Cum de a construi o cabină de înregistrare

O cabină de înregistrare de casă poate fi o opțiune excelentă atunci când doriți să înregistrați voce sau instrumente acustice. Pentru a construi o cabină de înregistrare, veți avea nevoie de cunoștințe generale despre tamplarie și experiență cu proiecte de bază de îmbunătățire a casei. Cu toate acestea, cu instrumentele potrivite și know-how-ul puteți completa acest proiect într-o săptămână sau două. Gândiți-vă la construirea unei cabine de înregistrare ca adăugând o cameră mică la domiciliu, cu o mulțime de aceiași pași, cum ar fi încadrarea pereților și plasarea gips-cartonului. Simțiți-vă liber să contractați toate părțile proiectului pe care nu vă simțiți confortabil să vă abordați.

Pași

Partea 1 din 4:
Planificarea cabinei
  1. Imagine intitulată Construiți o cabină de înregistrare Pasul 1
1. Alegeți un colț al unei încăperi existente pentru a vă construi cabina de înregistrare în. Selectați un colț al unei încăperi în care doriți să vă construiți cabina de înregistrare, astfel încât să trebuie doar să construiți 2 pereți. Alegeți un colț cu pereți exteriori, dacă este posibil, deoarece acestea sunt, în general, mai groase și mai sănătoase.
  • Acest lucru se aplică pentru a construi o cabină de înregistrare dreptunghiulară de la pământ în sus. Va trebui să aveți cunoștințe de bază despre tâmplărie, inclusiv încadrarea și gospodăria pentru a construi cabina. Dacă nu aveți instrumentele sau know-how-ul să o faceți singur, angajați un antreprenor pentru a construi cabina pentru dvs.
  • Asigurați-vă că camera pe care o selectați are și o podea solidă. De exemplu, un parter sau un subsol este o alegere bună. O cameră pe un etaj superior nu este ideală, deoarece aceste etaje nu sunt la fel de stabile, ceea ce poate fi rău pentru înregistrarea dacă podeaua vibrează sau face zgomote de scârțâire.

Bacsis: Puteți aplica aceleași concepte pentru a construi o cabină de înregistrare dreptunghiulară într-un colț pentru a construi cabine de alte forme în colțuri, cum ar fi un pentagon sau o cabină în formă de triunghi.

  • Imagine intitulată Construiți o cabină de înregistrare Pasul 2
    2. Selectați un colț cu un dispozitiv sau o priză de lumină existentă, dacă este posibil. Construiți cabina în jurul unui dispozitiv de iluminare existentă dacă puteți furniza lumină în interiorul cabinei fără a fi lucrarea suplimentară de instalare a unui nou dispozitiv în tavan. Construiți cabina într-un colț cu o priză de perete existentă pentru a oferi mai multe surse de electricitate în cabină pe care le puteți conecta la o lampă sau un echipament audio.
  • Dacă construirea cabinei în jurul unui dispozitiv de iluminare existentă nu este o opțiune, puteți rula unele benzi de iluminare cu LED-uri în jurul tavanului și podeaua cabinei pentru lumină.
  • Imagine intitulată Construiți o cabină de înregistrare Pasul 3
    3. Măsurați camera și găsiți știfturile din pereții colțului. Utilizați o măsură de bandă pentru a măsura lungimea, lățimea și înălțimea camerei și a scrie măsurătorile. Utilizați un detector de știft pentru a localiza știfturile din 2 pereți din colțul pe care intenționați să-l construiți standul și să-și marchini pozițiile pe perete cu un creion.
  • Puteți desena o schiță brută a camerei și puteți scrie măsurătorile și pozițiile studului dacă este mai ușor să vizualizați cabina în acest fel.
  • Imagine intitulată Construiți o cabină de înregistrare Pasul 4
    4. Faceți Booth o dimensiune care se potrivește în cameră și liniștea cu locații de perete. Plan pentru 1 perete scurt și 1 perete mai lung, de aproximativ 1.De 5 ori lungimea peretelui scurt, pentru a face o cabină dreptunghiulară. Faceți pereții suficient de lungi încât se vor alinia cu știfturi în pereții existenți pentru a le înșurubați.
  • O dimensiune standard bună pentru o cabină de înregistrare dreptunghiulară este de 4 ft (1.2 m) cu 6 ft (1.8 m). Cu toate acestea, ajustați dimensiunea bazată pe spațiul pe care îl aveți la dispoziție și pozițiile bolțurilor din pereți.
  • Gândiți-vă la tipul de înregistrare pe care doriți să-l faceți atunci când planificați dimensiunea cabinei, de asemenea. De exemplu, un 4 ft (1.2 m) cu 6 ft (1.8 m) Booth este cel mai potrivit pentru vocaliștii solo sau artiștii acustici sau poate trupe de 2 persoane. Dacă doriți să puteți înregistra o bandă mai mare, ați putea dori să vă gândiți să transformați o cameră întregi într-un studio de înregistrare, mai degrabă decât construirea unei cabine.
  • Partea 2 din 4:
    Construirea cadrului
    1. Imagine intitulată Construiți o cabină de înregistrare Pasul 5
    1. Cumpărați o ușă pentru cabina de înregistrare și notați măsurătorile. Alegeți și cumpărați o ușă înainte de a construi cadrul. Veți folosi măsurătorile pentru a construi o deschidere aspră pentru ușă în 1 din cadrele de perete.
    • O ușă cu o fereastră de sticlă la partea superioară sau chiar o ușă care este cea mai mare parte din sticlă este o opțiune bună pentru o cabină de înregistrare, astfel încât să puteți permite o lumină în cabină și să aveți vizibilitate între cabină și camera înconjurătoare.
  • Imagine intitulată Construiți o cabină de înregistrare Pasul 6
    2
    Construi cadrele pentru pereți. Construiți peretele mai scurt și peretele mai lung din 2 în (5.1 cm) cu 4 în bucăți de lemn (10 cm) și înșurubați bucățile împreună cu 4 în șuruburi din lemn (10 cm) și un burghiu de putere. Faceți zidurile la fel de înalte ca înălțimea tavanului camerei, care este de obicei aproximativ 8-9 ft (2.4-2.7 m).
  • De exemplu, dacă cabina dvs. de înregistrare va fi de 4 ft (1.2 m) cu 6 ft (1.8 m), construi 1 perete care este de 4 ft (1.2 m) lung și 1 care este de 6 ft (1.8 m) lung.
  • Puteți fie să tăiați cherestea de dimensiuni sau să vă tăiați la dvs. la un centru de îmbunătățire la domiciliu sau la o curte de cherestea.
  • Imagine intitulată Construiți o cabină de înregistrare Pasul 7
    3. Construi o deschidere dură pentru ușă în 1 din pereți. Construi un cadru de ușă care este 2 în (5.1 cm) mai larg decât lățimea ușii și 2 în (5.1 cm) mai înalt decât înălțimea ușii. Fă-l din 2 în (5.1 cm) cu 4 in (10 cm) Cherestea ca si cu restul ramelor de perete.
  • De exemplu, dacă ușa este un standard de 80 în dimensiunea de 36 cm (91 cm), efectuați deschiderea brută 82 în (210 cm) cu 38 în (97 cm).
  • Rețineți că acest pas trebuie făcut simultan cu construirea cadrelor de perete.
  • Imagine intitulată Construiți o cabină de înregistrare Pasul 8
    4. Înșurubați cadrele în știfturi în pereții de colț existent și în podea. Ridicați peretele mai lung, cătindu-l cu atenție cu știftul în peretele pe care l-ați planificat, apoi fixați-l la știft folosind 4 in (10 cm) șuruburi de lemn și un burghiu de putere. Repetați acest lucru pentru peretele mai scurt și înșurubați cele două cadre de perete împreună acolo unde se întâlnesc. Înșurubați fundul cadrelor în podea, de asemenea.
  • Au cineva să vă ajute să țineți pereții în sus și să fie stabiliți în timp ce conduceți șuruburile în poziție.
  • Dacă podeaua camerei este o podea standard din lemn, utilizați șuruburi din lemn pentru a fixa cadrul pe podea. Dacă vă construiți cabina undeva ca un garaj sau subsol cu ​​un podea de ciment, utilizați șuruburi de zidărie.
  • Imagine intitulată Construiți o cabină de înregistrare Pasul 9
    5. Atașați casetele electrice pentru o priză audio și o priză electrică la cadru. Unghii sau șurub 1 cutie electrică pentru priza electrică la un fascicul de cadru, aproximativ 12-18 în (30-46 cm) de la podea. Atașați o altă casetă electrică pentru evacuarea cablului audio 1 sau 2 grinzi.
  • Asigurați-vă că ați verificat reglementările electrice locale înainte de a instala casetele electrice. Dacă nu sunteți sigur, consultați un electrician licențiat.
  • Cu excepția cazului în care aveți experiență cu munca electrică, este mai bine să obțineți un electrician pentru a face cablajul real pentru dvs. Puteți continua și instalați casetele electrice pe cadru dacă doriți, dar aveți un electrician licențiat finalizați lucrarea de cabluri.
  • Partea 3 din 4:
    Izolarea, gospodăria și pictura pereților
    1. Imagine intitulată Construiți o cabină de înregistrare Pasul 10
    1. Lucruri R-19 Izolația din fibră de sticlă între știfturile pereților cabinei. Tăiați bucăți pentru a se potrivi între știfturile dintr-o rolă de izolație din fibră de sticlă R-19 utilizând un cuțit utilitar. Completați toate spațiile dintre știfturi cu izolația.
    • Izolația din fibră de sticlă vine în rulouri care sunt de 16 in (41 cm), lățimea standard între știfturile de perete, astfel încât se va potrivi perfect între știfturi și se va întâmpla în poziție.
    • Puteți cumpăra izolație specială de izolare fonică în loc de izolație standard din fibră de sticlă dacă bugetul dvs. permite acest lucru. Cu toate acestea, izolația din fibră de sticlă tinde să lucreze la fel de bine și este mult mai accesibilă.

    Avertizare: Purtați întotdeauna mănuși de lucru grele atunci când lucrați cu Izolarea din fibră de sticlă.

  • Imagine intitulată Construiți o cabină de înregistrare Pasul 11
    2
    Hang Gipswall în interiorul și în afara zidurilor. Tăiate bucăți de gips-carton pentru a se potrivi pereților, cu găuri pentru cutiile electrice și le atașați la cadre folosind șuruburi de gips carton și un burghiu electric. Acoperiți gips-carton cu 3 straturi subțiri de noroi de gips-carton, lăsând fiecare strat să se usuce timp de 24 de ore și șlefuirea acestuia înainte de a aplica următorul strat.
  • Puteți angaja un antreprenor de gips-carton pentru a completa această parte a locului de muncă pentru dvs. dacă nu doriți să vă ocupați de toată tăierea, agățarea și mudding-ul.
  • Imaginea intitulată Construiți o cabină de înregistrare Pasul 12
    3. Vopsea pereții o culoare la alegere. Utilizați o rolă de vopsea pentru a aplica un strat de grund atât pentru pereții interiori cât și pentru exteriorul. Așteptați până când grundul se usucă, apoi vopsea peste ea cu 1-2 straturi de vopsea de perete.
  • S-ar putea să doriți să potriviți vopseaua de perete exterioară la culoarea zidurilor pe care le-ați construit cabina, așa că arată mai mult o parte a camerei. Cu toate acestea, ați putea picta o culoare diferită dacă doriți să iasă în evidență ca un accent.
  • Partea 4 din 4:
    Adăugarea ușii și izolarea fonică a cabinei
    1. Imagine intitulată Construiți o cabină de înregistrare Pasul 13
    1
    Așezați ușa în cadrul dur. Potriviți ușa în cadrul pe care l-ați construit pentru el în 1 din pereți. Montați ușa la cadru utilizând balamalele, hardware-ul și șuruburile furnizate.
    • Dacă este prea dificil pentru tine să-ți atârne ușa în mod corespunzător, să angajezi un dulgher pentru a face asta pentru tine.
  • Imagine intitulată Construiți o cabină de înregistrare Pasul 14
    2. Montați benzi de lemn pe interiorul cadrului ușii pentru a crea opriri ușii. Închideți ușa, astfel încât este în același timp cu peretele exterior, apoi marcați poziția marginii interioare a ușii tot drumul în interiorul cadrului ușii folosind un creion. Tăiate bucăți de 1 în (2.5 cm) cu 2 în (5.1 cm) să se potrivească în jurul părților laterale ale cadrului, apoi să le uniți în poziție cu marginile aliniate de-a lungul mărcilor pe care le-ați făcut în interiorul cadrului.
  • Opriile ușii se vor asigura că ușa se închide în mod corespunzător, precum și să vă ajute izolarea fonică a cabinei.
  • Imagine intitulată Construiți o cabină de înregistrare Pasul 15
    3. Stick cauciucul de bandă de spumă de spumă stripping în jurul ușii se oprește. Tăierea benzilor de bandă de spumă din cauciuc, stripping la lungimea fiecărei benzi de oprire a ușii. Apăsați-le pe marginile ușii care se confruntă cu ușa.
  • Acest lucru va ajuta la izolarea fonică a cabinei, asigurând o etanșare strânsă când ușa este închisă.
  • Imagine intitulată Construiți o cabină de înregistrare Pasul 16
    4. Aplicați plăci de spumă acustică la toate suprafețele interioare ale cabinei. Utilizați un spray adeziv pentru montarea plăcilor de spumă acustică la toate pereții interiori ai cabinei, precum și în interiorul ușii. Tăiați plăcile de spumă la dimensiune, după cum este necesar, folosind un cuțit de utilitate.
  • Dacă ușa ta are un pahar în ea, nu acoperiți paharul cu spumă acustică.
  • Placile de spumă vor ajuta să păstreze sunetul în interiorul cabinei de înregistrare pentru a crea acustică bună. Acest lucru, împreună cu izolația din pereți și vremea care se îndepărtează în jurul ușii, înseamnă că Boothul dvs. ar trebui să fie acum destul de izolat fonic și gata să înregistreze!
  • Bacsis: Placile de spumă acustică sunt de obicei 1 ft (0.30 m) cu 1 ft (0.30 m) în dimensiune. Măsurați suprafața totală a pereților interiori ai cabinei pentru a determina câte plăci pe care trebuie să le acoperiți.

    sfaturi

    Avertizări

    Purtați întotdeauna mănuși de lucru groase atunci când lucrați cu izolație din fibră de sticlă pentru a vă proteja mâinile de la slivurile de sticlă.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Bandă de măsurare
    • Stilou sau creion
    • Hârtie
    • 2 în (5.1 cm) cu 4 in (10 cm) cherestea
    • Power Drill
    • Power Saw
    • 4 în șuruburi din lemn (10 cm)
    • Ciocan
    • Nails
    • R-19 Izolație din fibră de sticlă
    • Mănuși
    • Cuțit utilitar
    • Gips-carton
    • Garnitură de gipswall
    • Mud de gips-carton
    • Șuruburi de găurit
    • Vopsea de perete
    • Trafalet
    • Tava de vopsea
    • Ușă interioară
    • Banda de bandă de spumă din cauciuc
    • 1 în (2.5 cm) cu 2 în (5.1 cm) cherestea
    • Placi de spumă acustică
    • Pulverizare adezivă
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar