Cum să fii bun la artă

Arta este o parte artizanală, creativitate parte și o afacere parțială. La Deveniți un artist mai bun, Trebuie să vă conectați atât la experții care vă pot învăța tehnici avansate, să dezvoltați un stil original și să vă dați seama cum să faceți banii necesari pentru a vă sprijini arta, dacă doriți să faceți acest lucru Deveniți un artist profesionist. Dacă vrei doar să fii bun la art în școală, poate încă în școala primară există mai puțin nevoie să gândești la tehnici de afaceri și avansate. Odată ce ați început, sperăm că arta dvs. va deveni progresivă mai bună, deoarece talentele dvs. vă câștigă resursele care vă vor permite să vă îmbunătățiți mai departe.

Pași

Metoda 1 din 3:
Perfecționarea meseriei tale
  1. Imaginea intitulată Fii bun la etapa de artă 1
1. Găsiți formularul de artă. Este important să găsiți un tip de artă pe care vă bucurați. Acest lucru poate însemna încercarea de câteva soiuri diferite de stabilire pe cea pe care o iubești cel mai bine. Luați în considerare desenul, pictura în uleiuri, pictura în acuarelă, desen cu cărbune, sculptură, realizarea instalațiilor și sculptura de lemn. Fii deschis pentru a experimenta diferite stiluri de artă.
  • S-ar putea să găsiți că o excursie la magazinul de artă vă va face alegerea pentru dvs. Anumite suporturi de artă sunt mai scumpe decât altele. Luați în considerare pornirea cu ceva asemănător desenului, care nu necesită materiale costisitoare și apoi trecerea la alte forme de artă odată ce aveți abilitățile și resursele pentru a le sprijini.
  • De asemenea, puteți găsi că, pe măsură ce abilitățile dvs. evoluează, veți trece la forme mai complicate de artă. După ce dezvoltați capacitatea de a replica formele în desen, ați putea dori să introduceți culori și să treceți la pictura.
  • Imaginea intitulată Fii bun la etapa de artă 2
    2. Du-te la magazinul de artă. Este greu să fii un artist bun fără uneltele potrivite. Gândiți-vă mai întâi la elementele de bază, pentru a vă menține la prețuri accesibile pentru a vă permite să experimentați. Odată ce sunteți mulțumit de forma de artă pe care ați ales-o, începeți să vă extindeți kitul de artă și să adăugați mai multe elemente avansate până când aveți o cantitate decentă de instrumente la dispoziția dumneavoastră.
  • Dacă nu vă puteți permite articolele, uitați-vă online pentru localnici care vând echipamentul de artă.
  • Imaginea intitulată Fii bun la etapa de artă 3
    3. Găsiți un profesor. Du-te la ART Afișează sau arată online pentru artiștii locali. Odată ce ați găsit unul care vă place, vorbiți cu ea despre lecții. Amintiți-vă, nu aveți nevoie să redescoperiți toate tehnicile artistice care au fost dezvoltate în ultimii două mii de ani. Există oameni care vă pot învăța aceste metode.
  • Feedback-ul profesional poate fi, de asemenea, foarte util pentru dezvoltarea dvs. Învățarea din greșelile dvs. este vitală și, de obicei, necesită altcineva care vă poate vedea munca în mod obiectiv.
  • Imaginea intitulată Fii bun la etapa de artă 4
    4. Du-te la școală. De obicei, școala de artă este cea mai bună modalitate de a stăpâni ambarcațiunile. Dar, dacă aveți probleme la intrarea într-o școală de artă bună sau nu credeți că o diplomă de patru ani se potrivește programului dvs., există și alte opțiuni. Majoritatea colegiilor comunitare oferă o clasă de artă pe care o puteți lua în mod individual. Acestea sunt de obiceicheap și vă pot ajuta chiar să vă dezvoltați abilitățile pentru a intra într-o școală mai bună.
  • Nu te teme. Deși școala de artă poate fi o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți abilitățile, există puține domenii în care gradul dvs. contează mai puțin decât în ​​artă. În cele din urmă, veți fi judecați pe baza a ceea ce produceți.
  • Imaginea intitulată Fii bun la etapa de artă 5
    5. Nu opriți niciodată citirea. Există întotdeauna loc pentru a învăța noi tehnici și stiluri. În timp ce internetul are unele dintre aceste resurse, veți găsi cel mai cuprinzător tratament al acestor subiecte în cărți cu lungime întreagă. Începeți cu cărțile de artă pe care le puteți găsi în biblioteca dvs. locală și apoi căutați online pentru cele mai bune cărți revizuite.
  • Imaginea intitulată Fii bun la etapa de artă 6
    6. Practică. Dacă nu exersați, nu veți obține mai bine. Ar trebui să faceți o practică un obicei. Alocați o anumită perioadă de timp pe zi la practicarea - chiar mai bine alot o perioadă specifică în ziua de a practica. Nu vă fie frică să vă provocați și să încercați lucruri noi atunci când vă practicați.
  • Încercați lucruri pe care le știi că nu puteți face. Puteți învăța mult mai mult prin lupta cu lucruri pe care nu le cunoașteți decât prin repetarea lucrurilor pe care sunteți deja bune la.
  • Nu vă faceți griji cât de bine faceți acest lucru este. Singura modalitate de a învăța lucruri noi este de a experimenta.
  • Încercați un studiu de master. Un studiu de masterat un tip de practică în care luați o mare lucrare de artă și replicați-o. Probabil că nu va fi perfectă. Dar veți învăța din cele mai bune.
  • Imaginea intitulată Fii bun la etapa de artă 7
    7. Dați-vă timp să vă îmbunătățiți. Dați-vă mult timp pentru a vă îmbunătăți și a testa direcția pe care o ia arta dvs. Acest lucru înseamnă să fii răbdător și să-ți dai timp să stai înapoi și să obțină o perspectivă mai mare de locul unde te îndrepți. Cel mai important, păstrați-vă la el.
  • Stilul personal necesită timp să se dezvolte. Nu vă așteptați să fiți înnăscută. Este ca și sculptorul să vă îndepărteze de la stâncă - ceea ce sunteți capabil poate dura ani pentru a fi dezvăluiți.
  • Metoda 2 din 3:
    Găsirea creativității tale
    1. Imaginea intitulată Fii bun la etapa 8
    1. Fii ciudat. Psihologii Vanderbilt au descoperit că oamenii care sunt puțin ciudați sunt mai creativi. Arta care este unică vinde, în general, mai bună decât arta care arată pur și simplu un nivel ridicat de calificare. Având un stil distinctiv de viață este adesea parte a marcării artiștilor. Cu alte cuvinte, normele de bucat vă pot ajuta să deveniți un artist mai original și, chiar dacă nu, cu siguranță, aceasta face pentru o mai bună marketing.
  • Imaginea intitulată Fii bun la etapa de artă 9
    2. Pleacă de-aici. Arta este despre recrearea experienței personale într-un mod original. Pentru a face acest lucru, trebuie să aveți experiență să faceți altceva decât să vă uitați la un ecran de computer. Ieși din casă și du-te să vezi lumea.
  • O plimbare prin natură, ca o plimbare prin pădure sau de-a lungul plajei, se crede că crește creativitatea. Acești tipuri de plimbări ne permit să fim singuri cu gândurile noastre și să ne prezentăm să experimenteze că nu întâlnim în viața noastră de zi cu zi.
  • Călătorind într-o altă țară vă poate prezenta o nouă cultură și experiențe nefamiliare. O mulțime de studii au indicat că timpul petrecut în străinătate poate îmbunătăți creativitatea. Chiar gândindu-se înapoi la un moment în care ați ieșit din țară poate provoca o explozie temporară de creativitate.
  • Imaginea intitulată Fii bun la etapa de artă 10
    3. Fiți conștienți de influențele voastre. Este comună pentru faptele mari de artă de a trage pe munca altor artiști. De asemenea, este, totuși, ușor de replicat munca celorlalți fără a-și da seama. O imagine deosebit de impresionantă poate fi gravată în memoria dvs., astfel încât să o recreați inconștient în timp ce căutați ceva nou. Expuneți-vă la o mulțime de influențe și, atunci când creați ceva, întrebați-vă cum dacă seamănă prea mult cu lucrarea altcuiva.
  • Imaginea intitulată Fii bun la etapa de artă 11
    4. Fiți pregătiți să vă schimbați stilul în timp. Păstrați lucrurile proaspete și fiți pregătiți să urmați noi căi pe măsură ce creșteți ca artist. Chiar dacă ați dezvoltat un stil de semnătură, ați putea găsi că se îmbătrânește cu timpul. Experimentarea nu înseamnă neapărat renunțarea la ceea ce ați făcut înainte, doar dezvoltați un repertoriu mai larg.
  • Metoda 3 din 3:
    Construirea unei cariere
    1. Imaginea intitulată Fii bun la etapa de artă 12
    1. Ia în considerare valoarea unei cariere. Arta nu este neapărat de bani. Dar este mult mai ușor să dedicați timpul să vă dezvoltați ambarcațiunile atunci când nu trebuie să lucrați în același timp. Gândiți-vă la banii pe care îi câștigi de la artă ca eliberați-vă să urmăriți ceea ce vă place. O carieră poate cascade - pe măsură ce câștigi banii pentru a vă sprijini, puteți petrece mai mult timp dezvoltarea de îndemânare și o reputație ca artist.
  • Imaginea intitulată Fii bun la etapa de artă 13
    2. Face publicitate. Ar trebui să construiți un portofoliu de lucru proprii și apoi să faceți tot ce puteți astfel încât alți oameni să-l găsească și să o achiziționeze. Astăzi, care este în mod normal făcut online. Postați-vă munca pe social media și construiți un site care conține cele mai bune imagini.
  • Dacă doriți să fiți vechi, găsiți o cafenea care arată că are nevoie de o decorare suplimentară. Aduceți portofoliul dvs. și arătați proprietarului munca dvs. Întrebați dacă ar fi dispusă să o afișeze și să se adreseze clienților interesați. Ea va obține o ambianță mai bună din afacere și veți primi să vă faceți publicitate la muncă.
  • Imaginea intitulată Fii bun la etapa de artă 14
    3. Reţea. Abonați-vă la lucrările de artă locale și să fiți conștienți de emisiunile de artă, festivalurile sau seminarii. Când participați la evenimente, fiți voi și fiți sociabili. Încercați să întâlniți oameni care vă pot conecta la clienți sau galerii unde vă puteți vinde de lucru.
  • Perfect un discurs al ascensorului. Principiul discursului ascensorului este că îl puteți da cuiva pe o scurtă călătorie cu lift și până la capăt ei interesați de schimbul de informații cu dvs. În câteva propoziții, ar trebui să puteți spune cuiva ce vă face interesul interesant. Dacă nu pare să funcționeze, continuați să o revizuiți până când veți găsi ceva care să ia oamenii.
  • Aduceți o mulțime de cărți de vizită, astfel încât atunci când întâlniți oameni care sunt interesați de dvs. de lucru, puteți să vă împărtășiți cu ușurință informațiile dvs. de contact. Includeți un site web care dispune de munca dvs. pe cartea de vizită. Urmăriți toate cărțile de vizită pe care le primiți și stabiliți întâlniri pentru a vă întâlni cu persoane după eveniment.
  • Imaginea intitulată Fii bun la etapa de artă 15
    4. Alăturați-vă unei comunități de artiști. Fiți cunoscuți în comunitatea dvs. de artă ca persoană de susținere cu un interes real în ceea ce privește progresul colegilor dvs. artiști. Când faci comentarii, fii constructiv, nu distructiv. Ajutați oamenii să învețe prin îndrumare și feedback constructiv. Utilizați această comunitate pentru a obține feedback despre munca dvs. și pentru a întâlni clienți potențiali.
  • Nu fi gelos de alți oameni. Dacă dezvoltați o reputație de a ajuta alți artiști, ei, la rândul lor, vă vor ajuta.
  • Luați în considerare formarea unui colectiv pentru a vă pune la baza resurselor. Puteți închiria un spațiu pentru a afișa arta dvs. sau chiar împărtășiți cheltuielile unui studio colectiv. În cele din urmă, nu veți economisi bani, veți introduce unii pe alții clienți noi.
  • Imaginea intitulată Fii bun la etapa 16
    5. Hustle. În cele din urmă, majoritatea artiștilor nu fac ca scop să se întâlnească făcând doar un singur lucru. Acestea au mai multe surse de venit, astfel încât atunci când dispare, lucrările de backup sunt încă pe masă. Vindem lucrări online, puneți pe alții în galerii, căutați contracte de artă publică, aplicați pentru granturi și învățați. Nu numai că este o modalitate bună de a face ca scopurile să se întâlnească, veți afla, de asemenea, despre cele mai profitabile modele de afaceri.
  • sfaturi

    După cum sa spus mai devreme, nu vă puteți îmbunătăți peste noapte. Fiți răbdători, practica mai mult și arta dvs. va îmbunătăți orele suplimentare.
  • Fiind "bun" este subiectivă și obiectivă. S-ar putea să fiți străluciți în ochii altora, dar niciodată să vă simțiți personal că ați ajuns destul de la vârful tău. Sau, vă puteți gândi la ceea ce produceți este bun, dar puțini oameni sunt de acord. Încercați să păstrați lucrurile în perspectivă pentru a vedea dacă aveți așteptări nerealiste sau dacă sunteți într-adevăr înainte de timpul dvs. și sunteți încă recunoscuți pentru contribuția dvs. unică.
  • Încercați adesea medii și practici diferite. Nu renunta!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar