Cum de a construi o pradă la vărsare

O lovitură slabă este o mare structură care să păstreze în curtea dvs. și să umple cu consumabile de grădinărit, unelte de amenajare a teritoriului sau orice altceva trebuie să stocați. Puteți construi o înclinare pentru a vărsa relativ ieftin cu materiale achiziționate la un magazin local sau la magazinul de acasă. Deoarece o pradă de vărsat este relativ mică și ușoară, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la turnarea unei fundații concrete. După cum sugerează și numele său, acoperișul unei înclinate de a vărsa pante din spate, mai degrabă decât la vârful în centru.

Pași

Partea 1 din 3:
Construirea podelei magazinului
  1. Imaginea intitulată Construiți o slabă pentru a vărsa pasul 1
1. Tăiați grinzile la lățimea dorită a vărsarii. Grinzile sunt grinzile încrucișate care vor sta pe pământ și dețin împreună încadrarea exterioară a podelei. Utilizați lemn de 2x6 pentru grinzi. De exemplu, dacă construiți un 12 la 16 picioare (3.7 m × 4.9 m) vărsați fiecare dintre gogoși la 16 picioare (4.9 m). Utilizați un ferăstrău circular pentru a tăia grinzile.
  • Dacă preferați să nu tăiați pe grinzi, ați putea avea cherestea tăiată la magazinul de hardware din care ați cumpărat cherestea.
  • Luați măsuri de siguranță atunci când utilizați un ferăstrău circular. Purtați ochelari de protecție, tăiate întotdeauna de la tine, și nu setați niciodată tăiat circular în timp ce lama se rotește încă.
  • Utilizați cherestea tratată pentru grinzi, deoarece cherestea poate fi în contact direct cu Pământul.
  • Imaginea intitulată Construiți o slabă pentru a vărsa pasul 2
    2. Așezați grinzile din față și din spate ale podelei. Utilizați și cherestea tratată 2x6 pentru aceste grinzi. Grinzile din față și din spate vor oferi conturul podelei voastre.
  • Dacă grinzile nu sunt deja lungimea dorită a vărsarii dvs., utilizați un ferăstrău circular pentru a le tăia la lungimea vărsarului, e.G., 16 picioare (4.9 m).
  • Imagine intitulată Construiți o slabă pentru a vărsa pasul 3
    3. Fixați grinzile la grinzile de podea folosind șuruburi galvanizate de 3 ½ inch. Așezați fiecare dintre grinzile tăiate între grinzile din față și din spate. Lăsați 14 inci (36 cm) între fiecare dintre grinzi de podea. Odată ce grinzile sunt așezate, utilizați o șurubelniță pentru a conduce un șurub de 3 ½ inci prin placa de pardoseală din față și în fiecare joist. Apoi, conduceți șuruburile prin placa din spate în fiecare joist.
  • Dacă vă luptați să introduceți șuruburi direct prin panourile de gunoi, gătiți o gaură pilot pentru a înșuruba fiecare șurub în.
  • Numărul de grinzi de care aveți nevoie va depinde de lungimea totală a vărsarii. Dacă construiți o magazie cu o lățime de 8 picioare (2.4 m), veți avea nevoie doar de 6 sau 7 grinzi. Dacă construiți o magazie mai mare cu o lățime de 16 picioare (4.9 m), veți avea nevoie de 13 sau 14 grinzi.
  • Imagine intitulată Construiți o slabă pentru a vărsa pasul 4
    4. Atașați 4 grinzi de alunecare la podea. Grinzile de alunecare ar trebui să fie făcute din lemn tratat 4x4. Fiecare fascicul de alunecare ar trebui să ruleze întreaga lungime a vărsării, e.G., 16 picioare (4.9 m). Aceasta înseamnă că fiecare fascicul de alunecare va avea aceeași lungime ca și scândurile din față și din spate. Fotografia prezintă grinzile de alunecare deasupra grinzilor de podea, dar odată atașate, acestea ar trebui să fie sub susținerea întregii ponderi a vărsării. Tăiați șanțurile, dacă este necesar, și le atașați pe grinzi folosind conectori de metal.
  • Utilizați cherestea tratată pentru grinzile de alunecare, deoarece cherestea va fi în contact direct cu Pământul.
  • Skids stau sub podeaua grinzilor și oferă o bază stabilă pentru ca vărsarea să se odihnească. Skids se odihnește direct pe pământ sau pe blocuri de beton.
  • Fie atașați grinzile de alunecare așa cum se arată și apoi răsturnați întregul etaj (greu - aceasta este cel puțin o operație cu două persoane) sau ridicați o parte a încadrarea podelei și glisați grinzile de deplasare în poziție înainte de atașare.
  • Imaginea intitulată Construiți o slabă pentru a vărsa pasul 5
    5. Acoperiți podeaua încorporată cu placaj ¾-inch. Placajul va forma pardoseala vărsarii. Tăiați foile de placaj ¾-inch, astfel încât să se potrivească împreună și să acopere perfect pardoselile încadrate. Apoi, atașați placajul la grinzi cu șuruburi de 1 5/8-inch. Drive 1 șurub în fiecare fascicul de la fiecare 1 picior (0.30 m).
  • Folosiți placaj tratată sau sigilat, astfel încât să nu vă bucurați în picioarele goale atunci când mergeți pe pardoseală.
  • Partea 2 din 3:
    Ridicarea pereților laterali, față și spate
    1. Imagine intitulată Construiți o slabă pentru a vărsa pasul 6
    1
    Cadru Pachetul de 4 pereți de la 2x4 cherestea. Încadrați fiecare perete prin cuie împreună 2 2x4 grinzi pentru partea de sus și laturi. Partea de jos a peretelui ar trebui să fie un singur fascicul de 2x4. Asigurați-vă că măsurați fiecare fascicul înainte de tăiere sau la unirea lor împreună, astfel încât pereții să fie încadrați în mod corespunzător. De exemplu, să spunem că construiți un 12 la 16 picioare (3.7 m × 4.9 m). Va trebui să cad în cadru:
    • 2 192 în × 81 în (490 cm × 210 cm) pereți laterali.
    • 1 144 în × 81 în (370 cm × 210 cm) Înapoi perete.
    • 1 144 în × 81 în (370 cm × 210 cm) perete frontal
  • Imagine intitulată Construiți o slabă pentru a vărsa pasul 7
    2. Atașați grinzile la intervale de 22 de centimetri (56 cm) în fiecare perete încadrat. Utilizați o ferăstrău circular pentru a tăia grinzile 2x4 la înălțimea corectă de 81 inci (210 cm). Apoi, atașați grinzile de perete la dublarea a 2x4s a cadrului folosind 2 șuruburi ½ inch. Găuriți o gaură pilot înainte de înșurubarea în șuruburi pentru a le face să alunece puțin mai ușor.
  • Zidul încadrat ar trebui să semene aproximativ cu podeaua încorporată (înainte ca placajul să fie pus pe).
  • Imagine intitulată Construiți o slabă pentru a vărsa pasul 8
    3. Lăsați un spațiu de 21 în (53 cm) în peretele frontal pentru ușa ta. Indiferent de mărimea magaziei dvs., lăsați suficient spațiu pentru o ușă de dimensiuni standard, astfel încât nu va trebui să modificați dimensiunea ușii. Dublați 2 2x6 plăci de pe ambele părți ale deschiderii ușii, astfel încât decalajul să fie întărit. Știfturile duble vă vor da, de asemenea, material pentru a înșuruba din interiorul ușii.
  • Odată ce vărsarea dvs. este asamblată, puteți atârnă o ușă În decalajul pe care l-ați creat în peretele din față.
  • Imagine intitulată Construiți o slabă pentru a vărsa pasul 9
    4. Ridicați și atașați pereții laterali cu șuruburi de 2 ½ inch. Ridicați cele 2 pereți laterali și fixați-le în poziție pe cele 2 părți ale podelei încadrate, asigurându-vă că marginile și colțurile pereților se aliniază cu marginile podelei. Apoi, conduceți șuruburi de 2 ½ inci prin grinzile de jos ale pereților. Conduceți șuruburile direct în podea. Spațiu fiecare șurub de 8 inci (20 cm).
  • Utilizați un nivel și pătratul unui dulgher pe parcursul acestui proces pentru a vă asigura că pereții sunt nivel și toate colțurile sunt pătrate.
  • Imagine intitulată Construiți o slabă pentru a vărsa pasul 10
    5. Ridicați și atașați pereții din față și din spate cu șuruburi de 2 ½ inch. Odată ce pereții laterali au fost atașați în poziție, sunteți gata să atașați pereții din față și din spate. Ridicați pereții și fixați-le în poziție între cele două pereți laterali. Drive 2 cu șuruburi de 2 ½ inci în părțile laterale ale pereților din față și din spate, unde se aprind pe pereții laterali la fiecare 8 inci (20 cm). Dispune de șuruburi prin panourile de jos ale pereților din față și din spate la aceeași distanță.
  • Acest lucru va atașa împreună pereții din față, spate și laterali împreună și, de asemenea, ancora pereții ferm la podea.
  • Imaginea intitulată Construiți o slabă pentru a vărsa pasul 11
    6. Atașați siding la cele 4 pereți. Odată ce pereții au fost încadrați și sunt așezați în poziție, sunteți gata să atașați sidingul exterior. Măsurați dimensiunile finale ale fiecărui perete și tăiați sidingul la dimensiune folosind un ferăstrău circular. Apoi atașați sidingul tăiat la pereți cu unghiile de 2 inch. Spațiu cu unghiile cu aproximativ 12 cm (30 cm) și le conduce direct în grinzi pe fiecare perete.
  • Achiziționați siding la un magazin local de alimentare sau un magazin de hardware. Puteți alege culoarea sidingului.
  • Deoarece slab la hale sunt folosite în principal pentru depozitare, nu trebuie să-i izii pe pereții vărsarii.
  • Partea 3 din 3:
    Construirea acoperișului vărsat
    1. Imagine intitulată Construiți o slabă pentru a vărsa pasul 12
    1. Încadrați peretele de sus al Lacului la acoperiș cu lemn de 2x4. Deoarece un perete lateral al vărsării va fi mai mare decât cealaltă parte, va trebui să construiți un zid de adăugare mic pentru partea laterală. Zidul de adăugare trebuie să fie de 192 cm (490 cm), dar numai 34.75 inci (88.3 cm) înalte. Încadrați partea superioară, inferioară și părțile laterale ale peretelui utilizând lemn de 2x4 și atașați grinzi între partea superioară și inferioară la fiecare 22.5 inci (57 cm) utilizând șuruburi de 3 ½ inch.
    • Acoperișul înclinat al scăpatului la vărsare va permite apa și zăpezii să se scurgă pe o parte a acoperișului fără a se înmuia în lemn.
  • Imagine intitulată Construiți o slabă pentru a vărsa pasul 13
    2. Înșurubați peretele de adăugare în partea de sus a 1 lateral a vărsarii. Selectați care parte a vărsării dvs. doriți să fie mai mare decât cealaltă. Apoi, așezați zidul de adăugare pe lateral pe care doriți să îl ridicați. Atașați-l la încadrarea superioară a peretelui lateral utilizând șuruburi de 2 ½ inch.
  • Spațiu șuruburile cu 8 inci (20 cm).
  • Imaginea intitulată Construiți o slabă pentru a vărsa pasul 14
    3
    Tăieturi de la 2x4 grinzi. Fiecare rafter ar trebui să aibă o lungime de 168 cm (430 cm) pentru a acoperi acoperișul înclinat și pentru a închide partea îndepărtată. Apoi, utilizați ferăstrăul circular pentru a tăia un 1 la 3.5 inci (2.5 cm × 8.9 cm) Notch 10.25 inci (26.0 cm) din partea de sus a fiecărui rafitor. Tăiați un altul 1 cu 4.25 inci (2.5 cm × 10.8 cm) Notch 11.75 inci (29.8 cm) din partea de jos a fiecărui rafitor.
  • Utilizați o ferăstrău circular pentru a vă tăia grinzile și asigurați-vă că sunt toate uniforme.
  • Dacă construiți un 12 la 16 picioare (3.7 m × 4.9 m) Shed, veți avea nevoie de 9 rafturi.
  • Imaginea intitulată Construiți o slabă pentru a vărsa pasul 15
    4. Potriviți rafturile în loc de pe acoperișul dvs. Spațiu fiecare rafter de 24 de centimetri (61 cm) departe de grinzile adiacente. Dacă ți-ai făcut tăieturile de rafinare corect, garniturii ar trebui să se potrivească cu totul în poziție și să se înclină în mod egal de pe peretele de pe peretele inferior.
  • Imagine intitulată Construiți o slabă pentru a vărsa pasul 16
    5. Atașați rafturile la pereți folosind legături guler. Utilizați 2-3 unghii de 2 inch pentru a atașa o cravată de guler la fiecare rafter la aproximativ 2 picioare (0.61 m) de unde se odihnește pe perete. Apoi, conduceți alte 2-3 unghii în grinzile verticale de pe add-on-ul de perete lateral. Aceste legături vor ține grinzile în loc și le împiedică, de asemenea, să exercite o presiune descendentă pe pereții laterali ai lui Lean la vărsare.
  • Puteți achiziționa legăturile gulerului la un magazin de hardware mare sau la un magazin de casă.
  • Imagine intitulată Construiți o slabă pentru a vărsa pasul 17
    6. Introduceți 5 grinzi de sprijin pe partea din față și din spate a vărsării pentru a ține acoperișul înclinat. Utilizați un ferăstrău circular pentru a tăia grinzi de 2x4 în grinzi de susținere. Aceste grinzi de sprijin vor susține grinzile de pe părțile laterale ale acoperișului. Tăiați grinzile de susținere și introduceți-le sub acoperiș. Fiecare fascicul de sprijin trebuie dispărut 20.5 inci (52 cm) în afară de grinzile de sprijin adiacente. Cele 5 grinzi de sprijin trebuie reduse la aceste specificații:
  • 6 inci (15 cm) înalt.
  • 12.5 inci (32 cm) înalt.
  • 18.75 inci (47.6 cm) înalte.
  • 25.25 inci (64.1 cm) înalt.
  • 31.75 inci (80.6 cm) înalte.
  • Imagine intitulată Construiți o slabă pentru a vărsa pasul 18
    7. Tăiați panourile de siding pentru spate, față și partea superioară a vărsării. Măsurați lacunele descoperite pe porțiunile superioare ale vărsării și folosiți o ferăstrău circular pentru a tăia secțiunile de siding ale dimensiunilor corespunzătoare. Rețineți că panourile de siding care acoperă partea din față și din spate a magaziei vor trebui tăiate în același unghi ca și grinzile, pentru a asigura o acoperire completă.
  • Partea inferioară a vărsării nu va avea nevoie de un panou de siding tăiat pentru el, deoarece acoperișul va coborî în partea laterală a vărsării.
  • Imaginea intitulată Construiți o slabă pentru a vărsa pasul 19
    8. Atașați panourile de siding utilizând unghiile de 2 inch. Odată ce panourile de siding sunt tăiate la dimensiune, atașați-le la peretele lateral add-on și grinzile de susținere pe pereții din față și din spate. Conduceți unghiile de 2 inch în grinzi și sprijinirea grinzilor pentru a ține siding ferm în poziție.
  • Asigurați-vă că această siding se potrivește cu culoarea sidingului pe care l-ați utilizat pentru cei 4 pereți.
  • Imaginea intitulată Construiți o slabă pentru a vărsa pasul 20
    9. Șuruburi ¾-inch de placaj în partea de sus a acoperișului. Pentru acoperișul magazinului, achiziționați foi mari de placaj care sunt de 96 de 48 de centimetri (240 cm × 120 cm) în dimensiune. Utilizați șuruburi de 1 5/8-inch pentru a fixa ferm secțiunile de placaj în poziție. Șuruburile de acționare directă prin placaj și în grinzi de rafter. Spațiu fiecare șurub cu 8 inci (20 cm).
  • Pentru a utiliza gravitatea în avantajul dvs., începeți placajul la acoperiș la cel mai mic punct. În acest fel, gravitatea va trage secțiunile de placaj mai înalt în loc.
  • Dacă trebuia să începeți placajul de la curea la cel mai înalt punct al acoperișului, gravitatea ar trage porțiuni mai mici de la rafturi.
  • Imagine intitulată Construiți o slabă pentru a vărsa pasul 21
    10. Vopsea sau pată pereții și acoperișul vărsării pentru a le termina. Pata va trage culoarea naturala a lemnului, in timp ce vopseaua va acoperi peste lemn. Indiferent de ce alegeți, utilizați A 3 din (7.6 cm) Populare pentru a aplica 3-4 straturi de vopsea sau pată pe laturile și partea superioară a vărsării.
  • Dați vopseaua sau pata cel puțin 48 de ore pentru a se usca înainte de ao atinge.
  • sfaturi

    Dimensiunea slabă de mâncare este de până la tine. Acoperirile mici sunt de obicei de 4 până la 8 picioare (1.2 m × 2.4 m), în timp ce mai mari la hale pot fi de 12 până la 16 picioare (3.7 m × 4.9 m).
  • Poate doriți să purtați mănuși de lucru din piele în timp ce lucrați cu cherestea pentru a preveni splintele și tăieturile.
  • Dacă găsiți că ciocanarea în unghii individuale cu un pistol de unghii este prea consumatoare de timp, încercați să utilizați în schimb un pistol de aer. Puteți cumpăra unul la un magazin de hardware local.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Fierăstrău circular
    • 2x6 cherestea pentru podea
    • 2x4 cherestea pentru pereți și acoperiș
    • Ciocan
    • Pistolul de aer (opțional)
    • Placaj ¾-inch (etaj)
    • Cuie galvanizate de 3 ½ inch
    • Şurubelniţă
    • 4x4 grinzi pentru skidii
    • Placi de placaj ¾-inch pentru pardoseli și acoperiș
    • 1 șuruburi 5/8-inch pentru pardoseli
    • Șuruburi de 2 ½ inch pentru pereți
    • Siding pentru pereți
    • 2-inch cuie pentru siding
    • Colariile pentru rafturi
    • Vopsea sau pata
    • 3 în (7.6 cm) PAPING PAPEL
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar