirghel de 150 până la 220 de gresie până când este frumos și neted.
  • Imaginea intitulată Completați o deschidere a ușii Pasul 25
    7
    A picta peste tablă și articulații dacă doriți. Dacă intenționați să pictați peste noua secțiune de perete, asigurați-vă că utilizați vopsea care se potrivește cu peretele din jur. Apoi vopsea în mod normal prin șlefuirea și amorsarea mai întâi și prin rularea vopselei. Când ați terminat, noua secțiune de perete ar trebui să fie bine amestecată în vechiul.
  • Fi sigur de a nisip compusul articulat, altfel, va face un finisaj inegal atunci când pictați.
  • Dacă o parte este un perete exterior, atunci puteți folosi sidingul casei sau materialul care acoperă exteriorul casei dvs.
  • sfaturi

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Burghiu sau pistol de unghii
    • Ciocan
    • 2 în (5.1 cm) x 4 in (10 cm) Placi de lemn
    • Placaj sau gips-carton
    • Caulk și pistol de caulk
    • Cuie sau șuruburi
    • Ruletă
    • A văzut
    • Stradgedge
    • A picta
    • Compusul comun
    • Bandă comună
    • 150- până la 220 de șmirghel
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar