Cum să vă proiectați propriul tatuaj

Proiectarea propriului tatuaj este o modalitate de a vă decora permanent corpul cu o imagine sau un simbol care are o semnificație specială pentru dvs. Un design personalizat este, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă exprima sau de a ieși din mulțime!

Pași

Partea 1 din 4:
Găsirea inspirației
  1. Imagine intitulată Design propriul tatuaj Pasul 1
1. Uită-te online pentru idei și teme de tatuaj. Faceți o căutare rapidă a tatuajelor într-o venă similară cu tatuajul pe care ați putea dori să îl obțineți. De exemplu, dacă credeți că doriți să obțineți un tatuaj tematic sau geometric, căutați în mod specific pentru imagini ale acestor tipuri de tatuaje. În mod similar, dacă doriți Proiectați un tatuaj cu mânecă, Apoi căutați modele de maneci online. Văzând imagini ale tatuajelor Alte persoane pot servi ca inspirație, chiar dacă vă decideți să mergeți la un alt traseu cu propriul dvs. design.
  • Verificați și social media. Puteți găsi tone de idei minunate pe Pinterest, Tumblr și Instagram.
  • De asemenea, puteți să priviți prin portofoliul artiștilor tatuajului online.
  • Imagine intitulată Design propriul tatuaj Pasul 2
    2. Uită-te prin revistele tatuajelor. Acestea sunt o modalitate fantastică de a învăța despre inovațiile din lumea tatuajului, precum și pentru a vă inspira pentru propriul tatuaj. Puteți găsi reviste populare de tatuaje cum ar fi Inked, TATUAJ, și Piele adâncă Online sau la librăria locală sau de știri.
  • Imagine intitulată Design propriul tatuaj Pasul 3
    3. Shuffle prin paginile cărților de artă. Petreceți câteva ore făcând acest lucru la o librărie locală sau o bibliotecă. Cărțile de artă, în special cărțile care se concentrează pe arta tatuajelor, sunt o modalitate excelentă de a obține expunerea la diferite tipuri de modele, precum și de a afla despre istoria multor evoluții artistice, care pot, la rândul lor, să adauge semnificația și adâncimea propriei dvs. artă.
  • Uită-te la cărți din diferite perioade de artă pe care sunteți interesat să găsiți inspirație și teme.
  • Cumpărați sau check-out cartea dacă puteți. Dacă nu și veți obține permisiunea, faceți o imagine a imaginilor care vă atrage atenția sau faceți o fotocopie a paginilor pe care le puteți referi la imaginile de acasă.
  • Imagine intitulată Design propriul tatuaj Pasul 4
    4. Brainstorm Ce este semnificativ pentru tine. În timp ce doriți să obțineți un tatuaj pentru că vă place designul, creând un tatuaj care are semnificație personală pentru dvs. poate fi o experiență extrem de plină de satisfacții. Luați în considerare tatuarea datelor semnificative, cum ar fi fide de naștere sau date de nuntă, semnul zodiacal, un portret al cuiva importantă pentru dvs. sau o cotație preferată.
  • Alte idei includ floarea dvs. preferată, animalul sau caracterul dvs., ceva semnificativ pentru familia dvs. de locul pe care îl trăiți sau ceva ce nu doriți să uitați.
  • Partea 2 din 4:
    Desenarea tatuajului
    1. Imagine intitulată Design propriul tatuaj Pasul 5
    1. JOT ideile în jos într-un jurnal. Acum este momentul pentru a obține creativitate! Tăiați revistele pentru a face un colaj care reprezintă schema de culori sau starea de spirit pe care doriți să o recreați cu tatuajul dvs. Face o placă de inspirație care evocă sentimentul pe care doriți să-l transmiteți cu designul dvs. S-ar putea, de asemenea, să job jos cuvinte într-un jurnal care vin în minte atunci când gândiți la designul dorit.
    • Acest lucru poate fi super-util dacă doriți ca artistul tatuaj să proiecteze sau să deseneze tatuajul pentru dvs.
  • Imagine intitulată Design propriul tatuaj Pasul 6
    2. Schițați designul. Dacă puteți desena, schițarea tatuajului este o modalitate fantastică de a oferi artistului dvs. de tatuaj o imagine mai precisă a exact ceea ce vreți să obțineți impregnați când intrați în salon. Scoateți o bucată de hârtie și trageți tatuajul la scară. Nu vă fie frică să treceți prin mai multe proiecte - desenați ceva care va merge pe corp permanent, deci luați-vă timpul și lucrați la schiță până când este corect.
  • Puteți schița o schiță brută și o puteți aduce la artistul tatuajului. Artistul poate, la rândul său, să vă perfecționeze viziunea și să aducă designul mai aproape de ceea ce ați imaginat, precum și să vă sfătuiască despre fezabilitate și cost.
  • Dacă nu știți cum să atrageți, să obțineți un prieten sau să angajați un freelancer pentru a vă atrage viziunea pentru dvs. Sau, utilizați un site ca FORIRR pentru ajutor. Puteți colabora chiar cu un artist de tatuaj, explicându-le designul pe care îl doriți și că le-ați sfătuit pe locația, colorarea și tipul de cerneală. Va trebui să vă explicați foarte atent ceea ce vă imaginați și probabil să treceți prin mai multe proiecte până când desenul este corect.
  • Imagine intitulată Design propriul tatuaj Pasul 7
    3. Optați pentru a fi. Tendințele vin și pleacă, dar un tatuaj este pentru totdeauna. Determinați dacă tatuajul pe care îl aveți va crea bine, întrebându-vă întrebări, cum ar fi: Care este probabilitatea ca voi avea aceleași interese și credințe în 10 sau 20 de ani? Fac această decizie bazată pe impuls sau am dat-o timp și gândire atentă? Cel mai bine este să vă gândiți la tatuaj timp de câteva luni înainte de a decide să o obțineți.
  • Exemple de tatuaje atemporale includ tatuaje de animale, flori, cranii, hărți sau simboluri nautice.
  • O altă modalitate de a testa termenul de timp este de a lega designul pe care l-ați creat într-un perete și uitați-vă în fiecare zi pentru câteva luni. În timp ce acest lucru poate părea o lungă perioadă de timp, dacă vă obosiți să vă uitați la design, veți putea să vă reconsiderați dacă acest lucru este într-adevăr ceva ce vă doriți pe corpul dvs. permanent.
  • Imagine intitulată Design propriul tatuaj Pasul 8
    4. Comandați un tatuaj personalizat temporar. Dacă doriți să încercați ideea dvs. înainte de a vă angaja la design, puteți comanda un tatuaj temporar personalizat online pe un site, cum ar fi cerneală etsy sau moment. Trimiteți-vă designul online și vânzătorul vă va face un tatuaj temporar.
  • De asemenea, puteți cere artistului dvs. de tatuaj dacă pot face mai întâi transferul designului pe piele. Cereți acest lucru în timpul consultării inițiale de proiectare.
  • Partea 3 din 4:
    Colaborarea cu un artist de tatuaj
    1. Imagine intitulată Design propriul tatuaj Pasul 9
    1. Restrângeți artiștii potențiali. Vizitați site-urile web ale saloanelor locale de tatuaje și uitați-vă la portofoliul de lucru al diferiților artiști din zona dvs. Fiecare artist tatuaj va avea propriul stil individual și doriți să vă asigurați că nevoile dvs. de aliniere la expertiza artistului.
    • Asigurați-vă că artiștii sunt licențiați. Licențele și certificările variază de stat și ar trebui să alegeți doar un artist de tatuaj care are un permis de practicieni. Cereți să vedeți licența când vizitați salonul de tatuaj.
    • Îndepărtați artiștii pe aria de expertiză. De exemplu, dacă știți că doriți să obțineți un tatuaj portret, includeți în lista dvs. numai artiștii care au experiență în portretură.
  • Imagine intitulată Design propriul tatuaj Pasul 10
    2. Programați o consultare de proiectare. Majoritatea saloanelor de tatuaj oferă consultări gratuite prin numire, astfel încât să folosiți acest lucru ca o oportunitate de a ajunge la cunoașterea artistului și a ecartamentului dacă vă simțiți confortabil să fiți tatuați de ei. Încrederea în artist este de cea mai mare importanță atunci când obțineți un tatuaj, deoarece doriți ca artistul să-și concentreze atenția deplină asupra dvs. și nu vă distrați ușor.
  • Unii artiști pot solicita un depozit pentru consultare. Banii merg spre momentul în care este nevoie de artist pentru a crea designul, precum și timpul petrecut tatuaj.
  • Întrebați artistul tatuajului orice întrebări pe care le aveți, de la factor de durere la câte sesiuni va necesita tatuajul dvs. Vrei să alegi un artist care este dispus să răspundă cu răbdare toate întrebările dvs.
  • După vizită, reflectați cât de confortabil ați simțit la salon, precum și asupra atitudinii artistului. Gândiți-vă dacă artistul a fost entuziast și a fost de acord cu viziunea dvs. pentru tatuaj, și ia în considerare și curățenia salonului.
  • Imagine intitulată Design propriul tatuaj Pasul 11
    3. Explicați-vă viziunea. Este important să intrați într-o consultare de design cu o idee clară despre tatuajul pe care doriți să-l obțineți sau cel puțin cu un concept pe care doriți să-l aduceți la viață. În caz contrar, poate fi ușor de convins de ceea ce artistul ar putea dori să proiecteze și să se termine cu un tatuaj care nu a fost cu adevărat ceea ce ați intenționat să obțineți. În timpul consultării, arătați artistului dvs. consiliul dvs. de inspirație, schițele și jurnalul dvs. de cuvânt.
  • Găsiți pe cineva care vă înțelege viziunea și este dispus să o aducă la viață. Ultimul lucru pe care îl doriți este să fiți capete cu un artist care nu împărtășește aceeași viziune ca tine.
  • În mod ideal, tu și artistul ar trebui să colaborezi pentru a veni cu un design pe care îl iubești și se vor bucura de creare. Dacă nu puteți ajunge la un acord, găsiți un alt artist. Nu doriți ca artistul să fie neintenționat sau ezitant despre completarea tatuajului.
  • Partea 4 din 4:
    Imaginând logistica
    1. Imagine intitulată Design propriul tatuaj Pasul 12
    1. Decideți unde doriți pe corpul dorit tatuajul. Când alegeți unde să obțineți impregnați, veți dori să luați în considerare vizibilitatea, sensibilitatea și discreția. Aceasta va stabili limitări, cum ar fi dimensiunea, pe designul dvs. de tatuaj. Gândiți-vă de faptul că doriți ca tatuajul să fie vizibil pentru toată lumea, caz în care puteți lua în considerare tatuarea brațelor sau a picioarelor sau dacă doriți să fie mai privată, caz în care ați dori să vă gândiți la tatuarea spatelui inferior, umerii , sau stomac.
  • Imagine intitulată Design propriul tatuaj Pasul 13
    2. Ia în considerare factorul de durere. Un tatuaj mai mare sau mai complicat realizat cu diferite dimensiuni de ace va afecta probabil mai mult, mai ales că acele ace au tendința de a răni mai mult decât cele mai subțiri, deoarece acestea străpunge mai multă piele. De asemenea, rețineți că diferite pete pe corp au sensibilități diferite. Părțile mai bonier ale corpului și părțile cu grăsime puțin tind să fie mai dureroasă. Încheieturile, de exemplu, sunt foarte sensibile, așa că ar putea răni mai mult să se învețe acolo.
  • Durerea este subiectivă. Unii susțin că conturul inițial al tatuajului este mai dureros, mai ales dacă aceasta este prima dvs. experiență care este impregnată, iar alții susțin că umbrirea este mai inconfortabilă, deoarece artistul merge peste aceleași zone din nou și peste, ambalarea culorii sau cernei. Dacă doriți să evitați umbrirea, ar trebui să alegeți un design simplu, minimalist tatuaj.
  • Durerea este parte a procesului, deci pregătiți-vă. Amintiți-vă că merită ... veți ajunge cu un tatuaj unic!
  • Imagine intitulată Design propriul tatuaj Pasul 14
    3. Decideți ce tip de colorare doriți. Culoarea tatuajului poate afecta designul pe care îl creați - tatuaje de culoare, de exemplu, poate fi mai potrivit pentru modelele mai mici, astfel încât să aveți mai puține touch-up-uri de făcut. Tatuajele negre și gri, vârste mai bine decât tatuajele de culoare, sunt de obicei mai puțin costisitoare și să ia mai puțin timp pentru a finaliza. Tatuajele de culoare permit mai multă creativitate, sunt minunate pentru acoperirea tatuajelor existente și contrast puternic cu lumină la tonuri de piele medii.
  • Adresați-vă artistului tatuajului pentru recomandarea lor cu privire la tipul de colorare pe care ar trebui să-l obțineți.
  • S-ar putea să doriți, de asemenea, să luați în considerare obținerea unui tatuaj realizat din cerneală albă, în funcție de tipul de design pe care doriți să îl creați și de vizibilitatea dorită de tatuajul să aibă. Tatuajele de cerneală albe vor fi adesea mai puțin vizibile decât cele monocrome sau culori.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar